Categorie

Merken

Meer tonen

Veilig & Vertrouwd



LAATSTE REVIEWS

Door: Dhr. P van Waarden

Geplaatst op: 25-02-2019

Review met 5 sterretjes

Perfecte service

Door: Dhr. Ro

Geplaatst op: 23-02-2019

Review met 5 sterretjes

Zo hoort een gespecialiseerde winkel te zijn

Door: Dhr. M Wischmeyer

Geplaatst op: 19-02-2019

Review met 5 sterretjes

Vakkundig advies

Bekijk alle reviews

Uw mening over PlatteTV.nl

  • Pluspunten
  • Kennis van zaken en klantgericht
  • Nette prijzen
 uit Huissen Geschreven op 29-12-2016
Totaalbeoordeling:
Bekwaam personeel, super geholpen!.
Vandaag even langs de platte tv winkel geweest in Arnhem. Heel netjes te woord gestaan en goed geholpen. De kennis bij het personeel is dik in orde ook werd er genoeg tijd genomen om alle specificaties van de tv uit te zoeken. Wat ik vooral fijn vond is dat het personeel verstand van zaken heeft en geen broodje aap verhaal probeert te verkopen. Verder netjes en correct behandeld, anderen elektronica winkels zouden hier een voorbeeld aan kunnen nemen. all met all en zeer tevreden klant en ik raad deze winkel dan ook ten strengste aan.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid
  • Goede service en leuke verkoper
 uit Boxmeer Geschreven op 29-12-2016
Totaalbeoordeling:
Nieuwe ervaring.
We gingen naar binnen zonder de winkel te kennen en zonder een duidelijk beeld van wat we zochten. Bij de ingang stond een jonge man die iedereen vriendelijk gedag zei en oplette of hij iemand van dienst kon zijn. Wij stonden wat ongemakkelijk rond te kijken. De jonge man sprak ons aan en kon met onze omschrijving van wat we zochten ons verder verwijzen naar zijn collega achter in de winkel. Hier nogmaals ons verhaal gedaan en wat wij omschreven was ouderwets en niet meer verkrijgbaar. Natuurlijk had hij de nieuwste snufjes wel . Hij vertelde daar enthiosast over. En liet ook zien en horen wat de mogelijkheden waren. Daarbij speelde hij ook nog de muziek af die wij aanvroegen. Het was ontspannen en gezellig. Uiteindelijk een net iets te duur Cadeau gekocht voor onze dochter voor kerst. Maar met een goed gevoel de winkel verlaten en het was een leuke en goede winkelbeleving.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Service- en klantgericht
  • Niet te beroerd om iets te doen met de prijs
 uit Almere Geschreven op 29-12-2016
Totaalbeoordeling:
Een supertevreden klant erbij!.
Sinds 2 dagen ben ik het bezit van de LG Oled 65b6v. Werkelijk fenomenaal! Na lang sparen waren we er eindelijk uit: We gingen voor een oled tv. Door eerst goed uit te zoeken welke tv bij ons zou passen kwam ik in de eerste instantie uit op de LG oled b65ef950v. Na gebruik te hebben gemaakt van de chatfunctie van Plattetv kwam een van de medewerkers bij Plattetv met een voorstel dat ik niet kon weigeren. Door net even de juiste vragen aan mij te stellen en te luisteren naar mijn behoeftes adviseerde hij mij om voor de oled 65b6v te gaan. Een nieuwere model met betere opties (op 3d na). Het aanbod dat hij toen voor mij had kon ik niet weigeren. Zonder enige twijfel ben ik hier dan ook voor gegaan, en dat was een goede beslissing want ik ben echt superblij met de tv en de diensten van Plattetv. Vanaf orienteren en bestellen tot aan levering top geregeld en het belangrijkste: ze denken met je mee! (ipv u vraagt wij draaien). Deze tent is echt een aanrader!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Goede service en bediening
  • Persoonlijke aandacht
 uit Westervoort Geschreven op 28-12-2016
Totaalbeoordeling:
snel de juiste informatie van deskundige medewerkers.
Vlotte en begrijpelijke informatie over de keuze voor een nieuwe tv. Door de medewerker kreeg ik serieus aandacht bij mijn vragen. Erg prettig geholpen en tevreden over de aankoop van een nieuwe SMART TV waar ik jaren mee voor uit kan.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Eerlijk
  • Persoonlijk
 uit Teteringen Geschreven op 28-12-2016
Totaalbeoordeling:
Goed aanbod!!.
Mooi toestel gekocht, kwam eigenlijk voor een ouder model binnen. Maar het werd me wel heel aantrekkelijk gemaakt om toch deze te nemen. Meedenkende mensen daar hou ik van. Niet proberen oude rommel te verkopen.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • betrouwbare en uitgebreide informatie over de tv
  • uitgebreid gechat over het produkt
 uit Zoetermeer Geschreven op 28-12-2016
Totaalbeoordeling:
Zeer klantvriendelijke en deskundige medewerkers.
Via de live chat heb ik uitgebreid met medewerkers van Plattetv.nl gesproken. Het viel me op dat men op zeer technische vragen een deskundig antwoord gaf. Vaak vulde men de chats aan met links waar handige tips zijn te vinden. Aangezien ik nogal kritisch ben heb ik talloze vragen via de chat op Plattetv.nl afgevuurd. Maar steeds weer gaf men uitgebreid antwoord. Geweldige medewerkers! Oprecht geef ik een 10 aan Plattetv.nl
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Deskundigheid en persoonlijke service
  • Klantvriendelijk
 uit Doesburg Geschreven op 28-12-2016
Totaalbeoordeling:
Uitstekende persoonlijke service..
Afgelopen jaar meerdere aankopen (compleet Sonos systeem, televisie en klein witgoed) gedaan bij de vestiging in Doesburg. De persoonlijke service, klantvriendelijkheid en deskundigheid zijn mij positief opgevallen. Daarnaast heeft de winkel een prima concurrerende prijsstelling. Mocht een product niet op voorraad aanwezig zijn, wordt er moeite voor je gedaan om het product binnen maximaal twee werkdagen in de winkel aanwezig te hebben.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Goed advies
  • Hulp van medewerkers
 uit Doetinchem Geschreven op 28-12-2016
Totaalbeoordeling:
Prima service, kom je niet vaak meer tegen.
Ik was op zoek naar een andere TV, via de live chat advies gekregen voor een SUHD van samsung van 49". Hier uiteindelijk voor gekozen en naar de winkel in Doetinchem gegaan, daar werd mij gevraagd waarom ik voor de 49" ging. Ik had zelf het idee dat een grotere niet zou passen. Degene die mij hielp heeft toen even wat berekeningen gedaan en kwam tot de conclusie dat een formaat van 55" ook moest passen, uiteindelijk daarvoor gekozen daar er een cashback opzat wat dus in totaal maar € 200,- scheelde. TV mee gnomen werd netjes in de auto gelegd door de medewerker en deze thuis geïnstalleerd perfect.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Goed en snel contact via de mail
  • Snelle levering
 uit Sneek Geschreven op 28-12-2016
Totaalbeoordeling:
In één woord SUPER!.
Na een tijdje zoeken kwam ik uit bij plattetv.nl en heb eerst eens wat vragen gesteld via de mail, aangezien ik niet zo maar overstag ga en het zekere voor het onzekere wil. Alle vragen werden keurig beantwoord binnen een half uur en daarbij kreeg ik een goed aanbod. Voordat de betaling gedaan was leek het of werd mij nog meer aangesmeerd maar ik moet toegeven dat de contactpersoon hier een goed punt had. Deze attendeerde mij op een aantal zaken waar ik wellicht baat bij zou hebben. Uiteindelijk de oude tv ingeruild en een grotere OLED tv er voor terug. Deze werd zelfs de volgende dag al geleverd ! Alles is super geregeld.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Inruilen oude tv mogelijk
  • Geduldige uitleg
 uit Dieren Geschreven op 28-12-2016
Totaalbeoordeling:
Prettig geholpen.
Ik heb de winkel als prettig ervaren, daarnaast ben ik op een geduldige en professionele manier geholpen. Inruil van mijn oude tv was ook mogelijk waardoor ik een interessante korting kreeg op mijn aankoopbedrag.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Ruime keuze, deskundigheid
  • Klantvriendelijk
 uit Arnhem Geschreven op 28-12-2016
Totaalbeoordeling:
Nieuwe tv gekocht bij PlatteTV.nl.
Ruime opzet, voldoende modellen, deskundig en klantvriendelijk personeel, die rustig de tijd neemt om alles duidelijk uit te leggen. Ik heb goede ervaring opgedaan en kan anderen deze winkel aanbevelen. Ook prijstechnisch zit het goed.Kortom het is zeer goed bevallen.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vriendelijke service, snelle feedback per mail en whatsapp
  • Snelle levering, bezorgen en ophalen zonder extra kosten
 uit Eindhoven Geschreven op 22-12-2016
Totaalbeoordeling:
Goede service, snelle levering.
Ik kwam plattetv.nl tegen op een forum. Een winkel dat oude tv terugneemt met een inruilkorting, nou dat is wel uniek. Dus ik dacht laat ik eens proberen te vragen wat ik voor me oude tv terug krijg. Mailtje gestuurd, kreeg paar uurtjes later te horen dat ik 400 euro inruilkorting kreeg, nou dat is lekker meegenomen. Direct tv besteld, 55KS7000. Even later kreeg ik een telefoontje wanneer het bezorgd kan worden, 4 dagen erna kwamen ze netjes tv bezorgen en oude tv meegenomen. Dus samengevat, Snelle antwoord per mail Unieke concept, inruilkorting Snelle levering, Vriendelijke mensen zowel per mail als bezorger Geen extra kosten bij bezorgen en ophalen van oude tv Zal zeker alle mensen die ik ken deze winkel aanraden
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Zeer deskundig en eerlijk in advies
  • Professionele opstelling tov elke mogelijke koper
 uit Beuningen Geschreven op 22-12-2016
Totaalbeoordeling:
Deskundigheid ten top.
Wij hebben speciaal voor PlatteTV gekozen vanwege goede referenties van anderen kopers. De winkel is mooi en ruim van opzet. Onze verkoper was erg vriendelijk en zeer deskundig mbt alle producten welke wij wilden horen en zien. Eigenlijk was hem niets te veel en nam hij alle tijd voor ons. Dankzij hem hebben wij een goede keuze kunnen maken en zijn wij erg tevreden. De installatie van de TV en soundbar was inderdaad gemakkelijk, precies zoals hij ook gezegd had. Bij een volgende koop ga ik zeer zeker naar deze winkel terug
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Goed advies
  • Snelle levering
 uit Beuningen Geschreven op 22-12-2016
Totaalbeoordeling:
zeer tevreden over het advies mbt aanschaf nieuwe tv.
wij hebben op de webshop gezocht maar uiteindelijk in de winkel van Platte TV gekocht. Dit vanwege het persoonlijke advies. We gingen voor een open doos model maar de verkoper heeft ons te weten overtuigen om een nieuwe te kopen. Hij heeft ons een aantrekkelijk bod gedaan waar wij op in zijn gegaan. Zijn blij met onze nieuwe LG OlED 4 k 65 inch. Wij zijn goed geholpen.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Zeer vriendelijk personeel
  • Grote showroom en makkelijk bereikbaar
 uit Vlimmeren Geschreven op 22-12-2016
Totaalbeoordeling:
Zeer duidelijke uitleg.
Zeer duidelijke no nonsens uitleg gekregen . Wij voelden ons in deze winkel als gasten en niet als kopers . Er werd ook tijd voor de nazorg genomen , volledig garantieplan werd ons in enkele stappen uitgelegd in begrijpbare taal . Verder is de winkel in Breda zeer toegankelijk en ruim zodat mijn vrouw (welke momenteel in rolstoel zit en enkel met krukken mag wandelen ) op verschillende plaatsen in de winkel even kon rusten op stoel , kruk of zetel . Je kan de toestellen bezichtigen in echte huiskamersfeer. Tot slot zeer behulpzaam personeel met inladen van de wagen
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vriendelijkheid
  • Service en meedenken
 uit Vlijmen Geschreven op 22-12-2016
Totaalbeoordeling:
TOPService!.
Gisteren contact gehad met PlatteTV.nl over de keuze en hulp bij het uitzoeken van een Samsung UE55KU6020. Uitstekende service en uitleg gekregen, waarbij ook tijd werd genomen om bepaalde zaken uit te leggen/zoeken. Daarbij ook informatie gevraagd voor de aanschaf van een soundsystem. Door zijn vriendelijkheid, geduld en behulpzaamheid heb ik én de tv besteld én soundsystem. Als aftersales heeft hij me ook nog geholpen door de juiste bekabeling aan te raden zodat ik vanavond van alles kan gaan genieten!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Zeer realistische kleuren
  • Mooi design met strakke zwarte lijst
 uit Barneveld Geschreven op 22-12-2016
Totaalbeoordeling:
Top geholpen en geweldig mooie TV.
Mooi aanbod door medewerker via de chat. Medewerker heeft 4 winkels gebeld om te zien of het apparaat op voorraad was. Uiteindelijk in Doetinchem opgehaald, waar ik prettig te woord werd gestaan door de medewerker. HDMI 2.0 kabel uiteindelijk toch niet nodig en die kon ik netjes via een antwoordnummer retourneren. Daarnaast is het een prettige gedachte dat deze winkel een officiele dealer is, waardoor je weet wat je koopt. Dat is niet altijd het geval bij internetaanbieders.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Moeite gedaan bij andere filialen
  • Deskundigheid
 uit Heerhugowaard Geschreven op 22-12-2016
Totaalbeoordeling:
Goed advies!.
Artikel was aanvankelijk uitverkocht maar men regelde dat er toch geleverd kon worden via een winkel waar vervolgens goed werd geadviseeerd.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Geweldig product
  • Goede begeleiding en advies
 uit Tilburg Geschreven op 22-12-2016
Totaalbeoordeling:
Wat een geweldig product.
Na lang zoeken en diverse winkels bezocht te hebben heb ik mijn nieuwe tv Sony KD65XD8599 via Plattetv.nl aangekocht. Was vooral gecharmeerd van de on line begeleiding die via de website beschikbaar was. Werd professioneel door mijn vragen geleid. Echt top. Bezorging op vooraf bepaald tijdstip vlot en goed geregeld met telefoon vooraf dat men onderweg was. Situatie in mijn huis werd door bezorger beoordeeld en alsnog advies gekregen hoe ik het het best kon doen. In een woord perfect.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Kennis van zaken en goede nazorg
  • Snelle en heldere communicatie omtrent hele proces
 uit Nieuwegein Geschreven op 22-12-2016
Totaalbeoordeling:
Zeer tevreden.
Wij hebben onze tv en soundbar in de winkel in Utrecht gekocht. Wij zijn geholpen door de deskundige verkoper. Hij is op de hoogte van de producten en mogelijkheden. Hij kan je van a tot z alles vertellen over wat je ook maar wilt weten over welk product dan ook. De zorg voor levering en communicatie daaromtrent is ook perfect. Je wordt de volgende dag gelijk gebeld om een afspraak te maken voor installatie. De installatie loopt ook gesmeerd, conform de afgesproken dag en tijd komt de monteur alles i.o.m. ophangen en installeren. Hij neemt de tijd om alles goed en netjes te monteren en te installeren. Kortom wij zijn zeer tevreden met platteTV.nl en kunnen het iedereen aanraden.
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
212
 |  | 
 |   |