Uw mening over PlatteTV.nl

  Geschreven op 26-01-2017
Totaalbeoordeling:
Super service via de chat.
xxxx van plattetv.nl heeft mij super geholpen met het vinden van een tv die bij mijn wensen en budget past. Mooie aanbieding gekregen omdat er bij de mediamarkt de btw actie loopt. Er wordt met je meegedacht en goed geluisterd naar je wensen, mooie manier ook van communiceren via de chat
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Veelzijdig
  • Duidelijk
  Geschreven op 26-01-2017
Totaalbeoordeling:
Keuze plattetv.nl was snel gemaakt..
Goede recensies en prijs. Duidelijkheid en betrouwbaar. Snelle levering na bestelling. Het hebben van winkels is een pre.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Snelle levering
  • Goed advies
  Geschreven op 26-01-2017
Totaalbeoordeling:
OLED TV.
Hebben alles op voorraad !! kan je niet van iedere winkel zeggen !! Heb je vragen dan kan je die rechtstreeks stellen aan de klantenservice !! Zijn ook niet opdringerig !! Prima kerel die xxxx !
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 26-01-2017
Totaalbeoordeling:
Super geholpen wederom.
Goed advies en kennis. Snel geholpen ze weten een aantal dagen erna nog wie je was. Inmiddels al diverse keren besteld en goed tevreden.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Overzichtelijke website
  • Goeie klantenservice
  Geschreven op 26-01-2017
Totaalbeoordeling:
Klant goed op de hoogte gehouden.
M'n eerste ervaring met PlatteTV.nl is erg goed. Ik wordt via de mail goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling. Kreeg na m'n bestelling al snel een mail met de vraag welke kleur speaker ik wou, die ik gratis bij mijn Denon AVRX4300H krijg. Erg goed dat je ook via WhatsApp kan communiceren heb zo m'n voorkeur doorgeven, helemaal geweldig!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Fijne online service zelfs op zondag
  • Snelle & goede levering.
  Geschreven op 26-01-2017
Totaalbeoordeling:
Prima Service.
Ik was op zoek naar een nieuwe tv voor in de slaapkamer. Nu ben ik een echte speurneus als het audio en video betreft. Ik ga echt diverse sites af lees veel reviews, ik bekijk filmpjes en ga dan kijken wat qua budget het dichtst bij mijn wensen komt. Nadat ik mijn keuze had gemaakt voor de LG55EG910V ben ik gaan zoeken naar de beste prijs. ik wist dat Mediamarkt zijn BTW weg actie ging houden. Daarop ben ik in gesprek (online) gegaan met een medewerker van PlatteTV.nl. Binnen een half uur had ik de prijs die ik wilde uitgeven en was de bestelling en betaling geregeld. Dit was op een zondagochtend en woensdag was mijn tv netjes bezorgd binnen. Prima service en een geweldig bedrijf. Met vriendelijke groet, Thijs van Heugten
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Fantastisch beeld.
  • Uitstekend geluid.
  Geschreven op 26-01-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige service..
Bovengenoemde tv gekocht bij plattetv.nl. Afspraken zakelijk maar eerlijk en correct. Zeer goede inruilprijs gehad voor oude tv. Afgesproken aflevertijd tussen 12.00 en 14.00 uur, 12.10 uur werd de TV afgeleverd.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Goede service
  • Vakkundig naar mijn menning
  Geschreven op 26-01-2017
Totaalbeoordeling:
Prima geholpen bij plattetv..
Ik heb bij Plattetv mijn nieuw LG oled tv aangeschaft en ben vakkundig geholpen. Ook de service perfect, mijn tv was defect en moest gecrediteerd worden maar de leverancier was failliet. Bij Plattetv hebben ze dit zonder problemen op zich genomen, bedankt hiervoor. En de medewerker die mij geholpen heeft was aanstekelijk entausiast.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 26-01-2017
Totaalbeoordeling:
sublieme garantie afwikkeling......
geweldig bedrijf, ook als het om garantie gaat, ik kon gewoon een nieuwe TV van bijna 2300 euro meenemen omdat mijn TV stuk was gegaan en fabrikant een berichtje had verzonden dat toestel niet meer te herstellen was en het toestel bij me thuis was opgehaald. Het ophaalbewijs was voor PlatteTV voldoende om een gloednieuw toestel mee te geven, terwijl ze het geld pas na 14 dagen overgemaakt krijgen, voor hetzelfde geld had ik 14 dagen moeten wachten... maar geen probleem in Breda bij PlatteTV, klasssssse
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Chatten
  • Deskundige info
  Geschreven op 25-01-2017
Totaalbeoordeling:
Alweer een nieuwe TV gekocht !!.
Was al even wat info aan het bekijken op de site over Oled TV en aangezien ik erg goede ervaringen heb met Platte TV en het merk LG waar ze hoofdealer van zijn.Was mijn keus snel bepaald,mede door de prettige chat sessie die ik had met een van de medewerkers.En waar ik prettig zaken mee kon doen. Voor mij dus een prima service en begeleiding. En de levering is ook altijd snel en correct. Platte TV kan ik zeker aanbevelen. Goede service ,scherpe prijzen en prima adviezen en begeleiding. Top Webshop.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 25-01-2017
Totaalbeoordeling:
beoordeling van tansactie.
Na lang zoeken en vergelijken toch bij platte tv (foto bouw) op presikhaaf arnhem een nieuwe tv aangeschaft de tweede keer dat ik daar was eerste keer ook goed voorgelicht overal over en nu na verschillende typen te zijn voorgelicht en over de prijs zijn wij na een korte onderhandeling het snel eens geworden en de tv was op voorraad dus gelijk meegenomen en de installatie thuis was ook zo gepiept dus deze winkel en personeel is dit cijfer dubbel en dwars waard. JB.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • goed vergelijk
  • vriendelijk
  Geschreven op 25-01-2017
Totaalbeoordeling:
tvreden.
Ruim assortiment en vakkundig geadviseerd. Bejegening was vriendelijk en niet overdreven aardig. Wij gingen tvreden de winkel uit!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Overzichtelijke winkel
  • Deskundig advies
  Geschreven op 25-01-2017
Totaalbeoordeling:
Sony Bravia XD8599 gekocht bij PlatteTV.nl.
Ik heb de Sony Bravia XD8599 gekocht bij PlatteTV.nl, vestiging Utrecht. Ik heb goed advies gekregen over de verschillende merken en modellen. Ze hebben een mooie ruim opgezette winkel waar je alle grote merken televisies in verschillende formaten kunt bezichtigen. Snelle levering. Top winkel!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 25-01-2017
Totaalbeoordeling:
R.Berenpas.
Goede webiste., met zorg verpakte bestelling en punctueel afgeleverd! Super tevreden ik zou mensen deze winkel aanbevelen.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Uitleg
  • Keuze
  Geschreven op 25-01-2017
Totaalbeoordeling:
Prima service grote keuze.
Grote keuze...prima service! Werden attent maar zeker niet opdringerig geholpen... er werd prima uitleg gegeven met een stevige dot humor!!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 25-01-2017
Totaalbeoordeling:
snelle en goede service.
Goede en duidelijke webshop. Je kunt makkelijk chatten met een medewerker mocht er iets niet duidelijk zijn. Vlotte levering
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 25-01-2017
Totaalbeoordeling:
Goed geholpen en goede service ????.
Goed geholpen en goede service
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 25-01-2017
Totaalbeoordeling:
Top service.
Top service met snelle communicatie dangkzij de live chat. Verder wordt je goed geholpen en hebben ze een ruim aanbod met snelle verzending.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • advies
  • klantvriendelijkheid
  Geschreven op 25-01-2017
Totaalbeoordeling:
Samsung TV UE 55 KS 7000.
Ik werd uitstekend geholpen door adviseur . Prima advies en niets was te veel voor hem. De prijs van de TV was bovendien heel erg goed (was de laagste prijs die ik kon vinden).
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 25-01-2017
Totaalbeoordeling:
Televisie.
Ik was onlangs op zoek naar een nieuwe tv tot een goeie kennis mij adviseerde om eens te gaan kijken bij PlatteTV in Arnhem en hij kreeg gelijk het is een mooie winkel keuze genoeg en met de meest actuele merken bij/naast elkaar, ik had mijzelf thuis al een beetje voorbereid wat voor soort tv het moest worden en werd in de winkel dan ook aangesproken door een vriendelijke medewerkster die mij met haar deskundigheid en kennis van zaken overtuigde, en ben dan ook sindsdien in het trotste bezit van een Sony Ultra HD tv ik kon hem direct meenemen want ze hebben de meeste tv's gewoon op voorraad!
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
197
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |