Categorie

Merken

Meer tonen

Veilig & Vertrouwd



LAATSTE REVIEWS

Door: Dhr. P van Waarden

Geplaatst op: 13-01-2019

Review met 5 sterretjes

Perfecte service

Door: Dhr. Ro

Geplaatst op: 10-01-2019

Review met 5 sterretjes

Zo hoort een gespecialiseerde winkel te zijn

Door: Dhr. M Wischmeyer

Geplaatst op: 10-01-2019

Review met 5 sterretjes

Vakkundig advies

Bekijk alle reviews

Uw mening over PlatteTV.nl

  Geschreven op 31-01-2017
Totaalbeoordeling:
Fantastisch online geholpen bij aanschaf van nieuwe TV.
Snelle en deskundige reactie en alle vragen konden door J worden beantwoord. Hij wees ons nog op wat extra zaken die we anders waren vergeten. Ben zeer benieuwd naar de deskundige montage!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 30-01-2017
Totaalbeoordeling:
OLED!.
Prettig, eerlijk en deskundig. Echt verstand van zaken en geen verkooppraatjes. Wensen netjes in kaart en op basis daarvan gekozen voor een schitterende LG OLED tv.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • gebruiksvriendelijk
  • uitstekend geluid
  • Minpunten
  • geen bluetooth
  Geschreven op 30-01-2017
Totaalbeoordeling:
uitstekende geadviseerd.
Ik werd net als bij de aankoop van de LG Oleg 55c6v TV weer uitstekend geadviseerd om daarbij de Sonos Playbar aan te schaffen. Bestelde telefonisch en kreeg in winkel in Nijmegen nog demonstratie. Ben heel tevreden over het de Sonos Playbar en een verrijking van het TV geluid in de kamer. Uitstekende keuze gemaakt
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • scherpe prijs
  • veel mogelijkheden voor contact
  Geschreven op 30-01-2017
Totaalbeoordeling:
LG OLED 55E6V.
Voor het eerst een OLED TV besteld, voor LG gekozen omdat alle OLED schermen door LG gemaakt worden. Op zoek naar beste prijs bij Platte TV aangekomen. Makkelijk contact via allerlei kanalen mogelijk. Fijne service vooraf en goede deal kunnen maken. Er wordt goed meegedacht. Bezorging en installatie allemaal vlekkeloos en erg prettig personeel. Dus zeer tevreden over deze winkel. Overigens ook zeer tevreden over onze keuze, pracht TV.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • service
  • knowhow
  Geschreven op 30-01-2017
Totaalbeoordeling:
Top.
Prima service, snel geholpen, bezorgen van het toestel ging ook prima, perfecte inruil prijs. Duidelijke uitleg
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Uitstekende service
  • Goede prijs
  Geschreven op 30-01-2017
Totaalbeoordeling:
Aanschaf UE55KS8000.
Afgelopen zaterdag een nieuwe Samsung UE55KS8000 aangeschaft via internet. De tv was niet op voorraad in Arnhem maar de heren van PlatteTV.nl hebben hem speciaal vanuit een andere vestiging naar Arnhem gehaald, top geregeld!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • aanvoelen klantbehoefte
  • snelle bediening
  Geschreven op 30-01-2017
Totaalbeoordeling:
Snelle vriendelijke bediening in heel drukke winkel.
Even snel een systeempje kopen lukt echt niet in deze tijd. Wel bij Plattetv.nl! Binnen 15 minuten stond ik weer buiten met mijn aankoop. Helemaal blij. De verkoper voelde heel goed aan wat mijn behoefte was en dat ik al wat huiswerk gedaan had. Daardoor kwam hij optimaal tegemoet aan mijn klantwens. Heel goedgedaan!!!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Service
  • Aanbod
  Geschreven op 30-01-2017
Totaalbeoordeling:
Altijd topservice.
Lekker overzichtelijk, niet te veel maar altijd recent aanbod en het juiste advies. Service is 100% te noemen, bij een eventueel gebrek wordt er snel actie ondernomen.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Design mooi afgewerkt.
  • Geweldig beeld met 4k content.
  • Minpunten
  • HDR staat niet standaard aan.
  • Fine tunen beeldsettings
  Geschreven op 30-01-2017
Totaalbeoordeling:
Super Deal.
Vorige week met de BTW korting en 250 euro cash back deze tv gekocht. Wat een super deal! Zeer mooi design; bij het plaatsen alleen de voet plaatsen wat slechts een kwestie van erin schuiven is. Verder spreekt alles voor zich en zijn de 4k beelden prachting. Via de livechat ook nog de beste TV instellingen doorgekregen. Kortom we kunnen weer een tijd vooruit met deze geweldige TV.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 29-01-2017
Totaalbeoordeling:
Sonos 5 player gekocht.
Super service gebeld product weggelegd tot we deze op konde halen, echt top service. Kwamen in de winkel en de sonos box was netjes voor ons weggelegd ons volgende aan kopen worden zeker bij platte tv nijmegen gedaan
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Kundig
  • Vriendelijk
  Geschreven op 29-01-2017
Totaalbeoordeling:
Prima geholpen!.
Mijn eerste ervaring met Plattetv.nl was prima. Vriendelijk te woord gestaan, goede uitleg ontvangen en ik merkte aan alles dat er met veel passie en plezier gewerkt wordt.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 29-01-2017
Totaalbeoordeling:
Klant is koning.
De keuze is heel groot in alle prijsklassen. plattetv.nl is niet duur en je wordt heel goed en zeer vriendelijk geholpen. Duidelijke uitleg over alle technische mogelijkheden en alternatieven. Helemaal top is de hulp om de t.v. in de auto te zetten. Dikke pluim.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • snelle levering
  Geschreven op 29-01-2017
Totaalbeoordeling:
goede service, snel geholpen.
Ze hebben kennis van zaken. Ik werd goed geholpen aan mn nieuwe tv. Ze hielpen zelfs om de grote tv naar mn auto verderop te brengen.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Snelle, correcte levering
  • Scherpe aanbiedingen
  Geschreven op 29-01-2017
Totaalbeoordeling:
Snelle levering.
Zeer tevreden en betrouwbare leverancier. Je betaalt toch een hoop geld voor een tv en dan hoop je dat hij correct wordt bezorgd. Ik raad iedereen dan ook deze webshop aan. Zou zonder aarzelen zo nog een tv van €1500,00 bestellen.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Scherpe prijs
  • Mooie winkel
  Geschreven op 29-01-2017
Totaalbeoordeling:
Jack van der Vis.
Scherpe aanbieding en goede service. De aanbieding bij platte tv is zover ik kon beoordelen de scherpste in Nederland
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • persoonlijke benadring
  • meedenken
  Geschreven op 29-01-2017
Totaalbeoordeling:
Persoonlijke benadering.
Vriendelijke benadering; totaal anders dan bijv bij Mediamarkt. Prijs is gelijk maar kwaliteit van omgaan met de klant is vele malen beter.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 29-01-2017
Totaalbeoordeling:
Samsung SUHD UE55KS7000 gekocht bij James in Utrecht.
De shop in Utrecht m.n. James heeft ontzettend veel geduld met me gehad, omdat ik dacht dat ik voor het betalen zou zien wat ik had gekocht, maar is PAS na het betalen. Toen ik uiteindelijk wilde betalen had ik geen voldoende tegoed om via IDeal te betalen en had weer James ontzettend veel professioneel geduld met me! Na uiteindelijk 6 of 7 de order te starten is de betaling uiteindelijk gelukt vooral door James!!!!!! Alle lof voor deze medewerker die het op de late vrijdagmiddag voorelkaar wist te krijgen dat ik binnen 24 uur zaterdagochtend geleverd kreeg. Mij dank blijft uit gaan maar James.!!!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 29-01-2017
Totaalbeoordeling:
Top!.
De keuze bij Platte TV is enorm, maar de adviseur was zeer deskundig, geduldig, helder en eerlijk. Zo konden wij een tv kiezen die volledig met onze wensen overeenkwam. We zijn daarom uitermate tevreden!!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Prijzen
  • Assortiment
  Geschreven op 29-01-2017
Totaalbeoordeling:
Goede service, oprecht advies.
Goede prijzen, objectief vergelijk van producten en eerlijke/bruikbare adviezen zonder iets op te leggen. Je merkt dat het personeel er werkt vanuit passie voor elektronica.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Huiskamer idee
  • Personeel neemt de tijd voor je.
  Geschreven op 29-01-2017
Totaalbeoordeling:
Top Winkel.
Erg verrassende winkel, bijzonder prettig is het huiskamer effect, mooi op een bank plaats kunnen nemen en jezelf thuis wanen terwijl je naar een mooie tv kijkt die zo geplaatst is zoals die thuis ook kan hangen. Wij zijn speciaal naar deze winkel gegaan omdat onze tv hier op voorraad zou zijn, helaas was dit niet meer het geval. Dit is goed opgepakt door de Verkoper en die heeft netjes de tv besteld en deze wordt thuis afgeleverd. Goed gedaan en wij zijn zeer tevreden tot nu toe( de aflevering moet nog komen namelijk, maar zijn daar niet bang voor)Een echte aanrader deze winkel!
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
194
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |