Uw mening over PlatteTV.nl

  Geschreven op 15-01-2017
Totaalbeoordeling:
OLED TV gekocht.
Hij wist ons positief te motiveren om deze tv te kopen en hij kon ons helpen met een maranz alleen dat ik niet kon kijken naar speaker.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Locatie/bereikbaarheid
  • Locatie/bereikbaarheid
  Geschreven op 14-01-2017
Totaalbeoordeling:
Top service in Nijmegen.
Vandaag geholpen in Nijmegen bij Plattetv.nl, als zeer prettig ervaren. moest 5 minuten wachten voordat ik aan de beurt was maar er werd mij meteen al een kop koffie aangeboden. Toen ik die op had was ik aan de beurt. Niet z'n verkoper die zelf ook elke tv heeft die in de winkel staat, en er enorm over te spreken is maar gewoon een eerlijk advies geeft over het benodigde product. Tevens ben ik zeer te spreken over de opties die er zijn in de winkel met betrekking tot acties en kortingen. De winkel zit midden in het centrum van Nijmegen maar ik kon na mijn aankoop mijn auto aan de achterzijde van het pand parkeren en de verkoper heeft de achterbank van mij auto plat gegooid en de tv erin gelegd, het paste gelukkig allemaal net. Ik heb voorheen ook op de website gekeken en door middel van de handige categorie├źn op de site kon ik makkelijk tv's vergelijken met elkaar. Ik vul nooit recensies in op websites omdat dit mij nooit wat oplevert maar ik vind het op zijn plaats dat deze winkel er een goede recensie bij heeft. Gr Maikel
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Super geholpen
  • Sonos is een Prachtig product
  Geschreven op 14-01-2017
Totaalbeoordeling:
Top bedrijf super goed geholpen.
Vandaag een mooie Sonos set gekocht mocht lekker luisteren in de winkel met een lekkere bak koffie. Ik was in de winkel in Utrecht waar tenminste geen opdringerig personeel rond loopt. Ben hier prima geholpen door Niko en Danny. Een prachtige Sonos set gekocht en meteen thuis alles geinstaleerd heerlijk muziek luisteren, en een top geluid op de TV. Installatie van de Sonos is simpel kind kan de was doen. Samen met Spotify een super beleving.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 14-01-2017
Totaalbeoordeling:
Geslaagde aankoop.
Goed geholpen. Prettige manier en vriendelijk personeel! Niet opdringerig. Tevreden met de aankoop. Goede service.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 14-01-2017
Totaalbeoordeling:
Sonos.
Gezellig, vriendelijke en vooral deskundig personeel. Perfect gelopen....... volgende keer komen we zeker weer bij jullie voor onze nieuwe media apparatuur!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 14-01-2017
Totaalbeoordeling:
Reviews over kopen tv.
De service is goed en wij hebben de juiste hulp gekregen bij het kopen van een tv. We hebben gekozen voor extra garantie en wij vinden dat dat een meerwaarde heeft voor de aankoop.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 14-01-2017
Totaalbeoordeling:
goed en eerlijk geholpen.
Eens niet de duurste, zelfs nog goedkoper dan gedacht. Wilde eerst een philips maar na info gelezen te hebben twijfelde ik, ik werd vanochtend zelf gebeld met eigenlijk dezelfde info vanuit de winkel zelf.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Service
  • Medewerkers
  Geschreven op 14-01-2017
Totaalbeoordeling:
Goede service en vriendelijke medewerkers.
Een hele nette winkel goed overzichtelijk nette service en hele vriendelijke medewerkers. Ik zou deze winkel zeker aanbevelen
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Direct begroet worden
  • Inventariseren van de wensen en behoeftes
  Geschreven op 13-01-2017
Totaalbeoordeling:
55 inch 4K TV.
Ben naar de winkel gegaan voor een Philips 55 inch 4K TV. Tijdens binnenkomst werd ik direct begroet en ook netjes geholpen door Ronald. Ronald inventariseerde mij wensen en behoeftes, en raadde mij de Samsung 55 inch 4K aan, die gewoon betere specificaties heeft dan de Philips. Inmiddels hangt de TV na alle tevredenheid bij ons thuis aan de muur!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 13-01-2017
Totaalbeoordeling:
Lg oled55cbv.
Prima winkel en na onderhandeling ook een prima prijs. Goed geholpen duidelijke uitleg en daarom toch voor deze tv gekozen
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • snelle service
  • afspraken namkomen
  Geschreven op 13-01-2017
Totaalbeoordeling:
uitstekende en snelle service.
snelle reactie en duidelijk. Afspraken worden nagekomen en dat is heel schaars tegenwoordig. vroeger altijd met mediamarkt zaken gedaan maar voortaan plattetv eerste keus.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Goede service en Behulpzaamheid
  • Afspraak is afspraak
  Geschreven op 13-01-2017
Totaalbeoordeling:
Rene Kraa.
Zaterdag voor de kerst 2016 bij PlatteTV.nl een Samsung TV UE55KS7000 gekocht. Ik heb de TV afgehaald bij de winkel in Doesburg. Ik heb voor PlatteTV.nl gekozen omdat je hier een Nederlands model krijgt en extra korting vergeleken bij o.a. MM en BCC. Bij thuiskomst bleek de strip aan de voorkant van de TV aan de linkerkant iets los te zitten, heb dit gelijk via de mail met foto gemeld bij de winkel in Doesburg. Ik kreeg een mail terug dat ze de klacht bij Samsung Nederland hebben neergelegd. Nu 3 weken later heb ik maar eens gebeld wat de status was van mijn klacht. Jim , de verkoper, melde dat hij nog geen antwoord had maar dat ik de TV kon komen omruilen voor een nieuwe. Vandaag naar de winkel in Doesburg gereden om de TV om te ruilen. Ondanks wat lichte beschadigingen aan de achterzijde van de TV, dit kwam door het bevestigen van de muurbeugel, werd hier niet moeilijk over gedaan. Wat een TOP service.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 13-01-2017
Totaalbeoordeling:
Samsung UE49KU6470S.
super vriendelijke personeel ivo van de chat weet veel en doet er alles aan om je te helpen waar hij kan en geeft goede tips
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Goede service
  • Persoonlijk
  Geschreven op 13-01-2017
Totaalbeoordeling:
Mooie TV, goede service.
Ik belde met de filiaal in Nijmegen voor een geretourneerde TV, maar die was helaas niet meer beschikbaar. Aron heeft mij toen aan een beter model voor bijna dezelfde prijs geholpen. Hele goede aanbieding en de TV staat mooi in onze woonkamer :)
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Prijs
  • Vriendelijk personeel
  Geschreven op 13-01-2017
Totaalbeoordeling:
Wat een verademing.
Inderdaad een verademing om te constateren hoe deze (web) winkel omgaat met klanten. Via de site altijd snelle reacties met goede adviezen en leuke kortingen. In de winkel is het niet anders. Kundig personeel die je ook nog eens goede deals aanbiedt. Kortom, voor mij is dit de zaak waar ik graag kwam en zeker ook meer zal komen.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Prijs
  • LiveChat
  • Minpunten
  • Voorraadstatus niet up yo date
  Geschreven op 13-01-2017
Totaalbeoordeling:
Playseat evolution alcantara pro.
Goede prijs, ontzettend ondersteuning via livechat. Aktief mee zoeken naar best mogelijke oplossing. Wel jammer dat voorraadstatus van de winkels niet upto date is.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 13-01-2017
Totaalbeoordeling:
Goede service. Scherpe prijzen.
Goede service. Scherpe prijzen. Ruim assortiment. Makkelijke website. Kortom een echte aanrader! Ik zal er zeker terugkomen!!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Service
  • Prijs
  Geschreven op 13-01-2017
Totaalbeoordeling:
Goede service en prijs!.
Zowel online als in de winkel een goede ervaring gehad. Via de livechat gevraagd naar mijn nieuwjaarsdeal en een leuke korting gekregen. Vervolgens de TV opgehaald in de winkel in Breda waar ik goed geholpen ben.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Goed contact met de nedewerkers
  • Goed advies
  Geschreven op 13-01-2017
Totaalbeoordeling:
Prima geholpen snelle levering.
Na contact te hebben gehad met een medewerker heb besloten om de tv aan te schaffen. Deze is de volgende dag geleverd , prima service. Ik ben zeer tevreden.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Kennis
  • Servicegraad is hoog
  Geschreven op 13-01-2017
Totaalbeoordeling:
Platte Tv Breda.
Ik vindt Platte tv echt een ware aanrader voor zowel mensen die verstand hebben als mensen zonde verstand van audio en beeld. Deze mensen weten echt waar ze over praten. En nemen ook echt de tijd voor je om alles uit te leggen. Ik ben in Breda geholpen door xxxx. Deze jongen heeft mij echt overtuigd door zijn behulpzaamheid en uitleg van de Denon Heos Soundbar. Mede door zijn vakbekwaamheid en kennis heb ik de juiste keuze gemaakt. In mijn ogen is Platte Tv de winkel voor al je audio en beeldapparatuur. Gr william uit Breda
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
202
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |