Categorie

Merken

Meer tonen

Veilig & Vertrouwd



LAATSTE REVIEWS

Door: Dhr. P van Waarden

Geplaatst op: 13-01-2019

Review met 5 sterretjes

Perfecte service

Door: Dhr. Ro

Geplaatst op: 10-01-2019

Review met 5 sterretjes

Zo hoort een gespecialiseerde winkel te zijn

Door: Dhr. M Wischmeyer

Geplaatst op: 10-01-2019

Review met 5 sterretjes

Vakkundig advies

Bekijk alle reviews

Uw mening over PlatteTV.nl

  • Pluspunten
  • Snelle service
  • Goede voorraad
  Geschreven op 07-01-2017
Totaalbeoordeling:
Cindy.
Een betrouwbare zaak waar ik voor de derde keer een tv koop. Goede service, scherpe prijzen, personeel denkt met je mee, weten wat ze verkopen. Heb het al meer mensen aangeraden en weet dat ook zij tevreden zijn. En mocht ik weer een tv nodig hebben kom ik hier zeker terug. Misschien binnenkort voor een nieuwe seround system voor bij de nieuwe tv.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • klantvriendelijk en goed advies
  • livechat
  • Minpunten
  • in te ruilen tv zelf brengen naar winkel
  Geschreven op 07-01-2017
Totaalbeoordeling:
prima winkel.
Uitstekende en klantvriendelijke winkel.livechat is gemakkelijk en gelijk een offerte via mail.Goede inruilprijs voor de oude tv. 1 minpunt:leveren wel de nieuwe tv via koerierdienst maar moet dus de oude zelf brengen naar de winkel.Dit moet naar mijn idee anders kunnen.Voor de rest perfect klantvriendelijk en goede afhandeling van het product.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Goede prijzen
  • Fijn contact
  Geschreven op 07-01-2017
Totaalbeoordeling:
Marantz sr5011.
Ben op de site gekomen via kieskeurig.nl en heb daar ook gekeken naar de reviews van plattetv.nl en deze waren positief. Ook het contact via de mail was snel en fijn. Op de site stond de advertentie "vraag naar uw deal" deze was echter niet van toepassing op mijn product. Als compensatie kreeg ik een goede HDMI kabel en ik vond dit een zeer nette oplossing. Al met al een zeer tevreden klant.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Goed advies
  • Deskundig personeel
  Geschreven op 07-01-2017
Totaalbeoordeling:
Goed en eerlijk advies.
We kwamen voor een bepaald model, maar deze bleek uiteindelijk niet te voldoen. Daar waren we niet achter gekomen zonder goed adbvies. Uiteindelijk met een hele mooie TV thuisgekomen
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • uitleg
  • service
  Geschreven op 07-01-2017
Totaalbeoordeling:
hallo.
Een goede service en een goede uitleg. Erg behulpzaam, denkt goed mee met de klant. Ik zou het aanbevelen aan de consument.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 07-01-2017
Totaalbeoordeling:
Erg positief.
Vlotte, vriendelijke, duidelijke communicatie via de mail. Eeg snelle bezorging. Scherpste prijs die ik kon vinden.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • een echte winkel
  • inruilen oude tv
  Geschreven op 07-01-2017
Totaalbeoordeling:
Mevr. van der Reijden.
Na onderzoek op internet kwamen we op Platte tv uit. De gezellige winkel bezocht en geweldig geholpen door Anne. We kwamen op een prima prijs uit waar we allebei tevreden mee waren. Deze website en de winkel zal ik zeker aan iedereen aanbevelen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 07-01-2017
Totaalbeoordeling:
Samsung curved 50 inch.
Ik ben ontzettend fijn geholpen met het uitkiezen van een curved tv door J*** via de chat en we hebben een hele leuke nieuwjaarsdeal gekregen. Echt top! Tot nu toe een 10 . Ben benieuwd hoe de service verder is maar heb er een heel goed gevoel over. Kwa prijs en service tot nog toe een aanrader. Dank je Justin !
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • ruime keuze
  • goede service
  Geschreven op 07-01-2017
Totaalbeoordeling:
Samsung UE55KS7000 SUHD bij Plattetv gekocht.
Op 6 januari een Samsung 55 inch tv gekocht bij Plattetv in Arnhem. Wat ik allereerst heel positief vond is dat je via hun website of youtube al goede filmpjes ziet waarin ze hun producten bespreken. Dat gaf me al een vertrouwd gevoel. Toen naar Arnhem gegaan. Ik werd geholpen door T****, ik werd er zeer klantvriendelijk ontvangen en goed geholpen. Ze nemen alle tijd voor je en helpen je net zolang je tevreden bent met je keuze. Een prachtige winkel met veel keus. Je kunt er rustig gaan zitten, onder het genot van een kopje koffie, en op je gemak de tv's beoordelen. Een echte aanrader om hier je tv te kopen. Chapeau Platte TV!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 07-01-2017
Totaalbeoordeling:
Sonos.
Kwaliteit van het product dat je koop is je eigen beoordeling en keuze, maar de service is afhankelijk van de verkopende partij en die is geweldig. P.s. Product ook
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 07-01-2017
Totaalbeoordeling:
philips 55pus6561.
deze tv besteld via live chat bij platte tv.zeer goed contackt gehad me een medewerker.zijn vriendelijk en goede uitleg gehad.ik kan iedereen platte tv aanraden.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 07-01-2017
Totaalbeoordeling:
Blij met Nieuwe Samsung TV!!.
Na de verkregen informatie op internet zijn we in de winkel nog meer geïnformeerd. Uiteindelijk bleek er een nog nieuwere versie te bestaan van de TV die wij op het oog hadden. De uitleg en de beeldkwaliteit trokken ons over de streep om tot aanschaf over te gaan.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Snelle service
  • Kennis van zaken
  • Minpunten
  • Vestigingen niet in het hele land
  Geschreven op 07-01-2017
Totaalbeoordeling:
PlatteTV.NL levert topservice.
In mijn zoektocht naar een nieuwe televisie kwam ik snel bij PlattTV.NL terecht. De website van www.plattetv.nl bood mij meteen een helder inzicht in wat er op de markt is en welke wie echt de laagsteprijs-garantie biedt. Bijzonder overzichtelijk met veel informatie voor ieder product. Mijn interesse was meteen gewekt en ik besloot eem bezoekje aan het filiaal in Doetinchem te brengen. Daar werd ik uitstekend te woord gestaan en liep ik met enkele goede adviezen naar buiten. Na thuis afgestemd te hebben (tja dat moet ook natuurlijk) koos ik voor de LG OLEDE556V. Via de chat met een van de medewerkers kwam ik snel op een zeer scherpe prijs uit. Op zaterdag bestelde ik het toestel met het verzoek om de tv pas op woensdag te laten leveren. Steeds als er iets veranderde of gebeurde (bestelling / betaling / opdracht aan expeditiebedrijf etc.) ontving ik daarover een email. Prima! De aflevering gebeurde op de afgesproken dag op netjes ruim binnen het tijdslot. De tv staat er inmiddels weer anderhalve week en overtreft zelfs mijn toch al hoge verwachtingen. Ik ben er heel tevreden mee en dank de medewerkers van PlatteTV.nl voor hun kennis, prijsstelling en service. Mede dankzij hen heb ik uiteindelijk durven kiezen voor een tv uit het (duurdere) topsegment en wij genieten er thuis met z'n allen van. TV kopen? Dan kun je niet om PlatteTV.NL heen! Chris
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 07-01-2017
Totaalbeoordeling:
Top, leuk, enthousiast, kennis en kunde.
Wij zijn naar de store in Utrecht gegaan om te kijken naar een nieuwe televisie. We werden uiterst vriendelijk onthaald en de mensen in de winkel waren erg enthousiast en vriendelijk. Erg kundig en veel kennis over de producten. We zijn super goed geholpen en alles met een lach, echt een top ervaring en we zijn mega blij mrt de nieuwe televisie!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 07-01-2017
Totaalbeoordeling:
Aankoop Sonos Play 1.
Wij hebben hier December 2015 de Sonos Play 5 gekocht. Nu hier de play 1 gekocht voor uitbreiding. Prettige winkel met fijn en behulpzaam personeel.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 07-01-2017
Totaalbeoordeling:
dhr..
Gekozen TV niet op voorraad. Tijdelijk een andere toestel meegekregen. Na 3 dagen deze geruild voor de juiste. Snelle en prima service.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • goedkoop
  • service
  • Minpunten
  • chatten met meerdere tabbladen open
  • levering was niet binnen 24 uur
  Geschreven op 07-01-2017
Totaalbeoordeling:
beste aanbieding (eindejaarskorting).
Heldere site en de livechat werkt handig. Je kan vragen stellen en korting bedingen. Lastig is wel dat als je meerdere tabbladen open hebt staan, je verschillende versies van de chat ziet.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Gastvrij
  • Klantgericht
  Geschreven op 07-01-2017
Totaalbeoordeling:
Klantvriendelijk en klantgericht.
Via de site ben ik in aanraking gekomen met PlatteTV.nl Op de site zag ik al scherpe prijzen maar ben toch meer van een winkel. Ik zag dat er diverse vestigingen waren waaronder die in Doetinchem. Hier werd ik goed en gastvrij ontvangen en ik ben vriendelijk geholpen. Desgevraagd kon ik alles proberen en beluisteren en mijn wensen kenbaar maken. Hierop kreeg ik deskundig advies en heb ik een keuze kunnen maken. Open en transparant zijn de sleutelwoorden van dit bedrijf in Doetinchem.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Prijs
  • Kennis van zaken
  • Minpunten
  • Zouden iets meer audio kunnen etaleren
  Geschreven op 07-01-2017
Totaalbeoordeling:
Audio specialist.
Ben langs geweest in Utrecht Prima showroom om de tv & audio te bekijken En een beslissing te maken Je ziet de mogelijkheden wat tegenwoordig allemaal kan, met de nieuwste apparatuur. Ook de interactie met WiFi, mobiele app. Besturing En draadloze verbindingen komen hier mooi tot hun recht.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Goede open communicatie
  • Snelle levering
  • Minpunten
  • Geen online betaling vanuit België
  Geschreven op 07-01-2017
Totaalbeoordeling:
Zeer tevreden.
Goede communicatie, snelle service en levering. Product correct en aan lage prijs. Klein probleem met online betaling vanuit België maar was snel opgelost met overschrijving. Dag na overschrijving werd product reeds verzonden.
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
206
 |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |