Categorie

Merken

Meer tonen

Veilig & Vertrouwd



LAATSTE REVIEWS

Door: Dhr. P van Waarden

Geplaatst op: 25-02-2019

Review met 5 sterretjes

Perfecte service

Door: Dhr. Ro

Geplaatst op: 23-02-2019

Review met 5 sterretjes

Zo hoort een gespecialiseerde winkel te zijn

Door: Dhr. M Wischmeyer

Geplaatst op: 19-02-2019

Review met 5 sterretjes

Vakkundig advies

Bekijk alle reviews

Uw mening over PlatteTV.nl

  Geschreven op 26-01-2018
Totaalbeoordeling:
Op de beste prijs en service kun je vertrouwen!.
Over de Sonos set kan ik nog niets vertellen, maar de vele positieve geluiden hierover hebben ons doen besluiten om tot aanschaf over te gaan. Dus dat komt wel goed. Dan moet je nog beslissen waar je gaat aanschaffen en de keuze daarop maak ik door die partij te kiezen die mij het meeste vertrouwen geeft. Platte TV Nijmegen gebeld omdat ik van kennissen al veel positieve geluiden gehoord, ik werd vriendelijk te woord gestaan en supergoed geholpen en geïnformeerd. De BTW vrije dagen gaven de doorslag om de hele set in een keer aan te schaffen. Waar een con-collega weliswaar bekend staat als de eerste ooit die met deze BTW vrije aktie begon, Platte TV hanteert exact dezelfde prijzen. Grote verschil echter is dat ieder gekozen item op voorraad was en al de volgende dag om 10:30 geleverd werd. Bij de con-collega waren slecht 2 van de 5 door ons gekozen producten leverbaar en dan ook nog een levertijd tot 9 dagen! Platte TV is voor ons in ieder geval de partij voor toekomstige aankopen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 26-01-2018
Totaalbeoordeling:
Prima service!.
Via de site een zwarte Sonos play 5 besteld. Een witte bleek toch beter te passen bij ons interieur. Dezelfde dag nog kunnen omruilen bij de vestiging in Utrecht.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 26-01-2018
Totaalbeoordeling:
Heel goed meegedacht!!.
De winkel bood geheel uit zichzelf voor de zelfde prijs een nog beter toestel aan! De levering bleef zelfs even snel. Hartelijk dank!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 26-01-2018
Totaalbeoordeling:
Wat een service en kennis!.
Tot in detail meedenken met de klant; eerlijk en oprecht. Advies gebaseerd op kennis van zaken. Niet opdringerig, beslissing ligt bij de klant. Op eigen initiatief een korting aanbieden. Keurig uitleggen waarom jonge verkoper mee loopt. Hier kom je graag terug!!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 26-01-2018
Totaalbeoordeling:
Super service.
Tv is naar de auto gebracht en erin gelegd. Daarna een hand bij afscheid en een fijn. Weekend gewenst. Heel netjes
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 26-01-2018
Totaalbeoordeling:
hele goede service en afhandeling.
Ik had een tv besteld ,deze was leverbaar maar ,via de mail, werd mij een nog beter aanbod gedaan. De bezorging via Post NL was ook perfect
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 26-01-2018
Totaalbeoordeling:
Super eerlijk.
Op 19_1_2018 de sonos soundbar aangeschaft, op 25_1_2018 in verband met btw korting 2x play1 aangeschaft, gaf daarbij aan dat ik de playbar nog geen week heb en dat deze al 100 Euro goedkoper is, daarna gewoon netjes verschil in geld terug gekregen.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 26-01-2018
Totaalbeoordeling:
Goede uitleg en kennis van zaken.
Ruime keuze in het assortiment, kennis van het personeel is zeker voldoende en ze nemen ook de tijd, onafhankelijk van de prijs van het product. En als de prijs niet de laagste van Nederland is, wordt deze ter plekke aangepast. Uitermate tevreden.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 26-01-2018
Totaalbeoordeling:
Sony bravia.
had vantevoren via internet al bepaald welke tv ok wou. Na ff gekletst te hebben de tv gekocht. Paste net niet in de auto, is geen probleem meneer, we sturen hem vandaag nog weg en morgen hebt u de tv thuis. Goede service en prettige manier van zakendoen. Installeren is een fluitje van een cent, beeld is werkelijk zeer strak.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 26-01-2018
Totaalbeoordeling:
Brilliante service wie kan dit beter???.
Bestelling laat in de avond gedaan dacht het binnen te krijgen na een dag of drie, maar na een werkdag ontvangen zoals plattetv had laten weten via mail service van bestelling was geweldig ben meer dan tevreden zal zeker weer een bestelling plaatsen bij plattetv.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 26-01-2018
Totaalbeoordeling:
Service zoals service hoort te zijn..
Mijn eerste platte tv (heel lang geleden) via jullie website gekocht. Ik ben toen vriendelijk en goed geholpen. Het vervoersbedrijf heeft de tv voor ons uitgepakt en aangezet om te kijken of er niets beschadigd was. Door die service heb ik mijn nieuwe Sony tv weer bij jullie besteld. Het personeel van de website is noch even behulpzaam en vriendelijk als toen. Ik heb de tv en muurbeugel laten installeren en aansluiten door de vriendelijke en goed technisch onderlegde monteur. Hij had ook nog het geduld om de werking van onze nieuwe tv, uit te leggen aan 2 al lang gepensionneerde mensen.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 26-01-2018
Totaalbeoordeling:
Dikke pluim voor after sales service!.
Zondag via webshop en individuele quote samsung HW K950 surround set besteld. Dinsdag geleverd. Bij installatie bleek een achterspeaker niet te connecten met soundbar. Woensdagmorgen Chat geopend met PlatteTV. Verwezen naar Samsung voor eventueel online oplossen van probleem. Conclusie van Samsung: DOA. Terugverwezen naar PlatteTV. Chat heropend en platte tv en bood omruil aan. Keuze aan mij via koerier of winkel. Mijn keuze: winkel. Binnen een uur kreeg ik email dat ik set om kon ruilen in Breda. Opgehaald en geinstalleerd!. Werkt als een speer. Dikke pluim voor Service Platte TV en medewerkers.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 26-01-2018
Totaalbeoordeling:
Topzaak !.
2,5 jaar geleden onze 4K Samsung tv bij Platte tv Doetinchem gekocht.Waren nu aan het oriënteren voor aanschaf Sonos Playbase. Dus wederom naar platte tv Doetinchem om er hier naar te kijken/luisteren.Verkoper dingen aan ons laten zien, horen. Attendeerde ons op de komende actie van 21%BtW weg ermee, erg netjes. Dus als je dan €594 betaald ipv €800 is toch leuk meegenomen dankzij de verkoper. TOP Tip !!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 26-01-2018
Totaalbeoordeling:
Vriendelijk, behulpzaam en verstand van zaken.
Prima winkel,overzichtelijk en ruim assortiment . Medewerkers nemen gewoon de tijd om begrijpelijk en duidelijk advies te geven. Zelfs met het inladen van de auto wordt geholpen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 26-01-2018
Totaalbeoordeling:
Alles perfect, van de winkel ingaan tot de installatie.
We zagen de site en zijn naar de winkel in Arnhem gegaan, waarbij perfect geholpen door XXX, duidelijk, zakelijk, vriendelijk en uiterst rustig. Na een keurige mail te hebben ontvangen i.v.m. het tijdstip van bezorgen en installeren, heeft Onno op een fantastische manier de TV geinstalleerd en uitleg gegeven. Kortom, perfecte service en uiterst prettige mensen. Bedankt!!!!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 26-01-2018
Totaalbeoordeling:
Goede professionele service!.
Heel goed geholen in de winkel, uitgebreid advies gehad en vertrokken met een mooie tv! Die zelfs aan het einde van de werkdag nog is afgeleverd door de winkelverkoper omdat ik een te kleine auto had om de tv mee te nemen. Helemaal tevreden!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 26-01-2018
Totaalbeoordeling:
Goede service.
Aantrekkelijke prijzen en een goede service in de winkel. De verkopers weten waarover ze het hebben en kunnen daarom goed adviseren, verder helpen ze bij het inladen van de gekochte artikelen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 26-01-2018
Totaalbeoordeling:
Zeer goede service.
Heb voor plattetv.nl gekozen om mijn sonos installatie te kopen omdat ik mijn tv hier al hent gekocjt en de service toen geweldig was dus moest ik noet nadenken om gewoon weer hetzelfde te doen. Top winkel
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 26-01-2018
Totaalbeoordeling:
Vriendelijk personeel..
Echt heel goed geholpen , helaas mijn keuze niet op voorraad. Omdat ik geen geduld heb ,een voorraad model uitgekozen. Echt top tevreden met mijn aankoop een Onkyo TX-NR676E. Zal zeker terug komen in de toekomst.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 25-01-2018
Totaalbeoordeling:
Perfecte service! Je verwacht het gewoon niet!.
TV besteld online. PlatteTV.nl reageerde op mijn bestelling, en gaf aan een perfecte deal te kunnen maken door voor ongeveer dezelfde prijs een veel betere tv aan te bieden. De Samsung ue55mu7070. Super tevreden en een top tv rijker!
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
22
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |