Uw mening over PlatteTV.nl

  Geschreven op 28-01-2017
Totaalbeoordeling:
Een aanrader!.
Onder het genot van een kopje koffie zeer vriendelijk geholpen met deskundig advies en mooie prijs. Tevreden weer huiswaarts!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Prijs
  • Levering
  Geschreven op 28-01-2017
Totaalbeoordeling:
Bestellinh Palyseat plus Logitech920.
Goede online support, levering op tijd. Duidelijke informatie en de artikelen tegen een uitstekende prijs.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Goede service
  • A-Z Service Totaalpakket
  Geschreven op 28-01-2017
Totaalbeoordeling:
Philips 55PUS6561 incl. A-Z Service Totaalpakket.
Na lang zoek werk op internet voor het aanschaffen van nieuwe TV hebben wij het besluit genomen om voor de Philips 55PUS6561 te gaan. Omdat wij bij een eerdere aankoop bij PlatteTV.nl perfect zijn geholpen, besloten wij om weer terug te gaan naar deze winkel (Breda). Wederom was de service weer perfect en hebben de Philips 555PUS6561 ook al weer aan de wand hangen. Ik zou iedereen zeker aanraden om naar PlatteTV.nl te gaan voor het aanschaffen van een TV!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantvriendelijkheid
  • Kennis over de producten
  Geschreven op 27-01-2017
Totaalbeoordeling:
PLATTETV.NL is een AANRADER.
Ben op deze site terecht gekomen omdat ze met hun prijs de aller laagste waren voor het artikel dat ik wou aanschaffen. Maar ik had nog heel veel vragen over die TV. (Philips 55PUS6561) Maar door hun hoge deskundigheid over de apparatuur waren al mijn vragen beantwoord. En was ik min of meer al overtuigd van mijn keuze, er werd nog even kort samengevat wat er besproken was. Daarna nog even thuis kort overleg gehad en er werd geduldig gewacht. Uiteindelijk kwam er een voorstel waar ik op in ben gegaan en alles is toen zeer netjes afgehandeld. Normaliter is er nog de mogelijkheid om je oude apparatuur in te wisselen voor korting, helaas was dit bij mij niet het geval omdat hij al zeer scherp geprijsd was. Nogmaals mijn dank aan PLATTETV.NL
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Snel
  • Accuraat
  Geschreven op 27-01-2017
Totaalbeoordeling:
Nieuwe LG Oled televisie.
Wij hebben plattetv bezocht omdat we opzoek waren naar een nieuwe televisie opzoek waren. Wij hadden onszelf goed voorbereid en wisten eigenlijk precies wat we wilde hebben Een Oled tv 4K van LG 55". Dus platteTV had een makkie met ons. Een jonge jongen heeft ons geholpen, op een nette vriendelijke manier en heeft ons goed geadviseerd. Ook wist hij ons te vertellen dat er soms een dode pixel voorkwam bij televisies. Bij plattetv hadden ze daarvoor een speciale verzekering voor. Als er een dode pixel optreed wordt de TV kosteloos vervangen. We hebben de TV en de verzekering genomen maar alleen als we een korting konden krijgen. We hadden de desbetreffende televisie namelijk een stuk goedkoper gezien als dat plattetv hem in de winkel had staan. Plattetv heeft hier op een zeer goede manier mee omgegaan, we kregen de tv voor de zelfde prijs maar ook de verzekering een heel stuk goedkoper. Ook de beloofde bezorging was gratis en op de tijd die was afgesproken. Al met al zijn wij heel tevreden over de bediening, de tv en de bezorging.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 27-01-2017
Totaalbeoordeling:
Prima service via de chat.
Via de chat duidelijk antwoord gekregen op mijn vragen en de tv van mijn keuze voor een iets lagere prijs dan waarvoor hij op de site stond kunnen kopen. Top!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 27-01-2017
Totaalbeoordeling:
Wat een super service!!.
Een week geleden hebben we een Samsung UE55KS9000 tv gekocht met een mooie korting. Tv konden we dezelfde dag ophalen in de winkel waar we geholpen werden door een deskundige en vriendelijke medewerker. Een week later bleek de tv toch goedkoper te zijn door de btw korting actie. Na een telefoontje, waar we weer een vriendelijke medewerker aan de lijn kregen, werd na overleg het verschil terugbetaald. Als dat geen service is!!! Plattetv.nl verdient een dikke 10.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 27-01-2017
Totaalbeoordeling:
Eric.
Prima geholpen door iemand met verstand van zaken Artikel was helaas niet op voorraad Keurig opgelost door het snel vanuit het magazijn naar de winkel te sturen
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • advies
  • levering
  Geschreven op 27-01-2017
Totaalbeoordeling:
65 inch LG.
Super behandeling, goed advies en supersnelle levering. Ik zou plattetv.nl aan iedereen aanraden. Alle afspraken netjes nagekomen.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • personeel met kennis van zaken
  Geschreven op 27-01-2017
Totaalbeoordeling:
Super service.
We kregen een zeer uitgebreide uitleg over de producten, niks is teveel gevraagd, nemen echt de tijd voor je. Ondanks dat de btw actie nog niet begonnen was kregen we toch de korting al. Ook werd er geholpen met de spullen in de auto zetten.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Ruime opstellingen
  • Online groot assortiment
  Geschreven op 27-01-2017
Totaalbeoordeling:
Nette winkel, goed geholpen.
In plaats van online naar de vestiging Breda gegaan om daar ter plekke te kijken. DFe winkel uitstraling is boven verwachting voor de naam. Met name veel Tv's opgesteld, audio lijkt wat minder maar wat ik zocht was in ieder geval aanwezig in het magazijn, zoals de site ook al voorspelde. Snel en correct geholpen, en tevreden naar huis.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Makkelijke installatie
  Geschreven op 27-01-2017
Totaalbeoordeling:
Aanschaf Sonny TV 32wd759.
Goede service en klantvriendelijkheid. Goede uitleg en juist verhelderende antwoorden op de vragen. Verder makkelijk bereikbaar. De mogelijkheden om e.e.a te vergelijken is ook goed aanwezig
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantvriendelijk
  • Klantgericht
  Geschreven op 26-01-2017
Totaalbeoordeling:
Klant is koning bij platte tv breda.
Vandaag voor een tv bij platte tv geweest in breda Dat wat wilde Bleek niet helemaal juist te zijn voor de kijk afstand van bank na tv .. verkoper was vriendelijk en eerlijk .. nu een mooie tv die perfect in onze huiskamer staat!! Bedankt !! De volgende x komen wij zeker terug
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 26-01-2017
Totaalbeoordeling:
Koop via chat.
Snelle en duidelijke antwoorden op vragen. Bij een actie toch nog een snelle extra deal kunnen sluiten. Mooi bedrijf en de goedkoopste !
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Service
  • Uitleg
  Geschreven op 26-01-2017
Totaalbeoordeling:
Fijne winkel.
Platte tv in arnhem is een zeer goede winkel! Ze hebben mij erg goed geholpen en namen veel tijd voor mijn vragen die rustig werden uitgelegd. Ik heb in Arnhem een Denon Heos soundbar gekocht, welke rustig werd gedemonstreerd zonder dat ik erbij de indruk kreeg deze te moeten kopen. Dit heb ik wel gedaan, omdat ze mij een goede prijs konden bieden met een jaar extra garantie. Binnenkort kom ik terug om een extra 2 speakers te kopen. Hier twijfelde ik nog over, maar besloten dit toch te gaan doen binnenkort.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • overzichtelijk
  • duidelijke advies
  Geschreven op 26-01-2017
Totaalbeoordeling:
opnieuw geslaagd.
gewoon goede service klant vriendelijk nemen er de tijd voor en bijna alles is op voorraad prijzen zijn bespreekbaar dus gewoon een topzaak
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Productkennis
  • Klantvriendelijkheid
  Geschreven op 26-01-2017
Totaalbeoordeling:
Dag Mediamarkt, hallo Platte TV!.
Voor mij geen Mediamarkt meer, vanaf nu ga ik naar Platte TV! Fijn geholpen bij aankoop van mijn nieuwe LG Oled TV, hij heeft veel kennis en over de prijs valt te onderhandelen. Zelfs voor je oude TV krijg je een zeer goede prijs terug!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 26-01-2017
Totaalbeoordeling:
Frank van Burgsteden.
Wederom fantastisch geholpen. Mijn wens uitgediept en inmiddels de Sonos set zo goed als compleet. Helder van advies voorzien, nu luisteren naar m'n elpees via de sonos. Geld bespaart en van goede heldere adviezen voorzien. Graag tot een volgende keer.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Snelle reactie
  • Snelle levering
  Geschreven op 26-01-2017
Totaalbeoordeling:
SUHD TV.
Goed en snel geholpen na wat vragen van mijn kant over de e-mail. Een mooie prijs voor de tv en snel geleverd. Helemaal top.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 26-01-2017
Totaalbeoordeling:
Aankoop Sony tv.
Uitstekend geholpen. De tv werd in een actie verkocht en stond eerst voor een lagere prijs te koop. Na overleg toch de goedkope prijs hoeven te betalen. De verkoper heeft nog wel wat terug gehaald door de verkoop van extra's, maar dit was niet vervelend. Beleefde verkoper.
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
196
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |