Categorie

Merken

Meer tonen

Veilig & Vertrouwd



LAATSTE REVIEWS

Door: Dhr. P van Waarden

Geplaatst op: 25-02-2019

Review met 5 sterretjes

Perfecte service

Door: Dhr. Ro

Geplaatst op: 23-02-2019

Review met 5 sterretjes

Zo hoort een gespecialiseerde winkel te zijn

Door: Dhr. M Wischmeyer

Geplaatst op: 19-02-2019

Review met 5 sterretjes

Vakkundig advies

Bekijk alle reviews

Uw mening over PlatteTV.nl

  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • vakkundigheid personeel
  Geschreven op 27-01-2018
Totaalbeoordeling:
Perfecte service, duidelijke uitleg, en meedenken met klant.
Na goede ervaring met aankoop medio 2016 in filiaal Utrecht, ditmaal in nieuwste aanwinst van Platte TV in Amsterdam, ook iets dichter bij huis, wederom weer geslaagd voor mooie tv voor zeer scherpe/mooie prijs!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Verzendkosten
  Geschreven op 27-01-2018
Totaalbeoordeling:
Snelle levering en goed service.
Gister een smart tv gekocht bij plattetv. Enkele ogenblikken later kreeg ik een aanbod voor een nieuwer model voor de zelfde prijs . Specificaties werden gelijk gemeld . Vandaag pronkt hij al in mijn slaapkamer
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 27-01-2018
Totaalbeoordeling:
Vriendelijk personeel..
Vriendelijk personeel, goede service en scherpe aanbiedingen :) Personeel heeft verstand van zaken, en wist precies wat ik nodig had om alles werkend te krijgen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 27-01-2018
Totaalbeoordeling:
Goede service !.
De bestelling (via de mail) verliep super goed. Snel antwoord en de TV is goed afgeleverd, de oude is netjes meegenomen Ik heb het als prettig ervaren
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 27-01-2018
Totaalbeoordeling:
Beste prijs.
Altijd goede uitleg over de apparaten en werking. De prijs is vaak de beste dus daarom koop ik bij Plattetv.nl
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 27-01-2018
Totaalbeoordeling:
Snelle levering.
Snelle levering en een goede website ook was de prijs erg goed. Het belangrijkste verbeterpunt is wat mij betreft naamsbekendheid.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 27-01-2018
Totaalbeoordeling:
zeer goed geholpen en goede uitleg.
Het is een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website. Er loopt een enthousiast verkoopteam die de juiste uitleg geeft
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 27-01-2018
Totaalbeoordeling:
Hele fijne service.
Na bestelling via de webshop van Platte tv een Heos subwoofer (welke de dag daarna al perfect geleverd werd)ondervond ik problemen met het installeren via de Heos app De winkel in Nijmegen gebeld en werd meteen heel kundig geholpen het probleem werd verholpen door goede informatie door een verkoper die echt de tijd nam om het op te lossen !echt super service en zeker omdat ik deze unit niet in hun winkel had gekocht
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 27-01-2018
Totaalbeoordeling:
Relaxte service.
Werd bij binnenkomst niet meteen opdringerig besprongen. Bjurn was zeer behulpzaam. Mogelijkheden sonos werden goed uitgelegd en demo was ook deskundig.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 27-01-2018
Totaalbeoordeling:
Snelle service.
snelle service. wilde het product kopen in de actie bij de mediamarkt maar daar was hij uitverkocht . zelfde prijs. scherp dus voor een mooi product. levering binnen 1 dag daarom hier besteld en niet bij bv BCC. snel en mooi product. enige punt van kritiek is naar Samsung toe. de schroefjes voor de voet zaten goed verstopt. uiteindelijk staat hij goed na goed zoeken naar de schroefjes
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 27-01-2018
Totaalbeoordeling:
Goede service en de juiste informatie van de verkoper..
De winkel maar ook de web shop staat bekend om de goede service en scherpe prijzen van hun producten. Dit heb ik ook zo ervaren.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 27-01-2018
Totaalbeoordeling:
hulpvaardg.
Weet de kennis goed over te brengen. Snel geïnstalleerd en zeer correct geholpen. Klantvriendelijk, goede communicatie en duidelijkheid,
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 27-01-2018
Totaalbeoordeling:
Geweldige service.
In de winkel netjes te woord gestaan goed advies en goede service. Ik zou platte tv dan ook bij iedereen aanbevelen ten opzichte van de concurrenten
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 27-01-2018
Totaalbeoordeling:
Prima advies.
Tijdens de BTW dagen naar de winkel in Utrecht gereden. Van te voren op de website gekeken. Maar daar staan zoveel mogelijkheden. In de winkel vakkundig advies ontvangen. Bespaarde ook nog eens geld. Top service.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 27-01-2018
Totaalbeoordeling:
Goede service zonder hoge prijs te vragen.
Ik was nog niet bekend met plattetv.nl, vandaar dat ik niet de online shop heb gebruikt, maar naar de dichstbijzijnde winkel ben gegaan. Nette winkel, vakbekwaam personeel, goede service, klantvriendelijk zonder hoge prijs te vragen. Ik kom zeker terug en raad deze winkel iedereen aan!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 27-01-2018
Totaalbeoordeling:
Goed meedenken met de klant.
Op het web al een TV uitgezocht en daarvoor een persoonlijk aanbod gevraagd bij PlatteTV.nl. Dat was zo gunstig dus op zondagmiddag TV even ophalen in Utrecht. Aan Marco uitgelegd wat en waarom we deze vanwege ons interieur wilden. Waarop hij zei: Mag ik jullie nog wat anders laten zien: The Frame van Samsung. Mijn vrouw was meteen verkocht (wat met elektronica anders nooit gebeurt...). Dus een TV gekocht bijna 2 x zo duur was als onze oorspronkelijke keuze. Maar geen spijt ervan, prima aanschaf met dank aan Marco. Blijkt dat goed advies en een goede prijs best samen kunnen gaan.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 27-01-2018
Totaalbeoordeling:
Stipt op tijd, snel aan gesloten, rommel meegenomen !.
De levering was mooi op tijd en in no time alles uitgepakt en geinstalleerd. Daarna rustig alle vragen beantwoord. Prima TV.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 27-01-2018
Totaalbeoordeling:
Prima ervaring.
Fijn snel duidelijk en enthousiast geholpen. Hoop dat t idd de beste aankoop is. Zou een 10 gegeven hebben als bezorgen en installeren gratis of minder duur geweest zou zijn. Invergelijking met andere winkels zitten ze daar wel iets boven de prijs.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 27-01-2018
Totaalbeoordeling:
Fantastische service.
Je kreeg steeds heel vlug een helpend antwoord om een goede beslissing te maken. Ook het afleveren en installeren door X was probleemloos en met veel informatie .Top!!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 27-01-2018
Totaalbeoordeling:
Fijne ervaring met goede uitleg!.
Wij zijn in Utrecht geweest om te kijken naar een LG televisie. Zelf niet veel verstand van alle betekenissen. Na al onze vragen aan de medewerker zijn wij met twee televisies (ook de LG maar deze was niet voor mijzelf) naar huis gegaan! Prettig en duidelijk gesprek geweest met de fijne medewerker!
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
20
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |