Categorie

Merken

Meer tonen

Veilig & Vertrouwd



LAATSTE REVIEWS

Door: Dhr. P van Waarden

Geplaatst op: 25-02-2019

Review met 5 sterretjes

Perfecte service

Door: Dhr. Ro

Geplaatst op: 23-02-2019

Review met 5 sterretjes

Zo hoort een gespecialiseerde winkel te zijn

Door: Dhr. M Wischmeyer

Geplaatst op: 19-02-2019

Review met 5 sterretjes

Vakkundig advies

Bekijk alle reviews

Uw mening over PlatteTV.nl

  Geschreven op 05-01-2017
Totaalbeoordeling:
TV kopen waar?.
Mijn motivatie is dat ik eerder een TV bij deze firma heb gekocht en dit tot volle tevredenheid mijnerzijds. Ook nu heb ik weer een toestel bij hun gekocht, ik ben vooral erg tevreden over de voorlichting die je hier krijgt! Top!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 05-01-2017
Totaalbeoordeling:
Aankoop Samsung UE43KS7500S Via chat met Justin.
Mijn eerste chat ervaring met Justin die tot aankoop geleid heeft. Prima geregeld. Deze service en onderhandeling is mij goed bevallen
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Servise
  • Prijs
  • Minpunten
  • Koppelverkoop
  Geschreven op 05-01-2017
Totaalbeoordeling:
LG OLED 55B6V BESTELD.
Zojuist via de webshop een LG Oled TV besteld, super klantvriendelijk en behulpzaam. En morgen gratis aan huis bezorgd. Dus hoef niets zelf te sjouwen. Eerst contact gehad met Eda en later met IVO, beiden hebben goed advies en uitleg gegeven. Gisteren ook inde winkel in Utrecht geweest om de TV zelf te bekijken. Wilde eerst een andere OLED kopen, maar dit was al een ouder model. Op advies een andere nieuw model gekocht. Wat ik wel jammer vind is de koppelverkoop van kabels, verzekeringen en schoonmaakdoekjes voor de TV. Ik neem ze dit niet kwalijk, een commercieele instelling is prima, maar het stoorde de perfecte service.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • klantvriendelijk
  • behulpzaam
  Geschreven op 05-01-2017
Totaalbeoordeling:
aankoop bij de winkel in Doetinchem.
Wwij hebben eerst telefonisch contact gehad met verschillende filialen. daar werden we al uiterst aardig geholpen. Naar Doetinchem gereden, daar aangekomen hebben wij goed advies gekregen en werden wij ook verder geholpen met algemene vragen. O.a over de soundbar mogelijkheden en de opstelling bij ons thuis. Tevreden naar huis met onze aankoop. Gaan hier zeker weer terug wanneer wij iets dergelijks nodig hebben.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Livechat
  • Goede aanbieding
  Geschreven op 05-01-2017
Totaalbeoordeling:
Samsung UE65KS8000 gekocht.
Super service, snel contact met een medewerker (Justin) die al mijn vragen kon beantwoorden. Uiteindelijk heb ik alles waar ik naar op zoek was kunnen kopen en kan ik binnenkort genieten van mijn nieuwe Samsung SUHD tv. Livechat is echt een top functie.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Service
  • Kennis
  Geschreven op 05-01-2017
Totaalbeoordeling:
Goed en adequaat geholpen.
Heb een helderen uitleg, service en advies gekregen met daarbij een zeer goede prijs voor min 4K tv. Absoluut aan te raden.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • prijsstelling
  • goed advies
  Geschreven op 05-01-2017
Totaalbeoordeling:
Aankoop Samsung UHD TV.
Geholpen door xxxx. Hij gaf een hele goede uitleg over de verschillende mogelijkheden en beantwoorde al mijn vragen op een prettige en geduldige wijze. Ter zake kundig en vriendelijk! Ook de winkel zelf is overzichtelijk en prijstechnisch gunstig.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 05-01-2017
Totaalbeoordeling:
J. de Jong.
We hebben 2 super tv's gekocht en super tevreden te woord gestaan. Ook een super uitleg waarom de keuze voor de tv die we nu ook hebben gekozen. Geen aan praat verkoop techniek maar gewoon zoals het hoort. Super gedaan!! Niks anders als lof voor platte tv Nijmegen!!! Met vriendelijke groet, Johan de Jong
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • vriendelijk
  • Deskundig
  Geschreven op 05-01-2017
Totaalbeoordeling:
Prima service.
Dankzij goede, vriendelijk en deskundige voorlichting van Ralf een prima aankoop in deze zaak gedaan!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Snelle afhandeling
  • vriendelijk
  Geschreven op 05-01-2017
Totaalbeoordeling:
Leuk gesprek en een snelle levering.
Na een leuk gesprek werd mij verteld dat mijn analoge TV toch echt niet in aanmerking kon komen voor de inruilkorting. Daarna werd alles uit de kast gehaald om mijn nieuw aangeschafte TV toch de volgende dag in huis te hebben. TOP!!!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 05-01-2017
Totaalbeoordeling:
4K 55" LG oled.
Ik ben goed en proffesioneel geholpen met de aanschaf van mijn oled tv. Mijn eerste keuze was uitverkocht, maar zij hebben een goed alternatief geboden met een zeer scherpe prijs.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 05-01-2017
Totaalbeoordeling:
Mvr..
Zeer vriendelijke en deskundige hulp. Ook als de bestelling niet helemaal aan de verwachting beantwoord wordt er snel een goede oplossing aangeboden. Kortom een zeer tevreden klant
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 05-01-2017
Totaalbeoordeling:
sonos muziek.
Heb de sonos 1 gekocht naast mijn playbar. Een welkome aanvulling op mijn muziekliefhebbery.Ben zeer tevreden met de sonos producten
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 05-01-2017
Totaalbeoordeling:
Super service en uitermate correct!.
Een TV uitgezocht. Leuke oudejaarskorting gekregen. Daarnaast een hele snelle en uitstekende communicatie. Al mijn mailtjes werden binnen 10 minuten beantwoord. De chat werd ook correct beantwoord. Ook het verplaatsen van de leveringsdatum was binnen no-time geregeld. Ook de bevestiging via de mail was top. Trouwens ook de communicatie van de transporteur liet niets te wensen. Ik moet eerlijk zeggen....het is voor mij heel lang geleden dat een bedrijf zo helder, duidelijk en snel communiceert met een klant. TOP!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Snel & Efficient
  • Super klantgericht
  Geschreven op 05-01-2017
Totaalbeoordeling:
Voorbeeld.
Snel, duidelijk, klantgericht. Op prijs is het in deze markt lastig winnen. Dit team maakt op service en communicatie het verschil, zowel online als in store. Jullie hebben een klant erbij.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • was op voorraad dus gelijk meenemen
  • nam alle tijd om dingen uit te leggen
  Geschreven op 05-01-2017
Totaalbeoordeling:
goed apparaat, goede service.
de verkoper wist waar hij het over had. hij nam alle tijd om dingen te laten zien en de verschillen te laten zien tussen div tv. kreeg zelfs nog een demo van soundbars terwijl de verkoper al wist dat ik hier later pas voor gaat kijken, maar toch nam hij hier ook even de tijd voor in alle rust.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Deskundig
  • Passend advies
  Geschreven op 05-01-2017
Totaalbeoordeling:
Wat een voorbeeldwinkel.
Net voor Oud en Nieuw binnengelopen om ook eens in deze winkel (Breda) naar een Oled TV te gaan kijken. Ik was al bij een paar concurrenten geweest, maar zoals we hier te woord werden gestaan was fantastisch! Geholpen door Ralf op zeer prettige en deskundige wijze. Ondanks de prima offerte toch besloten er toch nog even over na te denken, maar diezelfde avond gebeld dat we accoord gingen. Hoewel na 17.00 gebeld kon de TV toch nog de volgende (Oudjaars)dag worden bezorgd door Alex, die zelf een uur eerder dan verwacht voor onze deur stond. Ook hij gaf nog prima avies en service. Hulde! PlatteTV Breda is een aanrader voor iedereen die geen verkooppraatjes wil, maar een eerlijk advies en een goede prijs.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 04-01-2017
Totaalbeoordeling:
Goede service.
Goede service. Ze hebben ruime keuze en scherpe prijzen. Goede bereikbaarheid door afhaalpunt aan de achterzijde van de winkel.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Keuze
  • Weten waar ze over praten
  Geschreven op 04-01-2017
Totaalbeoordeling:
Review platte tv nijmegen.
Grote winkel met veel keus. Verkoper wist waar hij het over had. Wij hadden zelf het plan om een samsung te kopen, verkoper ging niet verder in op een ander merk wat mischien ons wel op een andere gedachten had gebracht. Al met al zijn we tevreden met de keus.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vriendelijk
  • behulpzaam
  Geschreven op 04-01-2017
Totaalbeoordeling:
Smart TV.
Goed geholpen door medewerker. Hij nam veel tijd voor mij, waarbij hij verschillende vestigingen heeft gebeld ivm voorraad tv. Heeft hierbij ook nog extra tijd vrij gemaakt, en conclusie.... TV direct leverbaar. Erg fijn geholpen.
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
208
 |  |  |  |  |  | 
 |   |