Categorie

Merken

Meer tonen

Veilig & Vertrouwd



LAATSTE REVIEWS

Door: Dhr. P van Waarden

Geplaatst op: 13-01-2019

Review met 5 sterretjes

Perfecte service

Door: Dhr. Ro

Geplaatst op: 10-01-2019

Review met 5 sterretjes

Zo hoort een gespecialiseerde winkel te zijn

Door: Dhr. M Wischmeyer

Geplaatst op: 10-01-2019

Review met 5 sterretjes

Vakkundig advies

Bekijk alle reviews

Uw mening over PlatteTV.nl

  • Pluspunten
  • Snelle response
  • Goede antwoorden op vragen
  Geschreven op 04-01-2017
Totaalbeoordeling:
Fantastische service en snelle levering.
Hele fijne mensen bij Plattetv.nl. Ik stuurde een mailtje met de vraag over een nieuwe tv. Kreeg binnen een half uurtje de eerste response en de verdere correspondentie verliep nog sneller. Alle vragen die ik nog had werden super goed beantwoord en ik had het idee dat de persoon die mij hielp echt met me meedacht. Ook de levering verliep heel soepel, precies op de afgesproken tijd. Kortom super! Zou iedereen die een nieuwe tv zoekt aanraden zaken te doen met Plattetv.nl. Bedankt!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • kennis
  • Onpartijdig in de verschillende merken
  Geschreven op 04-01-2017
Totaalbeoordeling:
Mooi concept, eerlijk en betrouwbaar.
Wij zijn via internet bij jullie winkel terecht gekomen (moesten toch even naar Ikea
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • scherpe prijs
  • snelle communicatie via mail en chat
  Geschreven op 04-01-2017
Totaalbeoordeling:
scherpe prijs, snelle service.
Prima winkel. Ik heb ze benaderd voor een scherp bod voor 2 sonos play 5 speakers. Ik kreeg per omgaande een bod, dat net zo scherp was als menig gerenommeerde internetwinkel
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Goed geholpen
  • Mensen hebben er verstand van
  Geschreven op 04-01-2017
Totaalbeoordeling:
Ankoop Soundbar..
Op Kieskeurig product vergeleken blijkt bij PlatteTV.nl 2 verschillende prijzen te staan. Gebeld met Platte TV hierover en blijken de prijzen niet aangepast te zijn. Maar heb mijn aankoop voor de LAAGSTE prijs gekregen. Dag later gebeld over het aansluiten op mijn tv is mij een goedkope oplossing geboden inplaats van een dure nieuwe kabel. Alle lof voor PlatteTV.NL TOP. Kom zeker terug bij deze firma.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 04-01-2017
Totaalbeoordeling:
Nieuwjaarsaanbieding.
Op de site gereageerd op de nieuwjaarsaanbieding, een mooi bod gehad en heel erg snel reactie. Direct betalen en is snel verzonden. Complimenten!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 04-01-2017
Totaalbeoordeling:
Deze webshop is een aanrader.
Ik vind het een klantvriendelijke webshop met een goede service en afhandeling! Bij aankoop van een tv bleek er een ander probleem te zijn en zonder problemen werd de tv retour genomen en keurig afgehandeld!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Snelle service
  • Minpunten
  • Lokatie klopt niet bij rijden met navigatie
  Geschreven op 04-01-2017
Totaalbeoordeling:
laad meester.
Na een chatsessie op de site kon ik de tv in de winkel ophalen. Helaas niet gereserveerd, maar wel op voorraad zoals afgesproken. Snelle service in de winkel.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • hulp
  • korting
  Geschreven op 04-01-2017
Totaalbeoordeling:
heel goed.
Keurige inhoudelijke en goede hulp. fijne mensen en mogelijkheid om nog iets korting te geven ook...
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 04-01-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige service.
Zeer goed advies, goede prijs/kwaliteit verhouding en de service is echt top. Zeker een aanrader om naar toe te gaan.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Snelle levering
  • Persoonlijke benadering
  Geschreven op 04-01-2017
Totaalbeoordeling:
Prima levering.
Na het bestellen werd ik goed op de hoogte gehouden van de status. Ook werd er meegedacht over alternatieven die beter zouden passen. Top!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • service
  • bezorging
  Geschreven op 04-01-2017
Totaalbeoordeling:
super zaak.
supersnelle levering, mooie aanbieding gekregen. goed volg baar met track en trace. kortom , super zaak.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 04-01-2017
Totaalbeoordeling:
Beoordeling.
Ik ben zeer vriendelijk en professioneel. Het personeel is vriendelijk en geeft op een fijne manier informatie, niet opdringerig.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 04-01-2017
Totaalbeoordeling:
Justin (live chat).
Had me een beetje georiƫnteerd welke TV ik wilde kopen. Op de site van PlatteTv geraakte ik aan het chatten met Justin, die super goed en zakelijk reageerde op mijn wensen.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Prijs
  • Minpunten
  • Buurt rond de afhaal-ingang
  Geschreven op 04-01-2017
Totaalbeoordeling:
Prima winkel, goede prijzen!.
Ik zocht een Philips 55 inch ambilight, op plattetv was hij een stuk goedkoper dan bij andere winkels. Gebeld en gelijk af kunnen halen. Prima!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • aanbod
  • snelheid
  • Minpunten
  • winkel oogt rommelig
  Geschreven op 04-01-2017
Totaalbeoordeling:
Groot aanbod.
Goed en snel geholpen, op prettige manier! Veel keuze in de winkel! Snelle afhandeling en hulp bij in auto zetten.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 04-01-2017
Totaalbeoordeling:
Aankoop Audio Miniset.
Belangrijk als klant is het gevoel te krijgen dat je belangrijk bent voor de winkel waarin je een aankoop wilt doen. Dat gevoel had ik bij Platte TV.NL Ondanks het geringe aankoop gedrag (350,-) kreeg ik alle medewerking, service en aandacht!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Professioneel
  • Goed aanbod
  Geschreven op 03-01-2017
Totaalbeoordeling:
Zeer goede en professionele hulp van medewerker Tim.
Dankzij de zeer goede en professionele hulp van medewerker heb ik eerst een lg 65uh850v besteld en deze later nog kunnen omzetten naar een lg 65uh950v met een zeer goed bod voor mijn oude televisie. Dankzij zijn meedenken en hulp heb ik een zeer mooie deal kunnen sluiten. Ik zal plattetv.nl zeker aanbevelen aan vrienden.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 03-01-2017
Totaalbeoordeling:
Topservice.
Ik heb heel goed advies gekregen bij het kiezen van een smart TV. De opdracht, het verloop van de betaling en levering werden steeds via e-mail gecommuniceerd. Na de levering ben ik nog 2 maal telefonisch begeleid bij de installatie van het systeem. Ik vindt dat topservice is verleend.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Goede prijs
  • Voorraad product
  • Minpunten
  • Geluid had beter gekund
  • Klepje wegwerken van de bekabeling kan beter
  Geschreven op 03-01-2017
Totaalbeoordeling:
Hendrie.
Eerst met een mailtje gevraagd of er inruil mogelijk was. Geen probleem. Pretig persoonlijk contact. Uitstekende deal kunnen sluiten.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vlot bereikbaar
  • Mensen met kennis van zaken.
  • Minpunten
  • Je bent nog sneller overtuigd :)
  Geschreven op 03-01-2017
Totaalbeoordeling:
Zeer vlot bereikbaar.
De service van PlatteTV.nl is uiterst aangenaam. Je kan zeer eenvoudig via de website chatten met een medewerker met kennis van zaken, die onmiddellijk on the spot alle mogelijke vragen beantwoordt.
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
210
 |  |  |  | 
 |   |