Categorie

Merken

Meer tonen

Veilig & Vertrouwd



LAATSTE REVIEWS

Door: Dhr. P van Waarden

Geplaatst op: 25-02-2019

Review met 5 sterretjes

Perfecte service

Door: Dhr. Ro

Geplaatst op: 23-02-2019

Review met 5 sterretjes

Zo hoort een gespecialiseerde winkel te zijn

Door: Dhr. M Wischmeyer

Geplaatst op: 19-02-2019

Review met 5 sterretjes

Vakkundig advies

Bekijk alle reviews

Uw mening over PlatteTV.nl

  • Pluspunten
  • Groot assortiment
  • overzichtelijke website
 uit Oosterhout Geschreven op 03-10-2016
Totaalbeoordeling:
De website is goed en overzichtelijk..
Het assortiment ziet er goed uit, veel keuze. Ook voor lagere prijscategorie toestellen. Ik zou het zeker aan bevelen!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Goede service
  • Snel geleverd
 uit Axel Geschreven op 03-10-2016
Totaalbeoordeling:
Goede betrouwbare service ze doen wat ze zeggen!.
Via Internet een Jbl charge 2 besteld. Deze bleek niet voorradig maar kreeg voor hetzelfde geld een JBL charge 2+ aangeboden. Deze was precies op tijd geleverd op de verjaardag van onze dochter. Super bedankt voor de goede service!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Goede prijs
  • Snelle levering
  • Minpunten
  • voorraad op site klopt niet
 uit Nieuwerkerk aan den IJssel Geschreven op 03-10-2016
Totaalbeoordeling:
Prima service, goede winkel.
In eerste instantie was ik erg achterdochtig vanwege enkele slechte recensies en dat er vaak voorraad werd aangeboden die er uiteindelijk niet is. Toch de gok gewaagd en is uitstekend bevallen. Wilde eerst de moeilijk verkrijgbare HU7500. Voor onder de € 1600,-. Die hadden ze helaas niet meer staan (stond wel op voorraad op de site). Uiteindelijk werd mij de HU8500 (curved) aangeboden voor dezelfde prijs. Niet geaccepteerd omdat ik geen curved toestel wilde. Een paar minuten later werd mij het nieuwere model JU7000 aangeboden via de mail. Dit is in principe de nieuwe versie van de HU7500. Ze boden een schitterende prijs (klein bedrag extra) + 2 3D brillen aan. Is een NL model en gewoon nieuw in doos. Dit wel geaccepteerd en een dag later om 08.30 stond de koerier met mijn nieuwe tv voor de deur. Al met al zeer tevreden!!!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Goede bezorging
  • Goed geholpen met de aankoop
 uit Voorhout Geschreven op 03-10-2016
Totaalbeoordeling:
Goed geholpen met de aankoop.
ook na aankoop had ik nog wat vragen en daar bij geholpen . Mij adres is voor de meeste lastig te vinden. De bezorger heeft mij netjes gebeld en gevraagd hoe die moest rijden en heeft zo toch het pakketje bezorgt zonder te zeuren. Daarom dikke tien , zeer tevreden
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Goede tips van mederwerker
  • Niet opdringerig
 uit Wijchen Geschreven op 03-10-2016
Totaalbeoordeling:
Aanrader!.
Plattetv in Nijmegen is ons aangeraden door kennissen. Deze hadden goede ervaringen bij deze winkel. Wij op zondagmiddag eens binnen gelopen en advies gevraagd over een nieuwe tv. Goed geholpen door de medewerker met goed en tips. Niet opdringerig. Ze hebben een heleboel tv's opgesteld staan in de winkel maar dankzij goed advies een goede keuze kunnen maken. Winkel kunnen wij zelf ook weer aanraden, hebben we zelfs gister al gedaan!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Goed advies en scherpe prijs
  • Gratis parkeren
 uit Sint-Willebrord Geschreven op 30-09-2016
Totaalbeoordeling:
super geholpen,makkelijk bereikbaar,gratis parkeren, zeer scherpe prijzen en goede kennis van zaken.
super geholpen ook al was de tv niet te zien in de winkel.Verkoper heeft alles gedaan om toch de juiste tv voor mijn dochter te vinden en een hele nette prijs gemaakt.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • alle prijs en kwaliteitsklassen aanwezig
  • Ze hebben zelfs 2e hands tvs
 uit Nijmegen Geschreven op 30-09-2016
Totaalbeoordeling:
Ze hebben alle prijs en kwaliteit klassen, zelfs 2e hands TVs..
Perfect geholpen, vriendelijk en competent. Gemak is erg goed, ben hier al vaker geweest om te kopen en altijd naar tevredenheid.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Nette winkel
  • Ruim assortiment
  • Minpunten
  • voorraadstatus klopte niet helemaal
 uit Oosterhout Geschreven op 30-09-2016
Totaalbeoordeling:
Het assortiment is hartstikke goed, je kunt alles vinden bij PlatteTV..
Voorraadstatus klopte niet helemaal, dat vind ik minder. Ik had verwacht dat ik hem kon halen, dus werd een beetje teleurgesteld. Dit werd wel goed opgelost door de verkoper. Winkel te Breda is mooi gegroepeerd en ziet er netjes uit. Daarnaast wordt er een ruim assortiment gedisplayed.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Goede service
  • Assortiment is uitgebreid
 uit Wijchen Geschreven op 30-09-2016
Totaalbeoordeling:
Ik zou plattetv.nl zeker aanbevelen.
Ik ken plattetv.nl via het internet. Ik heb al meerdere malen producten in de winkel gekocht. altijd helemaal tevreden geweest met de producten en service. Ook deze keer goed geholpen + assortiment is erg uitgebreid
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Assortiment is prima
  • Prettig geholpen door Anne
 uit Breda Geschreven op 30-09-2016
Totaalbeoordeling:
Prettig geholpen in de winkel.
Prettig geholpen in de winkel, dat vinden wij erg belangrijk. Men is niet opdringerig. Het assortiment is prima, ik heb maar naar 1 televisie gekeken en deze was bij PlatteTV aanwezig.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • groot assortiment van kleine tot grote tvs
  • ze nemen rustig de tijd voor je
  • Minpunten
  • in het centrum van nijmegen, dus even zoeken naar parkeerplek
 uit Wijchen Geschreven op 30-09-2016
Totaalbeoordeling:
Goede prijs en advies van Guido.
Ik ben in winkel nijmegen erg goed geholpen door Guido. Samen rustig gekeken naar de oled tvs van LG en goed advies gekregen
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 20-08-2016
Totaalbeoordeling:
Goede service.
Goede service zelfs als het in de avonduren is komen ze de gemaakte afspraken na. Telefonisch wordt je altijd netjes en correct behandeld.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantgericht
  • Snelle levering
  Geschreven op 25-01-2016
Totaalbeoordeling:
Top service en levering door PostNL.
Prima product, 3 jaar (verlengde) garanatie voor bijna niks en een erg klantgerichte blik. In andere woorden; een erg goede beslissing om hier te bestellen!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Prijsstelling
  • Mooie winkel
  • Minpunten
  • Weinig vestigingen
  Geschreven op 09-01-2016
Totaalbeoordeling:
Prachtige Sonos set aangeschaft, perfect geholpen!.
Zeer strakke aanbieding gekregen per email op zondagochtend! 's Middags alles afgehaald in Breda. Top!! Prachtige winkel trouwens.
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
214
 | 
volgende
 | 
laatste