Categorie

Merken

Meer tonen

Veilig & Vertrouwd



LAATSTE REVIEWS

Door: Dhr. P van Waarden

Geplaatst op: 13-01-2019

Review met 5 sterretjes

Perfecte service

Door: Dhr. Ro

Geplaatst op: 10-01-2019

Review met 5 sterretjes

Zo hoort een gespecialiseerde winkel te zijn

Door: Dhr. M Wischmeyer

Geplaatst op: 10-01-2019

Review met 5 sterretjes

Vakkundig advies

Bekijk alle reviews

Uw mening over PlatteTV.nl

  • Pluspunten
  • Klantenservice
  Geschreven op 05-02-2017
Totaalbeoordeling:
TV prijs.
Een dag na de aankoop was de prijs van de Philips 4K TV €120 lager. Een telefoontje naar PlatteTV en het verschil is direct terug betaald. Daarnaast goed en deskundig advies in de vestiging Doetinchem.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 05-02-2017
Totaalbeoordeling:
Top winkel.
Adequate kennis over de producten die verkocht worden. Goed advies en persoonlijke benadering. Groot assortiment en voldoende direct op voorraad. Vragen ook goed door om te helpen welk artikel het beste bij je wens past. Top winkel !
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 05-02-2017
Totaalbeoordeling:
Yenthe.
PlatteTV kwam al snel naar boven als goedkoopste winkel voor de televisie die ik op mijn wenslijst had staan. Enkele dagen nadat ik hem via de webshop besteld had, kon ik hem komen afhalen in Breda. Ook daar werd ik snel en correct geholpen. Topservice tegen een goede prijs dus. Zou het alleen maar kunnen aanraden!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 05-02-2017
Totaalbeoordeling:
Sony TV.
Wij zijn in de winkel zelf geweest, filiaal Breda. Perfect geholpen en je bent daar nog gewoon een echte klant, je wordt gezien in tegenstelling tot sommige andere winkels. De verkoper wist heel goed waar hij het over had.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 05-02-2017
Totaalbeoordeling:
Bezoek PlatteTV als je een nieuwe TV zoekt.
PlatteTV is een echte platte TV speciaal zaak. De medewerker die ons geholpen heeft is deskundig en klantvriendelijk. Een bezoek aan de showroom is zeker de moeite waard. De TV's worden daar prachtig gepresenteerd.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 05-02-2017
Totaalbeoordeling:
H. Schel.
In winkel zeer goed geholpen alleen audiokeuze viel tegen tv meer dan genoeg ,verkoper heeft zijn uiterste best gedaan maar kon niet laten zien wat ik wilde kopen.onkyo tx-8150
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 05-02-2017
Totaalbeoordeling:
De juiste aandacht.
Ondanks de drukte in de winkel, toch prima geholpen. Helaas was het artikel niet op voorraad, maar werd keurig bezorgd aan huis.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 04-02-2017
Totaalbeoordeling:
Aanschaf Jura E8.
Zoals gewoonlijk weer een goede en snelle service met scherpe prijs. Vriendelijk behulpzaam personeel.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 04-02-2017
Totaalbeoordeling:
Platte tv - Philips ambilight gekocht- prima keuze.
Veel keuze in de winkel waar de tv's kunnen worden bekeken. Het personeel is aanwezig, maar laten je in alle rust kijken. Daarna helpen ze op een goede en professionele wijze. Vraag wel even naar de beste prijs, dan krijg je de hoogste korting! Ze staan je op een vriendelijke wijze en vol aandacht te woord.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 04-02-2017
Totaalbeoordeling:
klasse.
Werd geholpen door een zeer spontane jongeman met kennis van zaken. Leuk pakket voor mij bij elkaar gezocht . De spullen werden naar beneden gebracht en in de auto gelaten. Topbehandeling!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 04-02-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldig, niets anders als lof !.
Duidelijke website, zeer scherpe prijzen, ook per telefoon en chat met je mee denken, gewoon TOP! En correcte aflevering. Als je ook iets voor een bbq zoekt allesvoordebbq.nl ook daar kan je voor terecht is ook op het zelfde adres, daar kwam ik achter toen ik de site checkte, daar had ik vorig jaar een bbq gekocht, en toen was ik om. Zeer betrouwbaar.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 04-02-2017
Totaalbeoordeling:
Yamaha Rn 602 receiver.
Super goede service, verstand van zaken , scherpe prijzen en snelle afhandeling van bestelling. Denken met je mee voor oplossingen. Geven een eerlijk advies waarbij duurdere producten niet opgedrongen worden.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 04-02-2017
Totaalbeoordeling:
LG OLED 55B6.
Uitstekend voorgelicht en geholpen bij aankoop. Levering en installatie verliep vervolgens ook top. Verkeerde kleur SR-speakers werd snel en goed opgelost. Ik ben zeer tevreden.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 03-02-2017
Totaalbeoordeling:
Goede service.
Goede service, het was druk in de winkel en toch tijd voor je nemen, prima ging naar huis met een mooie geluids installatie, personeel heeft mij goed geholpen met advies.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 03-02-2017
Totaalbeoordeling:
Live chat was heel handig, goed geholpen en goede service..
Ik heb nu alleen ervaring met de live chat. Dat was heel handig omdat ik makkelijk mijn vraag kom stellen en ik meteen antwoord kreeg. Goede uitleg gekregen op mijn vragen. Scherpe aanbieding gehad voor de tv die wij op het oog hadden. En nog wat extraatjes erbij, altijd leuk;). Deze service was heel goed. We konden kiezen tussen ophalen of gratis bezorgen. Morgen de tv ophalen en dan ervaren of de verdere service ook zo goed is. Tot nu toe iig heel tevreden.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 03-02-2017
Totaalbeoordeling:
Snelheid en prima service!!.
Gisteren viel ons oog op een Samsung 49 inch SUHD TV. Geweldig beeld en veel mogelijkheden. Maar niet geheel binnen mijn budget. Dat probleem werd ter plekke adequaat opgelost. Dit tezamen met de prettige sfeer van de winkel en het personeel deed mij de knoop doorhakken. Vanmiddag werd hij al bezorgd en inmiddels zitten wij er al voor. Deze TV overtreft mijn toch al hoge verwachtingen. Prima koop! Prima Service !
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 03-02-2017
Totaalbeoordeling:
super TV - super service.
echte vakmensen...super service...super TV...super prijs...deze winkel heeft grote keuze an platte TVs voor ieder budget
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 03-02-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige service.
Super behandeld door verkoper netjes geholpen met kopje koffie goede uitleg ook over service zal zeker terug gaan bij een volgende aankoop
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 03-02-2017
Totaalbeoordeling:
Helemaal prima!.
Uitstekend geholpen via de chat, bij het samenstellen van een bestelling. Alles helder en super snel geregeld.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 03-02-2017
Totaalbeoordeling:
Henk.
Platte tv geeft deskundig advies en zorgt voor een correcte afhandeling van de bestelling. Via de chat op keurige wijze geholpen en op begrijpelijke wijze gecommuniceerd, en alles voor een aantrekkelijke prijs.
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
191
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |