Categorie

Merken

Meer tonen

Veilig & Vertrouwd



LAATSTE REVIEWS

Door: Dhr. P van Waarden

Geplaatst op: 13-01-2019

Review met 5 sterretjes

Perfecte service

Door: Dhr. Ro

Geplaatst op: 10-01-2019

Review met 5 sterretjes

Zo hoort een gespecialiseerde winkel te zijn

Door: Dhr. M Wischmeyer

Geplaatst op: 10-01-2019

Review met 5 sterretjes

Vakkundig advies

Bekijk alle reviews

Uw mening over PlatteTV.nl

  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 08-02-2017
Totaalbeoordeling:
Prima Aankoop!.
Door prijsvergelijk op Tweakers bij PlatteTv terecht gekomen. Geen enkel moment spijt van, prima website, overzichtelijk en levering ging vlotjes. Verpakking netjes in orde net zoals track & trace. Ga zo door jongens, alles is dik in orde!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 08-02-2017
Totaalbeoordeling:
inruilen.
Na 4 jaar onze Lg home cinemaset te hebben gebruikt wilden wij hem in ruilen tegen een soundbar en dan kun je heel goed terecht bij platte tv, had al vaker wat bij hen gekocht en ingeruild en goeie ervaring opgedaan. Ook deze keer ging het vlot via life chat, ben erg benieuwd naar de nieuwe Denon Heos Home Cinem Soundbar. Voor mij ideaal om zo te winkelen. Top.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 08-02-2017
Totaalbeoordeling:
Perfecte afhandeling.
Platte TV doet alles wat ze beloven, prima communicatie. Bestelling loopt op rolletjes. TV is de Nederlandse versie dus geen problemen met installatie,
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 08-02-2017
Totaalbeoordeling:
Een tevreden klant.
Bij het zoeken van een nieuwe tv ben ik toevallig uitgekomen bij Plattetv.nl. Ik wist wat ik wilde maar de prijs en die was hier goed zeer goed zelfs. Toch had ik een paar vragen die ik via de chat had gesteld en zeer snel werden beantwoord. Dus de keuze was zo gemaakt. Ook het voordeel en het veilige gevoel dat ik erbij heb ze hebben een eigen winkels waar je evt heen kan zou het nodig zijn.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 08-02-2017
Totaalbeoordeling:
sonos.
wij wouden een nieuwe soundbar. wij naar een elektronica zaak om de hoek, kon geen goede uitleg geven over wat we konden nemen. toen naar platte tv gegaan. even rond gekeken. toen kwam er een beginnende verkoper naar ons toe, toen we allemaal vragen stelden zei oh oh, ik ga even een andere verkoper halen , ik ben hier net een week, er kwam een andere verkoper die heeft alles kunnen beantwoorden en nieuwe weetjes verteld en laten horen en zien. wij waren overtuigd wat we moesten kopen. nu naar een maand zijn we nog blij dat we daar het product gekocht hebben. zo goed geholpen en de tijd genomen voor alle vragen en dat op zaterdag middag. toppie
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 07-02-2017
Totaalbeoordeling:
Top service.
Normaal gesproken zou ik natuurlijk niet helemaal vanuit Elst naar Utrecht gaan om een tv te kopen, maar Ik ben via mijn overbuurman bij Platte Tv Utrecht terecht gekomen. Een grote overzichtelijke zaak. Met allemaal verschillende zitjes waar je de diverse apparaten goed kan bekijken, horen en vergelijken. Heb uitstekend advies gekregen over de verschillende tv's. Omdat ik zelf geen idee heb wat een goede tv is, ben ik echt afgegaan op het advies van de medewerker. Heb daar absoluut geen spijt van gekregen. De winkel is goed bereikbaar, Onze Tv's zijn in de winkel gekocht en afgerekend. Na de koop heeft de medewerker de TV's voor ons in de auto gezet. Wij hebben zelf helemaal niets hoeven doen. Medewerkers zijn heel goed aanspreekbaar en toegankelijk. Ze zijn goed op de hoogte en hebben ze heel veel kennis over de producten. De winkel heeft een heel groot assortiment. Met verschillende prijsklassen. voor iedereen is er wel een product voor een concurrerend goede prijs te vinden. Ik heb, ondertussen, twee tv's voor onszelf en een voor onze zoon gekocht bij PlatteTv in Utrecht. Ook mijn zus heeft er een tv gekocht. Geweldige service en een heel eerlijk advies. Dank jullie wel. Ik weet waar ik mijn volgende spullen ga halen. Tot een volgende keer.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 07-02-2017
Totaalbeoordeling:
Top service!.
Echt ongelooflijk goede service! Het eerste toestel was niet goed (gaf soms strepen in beeld) en werd zonder problemen direct omgeruild! Helaas had het tweede toestel een dood pixel, maar ik had gelukkig de extra A-Z garantie voor 3 jaar afgesloten. Het tweede toestel werd ook direct en zonder problemen omgeruild voor een nieuwe. Echt supergoed! Ik zit nu te genieten van de derde Samsung-TV (Heb he uitgezocht voor het beste beeld in zijn (prijs)klasse). PlatteTV kan er niets aan doen als een TV niet helemaal goed is, maar ze geven gewoon superservice en doen er alles aan om het voor je naar volle tevredenheid af te handelen. Tenslotte kwam ik de TV vlak nadat ik hem had gekocht ergens wat goedkoper tegen, en zelfs daar werd heel eerlijk en schappelijk mee omgegaan. Samengevat: Gewoon perfect!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 07-02-2017
Totaalbeoordeling:
Sonos play 1.
na goed en eerlijk advies gehad via de chat 2 x de sonos play 1 besteld voor uitbreiding vandaag na 2 dagen binnen en ze spelen super, een aanrader voor uitbreiding op de playbar.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 07-02-2017
Totaalbeoordeling:
Prettig contact, vlotte levering, scherpe prijs..
Prettig contact, zowel via de telefoon als via de webchat. Vlotte levering op het afgesproken tijdstip en een scherpe prijs, dik in orde dus!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 07-02-2017
Totaalbeoordeling:
Zeer fijne winkel.
Naar andere halve week wachten op de bestelling van de winkel met de BTW aktie daar de bestelling geannuleerd . En 260 Kilometer gaan rijden naar de winkel in Arnhem . De oled tv was daar nog goedkoper ook. Nu verder sparen voor de uitbreiding op mijn Sonos set voor deze ga ik ook zeker weer naar Arnhem
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  Geschreven op 07-02-2017
Totaalbeoordeling:
Philips TV.
Een Philips tv gekocht die niet op voorraad was, maar kunnen bestellen met behoud van de lage prijs. Helemaal blij mee en je wordt goed op de hoogte gebracht van de status van de bestelling. Nette aflevering door het transportbedrijf.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 06-02-2017
Totaalbeoordeling:
Alle tijd ondanks de drukte.
Ondanks dat het erg druk was in de winkel, heeft de verkoper alle tijd genomen om alles uitgebreid uit te leggen en te demonstreren. Duidelijk advies en geen moment het gevoel gehad dat mij iets werd aangesmeerd.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site
  Geschreven op 06-02-2017
Totaalbeoordeling:
Super geregeld, goede service!!.
Na aanschaf van een televisie kwam de btw actie van Mediamarkt. Had niet verwacht dat de prijs van de uitgekozen TV lager kon met de BTW actie maar met de extra super korting van mediamarkt kwam de prijs samen met de btw korting alsnog onder de prijs waar ik de tv voor had aangeschaft. Na telefonisch contact het verschil in geld direct terug gestort gekregen op mijn rekening. Zo kan het dus ook! Via de Chat ben ik op de uiteindelijke keuze uitgekomen en daarna de TV opgehaald in de winkel in Nijmegen. Misschien dat ze er daar wel voor kunnen zorgen dat het oppikken van een TV wat netter kan. Volgens mij was er te veel voorraad voor de beschikbare ruimte. Maar dat doet niets af aan de service. De TV is netjes mee in de auto geplaatst en voor ik goed en wel onderweg was werd ik al gebeld dat de benodigde bevestigingset van de Vogels muurbeugel al onderweg was. Deze was helaas niet op voorraad. Ik kan PlatteTV dus aan iedereen aanraden. Zoals andere aanbieders wel eens zeggen: ik ben toch niet gek! Goede service en uitgebreid geholpen bij het uitzoeken van de TV maar dus ook naderhand!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 06-02-2017
Totaalbeoordeling:
een versterker.
snel en deskundig geholpen. jammer was artikel niet aan wezig en toch volgende dag in huis,precies zoals werd beloofd
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 06-02-2017
Totaalbeoordeling:
Uitstekende Service.
Wij hebben voor de tweede keer een TV gekocht bij Platte TV Breda. En voor de tweede keer zijn we uitermate tevreden over de verleende service. Kundige verkoper en prettige omgang met de klanten. En een voordeel is de inruilmogelijkheid van je gebruikte TV.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 06-02-2017
Totaalbeoordeling:
Sonos.
Sonos playbar en 1 en 5 gekocht in 2x beide keren snel en uitstekend geholpen. ze hebben er verstand van en geven een goed advies. Bovendien een top prijs gekregen. Die heb ik nergens anders zo goedkoop gezien. Eindelijk weer eens normaal geholpen in een winkel.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 06-02-2017
Totaalbeoordeling:
Advies via de chat.
Omdat ik een nieuw systeem wilde icm de receiver die ik al had, vroeg ik advies via de chat. Wat ik wilde was helaas niet mogelijk. Maar met goede informatie en hulp van Justin, zijn we tot een goede deal gekomen. Alles wordt thuis afgeleverd, aangesloten (oké, aansluiten is tegen betaling, dat kon helaas niet gratis) en mijn oude systeem wordt meegenomen. Het aangekochte is nog niet afgeleverd, maar de levering zal heus wel in orde zijn. Overigens ook ooit mijn smart tv bij hun gekocht.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 06-02-2017
Totaalbeoordeling:
Kort maar krachtig.
Vooraf uitgebreid huiswerk gedaan, maar de vragen die ik had zijn netjes beantwoord door de medewerker. Binnen 10 minuten stond ik tevreden buiten met m'n nieuwe B6 OLED.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 06-02-2017
Totaalbeoordeling:
LG OLed TV, Top hoor.
Diverse malen chat contact gehad met enkele medewerkers. Uiteindelijk gekozen voor een OLED tv tegen een zeer scherpe prijs. Afgehaald in Breda.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 05-02-2017
Totaalbeoordeling:
Tv gekocht.
Prima winkel met uitgebreide uitleg over diverse tv's. We hadden eerst een overeenkomst voor de koop van een andere tv , maar het was geen enkel punt om dit een dag later te veranderen. We zijn in Arnhem uitstekend geholpen door Paul
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
190
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |