Uw mening over PlatteTV.nl

  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Scart aansluiting
  Geschreven op 06-01-2017
Totaalbeoordeling:
Eerlijke en goede informatie door verkoper.
De medewerker wist door de juiste vragen te stellen en vooral goed te luisteren naar mijn wensen een eerlijk advies te geven. Perfecte TV en pracht scherm.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Gratis parkeren
  • Gave winkel, toys for boys
  Geschreven op 06-01-2017
Totaalbeoordeling:
Top geholpen!.
Vandaag wat aan het rondneuzen op internet voor een setje Sonos speakers. Ik kwam op de site van Plattetv en stelde een vraag in een chat venster, binnen 10 seconde antwoord en een half uur later stond in in de winkel in Arnhem. Aldaar ben ik super geholpen door een enthousiaste en kundige medewerker. Na een korte uitleg stond ik, in het bezit van een mooi setje speakers weer buiten. Dank voor de goede service!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 06-01-2017
Totaalbeoordeling:
Top team met goede service!!.
Wat een mooie site met veel keus en goede service zelfs de livechat is aan te bevelen klant vriendelijk en makkelijk Echt TOP
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 06-01-2017
Totaalbeoordeling:
Ze snappen het.
Vakkundig en zeer behulpzaam. Jullie weten van wanten. Ook het meedenken is fijn. Persoonlijke interesse
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 06-01-2017
Totaalbeoordeling:
JVC soundbar.
Leuke webwinkel, goede service en snelle levering! Ik zou deze winkel zeker aanbevelen aan mijn vrienden en kennissen,!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • snelle levering
  • Prijs
  Geschreven op 06-01-2017
Totaalbeoordeling:
Nieuwe TV gekocht.
ik weet weinig van jullie site af mijn zoon heeft hem besteld maar weet wel dat jullie erg snel leveren zowel voor mij en voor mijn zoon we hebben allebij een TV gekocht en jullie leveren ze allebij de volgende dag al fantastisch en een hele goede prijs
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 06-01-2017
Totaalbeoordeling:
Keurige bediening en weten waar ze over praten..
Keurige winkel personeel dringt niks op.weet waar ze over praten heel kundig.zal reclame maken voor platte tv.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 06-01-2017
Totaalbeoordeling:
review aankoop TV.
Je wordt vriendelijk ontvangen je krijgt ruim de tijd om zelf te kijken welke tv er bij je past en als je vragen heb dan worden deze netjes beantwoord.Tevens vragen ze welke doeleinde de tv voor wordt gebruikt en geven je advies welke tv daarbij past binnen jou budget.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Goede service
  • Goed advies
  • Minpunten
  • bij inruil, niet de volgende dag al in huis.
  Geschreven op 06-01-2017
Totaalbeoordeling:
Patte mega tv.
Laatst een Platte tv gekocht bij plattetv.nl, en dat is me goed bevallen. de service aan de telefoon was prima, ook na een aantal kritische vragen bleef men goed advies geven. De tv werd een week later geleverd omdat ik een inruiltoestel heb. De installateur was iets later dan gepland maar daar werd keurig voor gebeld. Hij had een megadrukke dag (naar mijn idee te druk) maar ondanks dat nam hij alle tijd die nodig was. Tot zover ben ik goed te spreken. Hoe het verder met de service zit weet ik pas als de boel stuk mocht gaan, maar dat is van later zorg. Tot wat de service tot nu betreft zou ik plattetv.nl zeker aanraden.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Ze denken in oplossingen en niet in problemen!
  • Duidelijke uitleg met verificatie van de uitleg!
  Geschreven op 06-01-2017
Totaalbeoordeling:
Fan-tas-tische service!.
Philips klantenservice kan veel leren van de goede en duidelijke service van plattetv.nl! Na vele malen proberen toch de tv aan moeten bieden bij plattetv.nl Wij hebben tegelijk een nieuwe Philips led tv gekocht. Deze was echter volledig uitverkocht en is voor ons besteld. Om tot de levering van de nieuwe led tv niet zonder tv te zitten hebben wij (gratis!) een leentoestel meegekregen! De nieuwe tv wordt bezorgt en dan wordt meteen het leentoestel mee teruggenomen! Fantastische service!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • snelle service
  • goede prijs
  Geschreven op 06-01-2017
Totaalbeoordeling:
Goed advies en snelle service.
Geholpen via Live Chat door Ivo. Meedenken, aanbieding doen en afhandeling allemaal prima! Ik zou dit iedereen aanbevelen.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • vriendelijk
  • Acurate opvolging
  Geschreven op 06-01-2017
Totaalbeoordeling:
Goed advies, snelle service, aanrader!.
Samsung TV gekocht via PlatteTV.nl. Vanaf eerste emailcontact gelijk snelle reacties en opvolging gehad, absoluut compliment, kunnen veel andere (online) bedrijven nog veel van leren. Ook datum en tijdstip aflevering was keurig, al met al zeker een bedrijf die snapt hoe je met klanten om gaat!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Zowel online als in de winkel te bekijken
  • Betrouwbaar
  Geschreven op 06-01-2017
Totaalbeoordeling:
Zeer goed advies, eerlijke prijs en tot zover goede nazorg.!.
Zowel online als in de winkel word je erg prettig geholpen. De mensen geven je een goed en eerlijk advies en een eerlijke prijs.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 06-01-2017
Totaalbeoordeling:
Aankoop Samsung tv.
Deskundig en zeer vriendelijk geholpen, en je wordt niks opgedrongen. Verschillende merken/modellen en prijsklasse geadviseerd maar de keuze/ beslissing aan ons overgelaten.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • super bediening
  • eerlijk overkomen
  Geschreven op 05-01-2017
Totaalbeoordeling:
topzaak.
Filiaal Nijmegen, erg goede en snelle bediening door personeel met verstand van zaken. Door navraag bij bekenden wist ik al dat hier de beste prijzen waren. Na overleg nog extra korting gekregen. Ik ben zeer tevreden.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 05-01-2017
Totaalbeoordeling:
Laagste prijs en super klantvriendelijk!.
Stuitte toevallig op plattetv.nl via allesvoorbarbecue.nl, een zusterorganisatie. Toen al goed geholpen en daarom een kijkje genomen op de website voor tv's. Via de chat een inruilwaarde voor onze huidige tv afgesproken. Helaas een miscommunicatie over de order, waardoor bij het afhalen bleek dat de tv niet binnen was gekomen. We mochten toen de tv van een maat groter voor dezelfde prijs meenemen (mede veroorzaakt door een extra cashback van Samsung, maar erg goede service van plattetv.nl. Daarnaast netjes meegelopen om de tv's (oude en nieuwe) uit en in de auto te sjouwen. En allemaal even vriendelijk. Winkel ziet er goed uit, ruim assortiment te bekijken, verwacht je niet als je beneden staat. Kortom, zeer tevreden.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Goeie service
  • Snel geholpen
  Geschreven op 05-01-2017
Totaalbeoordeling:
Goeie service.
Deskundig personeel en goed geholpen. Bij een volgende aankoop kom ik zeker terug. Echt een aanrader mocht je twijfelen waar een tv te kopen
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Service
  • Klantvriendelijkheid
  Geschreven op 05-01-2017
Totaalbeoordeling:
Aanrader:wat een service!.
Ik wilde een nieuwe tv, smart... en verder geen idee. Verkoper had veel geduld met me (ik 55 en geen verstand van hoe snel de tv-techniek gaat) , vroeg goed door wat ik wel/niet makkelijk vond, budget. Ben superblij met mijn tv! Wat een service en aandacht voor de klant!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • vriendelijk , persoonlijk ontvangst
  • luisterde goed naar wat ik zoek
  Geschreven op 05-01-2017
Totaalbeoordeling:
goede informatie.
goede uitleg en informatie. Uitgebreid de tijd voor mij genomen. Ik kwam er voor het eerst maar kom er zeker terug
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Duidelijke uitleg
  • Goede prijs
  Geschreven op 05-01-2017
Totaalbeoordeling:
Sonos play 5.
Gekozen voor deze shop omdat het product een goede prijs had. In de winkel werd ik op een rustige vriendelijke manier aangesproken. Ik kreeg heldere en duidelijke uitleg over het product. Door deze punten heb ik gekozen om bij platte tv de aankoop te doen.
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
207
 |  |  |  |  |  |  | 
 |   |