Categorie

Merken

Meer tonen

Veilig & Vertrouwd



LAATSTE REVIEWS

Door: Dhr. P van Waarden

Geplaatst op: 13-01-2019

Review met 5 sterretjes

Perfecte service

Door: Dhr. Ro

Geplaatst op: 10-01-2019

Review met 5 sterretjes

Zo hoort een gespecialiseerde winkel te zijn

Door: Dhr. M Wischmeyer

Geplaatst op: 10-01-2019

Review met 5 sterretjes

Vakkundig advies

Bekijk alle reviews

Uw mening over PlatteTV.nl

  • Pluspunten
  • Supersnelle service
  • Consument is nr1
  Geschreven op 25-01-2017
Totaalbeoordeling:
Super service en probleemoplossend!.
10/10 voor de uitstekende service door alle vragen over een product zeer snel en eerlijk te beantwoorden. Indien er problemen zijn met het product dan staat het personeel je met raad en daad bij om deze effectief en efficiënt op te lossen! Deze shop biedt garantie en zekerheid naar haar consumenten toe en dat vind ik echt een meerwaarde!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • professioneel advies
  • ruim tijd genomen
  Geschreven op 25-01-2017
Totaalbeoordeling:
drs.
In winkel geweest, alle vragen adequaat beantwoord. Voldoende uitleg over verschillende merken flatscreens. Alle tijd hiervoor genomen. Kon direkt de gekozen TV uit voorraad meenemen.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • De volgende dag in huis
  • Makkelijk
  Geschreven op 25-01-2017
Totaalbeoordeling:
Top effect.
Blij met deze soundbar, geen koptelefoon meer nodig . Deze soundbar verbeterthet geluid van de led tv naar grote tevredenheid
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Goede service
  • Klantvriendelijk
  • Minpunten
  • Geen winkel in de buurt van deventer
  Geschreven op 25-01-2017
Totaalbeoordeling:
Erg tevreden en een goede service.
Ik ben erg tevreden over de service en de klantvriendelijkheid van plattetv. Ik wilde de tv eerst online aanschaffen en wilde de tv toch eerst even zien. In de winkel in arhnem kreeg ik genoeg informatie en heb ik de tv meegenomen.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • helpdesk
  • snelle levering
  Geschreven op 24-01-2017
Totaalbeoordeling:
Playseat Revolution.
Bij Platte TV een Playseat Revolution met slider en mat aangeschaft. Tijdens bestellen verliep dit even moeizaam maar door tussenkomst van helpdesk was het probleempje zo opgelost en volgde een snelle levering. Verpakking van de artikelen was perfect zoals ook de handleiding voor installatie. Zeer tevreden!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • betrouwbaar
  • snel contact en antwoorden op vragen
  • Minpunten
  • Klantenservice telefonisch niet bereikt
  Geschreven op 24-01-2017
Totaalbeoordeling:
Goede service.
Voor mij was dit een zeer onbekend bedrijf om daar een televisie online te kopen. Na wat onderzoek en schatcontact en het feit dat ze meerdere afhaalpunten vertrouwden we erop en dat was meer dan juist gebleken. Prima contact via chat en mail. Klantenservice had ik via de telefoon echter niet bereikt. Werd netjes gebeld wanneer de TV binnen kwam en wanneer bij ons bezorgd. Alles gladjes verlopen en hun afspraken goed nagekomen.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vriendeljjk
  • Deskundig
  Geschreven op 24-01-2017
Totaalbeoordeling:
Samsung ue55ks7000.
Vriendelijke personeel, erg behulpzaam via de chat en offertes. ik heb meerdere discussies gevoerd en m'n laten adviseren betreft input lag. Erg kundig.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 24-01-2017
Totaalbeoordeling:
Ronald.
Professionele shop met voldoende keus en gedegen advies. Met name de no nonsens mentaliteit sprak ons aan.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • verkoper neemt de tijd
  • leuke korting
  Geschreven op 24-01-2017
Totaalbeoordeling:
Denon versterker.
lokale vestiging, korte lijn bij problemen, verkoper komt vertrouwd over, goede info, leuke korting en top apparatuur.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • ter zake kundig
  Geschreven op 24-01-2017
Totaalbeoordeling:
Sonos Soundbar + Sub.
Zeer vakkundig, enthousiast en vriendelijk geholpen door ....... van PlatteTV.nl. Een groot assortiment waardoor je een goed overzicht krijgt.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • correct
  • snel
  Geschreven op 24-01-2017
Totaalbeoordeling:
Aankoop en info via chat op site.
Ik heb me eerst op internet via allerlei winkels georiënteerd en kwam uiteindelijk uit bij platte tv.nl . Via de chatoptie heb ik info opgevraagd en werd deskundig, netjes en snel te woord gestaan. Geen onzin maar gewoon antwoord op mijn vragen en na een beetje onderhandelen tot een prijs gekomen waar ik tevreden mee ben. Ik heb er een goed gevoel aan over gehouden. Ook de site is erg overzichtelijk en alles is makkelijk te vinden.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Onderhandeling
  • oplossing
  • Minpunten
  • afspraken nakomen
  • geen creditcard
  Geschreven op 24-01-2017
Totaalbeoordeling:
LGOled55E6v.
Omdat er een goede onderhandeling was heb ik voor het eerst besteld bij Platte TV. Helaas ging mijn 1e order niet zo goed nml de Curved was niet leverbaar in de afgesproken termijn. Op de site direct leverbaar maar na een week nog niets. Platte TV heeft het goed opgelost door een duurdere model aan te bieden voor hetzelfde geld. Dus als verbeterpunt kom je belofte na of zorg dat de website goed vermeld wat de levertijd is. Dan zouden jullie die 9.4 kunnen halen.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Advies
  • Service
  Geschreven op 24-01-2017
Totaalbeoordeling:
Inruil en aankoop.
Klantvriendelijk. Bereid een goede deal te maken mbt inruil oud toestel. Goed advies en service. Snelle reactie op email.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 24-01-2017
Totaalbeoordeling:
onze mening en ervaring in jullie winkel.
Vanwege de duidelijke site die ons aansprak zijn we naar de winkel gegaan. We werden verrast door het ruime aanbod en de klantvriendelijke benadering. Na onze wensen kenbaar te hebben gemaakt, werden we rustig, duidelijk en vriendelijk geholpen. Met als resultaat onze prachtige aankoop die precies aansluit op wat we wilden en wensten.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • klantvriendelijk
  • Goed advies
  Geschreven op 23-01-2017
Totaalbeoordeling:
Klantvriendelijk.
Behulpzame medewerkers die rustig alle tijd nemen om de systemen uit te leggen. Bij twijfelen even rustig alle systemen overnieuw toegelicht en naast elkaar laten horen. Daarnaast ook nog scherp geprijsd.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Service
  • Persoonlijke deal
  Geschreven op 23-01-2017
Totaalbeoordeling:
Helemaal top!.
Mooie winkel, behulpzaam personeel. Na heel veel onderzoek online en verschillende shops te hebben vergeleken, uiteindelijk de nieuwe tv gekocht in de winkel in Utrecht. Extra voordeel van Platte TV: ze maken een persoonlijke deal als de tv ergens anders in de aanbieding gaat, zelfs als die aanbieding pas later in de week in gaat. Ik raad dus iedereen aan om je tv te bestellen bij Platte TV!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • buitengewone dienstverlening
  • zeer goede prijzen
  • Minpunten
  • enkel vooruit betaling uit Belgie
  Geschreven op 23-01-2017
Totaalbeoordeling:
ik ben een vervelende klant.
Heb de laatste dagen minstens 8 keren contact gehad met live chat op plattetv.nl. Steeds werd ik te woord gestaan door Justin. Wel 3 - 4 keren heb ik mijn order gewijzigd. Heb ik de condities in vraag gesteld. Moest ik mezelf aan de lijn hebben gekregen, ik denk dat ik al lang de hoorn op de haak zou hebben gesmeten. Niets van dat. Steeds bijzonder hulpvaardig, bereidwillig en oplossing- gericht. Ik weet dat ik het hem lastig heb gemaakt, waarvoor mijn verontschuldigingen, maar ik weet ook dat ik zonder enige twijfel terug zal keren naar Plattetv.nl.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • professioneel personeel
  • hoge service
  Geschreven op 23-01-2017
Totaalbeoordeling:
service met kennis van zaken.
In de winkel vind je een luisterend oor van een professionele medewerker die samen met de klant de beste keuze maakt bij de aanschaf van een nieuwe TV. Ze zijn niet alleen maar geïnteresseerd in het verkopen ansich, maar geven goed advies over welke TV het beste bij u als klant past. Ook via de website krijg je snel antwoord op eventuele vragen. 100% service dus.Daar kunnen MediaMarkt en BCC nog wel iets van leren.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Communicatie
  • Prijs
  Geschreven op 23-01-2017
Totaalbeoordeling:
Weekend service.
Ontving binnen een uur antwoord op mijn e-mail met daarin een mooi aanbod. Direct gebeld en er een gereserveerd. Toen naar de winkel gereden om de Sonos Sub op te halen. Een uurtje later stond de sub te spelen samen met de andere Sonos speakers in mijn woonkamer. En dat alles op zondag! Top service!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Goede online hulp
  • Snelle levering
  Geschreven op 22-01-2017
Totaalbeoordeling:
Blij met de nieuwe UHD tv.
Een hele goede overzichtelijke webshop met goede klantenservice! Online word je goed geadviseerd en daardoor weg blij met mijn aankoop!!!
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
198
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |