Categorie

Merken

Meer tonen

Veilig & Vertrouwd



LAATSTE REVIEWS

Door: Dhr. P van Waarden

Geplaatst op: 13-01-2019

Review met 5 sterretjes

Perfecte service

Door: Dhr. Ro

Geplaatst op: 10-01-2019

Review met 5 sterretjes

Zo hoort een gespecialiseerde winkel te zijn

Door: Dhr. M Wischmeyer

Geplaatst op: 10-01-2019

Review met 5 sterretjes

Vakkundig advies

Bekijk alle reviews

Uw mening over PlatteTV.nl

  Geschreven op 03-02-2017
Totaalbeoordeling:
Goede winkel.
Vorige week een receiver besteld, werd goed geholpen door het personeel. De medewerker hielp zelfs om de spullen in de auto te laden. Daarna nog duidelijke informatie gekregen over een tv die we willen aanschaffen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 03-02-2017
Totaalbeoordeling:
super fijne en goede service.
We schaffen nu voor de tweede keer een tv aan bij Platte tv de oude konden we tegen een super bod inruilen....de service is heel goed zowel in advies als in hun vriendelijke benadering....voor ons geen ander meer
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 02-02-2017
Totaalbeoordeling:
LG tv gekocht bij PlatteTV.nl.
Afgelopen weekend bij PlatteTV.nl een LG 55 inch tv gekocht. Eerst goed geholpen via de live chat op de website. Toen online besteld. Een uur later kon ik de tv ophalen bij de winkel in Utrecht. Prima medewerkers daar, niet opdringerig, goede kennis van zaken. Kreeg nog korting op extra garantie.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 02-02-2017
Totaalbeoordeling:
Kennis van zaken.
Enthousiaste verkoper met kennis van zaken. Neemt de tijd voor je en neemt je wensen goed mee in het advies.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 02-02-2017
Totaalbeoordeling:
Het onmogelijke mogelijk willen maken..
Steeds opnieuw bleek PlatteTV Doesburg bereid om het onmogelijke mogelijk te maken. Allerbelangrijkste is de sterk persoonlijke benadering. Afstellingen, leveringen, you name it, they fixed it. Nu alleen nog de de telefonische bereikbaarheid . . . dan wordt het een TIEN!!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  Geschreven op 02-02-2017
Totaalbeoordeling:
Snel correct en nog goedkoop ook..
Keus gemaakt vanwege de BTW actie. Maar daarna werd ik alleen maar bevestigd in mijn keus. Vlotte emailwisseling overleg over betaling en andere zaken. Snelle levering. Gewoon perfect.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  Geschreven op 02-02-2017
Totaalbeoordeling:
Na LG Oled TV Samsung UBD8500 Blue-Ray besteld mooie combi.
Na de aanschaf van inmiddels mijn 2de TV en Soundbar ,nu ook een Blue-ray speler aangeschaft. Reden scherpe prijzen, goede service, rechtstreeks contact door het chatten met een van de service medewerkers. Kortom prettig zaken doen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 02-02-2017
Totaalbeoordeling:
Zeer tevreden..
Alleen maar zeer tevreden over deze platte tv winkel. Soundbar gekocht en bleu-ray speler. Alles in goede staat ontvangen en zeer snel. Grote klasse.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  Geschreven op 02-02-2017
Totaalbeoordeling:
aankoop LG Oled TV.
prima advies en goed geholpen om tot een geode keuze te komen. Mede vanwege de aantrekkelijke prijs en snelle levering zijn we tot een goed resultaat gekomen
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 02-02-2017
Totaalbeoordeling:
Platte TV Gekocht.
Snelle chat gesprekken,en goede uitleg over het product en na een overeenkomst snel geleverd. zeer tevreden
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 02-02-2017
Totaalbeoordeling:
Beste Klantenservice!.
Na veel zoeken naar een tv kwam ik uit bij plattetv.nl. Via de chat en via whatsapp heel goed geholpen bij het uitzoeken. Helaas had het 1e toestel last van backlight bleeding en werd deze zonder problemen omgeruild door de mensen van plattetv zelf. Via de chat werd mij al verteld dat de kans bestond dat het weer zou ontstaan bij het hetzelfde model, door mijn eigen koppigheid toch hetzelfde model gekozen en ja hoor, weer backlight bleeding. Via Justin van de chat zonder problemen geholpen bij het kiezen van een andere model. Ook nog een flinke korting gekregen! Een zeer tevreden klant.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 02-02-2017
Totaalbeoordeling:
OLED 4K.
Zeer vakkundige uitleg naar de wensen van mij als klant Snelle service en buitengewoon netjes geholpen
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 02-02-2017
Totaalbeoordeling:
Goede service.
Goede service, eerlijk antwoord en meedenkend. Prijs/kwaliteit verhouding is goed en vaak zelfs het goedkoopst vergeleken met andere winkels.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 01-02-2017
Totaalbeoordeling:
Goede prijs en snelle levering.
Laagste prijs, snelle levering, geheel conform afspraken, daarnaast gratis eenpersoonshuishoudens telefoonnummer voor service en ondersteuning, gewoon goed dus
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 01-02-2017
Totaalbeoordeling:
Uitstekende service.
Bedrijf denkt mee met de klant en kreeg een aantrekkelijk aanbod voor een alternatief product. Prima contact via chat om dit verder te bespreken en af te handelen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 01-02-2017
Totaalbeoordeling:
Jbl SB450 Aangeschaft.
Ik ging naar deze winkel omdat ik opzoek was naar een geluidssysteem voor bij mijn TV. Toen ik aankwam in de winkel ging ik eerst even rond kijken, en toen ik vragen had werd ik netjes aangesproken door X. (Stelde zich direct voor, erg netjes.) Na mijn verhaal wist hij direct waar ik naar op zoek was. De JBL SB450 was uiteindelijk zeker iets voor mij. X demonstreerde deze set aan mij en de lagere modellen. Uiteindeljjk vond ik de 450 perfect. Na dit perfect gegeven advies heb ik er nog een extra kabel bij genomen, de bijgeleverde optische kabel vond ik wel echt absurd dun. Na het afrekenen kreeg ik netjes een uitleg over de factuur en de garantie, en hij hielp me even met tillen naar de auto. Ik ben UITERMATE tevreden met hoe ik geholpen ben. Ik ga hier zeker terugkomen!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 01-02-2017
Totaalbeoordeling:
Fantastische service!.
Op zoek naar een Sony KD-43XD8305B. Fijn geholpen door het Arnhemse filiaal via de telefoon en website. Goed advies gekregen en keurig uitgeleverd. Zal zeker de volgende keer weer gebruik maken van hun service. Ga zo door!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 01-02-2017
Totaalbeoordeling:
Aankoop LG Olet 55B6V.
PlatteTV.nl eerst via mail benaderd om eventueel onze Samsung in te ruilen, maar kwamen daar niet onmiddellijk uit, wel erg snel gereageerd. We waren er nog niet helemaal uit of we een Curved of een vlak beeldscherm wilde hebben, dus wij naar de winkel in Utrecht en ik moet zeggen we werden daar door Danny zeer goed geholpen, een duidelijke uitleg en ruim de tijd om het een en ander te bekijken ook de voors en tegens werden goed uitgelegd en niet op gedrongen. ook even weglopen zodat we samen rustig konden overleggen met een kop koffie erbij SUPER. Met alles rond de aankoop werden we goed geholpen, we hadden het geluk dat er het weekend een Btw. kortings actie was plus nog een extra korting omdat we de eigen tv zelf gingen verkopen en de Tv de vlakke versie werd keurig Dinsdags afgeleverd. De LG is echt super een ongelofelijke kijk ervaring ook voor het gamen is hij zeer geschikt een dikke aanrader.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 01-02-2017
Totaalbeoordeling:
Review na kopen TV.
Vanwege de goede aanbiedingen op internet had ik besloten om langs de winkel te gaan om het product te checken in een live situatie ipv plaatjes op internet. Aanbod was goed omdat ik toch niet de nieuwste generatie kon kopen en bij reviews was ik toch al bij Sony uitgekomen en na een eerste kennismaking waren we het er beiden over eens dat het bij een Sony bleef. Vanwege een actie bij Platte kwam ik uit op de tv die ik ervoor had laten liggen vanwege net te duur voor mijn budget dus was eigenlijk erg blij dat ik langs geweest was. Het enigste waar ik iets minder blij mee was dat de reminders voor de review iets teveel aandacht kregen, omdat ik bijna al een week niet achter mijn pc zat had ik deze nog niet kunnen doen, maar dit doet niets af aan de kennis en knowhow van de zaak.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 01-02-2017
Totaalbeoordeling:
Prima hulpmiddel die live chat.
De communicatie via de live chat is heel plezierig. Snel, deskundig en uiterst vriendelijk. Zo hoort het!
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
192
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |