Categorie

Merken

Meer tonen

Veilig & Vertrouwd



LAATSTE REVIEWS

Door: Dhr. P van Waarden

Geplaatst op: 13-01-2019

Review met 5 sterretjes

Perfecte service

Door: Dhr. Ro

Geplaatst op: 10-01-2019

Review met 5 sterretjes

Zo hoort een gespecialiseerde winkel te zijn

Door: Dhr. M Wischmeyer

Geplaatst op: 10-01-2019

Review met 5 sterretjes

Vakkundig advies

Bekijk alle reviews

Uw mening over PlatteTV.nl

  • Pluspunten
  • Service
  • Prijs
  Geschreven op 29-01-2017
Totaalbeoordeling:
Goede service juiste TV.
In eerste instantie koos ik voor platte tv aangezien er een inruilkorting geboden wordt. Het was erg prettig dat het keuze proces 's avonds online via de chat gestart kon worden. Na tot een idee gekomen te zijn (OLED LG) ben ik door Tessa via de mail uitstekend geholpen. Ze reageerde altijd correct en snel op mijn vragen en zo zijn we uiteindelijk tot een goede prijs voor een fantastisch pakket gekomen welke ik vandaag in de winkel bij Tessa heb kunnen ophalen. Al met al een hele goede winkelervaring met als resultaat de perfecte tv in huis.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vriendelijke bediening
  • Goede voorlichting
  Geschreven op 29-01-2017
Totaalbeoordeling:
De heer.
Echt goede uitleg van de diverse tv toestellen! Kwamen voor een heel ander toestel dan wat we uiteindelijk hebben gekocht! Echt een geweldige tv
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Service
  • Flexibel
  Geschreven op 29-01-2017
Totaalbeoordeling:
Service en goede prijzen.
Prima geholpen middels mail, ook al moest ik een aantal keren de bestelling zelf wijzigen. Geen probleem, wordt geregeld. Prima alles laten installeren door een prima installateur.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • vriendelijkheid
  • deskundigheid
  Geschreven op 29-01-2017
Totaalbeoordeling:
vriendelijk en behulpzaam.
vandaag naar de winkel voor het kopen van een product. Helaas niet op voorraad. Deze is voor mij besteld en zal spoedig geleverd gaan worden. De verkoper was uiterst vriendelijk en behulpzaam
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Prijs
  • Afhalen
  Geschreven op 29-01-2017
Totaalbeoordeling:
Wat een fijne winkel.
Voor de tweede keer iets gekocht bij deze winkel in Arnhem. Vooraf contact gehad via de chat om de actuele voorraad te checken. Snel geholpen, goede prijs kunnen krijgen en snelle levering. Tot de volgende keer! Oh en voor het afhalen lekker dichtbij en gratis parkeren
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Meedenkend personeel
  • Scherpe prijs
  Geschreven op 29-01-2017
Totaalbeoordeling:
Aanschaf nieuwe OLEDTV.
Tijdens de BTW dagen in Januari was ik van plan om een nieuwe TV te kopen en zeker gezien de prijs van OLED TV's maakt dit behoorlijk wat uit. Bij diverse winkels lag de prijs op hetzelfde alleen niveau, bij PlatteTV viel mij op dat deze winkel een inruilactie kent voor je oude TV. Helaas was de marge voor de TV tijdens de BTW weken erg laag en konden ze geen goede inruilwaarde geven voor mijn oude TV. Om dit goed te maken hebben ze mij nog wel een kleine extra korting gegeven. Ik had besloten om de tv zelf op te halen, de service in de winkel(Breda) was ook goed.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 29-01-2017
Totaalbeoordeling:
Lg 55 615.
Ik ben zeer goed geholpen door de medewerkers. Ik ben goed geadviseerd door de medewerker. Ik had de winkel nooit gehoord vandaar dat ik het wilde ophalen. Maar voor de volgende keer laat ik het bezorgen. Het vertrouwen heb ik meegekregen. Top!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Aandacht
  • Kennis
  Geschreven op 29-01-2017
Totaalbeoordeling:
Verkoop is een vak! (en dat kunnen ze bij plattetv:).
Een winkel waar ze actief klanten begroeten, oog hebben voor de vragen van een klant. Verder prima koffie hebben:) Een ware uitzondering tussen alle prijsvechters! Complimenten mannen!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Netjes personeel
  • Uitstekende service
  • Minpunten
  • Mag iets meer hangen
  Geschreven op 29-01-2017
Totaalbeoordeling:
Goede winkel met goede service.
Mooie overzichtelijke shop. Veel personeel waardoor je al snel geholpen wordt en niet t idee hebt dat ze je zelf maar een beetje laten doen. Je krijgt duidelijk en eerlijk advies. En natuurlijk niet te vergeten een hele mooie tv voor een hele mooie prijs.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Technische kennis
  • Klantvriendelijk
  Geschreven op 29-01-2017
Totaalbeoordeling:
Sonos.
Ik had nog vragen over de werking van het Sonos systeem. In de vestiging Breda hebben ze dit fantastisch gedemonstreerd en toegelicht.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Service
  • Klant vriendelijk
  Geschreven op 29-01-2017
Totaalbeoordeling:
SUHD tv met soundbar gekocht.
Heb bij hun een super aanbieding gekregen voor het kopen van een ue49ks8000 tv en een HEOS soundbar. Super vriendelijk en heel goed in de omgang met de klant. Ik raad deze zaak zeker aan om een product te kopen. Ik ben helemaal uit venlo gekomen om mijn product daar te kopen voor mij zeker een aanrader.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 29-01-2017
Totaalbeoordeling:
Uitstekend.
Zeer goed geholpen in Breda. Goede uitleg en behulpzaam. Er was iets niet op voorraad wat we nodig hadden en wilde zelfs naar andere concurent bellen om te vragen of ze het hadden zodat we het toch zouden hebben die dag. Top
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Goed beeld mooie kleuren.
  • Bediening is makkelijk
  Geschreven op 29-01-2017
Totaalbeoordeling:
Aanschaf TV.
Goed geholpen en een correcte uitleg. Voordeel is dat je je oude tv kunt inruilen. Tijdens het aansluiten van de tv nog 2 keer gebeld voor uitleg, ook toen werden we keurig te woord gestaan en namen ze de tijd om het uit te leggen.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantvriendelijk
  • Alles op voorraad
  Geschreven op 28-01-2017
Totaalbeoordeling:
Elwin Zenderink.
In de winkel keurig te woord gestaan. Goed advies gekregen en de knoop doorgehakt. Alles op voorraad. Top
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Inruil mogelijkheid
  • Ruime keuze
  Geschreven op 28-01-2017
Totaalbeoordeling:
Mooie nieuwe tv met een goede inruil.
Dit is mijn 2e tv van plattetv.nl. Ook de vorige tv werd netjes en probleemloos geregeld en ook nu weer een goed inruil bod op mijn oude tv. Goede service en ruime keuze.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Expertise
  • Advies
  Geschreven op 28-01-2017
Totaalbeoordeling:
Sonos Play 1.
Goede expertise en prima advies. Vooral de demonstratie ruimte is ook erg fijn. Overzichtelijke winkel.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Deskundig personeel
  • Uitgebreide showroom met veel merken en modellen
  Geschreven op 28-01-2017
Totaalbeoordeling:
Top zaak!.
Ivm het vervangen van een 40 inch tv naar een 55 eens een kijkje genomen bij platte tv in Breda. Wat een verademing ten opzichte van een mediamarkt of bcc; deskundig personeel, mooie huiskamer opstellingen per merk en dan ook nog eens veel verschillende modellen per merk in vrijwel alle prijsklassen! Onze voorkeur lag bij het merk Samsung. Door de verkoper zijn we, onder het genot van een bakje koffie, uitgebreid voorgelicht over de verschillende merken en modellen. Ivm de gunstige prijs icm de btw actie gekozen voor de Samsung 55 inch uit de 7000 serie. Toevallig stond er ook een aanbieding voor twee showroom modellen van sonos boxen, play 5 1e gen. Aangezien we zochten naar uitbreiding van de playbar een hele mooie setprijs kunnen maken. Bij thuiskomst bleek echter dat de 1e gen niet aangestuurd kan worden door de playbar! Volgende dag (ondanks de aanbieding van de showroom modellen) zonder problemen kunnen omruilen tegen 2 play5 gen. Uiteraard met war bijbetaling maar met behoud van gegeven korting! Niets dan lof voor deze zaak!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Super beeld
  • Top geluid
  Geschreven op 28-01-2017
Totaalbeoordeling:
Top TV na goed advies en service.
Na diverse zeer vriendelijke contacten, tot het besluit gekomen tot de aanschaf van een LG65UH960, een top tv die aan alles voldoet voor mij. Top advies gehad en ook de levering was perfect.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Deskundigheid
  • Prijs
  Geschreven op 28-01-2017
Totaalbeoordeling:
Super advies en service.
Mooie winkel, deskundig personeel. Kreeg goed advies en een demo wat de mogelijkheden van de Sonos play 5 waren.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Service
  • Productkennis
  Geschreven op 28-01-2017
Totaalbeoordeling:
Top service.
Was op zoek naar nieuwe TV-schermen voor ons nieuwbouwhuis. Via platte tv.nl super geholpen en ben uiteindelijk met twee prachtige OLED-schermen en soundbar naar huis gegaan! Goede service en prima prijs!
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
195
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |