Uw mening over PlatteTV.nl

  • Pluspunten
  • De chat mogelijkheid
  Geschreven op 18-01-2017
Totaalbeoordeling:
Dhr..
Ik ben via internet dmv. Een chat sessie uitstekend geholpen door Tim. Zeer professioneel en naar alle tevredenheid.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Goede prijs
  • Onderhandelen in een online omgeving
  Geschreven op 18-01-2017
Totaalbeoordeling:
Deal via Chat.
Via de life chat hebben we een goede deal bedongen voor een aankoop van een televisie. Het is wat bijzonder via een chat te onderhandelen over de prijs maar de medewerker reageerde snel, helder en de onderhandelingen liepen vlekkeloos.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Geweldige tv met een grandioos mooi beeld.
  • Gebruiksvriendelijk.
  Geschreven op 18-01-2017
Totaalbeoordeling:
Gekocht de Oled van Philips ..
Na eerder een tv ( Platte Tv BREDA geholpen door Jimmy ) daar hebben gekocht ging deze kwa software redenen stuk. Ik heb met de firma gebeld en deze hebben er weer voor gezorgd dat dit netjes is opgelost het is een prima zaak waar het leuk kijken is. Rustig tv van diverse merken beoordelen onder het genot van een kop koffie. Een goede uitleg en na aankoop alles netjes en snel geregeld.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Mooie sfeer in de winkel
  • Duidelijke uitleg over de tv
  Geschreven op 18-01-2017
Totaalbeoordeling:
zeer klant vriendelijk,en goede uitleg over de tv gehad.
Gister wisten kijken bij platte tv in breda,voor een nieuwe tv. Bij binnenkomst verrast door het mooie interieur. En konden op ons gemak rondkijken,zonder dat er gelijk een verkoper naar je toekwam. Ons oog viel op de samsung ks 7000,en hebben toen van de verkoper Anne een goed en duidelijke uitleg gehad over de tv,en daarom deze tv ook gekocht,en hij staat super mooi in de woonkamer. Een zeer goede bedrijf,waar ik zeker nog een aankoop ga doen in de toekomst!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • service
  • kennis
  Geschreven op 17-01-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige service.
Aardige gasten SUPER service Nette winkel je loopt een winkel binnen waar ze verstand hebben van tv,s en niet zoals bij veel winkels dat ze er eigenlijk niets van weten . Top gasten ga zo door
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 17-01-2017
Totaalbeoordeling:
PLATTETV.NL.
Schitterend service en behandeling van de aankoop.Zeer knappe website en juiste email communicatie .Een topper !
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 17-01-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige service.
PlatteTv doet wat het beloofd, Perfecte service en afhandeling. Binnen 1 dag product in huis, top!!! Vriendelijk en deskundig personeel!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Persoonlijk
  • kennis
  Geschreven op 17-01-2017
Totaalbeoordeling:
Absoluut een aanrader.
Onlangs een nieuwe Led Tv aangeschaft bij Plattetv.nl in Breda, ik ben hier zeer fijn en goed geholpen. Als persoon ben ik een pietje precies als het om adviezen gaat en apparatuur. moet gewoon goed en naar MIJN zin zijn. voordeel van de winkel is dat het niet een TL verlichte showroom is maar wat donkerder. Waardoor je meer in huiselijke sferen naar televisies aan het kijken bent. Bedoel thuis zal je ook geen tl balken hebben hangen. Je kan hier tenminste nog onderhandelen en ze doen je zeker een goed aanbod. Persoonlijke benadering bakkie koffie erbij. deze heren doen tenminste nog wat voor hun klanten althans zo heb ik het ervaren. volgende punten maken dat ik hier toch een 10 aan geef. 1. persoonlijk 2. huiselijke sfeer als showroom 3. alle gerenomeerde merken 4. goed advies 5. onderhandelbaar 6. beter prijs dan BCC Mediamarkt. 7. gegarandeerd nederlandse modellen. als je een tv nodig hebt of wilt gaan kopen ga eens langs en ervaar het zelf.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 17-01-2017
Totaalbeoordeling:
Henk - platte tv.
Platte TV heeft toch meestal de laagste prijs, maar ik ben gegaan voor de klantvriendelijkheid en de goede dienstverlening en de goed geregelde bezorging.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Bereikbaarheid
  • Vriendelijk
  Geschreven op 16-01-2017
Totaalbeoordeling:
Zeer fijne chat medewerkster.
Geweldig geholpen en heel goed meegedacht door de medewerkster. Mevrouw is mij nog tegoed gekomen door een leuke prijsafspraak te maken. Echt haar best gedaan om een tevreden klant over te houden.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 16-01-2017
Totaalbeoordeling:
Goed geholpen.
Erg fijn geholpen door mensen die er verstand van hebben. Winkel ziet er netjes uit. Ze luisteren naar wat je wensen zijn en proberen daar op in te spelen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 15-01-2017
Totaalbeoordeling:
top aankoop.
Ok twee leken kopen een tv super geinformeerd door Pim waar op te letten wat we konden verwachten diverse merken vergeleken en uit eindelijk uitgekomen op een samsung curve. Het was zoals pim zei plug and play. Zeer tevreden over onze aankoop Thanks
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 15-01-2017
Totaalbeoordeling:
klantvriendelijk.
gevraagde homecinemaset niet voorradig. de toen aangeschafte set bleek bij thuiskomst toch niet het juiste vermogen. Direct online overlegd via chat en netjes opgelost via de store in Breda.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Ruim assortiment
  • Prima advies in chat
  Geschreven op 15-01-2017
Totaalbeoordeling:
Perfect.
Prima assortiment en geweldige service, zowel op de Site als in de winkel. James wist waar hij het over had, nam alle tijd om diverse dingen naaat elkaar te luisteren. Vervolgens goede deal gemaakt en artikelen vandaag afgehaald in Utrecht. Wederom prima service van Marco, deze medewerkers zijn echt het hart van de zaak!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Overzicht in de winkel
  • Scherpe prijs
  Geschreven op 15-01-2017
Totaalbeoordeling:
Vakkundig advies, goede aanbieding.
Prima geholpen, uitgebreide info en advies.niet te veel keus in de winkel maakt overzichtelijk. Gbetere aan ieding dan bij MediaMarkt gekregen, door korting in de winkel.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 15-01-2017
Totaalbeoordeling:
Platte TV daar kun je wat mee!!.
Gewoon gezellig ,een no nonsens winkel.Door de gezellige sfeer kun je heerlijk ontspannen rond kijken.Iets meer personeel op zaterdag zou fijn zijn ,er waren veel wachtende.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vriendelijk personeel
  • Kundig personeel
  Geschreven op 15-01-2017
Totaalbeoordeling:
Top zaak.
Ik ben bij diverse aanbieders geweest en had mijzelf goed voorbereid met vragen en antwoorden (van internet gehaald natuurlijk) wat blijkt, ik werd heel deskundig te woord gestaan en geadviseerd en dat gaf voor mij de doorslag om direct tot aankoop over te gaan. - Wij hebben tevens gebruik gemaakt van de mogelijkheid van installatie te weten, bevestiging aan de muur en een zeer goede uitleg over de werking van de TV.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 15-01-2017
Totaalbeoordeling:
Aankoop LG $K Tv.
Bij binnenkomst een prima ontvangst met de vraag of hij ons kon helpen of dat wij orieenterende waren. We werden accuraat en netjes geholpen door uitgebreid te kijken wat we zochtten en in welke prijsklasse. We hebben zo,n 8 toestellen laten uitleggen en de vakbekwame verkoper gaf zijn oprechte mening over onze keuze ,ook prijstechnisch hebben zij een ruime keuze of kan er in vele gevallen iets aan gedaan worden. Kortom een prima zaak met vakkundige verkopers die weten wat ze verkopen en voor staan. Dit geldt zowel voor het hoofdproduct alsmede voor de bijkomende accesoires. Voor een ieder een winkel die er voor de mensen staat en warm aan te bevelen is
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 15-01-2017
Totaalbeoordeling:
Fijne winkel.
Fijne schone winkel en fijn personeel allemaal vriendelijk en goede uitleg en goede service uitleg en zelfs heeft de verkoperen de tv inteladen in onze auto dus wij zijn zeer tevreden
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 15-01-2017
Totaalbeoordeling:
Aankoop Samsung UE49KS7500S.
Ik vond plattetv.nl via Google omdat ik een nieuwe tv wilde en de verschillen wilde weten tussen diverse modellen. Zij hebben me erg goed geholpen en de keuze voor mij makkelijker gemaakt door me ook een zeer goede prijs te geven. Afhandeling was snel geregeld en metten een goede garantie op de tv gezet wat geen enkel probleem was. Personeel is zeer behulpzaam en meedenkend wat erg prettig is. Dus super bedankt en ik zal vast nog terug komen omdat jullie ook andere randzaken hebben waar ik interesse in heb
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
201
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |