Uw mening over PlatteTV.nl

  • Pluspunten
  • Service
  • Prijs
  Geschreven op 13-01-2017
Totaalbeoordeling:
Prima service.
Voordat ik online een Samsung TV bestelde, heb ik per mail enkele vragen gesteld en een chatgesprek gevoerd. Zeer snelle en correcte reactie. Bij de afhaling in de winkel in Breda werd ik vrieindelijk geholpen en eerlijk geadviseerd over accessoires.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Online Service (via chat)
  • Garantie
  Geschreven op 12-01-2017
Totaalbeoordeling:
Goede online service.
Ik heb een OLED televisie gekocht bij PlatteTV.nl tegen op dat moment veruit de laagste prijs. Ik werd erg geduldig geholpen ondanks de vele vragen die ik stelde. Uiteindelijk toch een mooie deal kunnen sluiten. Ik heb de TV nog niet maar de ervaring tot nu toe was erg goed.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 12-01-2017
Totaalbeoordeling:
top service en verstand van zaken.
Ben een tv gaan kopen bij plattetv.nl in Utrecht de service is top maar men weet ook waar ze het over hebben echt een super winkel om ook iets op maat te kopen . ook de thuis service is zeer goed .
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Bereikbaarheid
  • Advies
  Geschreven op 12-01-2017
Totaalbeoordeling:
Olaf.
Op advies van een vriend de winkel bezocht. Alles zag er keurig uit. Ruime keuze. Parkeren kan gratis pal voor de deur. Jammer genoeg was de tv van onze keuze niet meer voorradig. Door de verkoper werden we gewezen op een alternatief, welke werd aangeboden voor een scherpe prijs.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vriendelijk
  • Behulpzaam
  Geschreven op 12-01-2017
Totaalbeoordeling:
Vriendelijk en professioneel personeel.
Ik ben erg professioneel en behulpzaam geholpen door het vriendelijke personeel. Ik kom zeker nog eens terug.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Goede service
  • Snel antwoord
  Geschreven op 12-01-2017
Totaalbeoordeling:
Mooie zaak goede info.
Ik heb de testen gelezen van de Samsung KS7500 en die kwamen goed uit de bus, op internet kwam deze naar voor bij plattetv.nl hierop een mail gestuurd en deze werd snel beantwoord ook de mooie inruil prijs voor onze oude Samsung gaf de doorslag. Had contact met iemand en gevraagd of deze voorradig was, hij zij ik zorg dat hij morgen aanwezig is. helemaal top aangezien wij wat verder weg wonen heb ik de tv opgehaald in breda, goeie service en makkelijk te bereiken . Niet verder kijken en gewoon bellen mailen of langsgaan.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 12-01-2017
Totaalbeoordeling:
N Koeman.
ik ben heel goed geholpen door de medewerkers. Een hele duidelijke mail gehad met een hele mooie aanbieding gehad op een artikel waar ik informatie op aan gevraagd had. Daarna is alles heel snel gegaan en het product verzonden. Al met al erg blij. Met vriendelijke groet, n koeman
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • verstand van zaken
  • eerlijk en oprecht
  Geschreven op 12-01-2017
Totaalbeoordeling:
Ilse v.d.Reijden bedankt Anne.
Na uitgebreid vergelijkend warenonderzoek kwamen we bij PlatteTv terecht. Geweldig hoe we geholpen werden door Anne. Ook de andere jongens waren aardig. Na koffie aangeboden te hebben mochten we lekker zelf rondkijken en bij vragen stond iedereen gelijk klaar
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • stabiel
  • kwatiteit
  Geschreven op 12-01-2017
Totaalbeoordeling:
tevreden klant.
Top shop, besteld en volgende ochtend al binnen. allemaal goed geregeld en goede service. ook snelle reactie via de chat.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Denken mee voor je
  • Snelle levering
  Geschreven op 12-01-2017
Totaalbeoordeling:
Uitstekende Shop.
Zeer goed geholpen en hebben alle tijd voor je. Zij denken met je mee en geven goed advies. Na bestelling de volgende dag ontvangen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 12-01-2017
Totaalbeoordeling:
Service.
Voor jullie shop gekozen na een grondige zoektocht naar een goede prijs-kwaliteit verhouding. Goede deal gekregen voor de play 1 en ook voor de sonos sub, die uiteindelijk niet te leveren was buiten jullie schuld om.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 12-01-2017
Totaalbeoordeling:
Platte TV Nijmegen.
Ik heb een LG oled55b6v zwart gekocht bij Platte TV te Nijmegen en ben erg te spreken over de goede service. Ook valt er goed te onderhandelen over prijs
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Snelle service
  • Perfecte follow-up op mail
  Geschreven op 11-01-2017
Totaalbeoordeling:
Snelle service.
Op de website staat dat betalingen pas de volgende dag binnen komen. Dat is begrijpelijk omdat banken onderling gewoon een dag nodig hebben. Toen ik een e-mail stuurde dat het geld van dezelfde bank kwam en inmiddels overgemaakt was, is het artikel dezelfde dag verstuurd. Kijk, dat noem ik nou gewoon heel simpel TOP en dit verdient een 10.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Prettig contact
  • Prima prijstelling
  Geschreven op 11-01-2017
Totaalbeoordeling:
Wat een pracht van een eindejaarsknaller!.
Eind van het jaar de beslissing genomen voor een nieuwe Samsung TV. In plaats van de mail de telefoon gepakt. Een goed beslissing. Het prettige contact met en een prachtig aanbod hebben mij over de streep getrokken. De communicatie was helder en op tijd. De levering was precies zoals afgesproken. Wij kijken nu met veel plezier naar onze nieuwe TV. Top!!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Duidelijke uitleg over het product
  • Heldere aankoopprocedure
  Geschreven op 11-01-2017
Totaalbeoordeling:
Service met een gouden randje!.
Na een heel goede voorlichting over de Philips ambulight televisie die ik al een tijd op het oog had en een heldere offerte ben ik overgegaan tot de aankoop. Tijdens de aankoop zijn er ook afspraken gemaakt over het bezorgen en aansluiten van de tv. Post.nl zou de bestelling bezorgen. Echter zij deden dat en drie dagen te vroeg en ik kreeg een handgeschreven briefje dat de tv bij een ophaalpunten op te halen viel. Een belletje met post.nl leverde alleen op dat ik een klacht kon indienen, maar de tv nog steeds zelf mocht ophalen bij het afhaalpunt. Ik baalde als een stekker. Het tweede belletje naar PlatteTV.nl leverde op dat de monteur samen met mij (je moet tekenen voor ontvangst) de tv op de afgesproken dag is gaan ophalen en hem daarna direct geïnstalleerd heeft. Dat noem ik nog eens service en aandacht voor de klant! Tv doet het overigens super en kan ik iedereen aanraden! Zo mooi!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 11-01-2017
Totaalbeoordeling:
Superbedankt voor de mooie soundbar voor n spotprijs!.
Online op de homepage supergeholpen door de klantenservice, vandaag m'n JBL soundbar SB400 opgehaald in vestiging Breda! Wederom weer supergoed geholpen door de jongens daar, erg goede uitleg en alle tijd voor de klant, kunnen veel ondernemers nogwat van leren! Daarnaast hebben ze ook nogeens supergoede prijzen, moet wel bekennen dat ikwel n echt superkoopje had. Ik zal d'r in de toekomst zeer zeker weer naartoe gaan en ook zoals al eerder altijd aanraden in de vrienden en kennissenkring.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 11-01-2017
Totaalbeoordeling:
Super leuke winkel !.
de ontvangst was super, de medewerking er na was super, en tot slot de korting die ik er bij kreeg maakte alles af. Echt een super winkel met super leuke medewerkers.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Stabiel
  Geschreven op 11-01-2017
Totaalbeoordeling:
samsung ue65ks8000.
Prachtige 4k televisie. Stabiele tv en alles werkt prima. Bijvoorbeeld Netflix werkt allemaal super snel. Tot in de kleine puntjes werk deze tv erg goed. Maar waar het natuurlijk bij een tv om draait is de beeld kwaliteit en die is prachtig. Geluid is ook erg goed. Door de consumenten bond is deze tv als beste getest, dat geld ook voor andere expert reviews. De service van platte tv is uitstekend, altijd een snelle reactie of het nu via de mail is of de livechat, aftersale heb ik ook goede ervaringen mee. Ik ben zeer tevreden. De tv is niet goedkoop maar je krijgt waar voor je geld. En nu met 300 cashback en tv inruil was het voor mij aantrekkelijk genoeg om tot een koop over te gaan. Top!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 11-01-2017
Totaalbeoordeling:
Goede TV met mooi scherp beeld..
Twee minpuntjes waren dat op het bestelformulier een verkeerd huis- en email-adres genoteerd was zodat ik nogmaals naar de winkel moest om dat te corrigeren. Hulde aan de avondploeg.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Koopavond
  • Medewerkers zijn kundig
  Geschreven op 11-01-2017
Totaalbeoordeling:
Duidelijk advies en goed geholpen.
We hoorden van collega's dat dit een hele goede winkel is. Vooraf online gekeken en model uitgezocht die we wilde bekijken. Speciaal op koopavond afgekomen en tv bekeken was niet wat we zochten. Gelukkig kon de medewerker ons prima verder helpen met hied advies en vergelijkbare modellen. De medewerker luisterde goed naar onze wensen en beantwoorden de vragen uitstekend. Goede service ook ten aanzien van prijzen en diverse acties. Zelfs nadat we de tv gekocht hadden en niet uit het ophang systeem kwamen hebben de medewerkers van platte tv ons geholpen en gezorgd dat we nu onze prachtige tv hebben opgehangen. Zeker een top winkel!
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
203
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |