Categorie

Merken

Meer tonen

Veilig & Vertrouwd



LAATSTE REVIEWS

Door: Dhr. P van Waarden

Geplaatst op: 13-01-2019

Review met 5 sterretjes

Perfecte service

Door: Dhr. Ro

Geplaatst op: 10-01-2019

Review met 5 sterretjes

Zo hoort een gespecialiseerde winkel te zijn

Door: Dhr. M Wischmeyer

Geplaatst op: 10-01-2019

Review met 5 sterretjes

Vakkundig advies

Bekijk alle reviews

Uw mening over PlatteTV.nl

  Geschreven op 01-02-2017
Totaalbeoordeling:
Erg tevreden? snelle reacties via mail en chat.
Eerder een Samsung tv gekocht in de winkel, nu een surround set via de site. Gewoon tevreden Kom er zeker nog eens terug
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 01-02-2017
Totaalbeoordeling:
Kijkplezier.
Kwam om een TV te kopen. Werd prima, vriendelijk en goed geholpen. Mijn vragen werden naar tevredenheid beantwoord. Nog teruggebeld met een vraag en werd vriendelijk en prima te woord gestaan. Ja, beveel deze winkel aan.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 01-02-2017
Totaalbeoordeling:
Goed service.
In verband met de BTW actie heb ik eerst gebeld of de gewenste artikelen op voorraad waren. Dit was het geval, dus aangegeven dat ik naar de winkel zou komen. Bij aankomst stond alles al klaar. Ondanks de enorme drukte in de winkel heeft men daar toch de moeite voor willen nemen. Geweldige service.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 01-02-2017
Totaalbeoordeling:
Platte tv in Arnhem. Topwinkel!.
Was al lang voor een oled tv aan het kijken. Een aantal keer bij de rood/witte 'concurrent' voor de televisie gestaan maar uiteindelijk toch besloten om naar platte tv in Arnhem te gaan. De service was uitstekend. Totaal niet opdringerig en bij vragen een uitgebreide uitleg tussen de verschillende modellen. Uiteindelijk gekozen voor de LG OLED55B6V. De kwaliteit van de tv spreekt voor zich maar de ervaring in de winkel was minstens zo goed! Met als hoogtepunt de tv zonder er om te vragen goedkoper meegekregen als bij die ene concurrent in haar btw vrije dagen! Voor verdere elektronica ga ik deze winkel zeker weer bezoeken. En raad het ook iedereen aan om hier een keer langs te gaan als je op zoek zijn naar een televisie en of witgoed.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 01-02-2017
Totaalbeoordeling:
Wat een goed gevoel bij deze service.
Ik ben via een livechat keurig geholpen en is alles goed geregeld. Tevens tijdens het moment van bestellen tot het in ontvangst nemen keurig op de hoogte gehouden. Voor mij is PLatteTV voortaan de eerste keus.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 01-02-2017
Totaalbeoordeling:
Aankoop LG Oled Televisie.
Uitstekend geholpen , vakkundig duidelijk en begrijpend voor een Digibeet als ik. Televisie tevens laten plaatsen en ook hier alle service. de monteur nam alle tijd voor het instellen en uitleg.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Gemakkelijk te annuleren
  • Snelle afhandeling.
  Geschreven op 01-02-2017
Totaalbeoordeling:
bestelling geanuleerd.
Had een platenspeler besteld en per Ideal betaald. Bij de voorbereideng voor in de kast te plaatsen blijkt het bestelde type toch te diep te zijn waardoor de deur niet gaat sluiten. Het artikel was nog niet geleverd en heb toen een annulering mailtje gestuurd. De volgende dag was het betaalde geld al terug gestort. Bravo Plattetv.nl !!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Snelle levering
  • Minpunten
  • Geen online factuur
  Geschreven op 01-02-2017
Totaalbeoordeling:
Superb.
Geweldige snelle levering en goed te volgen via Postnl . Goede prijzen en acties. Wekenlang prijzen vergeleken en uiteindelijk bij Platte tv uitgekomen. Dit was mijn eerste aankoop maar er volgen er meer. TOP
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 01-02-2017
Totaalbeoordeling:
Prima service.
Prima service. 's Middags gebeld of er een Sonos Connect op voorraad was. Er was een slechte telefoonverbinding maar we werden direct teruggebeld. Direct daarna het apparaat opgehaald. Op zondag was het parkeren in Doesburg gratis. Alles OK. Er werd meegedacht over de aansluiting, daarna meegenomen en daarna heb ik thuis alles probleemloos geinstalleerd! Top!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 01-02-2017
Totaalbeoordeling:
Prima service.
Prima service. 's Middags gebeld of er een Sonos Connect op voorraad was. Er was een slechte telefoonverbinding maar we werden direct teruggebeld. Direct daarna het apparaat opgehaald. Op zondag was het parkeren in Doesburg gratis. Alles OK. Er werd meegedacht over de aansluiting, daarna meegenomen en daarna heb ik thuis alles probleemloos geinstalleerd! Top!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Telefonisch contact zeer goed
  • Snelle levering
  Geschreven op 01-02-2017
Totaalbeoordeling:
Super bedrijf en met vakbekwaam personeel.
Zeer net bedrijf vandaag het product besteld en de volgende dag al in huis. En prima verpakt Ga zeker in de toekomst hier meer producten bestellen
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Service- en klantgericht
  • Niet te beroerd om iets te doen met de prijs
  Geschreven op 01-02-2017
Totaalbeoordeling:
Goed advies, goede prijs goede afhandeling.
Is was opzoek naar een wireless speaker en bij de Heos 1 HS2 uitgekomen. Zelf na de BTW actie nog een zeer goede prijs gekregen. Ik kan niet anders zeggen wat een prima service. Bij mijn volgende aankoop kom ik zeker terug.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Zichtbaar assortiment
  • Gemoedelijke sfeer
  Geschreven op 31-01-2017
Totaalbeoordeling:
Van keus tot koop.
Ruime zichtbare keus, onderbouwd door de verkopers, die anticiperen op de vraag van de consument. Kennis van assortiment en technische aspecten van assortiment
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 31-01-2017
Totaalbeoordeling:
Uitstekende service bij aanschaf OLED hdr televisie.
Zeer snelle respons op offerteaanvraag via de mail. Mijn voorstel om te onderhandelen over de prijs werd door de medewerker serieus genomen met als gevolg een mooie deal tussen een behulpzame verkoper en een tevreden klant! Niet alleen via de mail maar ook in de winkel werd ik goed geholpen met het inladen van de OLED tv in de auto.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 31-01-2017
Totaalbeoordeling:
super service.
Kocht een soundbar, kreeg duidelijke uitleg, en er werd gekeken of mijn tv er wel geschikt voor was. Ben echt super geholpen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 31-01-2017
Totaalbeoordeling:
Zeer prettige ervaring!.
Zeer fijne ervaring gehad in de winkel in Breda. Alle vragen keurig beantwoord, er werd tijd genomen, dingen uitgelegd. Verder een mooie aanbieding voor mijn oude tv gekregen. Aantal dagen later terug gegaan om de aangeschafte wandbeugel te ruilen. Zonder enig probleem kunnen wisselen voor een andere! Hele fijne service en klantvriendelijkheid! Top!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • ze nemen de tijd
  • ruime opstelling van diverse tv's
  Geschreven op 31-01-2017
Totaalbeoordeling:
Prima geholpen in Breda.
Naar Breda gereden omdat mijn broer naar zijn zeggen netjes was geholpen. Naast het feit dat het een mooie winkel is met een uitgebreide opstelling aan tv's werd ik ook netjes geholpen door de medewerker. Het was de bedoeling dat ik ter oriƫntatie ging kijken, maar na een gedegen toelichting van diverse tv's, meteen maar de knoop doorgehakt. Mede door de mond-op-mond reclame van mn broer.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Ruim assortiment
  • Scherpe prijzen
  Geschreven op 31-01-2017
Totaalbeoordeling:
Snelle top service!.
Ik heb het afgelopen weekend Sonos apparatuur aangeschaft welke tegen uitstekende prijzen werden aangeboden. De service, informatie en afhandeling waren vlot en prima. Aanrader
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 31-01-2017
Totaalbeoordeling:
Belg in Breda.
Grote keuze en daarom ook goed de verschillende modellen te kunnen vergelijken en dat vind je niet snel in andere winkels. Toestellen ook scherp geprijst
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vriendelijk
  • Professioneel
  Geschreven op 31-01-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldig!.
Zeer vriendelijk en professioneel geholpen bij de aanschaf van een versterker (Harman Kardon) en luidsprekers (JBL). Dit alles voor een zeer scherpe prijs, helemaal TOP!
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
193
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |