Categorie

Merken

Meer tonen

Veilig & Vertrouwd



LAATSTE REVIEWS

Door: Dhr. P van Waarden

Geplaatst op: 13-01-2019

Review met 5 sterretjes

Perfecte service

Door: Dhr. Ro

Geplaatst op: 10-01-2019

Review met 5 sterretjes

Zo hoort een gespecialiseerde winkel te zijn

Door: Dhr. M Wischmeyer

Geplaatst op: 10-01-2019

Review met 5 sterretjes

Vakkundig advies

Bekijk alle reviews

Uw mening over PlatteTV.nl

  • Pluspunten
  • Handige chat mogelijkheid voor vragen
  • Vakkundig personeel, goede prijzen en snelle levering
 uit Ermelo Geschreven op 22-12-2016
Totaalbeoordeling:
Top winkel, met vakmensen en top service!.
Al eerder een tv gekocht bij Platte tv en nu een bijbehorende soundbar. Perfecte service. Oa. Via de chat krijg je snel vakkundig advies. De mensen van Platte tv denken met je mee en geven je goed advies. Betalingen gaan gemakkelijk evenals de snelle levering.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Persoonlijke service
  • Ervaren personeel
 uit Aarstwoud Geschreven op 22-12-2016
Totaalbeoordeling:
Aankoop Sonos systeem.
Mooie winkel van binnen. Met breed assortiment en keurig opgesteld om ook te bekijken en te beluisteren..personeel die deskundig is en de tijd voor je nemen om je goed van dienst te kunnen zijn. Adviseren je absoluut niet opdringerig. Ruime keuze aan producten en top merken. Prima winkel en ook goed bereikbaar.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Snel en efficient werkend
  • Meedenkend en oplossingsgericht
 uit Nistelrode Geschreven op 22-12-2016
Totaalbeoordeling:
Ook achteraf word een aanbieding verstrekt.
Recentelijk een Denon avr-x4300h met twee Heos1 boxen gekocht voor een al zeer goede aanschafprijs. Ontdekte vandaag dat bij de aanschaf van een setje Heos1 boxen een Go_Pack aangeschaft kon worden voor de helft van de normale prijs. Dit aangegeven bij PLATTETV.NL en gevraagd of dat alsnog voor mij van toepassing kon zijn. Kort overleg intern met een positief resultaat. Dus alsnog achteraf de halve prijs betaald voor twee Go_packs zodat ze zonder snoer ook in de tuin bruikbaar zijn. Zeer simpatiek deze bij-koop.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Informatief
  • Keurig te woord gestaan, niet opdringerig
 uit Poortugaal Geschreven op 22-12-2016
Totaalbeoordeling:
Samsung TV online gekocht.
Zojuist bij PlatteTV online een TV gekocht zo vlak voor de feestdagen. Ik dacht moeten ons zelf maar eens verwennen na een jaar hard werken. De reden dat ik voor PlatteTV heb gekozen is de informatieverstrekking via de site. Deze is duidelijk en overzichtelijk. Via de site kreeg ik de mogelijkheid om een live Chat aan te gaan. Ik wilde graag weten of ik daadwerkelijk de TV de dag erop zou ontvangen. Ik ben keurig geholpen. Er werd aangegeven dat het streven de volgende dag is(afhankelijk voorraad). Daarnaast werd ik geattendeerd op extra mogelijkheden als verzekering, accessoires etc. Dit was echter op een heel vriendelijke toon en totaal niet opdringerig. Via de live Chat kreeg ik een nog scherper aanbod wat mij heeft doen besluiten gelijk tot aankoop over te gaan. Ik kreeg keurig binnen een paar minuten de factuur met daarop de gemaakte afspraak. Aansluitend kreeg ik ook het ordernummer zodat ik mijn aankoop kan tracen. Kortom perfect geholpen en kan ik zeker adviseren!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Goede service online en in de winkel
  • Prijs en openheid erover
 uit Doetinchem Geschreven op 22-12-2016
Totaalbeoordeling:
Goede klantenservice online en in de winkel.
Mijn 2e tv hier gekocht maar niet voordat ik mij flink heb zitten oriënteren welke ik wou. Ook regelmatig vragen gesteld via de de chat op de website en hier elke keer mijn vragen beantwoord zien worden zonder lang te hoeven wachten. Daarna heb ik middels de chat mijn aankoop doorgegeven en ze hebben mij via de chat een betaal link gestuurd. Na betalen ben ik gebeld door de persoon in de chat om dingen te bevestigen en te controleren. Mijn tv stond de volgende dag klaar in de winkel en zonder moeite de tv op kunnen halen en nu genieten van een prachtig uhd/4k hdr tv :)
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Goed advies en goede prijzen
  • Klantvriendelijk en veel geduld
 uit Oosterhout Geschreven op 22-12-2016
Totaalbeoordeling:
Zeer tevreden.
heb al een paar keer een tv gekocht bij platte tv.nl en iedere keer zeer tevreden. relaxte sfeer (breda) en het personeel is uiterst vriendelijk en denken met je mee, goed bereikbaar en makkelijk parkeren.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Goede (inruil) prijzen
  • Denken met je mee
 uit Zwijndrecht Geschreven op 22-12-2016
Totaalbeoordeling:
Super service en hele goede prijzen!.
Vanwege de mogelijkheid tot inruil gekozen voor plattetv.nl ze gaven een hele mooi bedrag terug voor mijn huidige Sony waardoor ik een mooi SUHD tv van Samsung voor een hele nette prijs op kon pikken.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Eerlijk advies en Snelle levering
  • Goede showroom met vele modellen
 uit Culemborg Geschreven op 22-12-2016
Totaalbeoordeling:
Topservice, Goed/eerlijk advies = Aanrader!!.
In vestiging Utrecht wezen kijken in de showroom en eerlijk advies verkregen waarop ik mijn keuze heb kunnen maken. Later toch van TV omgeruild wegens persoonlijke voorkeuren en dat was ook geen probleem wegens aanschaf servicepakket. Ik moest mijn 'eerste gekochte tv' bij PlatteTV toch omruilen wegens een dode pixel in het scherm. Erg tevreden over de service, levering was ook de dag na aankoop! Zeker een aanrader!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 18-12-2016
Totaalbeoordeling:
Perfecte service!!!.
Ik had helaas problemen met een tv die ik gekocht heb in Utrecht. Na prima contact en service ,met verkoper Marco, zijn wij beide tot een akkoord gekomen en ik heb de tv kunnen ruilen.Perfect. Nogmaals bedankt Marco!!!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 21-10-2016
Totaalbeoordeling:
TV Kiezen in alle rust en zeeën van tijd!.
Een absoluut prettige aankoopervaring! Zo zou het altijd moeten gaan, zeker bij grote uitgaven. Aangezien een review als dit over de winkel gaat en niet over het toestel, zal ik merken en typenummers achterwege laten. Na verschillende drukke winkels te hebben bezocht leek mijn keuze helder voor welk toestel ik wilde hebben. Ik was echter nog nooit bij 'PlatteTV' geweest. Op hun website kreeg ik via de chat een mooi aanbod voor de 55" TV die ik op het oog had. In Utrecht was er hiervan nog 1 van op voorraad. Gelijk de auto in dus. Ook om toch nog een laatste vergelijk te kunnen houden met andere typen/merken Eenmaal daar werd ik ontvangen met een 'Hallo/goedemiddag' om vervolgens op het gemak de showroom door te lopen. Op 3/4 van de ronde werd ik aangesproken door James. Met hem liep ik de ronde en vertelde ik mijn verhaal/budget/wensen enz. Hij liet mij rustig de verschillende opties en prijzen zien. Dit maakte het in eerste instantie niet makkelijker. Er is simpelweg heel veel keus. Natuurlijk kom je dan zwaar in de verleiding voor een maatje groter en of luxer. Je moet op een gegeven moment echt gaan filteren op basis van je eigen criteria en soms wat hulp van de verkoper/adviseur. Heel lang leek ik bij mijn eerste keus te blijven. Maar zeker was ik om nog altijd onbekende reden niet. Mede omdat het toestel dikker bleek dan ik dacht en ik het aanzicht aan de muur ook liet meewegen. De vriendelijke James zag dat ik zo niet de keus kon maken omdat je toch eigenlijk te weinig weet van een TV door er enkel een paar minuten naar te kijken. Hij gaf me een USB stick, 3 afstandsbedieningen en wees me de koffiemachine: "Leef je uit". Zo kon ik op m'n gemak de winkel rond en de overgebleven toestellen testen. Dan kom je er pas achter hoe fijn een OS/Interface werkt en kun je bijvoorbeeld - op basis van een fragment film - direct vergelijken hoe goed de bewegende beelden het doen (dit was voor mij een heel belangrijk punt). Echt super om zo de vrijheid te krijgen in een rustige showroom en zonder ratelende verkoper. Na het uitsluiten van een paar toestellen ben ik een paar keer met de USB en AB heen en weer gelopen tussen 2 toestellen. Hier zat 125,- tussen, waardoor ik vond dat ik het nu puur op kwaliteiten en smaak moest laten uitkomen. De beoogde tv heeft tot het laatst 'in de race' gezeten, maar is het niet geworden. Dit op basis van zn diepte, in vergelijking tragere OS en iets minder mooi bewegende beelden. Het lijkt ook wel of je meer diepte krijgt als de beelden vloeiender zijn. Hier kom je normaal niet achter in de winkel, waardoor nogmaals mijn dank en complimenten voor de verschafte vrijheid! Aanbevelen? ja, geen twijfel.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Behulpzaam
  • nemen echt de tijd voor je
 uit Apeldoorn Geschreven op 18-10-2016
Totaalbeoordeling:
Zeer behulpzaam...
Snel en behulpzaam personeel en bezitten de benodigde productkennis. Zeer goed, behulpzaam bij het inladen extra's bijgeleverd tegen zeer aantrekkelijke prijs. In vrijwel elke prijsklasse (ook gebruikt) is een model aanwezig. Het totaalplaatje klopt in deze winkel, luisteren nog echt naar de klant en kunnen door goede kennis van zaken goed op de behoefte inspelen.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • je praat via de chat met mensen die er echt verstand van hebben
  • snelle reactie op je mail en chat
 uit Amsterdam Geschreven op 18-10-2016
Totaalbeoordeling:
Goede duidelijke website en de livechat is echt super!.
Ik gebruikte altijd de *discounter websites, tot ik een paar vragen mailde en de antwoorden echt kant nog wal raakte. Vervolgens via de livechat hier zo goed geholpen dat ik sindsdien de bestellingen voor o.a. muurbeugel en TV hier heb gedaan. Ik zal hier ook zeker weer terugkeren.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • chatten ging snel
 uit Varsseveld Geschreven op 18-10-2016
Totaalbeoordeling:
Gewoon goed geinformeerd.
Kwam binnen lopen nadat ik via de chat contact had gehad over deze set en kon de Onkyo meteen ophalen. Werd netjes in de winkel geholpen.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • goede uitleg
  • veel keuze
 uit Winterswijk Geschreven op 18-10-2016
Totaalbeoordeling:
verkopers hebben verstand van zaken.
Ik was opzoek naar een home cinema set, via internet bij plattetv uitgekomen wat sets uitgezocht en naar de winkel in Doetinchem gegaan om deze te beluisteren. In de winkel goede uitleg gekregen verkopers hebben verstand van zaken, en met een nieuwe en juiste keuze de deur uit gegaan
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Ophalen is prettig
  • vriendelijke werknemers
 uit Culemborg Geschreven op 18-10-2016
Totaalbeoordeling:
Vandaag gebeld vandaag gehaald.
Prima service, vriendelijk, duidelijk. Ik belde vanmorgen voor dit toestel, had hem elders goedkoper gezien. Kreeg een erg mooi aanbod, waarmee ik akkoord ben gegaan. Kon het toestel snel ophalen in filiaal Utrecht, dat is erg fijn want ik wilde het toestel snel hebben.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • ruim aanbod
  • scherpe prijs
 uit Utrecht Geschreven op 18-10-2016
Totaalbeoordeling:
Duidelijke uitleg in de winkel!...
de TV was op voorraad, dus meteen mee kunnen nemen! alles soepel verlopen. Ze hebben een ruim aanbod, scherpe prijzen en snelle levering. Al met al prima!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Goede prijs
  • Geweldige service
 uit Zoetermeer Geschreven op 17-10-2016
Totaalbeoordeling:
In het begin twijfel. Maar top Service!!!.
Bij een online prijsknaller verwacht je eigenlijk al geen of minder service... Plattetv.nl is hierop een positieve uitzondering! Blij mee :-)
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • goed advies
  • mooie prijs
  • Minpunten
  • niet fantastisch enthousiast
 uit Arnhem Geschreven op 17-10-2016
Totaalbeoordeling:
Kan niet beter 1000%.
Vandaag met mijn vrouw weer op bezoek geweest bij Platte TV en de tv. bekeken, die ons is aanbevolen door Roy.Prima geholpen en wist op alle vragen het juiste antwoord te geven.Kunnen alleen maar enthousiast zijn betreffende de uitleg omtrent de TV
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Word de tijd genomen voor goed advies
  • Geen druk op de verkoop
  • Minpunten
  • weinig parkeerplek voor de deur, wel achter het pand
 uit Veenendaal Geschreven op 03-10-2016
Totaalbeoordeling:
Goede uitleg.
Wat minder parkeerplaatsen precies voor de deur winkel Utrecht, verderop of achter het pand kon ik wel parkeren. Goede uitleg, ik kwam voor 2 audio systemen binnen lopen, na advies van de verkoper de beste keuze gemaakt. Er word tijd voor je genomen, geen druk op de verkoop!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • personeel heeft er sjoege van
  • Prettige specificaties op de site
 uit Edeveen Geschreven op 03-10-2016
Totaalbeoordeling:
Website snel doorgelopen op wat je wilt zien. Alles is heel compact en specificaties zijn ook prettig..
Alles werd goed uitgelegd. Beter dan bij de MM. Alles staat er en overzichtelijk. Van alles staat er wel wat. TV's staan duidelijk opgesteld. Word goed geholpen. En personeel heeft er sjoege van
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
213
 | 
 |   |