Categorie

Merken

Meer tonen

Veilig & Vertrouwd



LAATSTE REVIEWS

Door: Dhr. P van Waarden

Geplaatst op: 13-01-2019

Review met 5 sterretjes

Perfecte service

Door: Dhr. Ro

Geplaatst op: 10-01-2019

Review met 5 sterretjes

Zo hoort een gespecialiseerde winkel te zijn

Door: Dhr. M Wischmeyer

Geplaatst op: 10-01-2019

Review met 5 sterretjes

Vakkundig advies

Bekijk alle reviews

Uw mening over PlatteTV.nl

  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 19-02-2018
Totaalbeoordeling:
Zeer goede service.
Goederen besteld en op tijd geleverd. Geen problemen gemaakt toen ik uiteindelijk drie receivers gekocht had, heb kunnen uitproberen en er uiteindelijk twee heb teruggestuurd. Geld zeer snel terug op de rekening gekregen. Had alleen graag geinformeerd geweest dat de teruggestuurde apparaten in goede staat ontvangen waren en dat de teruggave van het geld spoedig zou volgen. Nu ik weet dat dit zo snel op orde gemaakt zou worden moet ik toegeven dat zo'n melding wat minder hard nodig was. Ook prettig dat Platte TV mij het complete pakket van mijn wensen kon leveren. Ik hoop niet dat alle klanten dit doen want anders krijgen jullie te veel "tweede kansjes" artikelen.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Verzendkosten
  Geschreven op 18-02-2018
Totaalbeoordeling:
Duidelijk en goede service.
We hebben voor deze shop gekozen omdat de prijs voor de tv die we wilde overall de goedkoopste was. Elke keer als ik een vraag had startte ik een chat wn werd er vriendelijk geantwoord, ook fijn dat er steeds een dezelfde is die die chats beantwoord zodat, wanner de verbinding bijv. verbroken is, je niet opnieuw alles hoeft uit te leggen. Ze zijn heel eerlijk en winden er geen doekjes om. Kortom, super!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 18-02-2018
Totaalbeoordeling:
Prima meedenken.
Goed meegeholpen door verkoop toen product niet meer leverbaar was i.v.m. nieuwere model. Meedenken om met dezelfde korting een ander goed passend model soundbar te verkrijgen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 18-02-2018
Totaalbeoordeling:
Duidelijk en snel..
Via live chat snel en duidelijk info verkregen die ik nodig had. Tevens wat extra info over aanvullende producten. Levering zoals beloofd. Goede service dus.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 18-02-2018
Totaalbeoordeling:
Doen wat ze beloven!.
Eerder gekochte Philips had binnen 2 weken kuren met de afstandsbediening. Daarom onder de verzekering gebruik gemaakt van de omruilservice. Zonder meer keurige aanbieding met korting op omruilen met Sony Bravia gekregen. Communicatie via mail en chats vriendelijk en probleemloos. Omruil was binnen een week geregeld, Kortom zeer tevreden klant.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 18-02-2018
Totaalbeoordeling:
Uitmuntend.
Wat wil je nog meer? Op mails en chats met vragen werd snel, duidelijk en vriendelijk gereageerd. De levering, incl. ophangen van de tv, was vlot en probleemloos.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 18-02-2018
Totaalbeoordeling:
Goede Service.
Mooie Website goed overzichtelijke en vriendelijke behulpzame mensen. Ook handig is dat je je oude tv weer kan inleveren en hier een goede prijs voor terug krijgt. De tv zelf is fantastisch 4K HDR is super om naar te kijken.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 18-02-2018
Totaalbeoordeling:
Goede service.
Goed en duidelijk informatie. Vriendelijk personeel. Ze weten waar het over gaat en doen geen onnodig verkoop praatjes. Aanrader.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 18-02-2018
Totaalbeoordeling:
PLATTE TV WORD" KNAPPE TV".
De winkel sprak ons aan,de vriendelijk en correctheid van het personeel.Je krijgt hier voldoende aandacht en alle nodige informatie.Het personeel heeft voldoende kennis.Het was een ontspannen aankoop zonder verkoopsdruk.Door de mooie overname van ons oude toestel heeft ervoor gezorgd dat we bij platte tv hebben gekocht.Ik kom terug!!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 18-02-2018
Totaalbeoordeling:
echt een topwinkel, geweldige zaak !!!.
Op zoek naar een andere tv zijn we gaan zoeken op internet, wat mij vooral opviel zijn de buitenkansjes bij platte tv, dit zijn leuke aanbiedingen. Menig andere tv zaken kunnen hier nog wat van leren. Mijn broer heeft hier ook een tv gekocht en wij hebben nu ook dezelfde tv gekocht. De levering werd snel en keurig op tijd verzorgd. Wij genieten nu volop van onze nieuwe aanwinst, heerlijk. Mocht je interesse hebben in een nieuwe tv, Platte tv.nl is de juiste winkel.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 18-02-2018
Totaalbeoordeling:
Professionele winkel met klantvriendelijk inzicht!.
Ik was al ruim twee maanden op zoek naar een nieuwe Smart Televisie en lang zitten wikken en wegen of ik voor OLED of QLED zou gaan. Zelf doe ik grote aankopen niet graag online, dus laat me ook niet beïnvloeden door stuntprijzen maar vindt ook dat onze retail moet blijven bestaan en vindt persoonlijk contact dan ook belangrijk. De showroom ziet er zeer professioneel uit met de juiste sfeer voor TV aankoop waarbij de diverse merken over verschillende groepen verdeeld zijn. Ik werd na wat rondgekeken te hebben te woord gestaan door een zeer vriendelijke werknemer die me direct een kopje koffie aanbood. Ondanks dat ik mezelf goed had geïnformeerd had hij toch nog specificaties van andere merken waar ik geen weet van had en op basis daarvan heb ik vrij snel mijn keuze gemaakt, het werd toch QLED. Kortom, professionaliteit, gastvrijheid en kennis en toch ook de juiste prijs, doet mij zeker terug keren naar deze winkel. Ze hadden alles keurig op voorraad en ging als tevreden klant naar huis!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 18-02-2018
Totaalbeoordeling:
Top, service.
In een woord: Top, service!!!! Een zeer goede website, deskundige medewerkers die je via de chat functie van deskundig advies geven. Door dit contact ben ik snel overtuigd en over gegaan tot het plaatsen van mij bestelling. Vandaag besteld, morgen in huis (mits op voorraad natuurlijk). Ik kom in de toekomst hier zeker terug.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 17-02-2018
Totaalbeoordeling:
Goede service.
Ondanks aanvankelijk foute levering en vervolgens kapotte tv hebben ze het keurig opgelost en heb ik nog steeds een goed gevoel bij deze winkel.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 17-02-2018
Totaalbeoordeling:
Geweldige services.
Goede shop en goed telefonisch geholpen. De services is ook super netjes en goed. Ik heb deze shop gekozen mede door andere vrienden die ook daar een product hebben gekocht. Dit is mijn eerste ervaring met deze shop maar ik kom er zeker terug. Top mannen ga zo door. Succes.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 17-02-2018
Totaalbeoordeling:
Verkoper neemt te tijd voor uitleg. Super geweldig!!.
Via kieskeurig deze winkel gevonden. Op hun site gekeken, en daarna besloten daar heen te gaan. In de winkel hartelijk ontvangen. Na mijn vraag over een Soundbar, heeft de verkoper ruim te tijd genomen voor uitleg, en een demonstratie van de Soundbars. Niet het gevoel gekregen dat ik gepusht werdt om iets te moeten kopen. Wat ikzelf zeer waardeer.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Verzendkosten
  Geschreven op 17-02-2018
Totaalbeoordeling:
geweldige site.
Geweldige shop, helpen je goed, de prijzen zijn zeer goed. zelf heb ik een tv gekocht en later kreeg in een mail met een sound upgrade korting ,
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 17-02-2018
Totaalbeoordeling:
Zeer goed geholpen en goede service.
Zeer goede uitleg en prettig geholpen ruime keuze uit verschillende producten. Winkel ziet er mooi en opgeruimd uit
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 17-02-2018
Totaalbeoordeling:
Wat een leuke zaak.
Wat een leuke zaak, je wordt geweldig goed, maar ook leuk geholpen door bijzonder fijn en deskundig personeel. Wat ik voortaan ook nodig ga hebben, als zij het verkopen, koop ik het bij hun. Hopelijk blijven ze heel lang bestaan.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 17-02-2018
Totaalbeoordeling:
Uitmuntende service ,.
Overzichtelijke en duidelijke on-line shop. Daarnaast zijn wij in de winkel geweest in Amsterdam om ons product te bekijken en ons te laten informeren over het groote aanbod van producten wat daar zeer professioneel staat uitgestald. Werden netjes ontvangen en kregen gelijk iets te drinken aangeboden Hebben besloten om ook het service pakket te nemen , mocht er om wat voor reden iets zijn dan verzorgen zij alles , van ophalen , rep, tot het leveren van een nieuw product . Zeer tevreden R.thoben
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 17-02-2018
Totaalbeoordeling:
Klasse.
Schitterend product voor een schitterende prijs, met een schitterende service en als toetje ook nog eens een schitterende levering (heb daar veel minder goede ervaringen mee) door vanspreuweltransport.nl. Klasse!
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  | 
3
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |