Uw mening over PlatteTV.nl

  Geschreven op 25-01-2018
Totaalbeoordeling:
Voortreffelijk geholpen.
55Inch Oled Sony TV gekocht Er werd alle tijd genomen om voordelen en nadelen te laten zien. Leuke prijs afgesproken, helaas was de TV niet voorradig wel in een ander filiaal waar ik hem zo zou kunnen afhalen. TV laten bestellen op zaterdag en smaandag was hij al aanwezig. Toen ik hem op woensdag ging ophalen hebben ze nettes geholpen de auto in te laden. Bedankt
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 25-01-2018
Totaalbeoordeling:
Geweldig.
Alles is duidelijk en ze helpen je gelijk en zijn heel netjes genoeg info over het product wat je wilt
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 25-01-2018
Totaalbeoordeling:
Uitstekend geïnformeerd!.
Bij de aanschaf van een nieuwe tv zijn wij goed geïnformeerd over de verschillende toestellen. Hierdoor hebben wij een toestel gekocht met de nieuwste mogelijkheden voor een mooie prijs!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 25-01-2018
Totaalbeoordeling:
Geweldige service en klantvriedelijk.
Via plattetv een Tv en een Sonos playbar gekocht. Via mailcontact een goede voordelige prijs geregeld met verkoper Tim. Geweldig geholpen en alles snel thuis afgeleverd gekregen. Top!!!!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 24-01-2018
Totaalbeoordeling:
LGOLED55C7V Perfecte service en goeie informatie!.
In twijfel tussen Qled en oled. Medewerker heeft me duidelijk en goed uitgelegd wat de verschillen waren. Daarnaast ook gekeken naar verschillende types oled. Medewerker heeft ons perfect geholpen, en wist ook echt alles wat we vroegen. Daarnaast had hij ook echt de tijd voor ons wat ik persoonlijk erg fijn vond. Moesten er een uurtje voor rijden maar het was de ervaring dubbel en dwars waard! Mijn volgende tv koop ik gewoon weer bij platteTv!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 24-01-2018
Totaalbeoordeling:
Nieuwe TV? Geslaagd!.
Een poosje geleden merkten we dat onze televisie 'oud' begon te worden. Er ontstonden strepen door het beeld, die langzaam maar zeker irritant begonnen te worden. We zijn ons gaan verdiepen in een goede vervanging en gingen goed geïnformeerd op pad. We besloten eerst naar 'Platte TV' te gaan. Daar hadden we tenslotte onze oude tv ook gekocht. Het was even zoeken naar de nieuwe winkel in het centrum van Arnhem. Maar eenmaal op de goede plek werden we op een prettige manier geholpen bij onze uiteindelijke keuze. De medewerker die ons te woord stond, bleek niet alleen deskundig, maar kon zich ook goed verplaatsen in onze wensen. Hij gunde ons alle tijd om alle vragen te stellen en geduldig en professioneel te beantwoorden. Onze eigen informatie strookte gelukkig met de informatie die hij ons gaf en dat gaf ons een prettig en betrouwbaar gevoel. Vervolgens kregen we in alle rust de gelegenheid om onze keuze te maken, zonder het gevoel steeds op de vingers te worden gekeken. Uiteindelijk heeft een praktische tip van de verkoper de doorslag gegeven: al pratend kwamen we er achter, dat één van beide uitgekozen tv's niet goed bevestigd zou kunnen worden bij ons thuis. Bovendien (en zeker niet onbelangrijk) werd ons dezelfde actiekorting geboden, die toen ook geldig was bij de grote concurrent. Dus... Goede informatie. Rustige, geduldige en deskundige medewerker. Advies op maat. Prima prijs. Kortom... Geslaagd!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 24-01-2018
Totaalbeoordeling:
Uitstekend en deskundig advies!.
De verkoper was zeer deskundig en heeft mijn van uitstekend advies voorzien. Erg blij met de nieuwe TV!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 24-01-2018
Totaalbeoordeling:
Super goeie aanbieding.
Wilde graag een Denon heos 5 hs2 kopen. Via site plattetv.nl mail gestuurd met de vraag of ze een scherpe aanbieding konden doen. Vrijwel direct bericht van Tim die een super goeie aanbieding deed. Ook regelde Tim keurig de hele afhandeling. Apparaat op zondag besteld en op dinsdag geleverd. Super positief over plattetv.nl en medewerker Tim! Verzending Op zondag besteld op dinsdag in huis, en via track and tracé keurig op de hoogte gehouden. Alles was netjes verpakt. Klantenservice Tim van de klantenservice is een super medewerker.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 24-01-2018
Totaalbeoordeling:
Vlote service.
Beste prijs en de mensen weten goed de producten de zijn aan het verkopen. Snel geleverd en erg behulpzaam (ook bij de andere filial)
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 24-01-2018
Totaalbeoordeling:
Prima en eerlijk advies.
Wij zijn binnen gelopen en zijn daarna prima geholpen met eerlijk advies. Wij konden een televisie voor een mooi prijsje meenemen, maar wilde daar nog een nachtje over slapen. De volgende dag gebeld dat we de televisie wilde hebben en een paar dagen later opgehaald. Nu kunnen we heerlijk genieten van onze aankoop, dankzij hetadvies van plattet.nl!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 24-01-2018
Totaalbeoordeling:
Goede service.
Via de mail een goede aanbieding gehad snelle levering . Paar dagen later vragen of je tevreden bent met de aankoop . Krijg het idee dat de klant hier echt koning is
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 24-01-2018
Totaalbeoordeling:
TOP SERVICE !!.
Geweldige website overzichtelijk, duidelijk en helder. Gistermiddag om 16:00 uur besteld en nu (12:00) Al in huis. Volgende keer weer bestel ik weer bij jullie !
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 24-01-2018
Totaalbeoordeling:
Er is veel mogelijk en goede voorlichting.
De winkel is ruim gesorteerd en je krijgt goede adviezen. Ook kun je hier tegenstelling tot andere aanbieders je oude tv inruilen. Dit komt de duurzaamheid tengoede.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 24-01-2018
Totaalbeoordeling:
Top service en uitmuntend geholpen.
Via de internetsite naar de locatie Amsterdam geweest goede parkeer gelegenheid Het was een wauw effect bij binnen komst er staan er diverse type tv waar je goed mee kan vergelijken Verkoper X heeft ons deskundig advies gegeven en dat kwam zeer goed over wij hebben ook besloten om daar een tv te kopen En het is de Sony kd-65xe9005 geworden Ik zou zeker volgende keer daar weer kopen want die mensen weten waar over ze praten
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 24-01-2018
Totaalbeoordeling:
Goede service, vriendelijke klantenservice.
Na lang zoeken eindelijk een vervangende cd wisselaar gevonden, voor een goede prijs. Goede service laagste prijs. De website is wat rommelig en daardoor onoverzichtelijk. Verder blij dat ik Dit bedrijf gevonden heb.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 24-01-2018
Totaalbeoordeling:
Geweldige website, Service en prijzen.
Ben via google op deze website gekomen, uiteindelijk via iemand van de chat in contact gekomen, van het een kwam het ander en heb nu een fantastische tv binnen staat. De service is perfect, erg veel verstand van zaken en heb een mooie aanbieding gekregen. Met 1 woord top!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 24-01-2018
Totaalbeoordeling:
Geweldige service.
Mooie winkel super vriendelijke verkoper ik had een budget en hij hielp echt mee om daar binnen te blijven goede uitleg dit was in d winkel in Breda echt een aanrader om daar te gaan shoppen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 24-01-2018
Totaalbeoordeling:
Uitstekende site en service.
Bij het zoeken naar een muurbeugel voor mijn OLED tv kreeg ik bij andere sites steeds beugels die geschikt zijn voor alle tv’s in dat formaat maar die niet toepasbaar zijn. Bij PlatteTv meteen de juiste gevonden binnen een paar minuten. Supersnel geleverd binnen 18 uur!! Topklasse noem ik dat!!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 23-01-2018
Totaalbeoordeling:
Zeer goed geholpen. Op een leuke maar nette manier.
Hoi. Ik zocht een qled tv na veel zoeken op het internet kwam ik bij jullie uit. Voornamelijk voormij ging ik voor de prijs. Ik was bij plattetv in Amsterdam,zeer mooie en ruime winkel en goed en netjes personeel.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 23-01-2018
Totaalbeoordeling:
Eerlijk en betrouwbaar.
Niet opdringerig, wel goed advies en goede prijs kwaliteit verhouding. Compleet pakket en mooie producten. Ik kom hier zeker terug.
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
24
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |