Uw mening over PlatteTV.nl

  Geschreven op 25-01-2018
Totaalbeoordeling:
Snelle levering.
Goede kwaliteit voor scherpe prijs met een zeer snelle accurate levering. Net klant contact. De winkel doet wat hij zegt!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 25-01-2018
Totaalbeoordeling:
Goed advies bij het maken van een keus.
We waren toe aan een nieuwe tv en geluidsinstallatie en besloten naar de plaatselijke vestiging van plattetv.nl te gaan. We hadden al jaren geen tv meer gekocht en waren helemaal niet meer op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Met alle geduld van de wereld en heel helder heeft de verkoopmedewerker ons geïnformeerd. Met zijn hulp hebben we de keus kunnen maken die helemaal bij ons past. We zijn heel blij met onze aankoop, die bovendien nog eens snel en vakkundig geleverd, gemonteerd en geïnstalleerd werd. Niet dat snelle, gladde werk van de grote jongens. Een echte aanrader!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 25-01-2018
Totaalbeoordeling:
Top geholpen.
Prachtige winkel in Amsterdam en uitstekend geholpen door de medewerker aldaar. Nam de tijd en adviseerde daar waar mogelijk. Het is geen 10 omdat op de site de TV in voorraad stond, maar daadwerkelijk toch een paar dagen later bezorgd moest worden.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 25-01-2018
Totaalbeoordeling:
No nonsense advies en verkoop.
Scherpe prijzen. In de winkel kun je vrijwel alles proberen en het is meestal op voorraad. De moeite waard om zelf te gaan kijken.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 25-01-2018
Totaalbeoordeling:
Geduldige klantenservice.
Ik had eerst gebruik willen maken van de BTW-actie vd MediaMarkt. Maar door mijn eerdere negatieve ervaringen met dit bedrijf ben ik uitgeweken naar PlatteTV.nl, die bovendien ook dezelfde actie bood. Ook waren de klantenbeoordelingen op Kieskeuring voor mij reden op voor PlatteTV.nl te kiezen. Eigen ervaring is ook top! TV online gekocht. Goede communicatie, snelle en zeer correcte levering. Ook de bereikbaarheid van de klantenservice was goed bereikbaar. Kortom een A+ leverancier die wel weet hoe ze service aan een klant moeten geven.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 25-01-2018
Totaalbeoordeling:
Nette service met mooie aanbieding.
Spontaan bood Plattetv.nl mij een ander model TV aan dan welke ik aanvankelijk had besteld. Dit betrof een duurdere versie welke ik voor een lagere prijs zou kunnen nemen. Ik was erg blij met dit aanbod en daarbij was het contact laagdrempelig. Wat me opviel is dat de mevrouw van de klantenservice antwoorden gaf die kortaf op mij overkwamen. Wellicht dat dit niet zo bedoeld was.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 25-01-2018
Totaalbeoordeling:
Super service.
Een tv besteld, maar zonder extra kosten een betere/nieuwere uitvoering geleverd. Het bestelde model, gaf men, wilden ze vervangen voor een mooiere.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  Geschreven op 25-01-2018
Totaalbeoordeling:
witlof.
Door een tevreden broer, had ik besloten om mijn tv ook bij platteTV te bestellen. Vandaag heb ik het toestel ontvangen en ben ontzettend tevreden over de televisie, maar ook over de goede service!! PlatteTV had mij, na mijn bestelling, een alternatief toestel aangeraden wat uiteindelijk beter bleek te zijn dan het toestel dat ik zelf had uitgezocht. Dit kon ik gemakkelijk doorgeven en zo werd mijn bestelling omgezet naar het betere alternatief zonder gedoe, en voor dezelfde prijs. Ook de levertijd bleef onveranderd, de volgende werkdag was het toestel in huis. Top service! :)
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 25-01-2018
Totaalbeoordeling:
zeer goede service.
ik heb naar veel overwegen een playseat zwart gekocht goed gekijken naar verschillende sites kwam toch uit op platte tv ook voor de prijs maar zeker voor de goede service raad het iedereen aan en binnen 24 uur thuis dat vond ik ook heel belangrijk kortom goed geregeld platte tv
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 25-01-2018
Totaalbeoordeling:
Kundige voorlichting.
Webshop prima, maar voor zo'n aankoop en uiteindelijke keuze tussen paar modellen toch naar de winkel gegaan. Goed geholpen in die keuze.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 25-01-2018
Totaalbeoordeling:
Zeer goed geholpen.
Zeer goed geholpen door Laurens in Doetichem, Tv Samsung MU8000 49" gekocht,zonder problemen geruild voor een 55" met de BTW korting kom zeker terug Gr Gijs Schmitz
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 25-01-2018
Totaalbeoordeling:
Geweldige verkoper!.
Het was een aardige en vriendelijke jongeman, die mij hielp. Hij bood mij 21% korting aan en legde mij goed uit waarom ik beter bij hem kon kopen(en daar had hij gelijk in). Verder gaf hij antwoord op al mijn vragen en hij gaf mij het gevoel dat het te vertrouwen was,als ik iets bij hem kocht. En hij was vriendelijk door mij ook nog voor de helft van de prijs een kabel te geven! En hij had gelijk toen hij zei dat ik voor 3 jaar extra afloopt 30€ per maand voor na 3 jaar nog een mooie tv te hebben ivm de pixels die kapot kunnen gaan! Ik ben heel goed geholpen. Hij nam ook mijn twijfels weg! Ik ben super enthousiast over mijn tv!!!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 25-01-2018
Totaalbeoordeling:
Professionele service.
Fijne ruim opgezette shop waar de medewerker tijd voor de klant neemt. Het advies was oprecht door niet te eager te willen verkopen maar meer aangeven wat de mogelijkheden zijn. Wel moesten we een beetje lang wachten door drukte.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 25-01-2018
Totaalbeoordeling:
Echt goede service!.
Het fijne aan deze site is dat je direct je vragen kunt stellen en deze ook direct beantwoord worden via de chat functie. Dat geeft meteen duidelijkheid. De prijs was ook super scherp, ook niet geheel onbelangrijk. De tv incl. sound is goed en met beleid geïnstalleerd. Dus ik ben zeer tevreden! Aanrader.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 25-01-2018
Totaalbeoordeling:
Deze verkopers weten waar ze het over hebben!!!!.
Het is overzichtelijk winkel .. De verkopers weten je alles precies te vertellen zonder dat ze het aan andere verkopers hoeven te vragen. Duidelijke verhalen!!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 25-01-2018
Totaalbeoordeling:
Geweldige service !.
Aankoop gedaan via de website van Platte TV en product werd gelijk verwerkt en kon het product dezelfde dag al afhalen in de winkel, waarbij ik vakkundig en vriendelijk werd geholpen door een medewerker.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 25-01-2018
Totaalbeoordeling:
Buitenkansje product, een goed alternatief!.
De website is een gebruiksvriendelijke pagina die goed gevonden werd via Google nadat ik op zoek was naar een specifiek toestel. Het bedrijf bood deze ook nog aan als tweede keus het zo genoemde Buitenkansje. Scherpe prijs en geen verschil met nieuw!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 25-01-2018
Totaalbeoordeling:
Goede informatie en service!.
Mooi ingerichte winkel met ontzettend veel keuze in audio en video apparatuur! Vriendelijke en goed geïnformeerde verkopers. Snelle en heldere chat-functie m.b.t. levering product. Zeker een winkel waar ik in de toekomst mijn geld weer achterlaat :-) Een voorbeeldwinkel....
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 25-01-2018
Totaalbeoordeling:
Fantastische winkel, service, personeel, locatie.
Op advies van mijn broer naar Utrecht, hele goede keus van mij geweest. Wat een geweldige service, geduld en uitleg. Klantvriendelijkheid ten top. Het kapitaal loopt op de werkvloer en zo is het bij Platte TV in Utrecht. Voor in de toekomst ga ik beslist naar deze mensen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 25-01-2018
Totaalbeoordeling:
De service in Arnhem als zowel in Breda is geweldig hulde.
Ik heb in 2017 een LG oled gekocht zodoende door goede ervaring ben ik weer bij platte tv uitgekomen en ben in Breda zeer correct en perfect geholpen hulde. Pas.volgende koop is weer bij platte tv groetjes Fam Kerssens
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
23
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |