Categorie

Merken

Meer tonen

Veilig & Vertrouwd



LAATSTE REVIEWS

Door: Dhr. P van Waarden

Geplaatst op: 25-02-2019

Review met 5 sterretjes

Perfecte service

Door: Dhr. Ro

Geplaatst op: 23-02-2019

Review met 5 sterretjes

Zo hoort een gespecialiseerde winkel te zijn

Door: Dhr. M Wischmeyer

Geplaatst op: 19-02-2019

Review met 5 sterretjes

Vakkundig advies

Bekijk alle reviews

Uw mening over PlatteTV.nl

  Geschreven op 04-01-2017
Totaalbeoordeling:
Aanschaf TV & sound system.
Uitgebreid verschillen tussen diverse TV's en Sound systems laten zien/ horen. Deskundig en begrijpelijk. Uiteindelijke keus TV op voorraad, sound system keurig volgens afspraak nagestuurd. Enige telefonische hulp bij installatie bleek noodzakelijk, maar goed bruikbaar
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 04-01-2017
Totaalbeoordeling:
service.
Ik kwam toevallig jullie shop tegen op zoek naar een soundbar...Ik ben via de chat (heel praktisch) goed geholpen bij mijn keuze. De levering was vlot maar er ontbrak een kabeltje..Dat is meteen nagestuurd!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • klantvriendelijkheid
  Geschreven op 04-01-2017
Totaalbeoordeling:
Beste medewerkers,.
Géén grote onoverzichtelijke zaak en goede producten,[hopelijk] en ruime keus. En, belangrijk is ook de klantvriendelijkheid die ik ervaren heb.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Mooie beeldkwaliteit
  • Prettige smart functies
  Geschreven op 04-01-2017
Totaalbeoordeling:
Prima winkel, veel keuze, goede presentatie.
Prima winkel, is goed bereikbaar. Veel modellen zijn op voorraad. Mooie presentatie met opstellingen van diverse merken.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Service
  • Prijs
  Geschreven op 04-01-2017
Totaalbeoordeling:
Betrouwbare winkel.
Betrouwbare winkel met goede service en zeer behulpzaam via de chat. Ik ben op zich geen voorstander van vooruit betalen, maar gezien goede ervaring van kennissen dit toch gedaan. Alles goed geregeld en geleverd volgens afspraak. Maar bovenal; de goedkoopste.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Goed geholpen
  • Klantvriendelijk personeel
  Geschreven op 04-01-2017
Totaalbeoordeling:
Super geholpen.
Super fijn geholpen ! Het personeel informeert goed maar is niet opdringerig , ook de verzekering extra afgesloten voor een heel schappelijke prijs ! Al met al een top winkel !!!!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • je kan je oude tv inruilen
  • goed advies op de chat
  Geschreven op 04-01-2017
Totaalbeoordeling:
LG oled.
Ik heb voor deze shop gekozen omdat ik bij deze shop mijn oude tv kon inruilen, en mijn nieuwe tv kon ophalen. De medewerkers in de winkel en achter de pc geven rustig en eerlijk antwoord op al je vragen. Waardoor de ervaring met de mensen in de winkel en op de chat als zeer prettig word ervaren.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Laagste prijs garantie
  • Snelle levering
  Geschreven op 04-01-2017
Totaalbeoordeling:
Top gewoonweg top....
Ik heb gebruik gemaakt van de 31 dec kortings aktie op 29 december en had de TV 31 december in huis...super service en super meedenkend.... Volgende keer zal ik mijn TV absoluut hier ook halen!!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Zeer correcte uitleg
  • Zeer snelle levering
  Geschreven op 04-01-2017
Totaalbeoordeling:
Gerrit Kik. Bruinisse.
Een Super winkel met een hele Goede chat,hele duidelijke uitleg over al mijn vragen die ik deed over de aanschaf van een OLED TV. En toen de aflevering SUPER de monteur ging niet eerder weg eer dat ALLES was aangesloten, en uitgelegd had hoe alles werkte. Hopenlijk kunnen we jaren VEEL KIJKPLEZIER hebben van deze schitterende TV! Wij bevelen IEDEREEN deze zaak aan
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 04-01-2017
Totaalbeoordeling:
Sonos aankoop.
Makkelijk te vinden snelle service en reactie en betere prijs . Per mail reageren ze namelijk bijna meteenv
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vriendelijk en behulpzaam
  • Laagste prijs bepaald door internet kiekeurig
  • Minpunten
  • Beetje rommelig.
  • Klein assortiment assesoires.
  Geschreven op 04-01-2017
Totaalbeoordeling:
Theo.
Vriendelijk en het voordeligst, geen moeite om de prijs van kieskeurig (Bol.com) te krijgen met ruim 20% KORTING.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Service
  • Kennis van producten
  Geschreven op 04-01-2017
Totaalbeoordeling:
Goede service!!!!.
Ik keek naar een nieuwe TV al een tijdje en toen zag ik deze bij PlatteTV voor een mooie prijs staan via website via chat werd ik professioneel geholpen en kreeg antwoorden op mijn vragen! perfect dat het nog kan in deze tijd gewoon goede service !!!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 04-01-2017
Totaalbeoordeling:
Prima voorlichting.
Goede voorlichting. Geen druk op de klant om te kopen. Verkoper nam goed de tijd om alle vragen te beantwoorden en een oplossing te vinden voor een aansluitprobleem op een ouder type geluidsinstallatie.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 04-01-2017
Totaalbeoordeling:
Aanschaf sonos playbar.
Via de duidelijke en overzichtelijke website heb ik gekozen voor platte tv.nl om langs te gaan in de winkel. Daar was een groot assortiment soundbars te beluisteren van diverse merken en prijsklassen. Voor ieder wat wils. Ik ben geholpen door een rustige verkoper met een goede kennis van zaken, Geen dwingende verkoop maar er werd geluisterd naar de wensen van de klant. De winkel in Utrecht was goed bereikbaar en voldoende parkeer gelegenheid.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 04-01-2017
Totaalbeoordeling:
aankoop tv.
uitstekend geholpen , professioneel en bijzonder vriendelijk,zelfs de koffie was van goede kwaliteit.Men had alle tijd voor ons , zou zo weer terug gaaan.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Advies
  • Goede deals
  Geschreven op 04-01-2017
Totaalbeoordeling:
Prima advies via Live-chat.
Ik heb al eerder ervaring met PlatteTV.nl als een uitstekende leverancier en prijzen. Nu via de Live-chat een goed advies en voorstel gekregen voor een Sonos systeem, wat uiteindelijk een aantrekkelijke aankoop is geworden.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Goede kwaliteit/prijs verhouding
  • Vriendelijk advies
  Geschreven op 04-01-2017
Totaalbeoordeling:
Beste prijs en snelle service!.
Een goede online service waarbij vriendelijk advies wordt verleend. Beste prijs, voor een aannemelijk bod. Er wordt gekeken naar wat de klant wil en wat er mogelijk kan zijn vanuit de winkel. Kortom ik zou deze winkel aan iedereen aanbevelen en ik ben zeer tevreden met mijn aankoop voor een goede prijs bij jullie.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantvriendelijk
  • Advies op maat
  Geschreven op 04-01-2017
Totaalbeoordeling:
Danny in Utrecht is Da Man !!!.
Wij waren opzoek naar een 4K 65 inch OLED tv van LG. In eerste instantie was de keuze gevallen voor een E6 icm Sonos hone cinema set. Alleen heeft de E6 een ingebouwde soundbar. Dus zouden we 2 bars hebben. Danny adviseerde ons de B6. Zelfde scherm zonder bar. Ook heeft hij ons geholpen met de inrichting van de woonkamer waar de tv geplaatst gaat worden. Wat ons enorm heeft geholpen is dat Danny met ons meedenkt en zelf met voorstellen komt wat het best past bij ons. Dit is iets wat wij missen bij andere winkels. Danny, ga zo door!!! Ik kan hem zeer aanbevelen.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Kennis van zaken
  • Service
  Geschreven op 04-01-2017
Totaalbeoordeling:
Review voor gekochte Samsung TV.
Was naar de winkel gegaan vanwege een nieuwe tv. Op de site al een actie gezien. In de winkel naar dit model gevraagd. Toevallig hadden ze in de winkel nog een ander model staan (wel showmodel) maar een betere voor hetzelfde bedrag. Kreeg duidelijke uitleg over de verschillen tussen de tv's en heb uiteindelijk een keuze gemaakt. Vervolgens met de auto netjes naar de achterzijde van de winkel kunnen rijden zodat het niet nodig was om het centrum door te lopen met een tv onder de arm. Onderweg naar huis werd ik al gebeld dat ik de bijgekochte hdmi kabel vergeten was. Ik zei al dat het niet ging lukken op dat moment maar dat ik later die week nog wel een keer zou langs komen. Dat was geen probleem. Iets later werd ik weer gebeld en kreeg ik te horen dat ze de hdmi gratis konden opsturen per post en dat ik deze binnen 2 dagen in huis zou hebben. Hier mee akkoord gegaan en had het de volgende dag al in huis.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vriendelijk
  • Razendsnel
  Geschreven op 04-01-2017
Totaalbeoordeling:
Cavus muurbeugel voor Heos 1.
Ik wilde 2 Cavus draaibare muurbeugel voor de Heos 1 bestellen. Ivm een kortingsactie daarom contact opgenomen met het supportteam van Platte TV. Die waren zo snel dat ik zelf de 1e keer te laat was met bestellen via een tijdelijke link. Geen probleem, er is op heel vriendelijke wijze een nieuwe link gemaakt in afstemming met wanneer het mij goed uit kwam. Bestelling was 10 min later al onderweg!
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
209
 |  |  |  |  | 
 |   |