Categorie

Merken

Meer tonen

Veilig & Vertrouwd



LAATSTE REVIEWS

Door: Dhr. P van Waarden

Geplaatst op: 25-02-2019

Review met 5 sterretjes

Perfecte service

Door: Dhr. Ro

Geplaatst op: 23-02-2019

Review met 5 sterretjes

Zo hoort een gespecialiseerde winkel te zijn

Door: Dhr. M Wischmeyer

Geplaatst op: 19-02-2019

Review met 5 sterretjes

Vakkundig advies

Bekijk alle reviews

Uw mening over PlatteTV.nl

  • Pluspunten
  • Geweldige communicatie
  • Persoonlijke deal sluiten
  Geschreven op 20-01-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige service! Echt een aanrader.
Ik heb hier een persoonlijke deal onderhandeld en kreeg een zeer scherpe prijs voor mijn Sonos set aangeboden. Binnen 5 min was alles in kannen en kruiken en kreeg ik een mail dat mijn bestelling verzonden was. Een duidelijke communicatie en alles volgens afspraak verlopen. Bij elke stap kreeg ik een update. Gister middag besteld en de volgende dag in huis. Ik kom hier zeker weer, goed bezig jongens!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Service
  • Prijs
  Geschreven op 20-01-2017
Totaalbeoordeling:
Sony TV.
Spontaan van Platte TV een goed advies gekregen over een kwalitatief betere tv en met meer mogelijkheden. Reageren snel op vragen en denken mee. Uitgebreid assortiment en goede prijsafspraken. Snelle levering en uitgebreide service.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 20-01-2017
Totaalbeoordeling:
Logitech G92.
Zeer klantvriendelijk en een top service. Ook het product is fantastisch. Goede kwaliteit, werkt perfect. Jongens duimen omhoog voor jullie
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Uitmuntend
  Geschreven op 20-01-2017
Totaalbeoordeling:
Top Winkel met perfecte service!.
Had eerst een Philips 65PUS7101 aangeschaft maar bleek in de praktijk het beeld vanaf de zijkanten te vervagen. Bij het melden van mijn klacht is er direct een vervangend exemplaar geleverd. Ook deze deed niet aan de verwachting. Nu een Samsung UE65KS7000 genomen door een goed advies. In eerste instantie een geweldig beeld en goed geluid. Op basis van mijn ervaring met PlatteTV moet ik zeggen dat de service een dikke 10 is. De Mediamarkt kan hier zeker niet aan tippen!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 20-01-2017
Totaalbeoordeling:
Soundbar.
Ik ben netjes geholpen. Alleen het niet kontant of per pin betalen is lastig. als dat zou veranderen zou mooi zijn.prijs is echter goed.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 20-01-2017
Totaalbeoordeling:
Webwinkel met showroom.
Normaal gesproken zijn wij niet van het online kopen. Bij PlatteTV is het mogelijk om ook een showroom te bezoeken. Hierbij kregen we de persoonlijke aandacht, juiste informatie op een keurige manier en konden we het produkt (TV+soundbar) live aanschouwen. Voorts konden we goed tot elkaar komen en een deal maken naar tevredenheid. Vanaf het moment dat we PlatteTV via online chat en later de showroom bezochten, die trouwens de moeite waard is om te bezichtigen, tot en met levering hebben wij deze winkel als betrouwbaar en als een team die er voor gaat prettig ervaren.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Snelle levering
  • Duidelijkheid
  Geschreven op 20-01-2017
Totaalbeoordeling:
Super Service.
Mooie en overzichtelijke shop. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Snelle levering! Ook bij bezoek in de winkel is personeel zeer behulpzaam.Zeker een aanrader!!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 19-01-2017
Totaalbeoordeling:
Plattetv.nl.
We zijn goed geholpen, snel geholpen, het is een mooie winkel met een mooie showroom, er werken vriendelijke mensen.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Service
  • Klantvriendelijk
  Geschreven op 19-01-2017
Totaalbeoordeling:
Service.
Via internet een tv gezocht en kwam bij plattetv.nl. Bij plattetv hoefde ik niet vooruit te betalen en dus 's-avonds gelijk besteld. Kreeg netjes een bevestigingsmail en de volgende morgen werd ik al gebeld dat de tv klaar stond (ook de afmeting doos werd doorgegeven). Bij afhaal in Breda stond de tv klaar en heeft de baliemedewerker duidelijk alles uitgelegt over de werking/installatie van de tv. Kortom perfecte service
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 19-01-2017
Totaalbeoordeling:
Sonos boxen.
Bij de aanschaf van mijn sonos geluisboxen ben ik prima geholpen w.b. advies, voorlichting, beantwoording van al mijn vragen, aangeboden hulp bij 't installeren! Ik heb dan ook erg veel plezier van mijn aankoop en weet dat ik bij eventuele vragen altijd bij de verkopers terecht kan. Heel goede service!!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 19-01-2017
Totaalbeoordeling:
LG met inruil.
Goede inruilprijs gekregen voor oude TV en uitstekend meedenken door Justin van PlatteTV.nl zonder te commercieel te worden. Prettig in contact.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Goede Service
  • Scherpe Prijs
  Geschreven op 19-01-2017
Totaalbeoordeling:
Uitstekende Service!.
Contact gehad met Daniël - Filiaal Nijmegen, Heeft een goede prijs aangeboden voor de versterker. Goede afhandeling bedankt voor de service! Ik hoop zeker nog een keer bij jullie.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • goede voorlichting
  • in voorraad
  Geschreven op 19-01-2017
Totaalbeoordeling:
hannie weekhout.
via internet plattetv.nl gevonden als voordeligste leverancier voor onze aan te schaffen Samsung HDR TV. In Arnhem was deze niet te leveren, dus zijn we uitgeweken naar Doetinchem. Wat een gezellige winkel met de diverse zithoeken en keurig personeel. Heel goed advies en rustige uitleg van de diverse toestellen, Hele goede voorlichting!!!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • behulpzame verkoper
  • vakkennis
  Geschreven op 19-01-2017
Totaalbeoordeling:
Heel erg tevreden met Sonos playbar.
Na een oriëntatie op internet ben ik naar de winkel Platte TV in Utrecht gegaan. Ik heb daar een goed maar vooral eerlijk advies gekregen m.b.t. het voornemen om een Sonos playbar aan te schaffen. Ik kom zeker nog eens terug.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Snelheid
  • Service
  Geschreven op 19-01-2017
Totaalbeoordeling:
Goede service en veel productkennis.
Goede afweging kunnen maken naar aanleiding van het advies in de winkel. Daarnaast perfecte service en tips over onderhoud, installatie, garantie etc.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Prijs / Service
  • Jong team
  • Minpunten
  • Geen pin betaling aan huis
  Geschreven op 18-01-2017
Totaalbeoordeling:
Prijs kwaliteit in balans..
Bij Platte TV staat het leveren van een goed product tegen een zeer concurrerende prijs hoog in het vaandel. Jong enthousiast team die hard werken om de klant tevreden te stellen en te houden. Netjes de spullen afgeleverd en geïnstalleerd.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 18-01-2017
Totaalbeoordeling:
Zeer tevreden met de sonos installatie.
Nadat we wat onzeker over welke installatie te kiezen rondliepen in de winkel werden heel vriendelijk en heel goed geholpen door de medewerker van de winkel die ons heel vakkundig hielp de juiste keuze te maken. Heel tevreden liepen we de winkel uit met een heerlijke Sonos installatie en nog steeds genieten we er elke dag van. Complimenten hoor.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 18-01-2017
Totaalbeoordeling:
Heerlijk rustgevend verblijf.
Ik ben er goed en duidelijk geholpen er werd niet gepusht om iets te kopen . De winkel was mooi en netjes ik heb er een goed gevoel bij.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 18-01-2017
Totaalbeoordeling:
Aankoop soundbar LG HS8.
Heel snel reactie op E-mail ontvangen van het Plattetv team van de vestiging in Arnhem bij de bestelling van de LG Soundbar HS8 met als inruil van mij kant de LG Soundbar NB4530A, vervolgens een prima aanbod ontvangen van het team en ik kon de nieuwe soundbar de volgende dag al ophalen in de vestiging Utrecht. Ook het personeel in de vestiging Utrecht wil ik hartelijk danken voor de verleende service! Thuis de Soundbar aangesloten, werkt verder uitstekend en voldoet aan mijn wensen. Hartelijk dank iedereen van Plattetv.nl ga zo door, bij mijn volgende aankoop zal ik zeker als eerste uw website raadplegen.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vriendelijke verkopers
  • Groot assortiment
  Geschreven op 18-01-2017
Totaalbeoordeling:
Eerlijke nette shop.
Na eerst op de zeer overzichtelijke website een keuze te hebben gemaakt, zijn wij blij dat we naar Platte tv in Breda zijn gegaan. Als je een toch wel dure aankoop doet wil je deze in het echt zien. Uit het zeer grote assortiment in de winkel bleek dat onze website keuze de goede was. De medewerkers in de winkel waren zeer makkelijk aanspreekbaar en deskundig. Het product was op ruim voorraad. Na betaling hebben we de tv direct mee kunnen nemen, er was nog ruimte voor wat extra's dat zie je niet bij andere shops.
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
200
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |