Uw mening over PlatteTV.nl

  • Pluspunten
  • Snel en adequaat
  • Vriendelijk en duidelijk
  Geschreven op 09-01-2017
Totaalbeoordeling:
Prima service via de chat!!.
Prettige en to-the-point chat. Vriendelijke mensen en een goede start van het 1e contact van mij met plattetv.nl. Dank. Hoop, en ga daar nu wel van uit, dat bezorging ook prima verloopt.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 09-01-2017
Totaalbeoordeling:
Super goede en snelle service.
Ik doe al jaren zaken met plattetv.nl. Topservice, verstand van zaken en prima prijzen. Ik zag ergens anders een tv goedkoper en ze boden direct dezelfde prijs als deal.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Goede voorlichting
  • Service
  Geschreven op 09-01-2017
Totaalbeoordeling:
Heer.
Platte TV.nl was bij mij niet echt bekent. Maar na de eerste kennismaking een verfrissende kennismaking met een van de dames met kennis van zaken. De andere dag tweede order geplaatst. Alles keurig ontvangen en heel vriendelijk. Aart.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Prijs
  • Service
  Geschreven op 09-01-2017
Totaalbeoordeling:
Beste deal.
Ik ben super tvreden met platte tv.nl Ze hebben ons geholpen te kiezen tussen de door ons aangegeven keuze. We hebben een hele mooie prijs voor de aankoop betaald. Onze oude tv kon ingeruild worden wat ook nog eens een leuke korting opleverde. Het team: heel goed. Vanaf een whatsapp gesprek opgevolgd door een online live chat en weer opgepakt in decwinkel bij ons in de buurt ,het werkte pergect. We zijn gelijk gegaan voor de extra garantie. Voor wat meer bijbetalen krijg je o.a. 3 jaar garantie en een goede omruilservice. We zijn dik tevreden met ons toestel. Al met al de moeite waard dit bedrijf te bezoeken. Deze klantenservice is als vanouds maar dan super modern!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Duidelijk
  • Snel
  Geschreven op 08-01-2017
Totaalbeoordeling:
Snel, goede service en denken mee. Top!.
De site is duidelijk en het is eenvoudig om te vinden wat je zoekt. Na een bestelling denken ze nog mee ook, zo kreeg ik een aanbod om een andere TV te nemen voor dezelfde prijs, maar die beter is. Mooie service zo! Diezelfde dag ging het pakket nog op de post. Super!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 08-01-2017
Totaalbeoordeling:
winkel review.
prima winkel veel keus en snelle en doelmatige afhandeling. aangenaam verrast met de inruilprijs. kan ik iedereen aanbevelen
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 08-01-2017
Totaalbeoordeling:
Aankoop tv en blue-ray speler.
Komt haast niet meer voor dat het personeel, in mijn geval Nico, veel tijd vrij maakt om goede uitleg te geven zonder het gevoel te krijgen dat het alleen maar om verkopen gaat. Nico had veel kennis en goede adviezen.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Uitstekende Service
  • Transparant
  Geschreven op 08-01-2017
Totaalbeoordeling:
Top bedrijf met uitstekend service!.
Van A tot Z krijg je uitleg. Voordelen en nadelen. Dat noem je transparant en eerlijk. Verkopen is een punt maar vertrouwen is nog belangrijker! En ik had nog nooit een pixel gezien die het niet deed. Kreeg ik te zien. Wauw wat valt dat op. Dan neem je echt wel de top garantie die geen ander bedrijf heeft. En dan door de medewerker Roel geholpen met het dragen van de inruil tv en en de nieuwe tv naar de auto. Dat is nog eens extra service wat voor platte tv de normaalste zaak van de wereld is. Petje af voor deze topper en platte tv!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 08-01-2017
Totaalbeoordeling:
Tevreden.
Goede service, op de website word je gelijk geholpen dmv persoonlijke chat. De levering (Google Chromecast) was snel binnen, en dit alles voor de laagste prijs.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 08-01-2017
Totaalbeoordeling:
beoordeling van Platte TV Arnhem..
ben uitstekend geholpen bij Platte Arnhem,de verkoper was vriendelijk en behulpzaam bij het kopen van de receiver,ik kom al enkele Jaren bij platte in deze winkel en ben zeer tevreden.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 08-01-2017
Totaalbeoordeling:
Sony KD-49X8309C.
Prima shop! gereageerd op inruilactie via mail. kreeg een leuk bod voor mijn oude tv. de afhandeling ging keurig alles volgens afspraak gegaan. ook de prijs was de laagste van alle shops. en tv werd keurig afgeleverd bij mij thuis. TOP
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 08-01-2017
Totaalbeoordeling:
Platte tv Doetinchem.
Alles gevonden in de winkel waar we naar opzoek waren, uitstekende prijzen en goede service! Showroom was netjes verzorgd.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Ruime sortering
  • Overzichtelijk
  Geschreven op 08-01-2017
Totaalbeoordeling:
Aanrader......
Prima uitleg gehad over diverse TV toestellen. Vriendelijke en niet opdringerige verkoper die alle rust en tijd nam en wist waarover hij praatte. Zeer tevreden over de kwaliteit van de aangekochte TV en het daarbij gegeven advies.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 08-01-2017
Totaalbeoordeling:
Oled tv philips.
Goed bereikbaar via chat contact en telefonisch. Zelfs op 1e kerstdag werd ik prima geholpen. De prima inruilprijs viel tegen, maar kreeg deze als korting zonder inruil als oudejaars aanbieding. Levering was prima en netjes op tijd
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Goede service
  • Goede deal
  Geschreven op 08-01-2017
Totaalbeoordeling:
Gewoon heel goed.
Wij hebben een platte televisie gekocht, en wat voor een. Een LG OLED, veel platter worden ze niet. Telefonisch een heel goede deal gesloten, vervolgens zijn we naar de winkel in Utrecht gereden, alwaar de verkoper een en ander uitermate goed heeft afgehandeld. Eigenlijk is alles goed, de winkel, de verkopers, de service, de deal en natuurlijk ook de televisie zelf. Kortom, wij zijn zeer tevreden en hopen op jarenlang kijkplezier.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Zeer mooi beeld van gekochte tv
  • Veel keuze en voorraad
  Geschreven op 08-01-2017
Totaalbeoordeling:
Sony ultra hd.
Via chat mijn vragen gesteld . Super snel terug gereageerd een super goede prijs afgesproken. In de winkel in Arnhem super geholpen . Nu een super tv voorden hele goede prijs. Super tevreden bij platte tv .nl
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 08-01-2017
Totaalbeoordeling:
Goede service.
Mooi ingerichte winkel met vriendelijke en deskundige medewerkers. Mogelijk door een verkeerde routersetting kan ik mijn nieuwe Sonos systeem (nog) niet gebruikt.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Veel toestellen zijn te bezichtigen
  • Inruilkorting op een oud toestel
  Geschreven op 08-01-2017
Totaalbeoordeling:
Aankoop Samsung 55KS7000.
Ik ken Plattetv.nl al vanaf toen het nog slechts 1 winkel in Arnhem was en heb altijd goede ervaringen gehad. Ook raad ik Plattetv.nl altijd aan anderen aan en hoor ik altijd positieve berichten. De keuze voor de winkel was dus makkelijk nu ik een andere tv wilde hebben. In de winkel heb ik het toestel kunnen bekijken en ben ik vervolgens met de verkoper tot een mooie deal gekomen onder het genot van een bak koffie. Ik werd netjes en duidelijk geholpen, ook hielp de verkoper nog even mee het toestel in de auto te leggen. Een groot pluspunt is de mogelijkheid je oude toestel in te ruilen. Dit scheelt weer geld en een hoop moeite omdat je deze zelf niet meer hoeft te verkopen. Kortom, al jaren van de winkel en ik zal Plattetv.nl dan ook blijven aanraden bij iedereen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 08-01-2017
Totaalbeoordeling:
Afhabdeling bestelling.
Snelle afhandeling ook in geval van annulering en teruggave van het geld. Net zoals het in hun voorwaarden staat.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • mooie reviews van de producten
  • zowel een website als een fysieke winkel
  Geschreven op 07-01-2017
Totaalbeoordeling:
Excellente service.
Vooraf op de website aan het neuzen geweest, goed overzichtelijk en vrijwel alle artikelen hebben een review gekregen op film, fantastisch om het product van je keuze al eens te zien werken in plaats van de statische plaatjes. Na het maken van de keuze heb ik netjes een offerte gekregen van de klantenservice, maar om het toch compleet te maken naar de winkel gegaan. Hier bleek mijn keuze eigenlijk helemaal niet zo goed. Ik heb ruime een uur rondgelopen en heb vrijwel het hele uur een adviseur naast me gehad die me allerlei zaken duidelijk maakte. Hij naam gelukkig de tijd voor alles en uiteindelijk heb ik een weloverwogen keuze kunnen maken. Vrienden die een nieuwe TV of home cinema set overwegen zal ik zeker langssturen. Bedankt voor de hulp en service!
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
205
 |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |