Uw mening over PlatteTV.nl

  Geschreven op 03-01-2017
Totaalbeoordeling:
Heos 7.
Was de eerste keer dat ik bij jullie had besteld. Maar is me prima bevallen. Je wordt super goed op de hoogte gehouden wat betreft de stand van zaken hoe het staat met het product via de mail. ik persoonlijk vind dat heel prettig.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Tv direct mee ivm voorraad
  • Tv eerst te zien in showroom
  • Minpunten
  • Telefonisch soms lastig te bereiken, door drukte?
  Geschreven op 03-01-2017
Totaalbeoordeling:
Top TV met top service van plattetv.nl.
Na wat reviews te hebben gelezen kozen we deze LG. Even plattetv gebeld of ze m op voorraad hadden, en ja hoor, ze hadden m. Medewerker gaf aan de tv klaar te zetten. Toen we ons melden bij de winkel konden we de tv zien spelen, wat prettig was. Ook gaf hij aan voor een soortgelijke prijs een beter alternatief te hebben, in de vorm van een Philips. Onder het genot van een kopje thee de beide tv's bekeken, en besloten toch voor de LG te gaan. Prima service van plattetv.nl, voor een klein extra bedrag een service contract erbij afgesloten, met o.a. pixel garantie en 3 jaar ipv 2 jaar garantie. Al met al erg tevreden.... Waarom geen 10, telefonisch zijn ze niet altijd even goed te bereiken, wilde graag van te voren weten of de TV op voorraad was... Maar eenmaal in de winkel perfect geholpen! Goed bezig daar, hou dat vol !!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Veel Kennis
  • Beste prijzen online
  • Minpunten
  • voorraad status niet up to date
  • OLED garantie pakket duurder
  Geschreven op 03-01-2017
Totaalbeoordeling:
Fijne klantenservice met veel kennis van zaken!.
Ik kwam voor de LG 55EF950V maar was helaas uitverkocht, maar in samenwerking met klantenservice en veel kennis van zaken er toch eruit gekomen voor een ander model naar wens!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • De opstelling in de winkel
  Geschreven op 03-01-2017
Totaalbeoordeling:
...., Bedankt kerel..
Op aanraden van mijn broertje hier naar toe gegaan. Goed te bereiken, gratis parkeren. Ik kwam er voor een televisie. Had thuis al research gedaan. In de winkel hartelijk ontvangen door ..... Gesproken over de desbetreffende televisie. .... gaf aan een ander model te doen met eerlijke en oprechte onderbouwing. Nadat de tv's naast elkaar stonden en te hebben vergeleken moest ik hem gelijk geven en ben ik met een ander toestel naar huis gegaan. Super tevreden erover. Bij de tv een kabel en CI module gekocht, die ik achteraf niet nodig had. Na een week weer naar Utrecht om het terug te brengen. Geen probleem en gelijk van de gelegenheid gebruik gemaakt om me te laten adviseren in de audio. In mijn huidige woning wilde ik geen snoeren meer dus een 5.1 systeem was nagenoeg geen optie. Was sceptisch over een soundbar, maar toch maar eens horen. Sonos vond ik financieel een brug te ver dus kwam .... met een alternatief. Ook hier eerlijk en open advies en vergelijkingen. Dus HDMI-kabel en CI-module ingeruild voor een mooie soundbar (met bijbetaling uiteraard) ...., super bedankt man. Echt dik tevreden. Mocht het nou druk zijn in de winkel, kom gewoon op een later tijdstip terug, het is het waard.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 03-01-2017
Totaalbeoordeling:
Erg tevreden klant.
Werdt te eerste erg vriendelijk ontvangen door elke medewerker. Kreeg goed en eerlijk advies en er werdt goed geluisterd naar mijn wensen. Onder het genot van een heerlijk kopje koffie bespraken we de verschillende mogelijkheden. Toen ik mij tv kwam ophalen kreeg ik zelfs hulp met alles in de auto te leggen. Je kon merken dat .... degene die mij hielp, in het bijzonder veel verstand had van zaken.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Uitgebreide Service
  • Snelle levering
  Geschreven op 03-01-2017
Totaalbeoordeling:
Goede hulp + Snelle bezorging.
Voor mijn vriend was ik opzoek naar een kerstkado. Hij wilt al heel lang een LG OLED televisie. Nu ben ik naar Platte TV in Nijmegen geweest om te kijken wat de mogelijkheden waren. Ze hebben wij hier fantastisch in geholpen en uiteindelijk hebben wij een prachtige LG Oled 65inch aangeschaft. Ze hebben mij alles verteld, zodat we thuis niet voor verrassingen kwamen te staan Helaas kon ik hem niet direct meenemen, omdat hij niet in mijn auto ging. De volgende dag werd hij gratis bezorgt en was mijn vriend super blij. Nogmaals Platte TV (nijmegen) onwijs bedankt voor de goede service en tot snel!!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Plug en play zoals beloofd
  • Minpunten
  • Geen , alleen wil ik nu ook de soundbar van sonos
  Geschreven op 03-01-2017
Totaalbeoordeling:
Eindelijke eerlijke en goede uitleg.
Ik was op zoek naar extra luidsprekers voor streamen en koppelen aan de soundbar , had bij een andere zaak tot twee keer toe foutief laten voorlichten Gelukkig terug kunnen geven Sommige koppelingen gaan gewoon niet en wees eerlijk Nu erg blij met mijn sonos play 3,en eerlijk is eerlijk stekker er in en werkt top
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Snel schakelen
  • scherpe prijs
  • Minpunten
  • beetje pushy met andere producten verkopen.
  Geschreven op 03-01-2017
Totaalbeoordeling:
Scherpe prijs en prettige contact via livechat.
Was al een tijdje op zoek naar een OLED TV, maar de prijs was de beperkende factor. Maar via PlatteTV.nl en de livechat met ... heb ik een hele scherpe prijs kunnen bedingen voor een TV!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Service
  • Meedenken keuze
  Geschreven op 03-01-2017
Totaalbeoordeling:
Prima.
Ging voor een bepaalde actie naar de winkel. Werd in de winkel gewezen op een andere betere aanbieding. Bij het inladen de hdmi kabel vergeten. Nog voor ik thuis was hadden ze vanuit de winkel al gebeld om dit te melden. Daarna is de kabel zonder extra kosten opgestuurd per post en had ik deze een dag later thuis.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Assortiment
  • Klantvriendelijk
  Geschreven op 03-01-2017
Totaalbeoordeling:
Fijne winkel.
Naar de winkel in Nijmegen geweest toen de Mediamarkt en de BCC de tv die wij zochten niet hadden. Hier hadden ze hem wel, maar ook de nieuwere/betere versie. De medewerker in de winkel heeft de prijs hiervan omlaag kunnen brengen naar de prijs van het oude model, en we konden hem gelijk meenemen. Conclusie: topwinkel, toppersoneel en een top-tv.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Rustig rond kijken
  • Koffie thee aangeboden
  • Minpunten
  • Wel een lift maar niet voor particulieren
  Geschreven op 03-01-2017
Totaalbeoordeling:
Aanschaf sony KD-55XD8599.
Vond het een fijne winkel om rustig rond te kijken. Geen opdringerig personeel. Er werd zelfs koffie en thee aangeboden, waar zie je dat nog?! Na de vele vragen van verschillende televies, een goede indruk gekregen. We werden keurig behandeld, alles tot de puntjes uitgelegd. Daarom besloten om tot aanschaf over te gaan. Mijn broer ook een aantal vragen voor een reeds eerder product wat hier gekocht is. Betreft omruilen binnen het gestelde termijn( 4weken uitproberen mits je servicepakket erbij had gekocht) geen probleem binnen no time alles geregeld. En toen hadden we zomaar 2 tv's gekocht! De tv werd zelfs tot se auto gebracht en als je wilde werd hij zelfs ingeladen. Ook nog een ophangbeugel voor tv gekocht, kom nog een keer terug voor een soundbar! Ik kan alleen maar zeggen, top service!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vriendelijk personeel
  • Goede prijs
  Geschreven op 03-01-2017
Totaalbeoordeling:
Absolute aanrader!.
Zeer prettig geholpen door het personeel in Doesburg. Kundig advies en uiteindelijk met een mooie Sonos setup de winkel uit gelopen, dit alles voor een nette prijs. Al met al een zeer goede ervaring. Absolute aanrader.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantvriendelijk
  • Aandacht klant
  Geschreven op 03-01-2017
Totaalbeoordeling:
PlatteTV.
Ben in twee locaties geweest van plattetv en bij beide locaties is men erg klantvriendelijk , inruil van oude tv is ook fijn.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 03-01-2017
Totaalbeoordeling:
supersnelle service.
leuke site met aandacht voor de klant, levering is meteen de volgende dag, prijzen zijn scherp, precies wat je wilt
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantgericht
  • Niet verkoop gericht
  Geschreven op 03-01-2017
Totaalbeoordeling:
Fantastisch!.
Kan niet anders zeggen, fantastisch geholpen zonder 'druk van verkoop'. Na de verkoop bleek ik een assesoire te zijn vergeten. Deze werd zonder problemen per (kostenloos) per post verstuurd.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 03-01-2017
Totaalbeoordeling:
Fijne winkel.
Ik ben naar deze winkel gegaan omdat ze hier het product dat ik zocht op voorraad hadden. Ik ben tevreden over hoe ik geholpen ben en ik werd vriendelijk geholpen. Ik had nog nooit van deze winkel gehoord, maar ik was aangenaam verrast.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Goede klantenservice
  • Wordt gehouden aan de afspraken
 uit Huissen Geschreven op 29-12-2016
Totaalbeoordeling:
Perfect.
Plattetv.nl heeft een hele goede klantenservice. Ze geven binnen korte tijd antwoord op je vragen. Bij mij werd binnen het kwartier een mail terug gestuurd. Daarnaast houden ze zich ook aan de afspraken wanneer bijvoorbeeld iets geleverd wordt. Ik kreeg een nieuwe, betere tv aangeboden dan de tv die ik had besteld voor hetzelfde geld en die zou een dag later geleverd worden, wat niet uitmaakte omdat het toch een beter model was dan wat ik besteld had. Volgende keer kom ik zeker terug bij deze site! Ga zo door Plattetv.nl!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Goed advies
  • Hulp van medewerkers
 uit Holten Geschreven op 29-12-2016
Totaalbeoordeling:
Prima service, kom je niet vaak meer tegen.
Ik was op zoek naar een andere TV, via de live chat advies gekregen voor een SUHD van samsung van 49". Hier uiteindelijk voor gekozen en naar de winkel in Doetinchem gegaan, daar werd mij gevraagd waarom ik voor de 49" ging. Ik had zelf het idee dat een grotere niet zou passen. Degene die mij hielp heeft toen even wat berekeningen gedaan en kwam tot de conclusie dat een formaat van 55" ook moest passen, uiteindelijk daarvoor gekozen daar er een cashback opzat wat dus in totaal maar € 200,- scheelde. TV mee gnomen werd netjes in de auto gelegd door de medewerker en deze thuis geïnstalleerd perfect.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Kennis van de artikelen en zeer vriendelijk
  • Altijd bereidt om je tegemoet te komen
 uit Doesburg Geschreven op 29-12-2016
Totaalbeoordeling:
Service en klantvriendelijkheid.
In doesburg staat een jongeman die altijd zeeeer vriendelijk behulpzaam en met veel kennis met mij de juiste kwaliteit/prijs verhouding weet te vinden. Ik ben elke keer zeer tevreden en ga voor dit soort artikelen niet gauw meer naar een andere winkel.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Kennis van zaken
  • Voldoende keuze
 uit Zevenaar Geschreven op 29-12-2016
Totaalbeoordeling:
Goed advies, goede prijs goede afhandeling.
De heren hier weten waarover ze het hebben! De gekochte 55 inch tv voldoet aan de gestelde eisen en geeft geweldig beeld. Ook de prijs is niets op aan te merken.
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
211
 |  |  | 
 |   |