Categorie

Merken

Meer tonen

Veilig & Vertrouwd



LAATSTE REVIEWS

Door: Dhr. P van Waarden

Geplaatst op: 25-02-2019

Review met 5 sterretjes

Perfecte service

Door: Dhr. Ro

Geplaatst op: 23-02-2019

Review met 5 sterretjes

Zo hoort een gespecialiseerde winkel te zijn

Door: Dhr. M Wischmeyer

Geplaatst op: 19-02-2019

Review met 5 sterretjes

Vakkundig advies

Bekijk alle reviews

Uw mening over PlatteTV.nl

  Geschreven op 11-01-2017
Totaalbeoordeling:
Pragmatische service.
PlatteTV bood mij via de chat een prima prijs voor een TV. Na wat onderhandelen tot koop overgegaan. Prima te woord gestaan door Ivo en de medewerkers in de winkel te Utrecht.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • uitstraling winkel
  • advies
  Geschreven op 10-01-2017
Totaalbeoordeling:
Top.
Mooie winkel, toestellen hangen per merk gegroepeerd, ziet er uit als een winkel en niet een chronische uitverkoophok. Deskundig advies, niets aandringen, gewoon de verschillen uitleggen.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Mooi spatzuiver beeld
  • Android is erg gemakkelijk
  • Minpunten
  • de afstandsbediening is erg richting gevoelig
  • Spiegeling soms hinderlijk
  Geschreven op 10-01-2017
Totaalbeoordeling:
Dhr. van Otterloo.
De shop in Utrecht is gemakkelijk te bereiken, ze hebben vriendelijk personeel en terzake deskundig geven een goede inruilprijs. Het assortiment is ook groot zodat je goed kan vergelijken. Ze krijgen daarom van mij een dikke 10
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 10-01-2017
Totaalbeoordeling:
bezoek winkel.
Zijn naar de winkel in Nijmegen geweest. Naar aanleiding dat wij een tv op de site hadden gezien. Ook nog telefonisch contact gehad. En die verkoper heeft ons ook in de winkel geholpen. Zijn daar erg goed geholpen. Goede uitleg gehad. Ook niet opdringerig t.a.v. een tv kopen. Maar door de goede service wel met een tv weggegaan.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Snel
  • Service
  Geschreven op 10-01-2017
Totaalbeoordeling:
Aanbeveling.
Via Livechat snel en goed advies gekregen. Daarna meteen bestelling geplaatst en kon het al meteen ophalen in de winkel. Perfect !
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 10-01-2017
Totaalbeoordeling:
Bestelling tv.
Via de chatdienst een tv bestelling in orde gemaakt. Een en ander is zeer vlot en correct geregeld. Goede service van PlatteTV.nl
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • klantvriendelijk
  • mooie winkel/presentatie
  Geschreven op 10-01-2017
Totaalbeoordeling:
samsung 6020 55".
Wij zijn via het internet op zoek gegaan naar een nieuwe tv, Maar dan wil je die tv natuurlijk in het echt zien. Wij kwamen op de website van plattetv.nl. Een mooie website en een mooi aanbod aan tv's ook de prijzen waren erg scherp! wij besloten naar hun winkel in Breda te gaan! Eenmaal aangekomen vanuit zh monster. Waren wij gelijk onder de indruk van de mooie presentatie in de winkel! We hebben een rondje gelopen door de winkel en al snel hebben wij er wat hulp bij gevraagd. We kwamen uit bij (verkoper) xxxx. Wij voelden ons welkom door hem, ik heb hem verteld dat ik naar een tv zocht van 55 inch en waar de tv aan moest voldoen! Hij wist zo 2 tv's te laten zien die helemaal naar onze wens waren. Na een gezellig gesprek zijn wij uitgekomen op de Samsung 6020 55". Die nu mooi in onze woonkamer staat!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Goed advies
  • Aansluitend op mijn wensen
  Geschreven op 10-01-2017
Totaalbeoordeling:
Goed advies met zeer tevreden resultaat.
Online zag ik de site platte-tv vaak voorbij komen. Vandaar dat ik dacht eens langs de winkel te rijden om daar een keuze te maken voor een nieuwe TV. Ik had een bepaald budget in gedachten, waar de verkoper mij goed binnen heeft kunnen helpen. Hij gaf wel de opties aan indien ik meer wilde uitgeven, maar pushte niet om meer geld uit mij te halen. Een vaste aanbieding van de winkel paste goed bij mijn wensen. Daarbij heb ik een verzekering afgesloten wat mij zekerheid geeft een goede T.V. te kunnen gebruiken de komende jaren. Zelf had ik weinig met het merk LG, en wilde ik voor een Samsung of Sony gaan. De verkoper legde mij echter goed uit dat LG sinds 5 jaar flink bezig is om zich goed te profileren en dat zij zeker een goed alternatief waren voor een Samsung. Omdat LG de enige was die een grijs model had, heb ik die uiteindelijk gekozen en er geen spijt van gehad, De 55" LG televisie staat mooi in mijn woonkamer en ik hoop er vele uren plezier van te kunnen hebben.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • goede prijs
  • goede service
  Geschreven op 10-01-2017
Totaalbeoordeling:
Prima sevice bij aanschaf TV.
Vlotte reactie op vragen. Concurrerend met andere shops. Snelle levering. Kortom… een webshop om een keer terug te komen
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 10-01-2017
Totaalbeoordeling:
sonos sub gekocht.
Sonos set gekocht in andere winkel. De sub was niet op voorraad en nergens meer te verkrijgen. Uiteindelijk in Doesburg gekocht. Ondanks dat ik de set ergens anders had gekocht nam de verkoper alle moeite om alles over de sub en de rest van de installatie te vetellen en gaf mij nog tips dus zeer tevreden.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • goed advies
  • veel tijd en aandacht
  Geschreven op 10-01-2017
Totaalbeoordeling:
zeer goed geholpen.
Door Anne in de winkel Breda zeer goed geholpen met keuze TV , hij had alle tijd en aandacht en gaf heel goed advies en antwoorden op mijn vragen.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • reactietijd mail
  • prijs
  Geschreven op 09-01-2017
Totaalbeoordeling:
Snelle reactie, prima levering en goede prijs.
Ik kwam op de site van plattetv door een prijsvergelijkingssite. Ondanks dat ze al de goedkoopste waren, kreeg ik een deal aangeboden met nog 100 euro extra korting. Dit alles met een erg korte reactietijd op mijn mails en dat in een drukke tijd (tussen kerst en oud en nieuw). De spullen ontving ik binnen een paar dagen. Ik ben erg tevreden, zowel over de aanschaf als plattetv.nl.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • duidelijke site
  • scherpe prijzen
  Geschreven op 09-01-2017
Totaalbeoordeling:
Snelle levering tegen een scherpe prijs.
Op zoek naar een blu-ray speler kwam ik de site van plattetv.nl tegen. Daar stond het type speler dat ik zocht voor een scherpe prijs en bovendien op voorraad. Besteld en binnen twee dagen werd de speler netjes aan huis bezorgd.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 09-01-2017
Totaalbeoordeling:
samsung smart tv.
Na eerdere positieve reacties van kennissen over de shop PlatteTV gehoord te hebben ben ook ik mijn televisie bij PlatteTV gaan kopen. Ik heb totaal geen verstand van de huidige televisies. Behalve dat ik weet dat er heel veel mogelijk is. Naar enig speurwerk kwam ik wat meer te weten over de mogelijkheden en de verschillen in type tv's. Maar dan.... Met mijn overige vragen en wensen (en dat waren er nog al wat) ben ik naar de winkel gegaan en daar ben ik ontzettend goed en vriendelijk geholpen door de verkoper, die alle tijd voor mij nam. En mij goed hielp bij het maken van de juiste keuze. Platte.TV is zoals de naam al doet vermoeden gespecialiseerd in "platte"tv's. Dus eigenlijk al alle reden om daar een televisie te willen kopen. Dit samen met de goede naam die voor mij al bekend was. Als laatste en belangrijkste. Naast vriendelijkheid, behulpzaamheid en kundigheid. Is de service ook helemaal top. PlatteT.V bedankt!!!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Communicatie
  • Prijs
  Geschreven op 09-01-2017
Totaalbeoordeling:
Goede communicatie en duidelijke voorlichting.
Ik heb voor mijn bestelling contact gezocht om een nieuwjaar aanbieding te krijgen. Ze hebben me binnen een dag een goede aanbieding gedaan en me geholpen bij mijn bestelling. Tijdens mijn bestelling ben ik goed en duidelijk geinformeerd. Ook na de bestelling ben ik op de hoogte gehouden van de voortgang en of alles naar wens is gegaan.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Service, vriendelijkheid en kennis
  • Meedenken, advies en mooie aanbieding
  Geschreven op 09-01-2017
Totaalbeoordeling:
Blij met PlatteTV Utrecht en de vakkundige hulp.
Heel vriendelijk geholpen in de winkel. De medewerker had duidelijk goede kennis van de televisies van Philips. Hij heeft ons helpen meedenken om de juiste televisie uit te kiezen. Door middel van een hele fijne aanbieding de televisie kunnen kopen. Bedankt voor de hulp, service, vriendelijkheid en meedenken! Totaal geen minpunten te noemen! In de toekomst zullen we het allereerst aan PlatteTV denken! Wij komen absoluut terug!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • prima communicatie via chat
  • snelle bezorging
  Geschreven op 09-01-2017
Totaalbeoordeling:
Prima en snelle hulp bij bestelling.
Zeer gemakkelijke manier van bestellen. Via de chat wordt je goed begeleid door medewerkers. Afhandeling en levering ook snel en prima te volgen via de mail.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 09-01-2017
Totaalbeoordeling:
Prima service via de chat.
Justin van Platte TV heeft mij prima geholpen met mijn keuzes voor een nieuwe TV en AV Receiver. Hij hielp mij met het inruilen van mijn oude TV voor een goede prijs en informeerde naar relevante zaken zodat er andere artikels (zoals HDMI kabels) eventueel mee besteld konden worden.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Fraaie opstellingen
  • Tijd voor de klant
  • Minpunten
  • Warm
  Geschreven op 09-01-2017
Totaalbeoordeling:
Een tevreden klant is de bekroning op je werk!.
Gisteren bij PlatteTV in Utrecht geweest voor de uitbreiding van mijn Sonos set. Ik ben zeer prettig geholpen en de verkoper heeft kennis van zaken. Er wordt goed meegedacht over de thuis situatie en er wordt een eerlijk advies gegeven. In de winkel is er met fraaie opstellingen alles mogelijk om de apparatuur te testen. Na een lekker kopje koffie hebben we de knoop doorgehakt en de aankoop gedaan. Ik ben zeer tevreden en zal zeker terugkomen voor een volgende aankoop.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 09-01-2017
Totaalbeoordeling:
Aankoop smart tv.
Gelijk een kopje koffie Naar een rondje in winkel te hebben gedaan. Keuring geholpen, duidelijk uitleg over het product en een mooie prijs aanbieding zaken gedaan. Super winkel
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
204
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |