Uw mening over PlatteTV.nl

  • Pluspunten
  • Service
  • Kennis
  Geschreven op 22-01-2017
Totaalbeoordeling:
Vriendelijk personeel en verstand van zaken..
Netjes geholpen en ze weten wat ze verkopen. Ruime keuze van grote tot kleine schermen. Makkelijk parkeren ech een aanrader
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • klantvriendelijkheid
  • heel veel kennis
  Geschreven op 22-01-2017
Totaalbeoordeling:
nieuwe TV.
Geen idee waar we op moeste letten bij aanschaf van een nieuwe platte TV, maar deze meneer heeft ons prima uitgelegd waar we op moesten letten en er is erg veel keus en op voorraad, we hebben een heel goed gevoel over deze aankoop.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 22-01-2017
Totaalbeoordeling:
Een goed gesprek was het begin van een goede aankoop!.
Ik ben al een tijd aan een nieuwe tv toe! Hij doet het nog steeds maar als ik bij anderen kijk vind ik die beelden altijd helderder! Dus hier en daar informeren en kijken en vergelijken op internet. Nou ben ik wel iemand van de specs en helemaal voor een tv want die moet toch iets langer meegaan dan een laptop, tablet of smartphone! Na wikken en wegen en vergelijken kwam ik bij dé tv voor mij en zag ik bij Plattetv.nl er een voor een mooie prijs! Ik had al wel gezien dat deze tv bij andere zaken moeilijk of niet verkrijgbaar was, dus dan maar eerst even bellen. In eerste instantie duurde het even dat er opgenomen werd maar werd er wel via de chat gevraagd of ze iets voor mij konden doen. Ik hou wel van dat soort tooltjes, als computerfreak. Een aardige verkoper stond mij te woord en vond ook dat ik een goede keuze had gemaakt maar…… dit toestel was bij hun ook moeilijk leverbaar. Hij had wel een andere optie iets vergelijkbaars en met nog betere specs . Tijdens het gesprek wees hij me gelijk de weg op internet waar ik dit toestel kon vinden en zag ik dat hij gelijk had alleen de prijs was wel wat duurder. Op de site had ik een gele hyperlink gezien met de titel Maak Hier Uw Deal! Nou daar ben ik wel van! Dus ik gelijk informeren of er een deal inzat. Nee heb je toch??? En ja hoor omdat het toestel dat ik graag wilde niet leverbaar was en ook misschien niet meer geleverd zou worden. Kon ik het nieuwere model voor een kleine meerprijs krijgen! En als een goede verkoper moet er natuurlijk gekeken worden of er nog aanverwante artikelen verkocht kunnen worden. Ik hou daar niet van maar deze verkoper had wel goede argumenten en door de korting kon ik er een extra verzekering bij sluiten. Ik zag daar ook het nut wel van in en heb ik zonder mij “bedonderd” te voelen deze erbij genomen. Nog wat goede adviezen over het onderhoud van het apparaat en duidelijke afspraken gemaakt over levering kon ik na afloop van een welverdiende bak koffie genieten en met plezier gaan uitkijken naar mijn nieuwe tv en kan ik met de oude tv mijn dochter blij maken die heeft namelijk helemaal geen tv. En ….was ik al met al toch nog goedkoper uit dan ik in eerste instantie gedacht had! En dat alles door eerst even contact op te nemen met het bedrijf in plaats van een bestelling via de webwinkel te plaatsen, te betalen en af te wachten wat er komt! Het was een vlot, leuk, goed, professioneel gesprek en ook nog met humor! Via de mail gelijk de bevestiging van bestelling en betaling gehad en de andere dag werd ik al gebeld om een afspraak te maken voor de levering. Wat liep dat allemaal op rolletjes! Geen moeilijk gedoe, alles duidelijk en overzichtelijk! Daar houd ik van! En vandaag was het zover! De aflevering! Alles volgens afspraak, mooi optijd, in een mum uitgepakt en gemonteerd en kon ik hem zelf installeren! Alles gelukt! Wat is het genieten van dat vlijmscherpe beeld, die mooie kleuren en de grootte van het scherm. Mijn leesbril hoeft niet meer op! Ik helemaal tevreden over mijn nieuwe aankoop en over PlatteTV.nl
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • zeer goede service
  • mooie winkel
  Geschreven op 22-01-2017
Totaalbeoordeling:
hoog gewaardeerde winkel: plattetv Breda.
Supergave winkel. We waren er nog nooit geweest maar heb er geen spijt van. Zeer goede service. We kwamen voor een tv en zijn daar op een zeer fijne, goede en prettige manier mee geholpen. Zonder dat je het gevoel heb dat ze je iets aan willen smeren, zoals bij sommige winkels. Gewoon goed advies waar je iets aan hebt en iets mee kunt. We zijn dan ook met een prachtige tv naar huis gegaan waar we geen spijt van hebben. Super bedankt.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantvriendelijk
  • Prijs
  • Minpunten
  • Helaas niet binnen paar dagen geleverd worden.
  Geschreven op 22-01-2017
Totaalbeoordeling:
Mooie deal op mooie tv met soundbar.
Vriendelijk personeel, duidelijke uitleg gehad in de winkel in Doesburg. Ik had nog 2 'oude' tv's en door die in te ruilen en de tv (LG OLED55B6V) te combineren met een leuke soundbar een mooie deal kunnen maken die je nergens anders vind. Aanrader!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Duidelijke site
  • Ruime keus
  Geschreven op 22-01-2017
Totaalbeoordeling:
Els.
Ik heb voor plattetv.nl gekozen omdat deze zaak goed wordt beoordeeld in reviews. De tv die ik wilde kopen was hier niet het goedkoopste. Omdat het toch een prijzig product is, vind ik goede service wel belangrijk. Na even onderhandelen, via chat, bood plattetv.nl mij ook een prima prijs. Dat charter verliep heel prettig. Ben uitstekend geholpen. Vriendelijk en geduldig. Gisteren is de tv geleverd via post.nl. Het uitpakken en installeren vond ik echt klus maar is uiteindelijk wel gelukt. Ik heb op advies van xxx een extra garantie erbij genomen. Ik hoop deze niet nodig te hebben, maar mocht dit wel zo zijn vertrouw ik wel op een goede service.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Goede service
  • Snelle levering
  Geschreven op 22-01-2017
Totaalbeoordeling:
Goed geholpen.
Op aanraden van vrienden naar PlatteTV in Nijmegen geweest. Meteen vriendelijk begroet en geholpen. Veel keuze en de verkopers weten waar ze het over hebben. Persoonlijke benadering en ik kom zeker terug.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 22-01-2017
Totaalbeoordeling:
Super winkel.
Een fijne winkel die je een super uitleg geven over wat voor een tv je het beste kunt kopen en ook nog voor een super prijs
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • snelle levering
  • Goed contactcenter
  Geschreven op 22-01-2017
Totaalbeoordeling:
Goede en snelle service!.
Plattetv heeft nette prijzen waar im sommige gevallen ook nog over te onderhandelen valt. In mijn geval helaas niet maar ik kreeg er wel een reinigingsset bij cadeau. Levering was erg snel, 1 dag na de orderdatum al. Goed verpakt in een stevige doos. Ook fijn dat ze met PostNL samenwerken.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • klantgerichtheid
  • vakkundigheid personeel
  Geschreven op 21-01-2017
Totaalbeoordeling:
LG 55".
vergelijkingssites leiden naar PlatteTV.nl er bleek een winkel in de buurt. ruime openingstijden, inruil oude tv. uiterst klantvriendelijk en vakkundig geholpen. goede afhandeling per mail goede bezorg en montage afspraken gemaakt alles keurig volgens afspraak nagekomen, lof voor de twee jonge bezorgers/installateurs. PlatteTV.nl is absoluut en in alle opzichten aan te bevelen!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 21-01-2017
Totaalbeoordeling:
Henk.
goede uitleg en kreeg de heos ook nog mee voor de aanbiedings prijs wie reeds verlopen was toppie kom zeker voor een aanvulling op de set
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Deskundigheid
  • Goede en vlotte service.
  Geschreven op 21-01-2017
Totaalbeoordeling:
Gewoon goed meedenken....
Vooraf veel tijd besteed aan de keuze voor een TV. Via Kieskeurig en Tweakers uiteindelijk uitgekomen op de OLED TV van LG. Wat een prachtige TV..! De superlatieven van anderen zijn niet overdreven. De combinatie met het SONOS soundsystem maakt het helemaal top. Van een collega kreeg ik de tip om naar PlatteTV te gaan. Arnhem-Presikhaaf is voor ons dan het meest dichtbij. We zijn daar op een prima en deskundige wijze voorgelicht over onze keuze. Er werd goed meegedacht en de koop hebben we met een zeer tevreden gevoel kunnen sluiten. Bij deze nog complimenten voor de goede service. Ondanks dat de nalevering van de Flexson standaards meer tijd vergt zijn we zeer positief en zullen we PlatteTV ook graag bij anderen aanbevelen.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Service
  • Assortiment
  • Minpunten
  • Livechat website
  Geschreven op 21-01-2017
Totaalbeoordeling:
Hier word ik blij van!.
Ik ben bij deze winkel terecht gekomen omdat ik op zoek was naar een nieuwe televisie. Uiteraard zijn er meer dealers waar ik deze televisie kan aanschaffen maar toen ik eenmaal naar de site ging stond er op de homepage in grote letters 'uw huidige tv is geld waard! Ruil uw oude tv bij ons in.' Ideaal! Ik vroeg direct een offerte aan om te kijken wat mijn huidige televisie waard was. De tv waar ik naar op zoek was is vrij prijzig en helaas kon ik het me op dat moment financieel niet veroorloven. De offerte bleef open staan.. Een paar maanden later kon ik mezelf de aanschaf wel veroorloven. Maar die offerte zou vast niet meer gelden dacht ik. Maar nee hoor, ik stuurde een mail en werd meteen weer vriendelijk te woord gestaan en de deal stond nog vast. Alsof ik nooit weg ben geweest. Dit gaf me al een gevoel van thuiskomen. Sindsdien ben ik vriendelijk en persoonlijk te woord gestaan over de mail en ging het eigenlijk allemaal heel snel. Ik ben geholpen door Tessa uit het filiaal in Arnhem en ze gaf me echt het gevoel betrokken te zijn bij mijn aankoop. Eenmaal in de winkel was ze ook enorm vriendelijk en gaf me handige tips waarvan ik oprecht kan zeggen dat ik deze lang niet in iedere winkel zou krijgen. Het afronden van de aankoop ging ook allemaal heel soepel en fijn. Ik was de afstandsbediening vergeten van mijn eigen televisie die ik in wilde ruilen. Ook dit was geen probleem en ik mocht hem achteraf alsnog opsturen en mijn aangekochte televisie meenemen. Wauw! Wat een service en vertrouwen. Dit alles bij elkaar maakte de gehele service heel persoonlijk en dit gaf me een warm en vertrouwelijk gevoel. Als ik de volgende keer iets nodig heb zou ik absoluut weer afreizen naar Arnhem. Alleen al voor de vriendelijkheid die het personeel mij heeft gegeven. Al met al ben ik een zeer tevreden klant! Het enige verbeterpuntje dat ik kan geven is de livechat op de website. Deze slaat je gesprekken namelijk niet op. Midden in een gesprek verloor ik even het signaal van de wifi waardoor het contact met de chatbox even verloren ging en ik binnen een paar seconden een heel gesprek kwijt was. Wellicht dat hier nog iets aan gaan gedaan kan worden in de toekomst. Ga zo door Plattetv, jullie hebben er een vaste klant bij!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 21-01-2017
Totaalbeoordeling:
Fijn geholpen.
Via een whats app geholpen en fijn geholpen met snelle antwoorden en mooie deals. ben erg tevreden met de snelle levering.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Goed advies
  • Online direct reactie
  Geschreven op 21-01-2017
Totaalbeoordeling:
Sony KD-49XD8099 bij PlatteTV.nl.
Prima online geadviseerd bij de koop van een nieuwe TV. Tevens een mooie aanbieding gekregen en alles vlot afgehandeld.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 21-01-2017
Totaalbeoordeling:
Sonos play 1ii.
Ik heb via kieskeurig deze site gevonden omdat ik op zoek was naar de goedkoopste Sonos play1. Ik ben op de site gaan kijken en heb hem meteen besteld,daarna heb ik gekozen om hem zelf op te halen bij een van de shop's. Ik krijg meteen een mail dat ik een mail zou ontvangen wanneer Het voor me klaar zou liggen.Ik werd de volgende dag gebeld dat ik hem op kan komen halen. Zo gezegd zo gedaan betaald en mee genomen. Top super blij mee.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Snelle levering
  • Goedkoop
  Geschreven op 21-01-2017
Totaalbeoordeling:
Super levering.
Samsung curved soundbar besteld om ongeveer 17:30. De volgende dag om 13:00 uur was hij al binnen !! Top snelle levering en goedkoop. Mvg Rob
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Geweldige klantenservice
  Geschreven op 21-01-2017
Totaalbeoordeling:
Super geweldige klantenservice!.
Ik heb een 7 maanden oude tv gekocht bij een niet genoemde bedrijf, zij wilde mij niet helpen dit model om te ruilen voor een ander tv puur uit onvresenheid, tot ik via google plattetv.nl tegen kwam met een optie tot omruil zonder problemen allemaal gelukt!!!! Super geweldig
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Zeer goede servce
  • Antwoord op al mijn vragen
  Geschreven op 21-01-2017
Totaalbeoordeling:
Sonos playbar en play 1.
Wat een fijne winkel is Plattetv.nl. Al mijn vragen werden zeer goed beantwoord en ik wilde graag de Sonos horen zonder de subwoofer en dat was helemaal geen probleem! Een dikke 10 voor service en behulpzaamheid!!!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Mogelijkheid tot vergelijken
  • Thuis bezorgd
  • Minpunten
  • Wachten
  Geschreven op 20-01-2017
Totaalbeoordeling:
Uitgebreid advies.
Nadat wij vorig jaar erg tevreden waren met de tv die wij bij plattetv.nl hebben gekocht, zijn we naar deze winkel teruggegaan voor een soundbar. Wederom zijn we uitgebreid geholpen. We hebben meerdere soundbars kunnen beluisteren om een goede vergelijking te maken. Het is heel fijn dat het product gratis bij ons thuis afgeleverd wordt. Omdat er bij plattetv altijd ruim de tijd voor je wordt genomen moet je soms even wachten tot een werknemer de tijd voor je heeft maar dat wachten is de moeite waard.
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
199
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |