Categorie

Merken

Meer tonen

Veilig & Vertrouwd



LAATSTE REVIEWS

Door: Dhr. P van Waarden

Geplaatst op: 13-01-2019

Review met 5 sterretjes

Perfecte service

Door: Dhr. Ro

Geplaatst op: 10-01-2019

Review met 5 sterretjes

Zo hoort een gespecialiseerde winkel te zijn

Door: Dhr. M Wischmeyer

Geplaatst op: 10-01-2019

Review met 5 sterretjes

Vakkundig advies

Bekijk alle reviews

Uw mening over PlatteTV.nl

  Geschreven op 27-01-2018
Totaalbeoordeling:
Snel geholpen, prima service.
Na eerst een oriënterend bezoek te hebben gebracht aan jullie prachtige showroom en prima te zijn voorgelicht door Uw verkoopmedewerker was het voor ons duidelijk dat onze keuze ging vallen op de LG55Cl7v. Hij hing bij U aan de muur en wij waren onder de indruk van het heldere beeld en zijn uitstraling. Afgesproken was dat wij er op terug zouden komen op het moment dat ons nieuwe appartement zou worden opgeleverd. Toen het zover was hebben wij telefonisch met U de deal rond kunnen maken en nog dezelfde dag de tv en ophangbeugel bij U opgehaald. Ook toen weer prima geholpen en geadviseerd.Top!!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 27-01-2018
Totaalbeoordeling:
Vriendelijk vakkundig personeel.
De jongens die werken bij Platte TV hebben wij ervaren als vakkundig. X heeft goede uitleg gegeven welke tv het beste bij ons paste en welke goed bij onze zoon zou passen ivm aansluiten van PlayStation.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  Geschreven op 27-01-2018
Totaalbeoordeling:
Fantastisch geholpen.
Afgelopen donderdag heb ik weer de winkel in Breda bezocht. Het was druk in de winkel en heb even gewacht tot X tijd had. Hij helpt mij namelijk altijd goed en snel. De koop was dan weer snel geregeld en ik wilde de TV zelf meenemen met de auto. Helaas paste de doos net niet in de auto. Ook de chauffeur van PlatteTV was onderweg en kon pas de andere dag bezorgen. X heeft gevraagd of een collega van hem met zijn prive auto even mee wilde rijden omdat hij weet dat ik ongeduldig ben. Geen probleem, bank plat, doos erin en netjes bij mij thuis bezorgd. Top weer! Tot volgende keer.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 27-01-2018
Totaalbeoordeling:
Plattetv.nl met platteprijzen.
In contact gekomen via internet. Ligging van de winkel is erg onopvallend, ik was er honderden keren langs gereden naar mijn werk zonder dat ik het zag. Is een uitgebreide winkel, waar veel TV’s zijn uitgestald. Erg deskundig personeel, omdat er alleen TV met accesoires worden verkocht. Personeel is ook zeer vriendelijk en er valt te onderhandelen over de prijs. Vervoerder waar mee gewerkt wordt is goed. Levering op afgesproken tijdstip, waarvan je via email en sms uitgebreid op de hoogte wordt gehouden. Alles bij elkaar erg goed.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 26-01-2018
Totaalbeoordeling:
Super service via de chat en zeer deskundig!.
Helaas was het product wat ik eigenlijk zocht, niet meer op voorraad, maar er werd mij een super goed alternatief geboden waar ik heel blij mee ben!! De deskundigheid van de medewerker, dat hij niet alleen voor de juiste TV gezocht had voor mij, maar ook precies wilde weten wat voor randapparatuur ik er op aan ging sluiten, mijn LG sound bar die ik al had was opties verbonden dus dat was al in orde, maar de medewerker vroeg mij wat voor STB ik gebruikte, omdat ik helemaal geen idee had dat je voor een 4K TV ook highspeed HDMI kabel nodig had en ik alleen maar standaard HDMI kabels waar door het beeld of geluid kon gaan happeren.. dus deze mee besteld. Toen attendeerde de medewerker me ook nog dat het TV scherm niet zo maar met water en of schoonmaakmiddel gereinigd mag worden om dat er een bepaalde coting op zit die je met gewone schoonmaak middelen weg poets waar door op ten duur de kleuren vaal kunnen worden op het scherm en dat middel kreeg ik er gewoon bij geleverd!! echt super deskundig advies gehad & wat zeker geweldig was, ik had hem de volgende dag al in huis!!! ik ben er echt super blij mee! mijn complimenten aan Plattetv.nl en met namen medewerker X die me echt buitengewoon geholpen heeft via de chat! :)
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 26-01-2018
Totaalbeoordeling:
Buitengewone goede service en bijzonder hulpzaam personeel.
Een schitterende shop alles staat prachtig uitgestalt ,overzichtelijk en heel helder voor de klanten ik wil jullie dan ook bedanken voor de goede uitleg en service ga zo door
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 26-01-2018
Totaalbeoordeling:
Fijne behandeling.
De mannen hebben er verstand van en je kan een goeie deal met ze maken. Het is een mooie winkel en is goed te bereiken.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 26-01-2018
Totaalbeoordeling:
Geweldige hulp bij de snelle levering van een product..
Het product was niet in de vestiging op voorraad. Dankzij de hulpvaardigheid van het personeel is het gelukt het product binnen een dag op het huisadres bezorgd te krijgen. Hulde!!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 26-01-2018
Totaalbeoordeling:
Verrassend!.
Een simpel tv toestel bestellen en als winkel het initiatief nemen een nog beter product te kiezen voor dezelfde prijs is een teken van actief meedenken met je klanten. Petje af!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 26-01-2018
Totaalbeoordeling:
Goede en eerlijke informatie.
Mooie LG tv gekocht komt vooral door kundige uitleg en vriendelijke verkoper,ook de inrichting van de winkel is overzichtelijk.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 26-01-2018
Totaalbeoordeling:
Wow.
Eerst gechat online over de prijs van een Marantz receiver. Werd zeer prettig geholpen. Ik kreeg zonder probleem de receiver zwart voor de zilver prijs. Deze was €48 duurder. Dit was tijdend de geen btw dagen. Dus top. Mooie winkel in Utrecht en zeer fijn. Ik kreeg een verkoper die kundig was en dit is toch wel even anders bij de zeer grote zaken zoals Mediamarkt. Kom zeker vaker. Ik had deze ervaring ook al bij jullie andere tak de bbqshop. Kom hier zeker graag terug.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 26-01-2018
Totaalbeoordeling:
Uitstekende service.
Op zoek naar een nieuwe tv sprong deze site eruit met zeer concurrerende prijzen. Nadat ik de bestelling had geplaatst kwam ik erachter dat ik niet het goede model had gekozen, via de chat werd dit heel snel gecorrigeerd. Dat was service die denk ik toch niet zo heel vanzelfsprekend is bij webshops. De tv werd zoals beloofd de volgende dag bij mij in België afgeleverd. Ik heb geen enkele negatieve opmerking te maken.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 26-01-2018
Totaalbeoordeling:
Uitstekende klantenservice.
Uitstekend geholpen via de klantenservice. En binnen 1 dag bezorgd. Snelle afwikkeling van een blue Ray speler die niet in een winkel was maar wel via de site kon bestellen
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  Geschreven op 26-01-2018
Totaalbeoordeling:
Top service.
Super fijn geholpen!! Eerst via live chat en vervolgens in de winkel. Ook de bezorging is goed geregeld. Aanrader
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 26-01-2018
Totaalbeoordeling:
Snelle meedenkende goeie service.
Tv besteld mail terug gekregen binnen een half uur dat er een betere is voor dezelfde prijs akkoord gegaan volgende dag in huis de volgende ga ik zeker weer bestellen bij platte tv
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 26-01-2018
Totaalbeoordeling:
Fantastische service.
Eerst per vergissing 49 inch besteld, geen probleem met omruilen kon zo retour en andere bestellen. Goede service van platte tv
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 26-01-2018
Totaalbeoordeling:
Vakbekwame medewerkers.
Vragen over een juiste keuze worden niet standaard afgehandeld. Na aankoop van onze nieuwe tv dan ook het idee dat het klopt met wat wij wilden,
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 26-01-2018
Totaalbeoordeling:
Top.
Vandaag besteld , Is echt morgen in huis. Goed verpakt. Vriendelijke bezorger. Op de aangegeven tijd afgeleverd. Ik denk dat hiermee alles gezegd is.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 26-01-2018
Totaalbeoordeling:
Geweldig product.
De Sonos Playbase is gewoonweg geweldig. Het is de prijs meer dan waard. Ook snelle service van de webshop
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 26-01-2018
Totaalbeoordeling:
Snelle levering en mooie tv!.
Erg interessante winkel qua prijs / kwaliteit verhouding, ik werd netjes te woord gestaan toen ik de winkel belde omtrent de levering en andere vragen. Heel vriendelijk zonder te pushen om wat te kopen of wat toe te zeggen. Zeer tevreden over de tv, met de 21% korting was dit een inkoppertje!
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
21
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |