Categorie

Merken

Meer tonen

Veilig & Vertrouwd



LAATSTE REVIEWS

Door: Dhr. P van Waarden

Geplaatst op: 13-01-2019

Review met 5 sterretjes

Perfecte service

Door: Dhr. Ro

Geplaatst op: 10-01-2019

Review met 5 sterretjes

Zo hoort een gespecialiseerde winkel te zijn

Door: Dhr. M Wischmeyer

Geplaatst op: 10-01-2019

Review met 5 sterretjes

Vakkundig advies

Bekijk alle reviews

Uw mening over PlatteTV.nl

  Geschreven op 23-01-2018
Totaalbeoordeling:
Geweldig geholpen met de aankoop van een nieuwe tv.
Goed en professioneel geholpen met de juiste keuze van een nieuwe oled tv, komt via de chat prettig en betrouwbaar over.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 23-01-2018
Totaalbeoordeling:
Super snel.
Zelf wist ik al welke tv ik zou gaan bestellen en dat ging makkelijk snel en eenvoudig. Ook heb je de mogelijkheid tot inruilen oude tv of extra verzekering, daar heb ik geen gebruik van gemaakt, daar kan ik dan niet over oordelen. Maar ik vind het hele proces super prettig en zou zeker nogmaals hier bestellen.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 23-01-2018
Totaalbeoordeling:
Fijne Winkel!.
Op aanraden van een goede kennis, naar deze winkel gegaan. Erg fijn eerst rustig rond te kunnen kijken, voordat er iemand naar je toe komt. Vragen kunnen stellen en een fijne keuze voor een nieuwe tv gemaakt. De tv kon worden opgestuurd, omdat hij niet meer op voorraad was. Wij hebben toen de keuze gemaakt en aangegeven de bezorging graag in de ochtend te willen hebben, zodat wij zelf thuis waren. Echter gooide PostNL roet in het eten en kwamen zij met een indicatie in de middag. En vervolgens werd het pas savonds om 9 uur afgeleverd. De bezorging ligt in handen van een andere, daarom neem ik de winkel niets kwalijk. Mogelijk dat er wel gekeken kan worden om de voorkeur keuze van de klant in ons geval in de ochtend toch wel te proberen te halen.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 23-01-2018
Totaalbeoordeling:
Goede hulp en bezorging volgens afspraak.
Bij het keuze proces werd goed geholpen en kreeg een goede inruil prijs. Levering volgens afspraak en vakkundige mensen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 23-01-2018
Totaalbeoordeling:
Goed advies en service!.
Op zoek naar een Oled TV met goed geluid kwam ik, na eerste orientatie op het internet, snel uit op de website van Platte TV. Na chat en telefonisch advies ben ik in de winkel van Amsterdam gaan kijken en horen en uiteindelijk is de keuze gevallen op de LG Oled in kombinatie met een Sonos Playbar. In de winkel werd goed geluisterd en gevraagd naar mijn wensen en eisen t.a.v. van beeld en geluid en uiteindelijk door de verkoper ......deze kobinatie aangeboden. Levering en installatie was zeer eenvoudig.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 23-01-2018
Totaalbeoordeling:
Goed service en top prijzen!.
Ik heb vaker bij plattetv gekocht, en de service is TOP! De medewerkers zijn uiterst behulpzaam, ook om een tv te tillen naar de auto. Via Tim geholpen, hij is een topper. Flexibel en meedenkend zijn ze bij PLATTETV.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 23-01-2018
Totaalbeoordeling:
Ben erg prettig geholpen.
Ik ben in Nijmegen naar de winkel gegaan om goed advies te vragen welke tv nou het best paste bij mijn wensen en budget. Ik ben hier goed geholpen door het personeel. Minpuntje was dat bij de koffie corner in de winkel de koffie op was.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 23-01-2018
Totaalbeoordeling:
Goede oplossing!.
In eerste instantie was mijn ervaring niet zo best met plattetv.nl. Ik had een nieuwe tv besteld, maar kreeg echter een open doos versie toegestuurd zonder netsnoer voor in het stopcontact en zonder afstandsbediening! Na veel email verkeer kwam er als oplossing dat er een nieuwe tv werd toegestuurd en dat de open doos versie werd opgehaald, echter wilde ze niks weten van een tegemoetkoming. Hier was ik het niet mee eens en uitte mijn ongenoegen hierover bij de ophaler van de tv. Hij heeft een aantekening gemaakt en achteraf heeft plattetv.nl nog gezorgd voor een nette tegemoetkoming. Nogmaals bedankt daarvoor!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 23-01-2018
Totaalbeoordeling:
Kwam voor budget maar ging met premium weg voor budget geld!.
Goed advies! Laat de keuze uiteindelijk bij de klant liggen en zo hoort het! Marco heeft binnen het gekozen budget diverse opties gegeven met als basis mijn minimale eisen. Overzichtelijke store. Geen opdringerige verkoop. Men laat de uiteindelijke keuze bij de klant.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Verzendkosten
  Geschreven op 23-01-2018
Totaalbeoordeling:
Erg goede prijs voor top product omdat doos open was..
Locatie Doetinchem. Op zichtlocatie aan de A15. Was er nooit eerder geweest maar via internet prima deal voor Samsung tv gevonden. UHD TV prachtige kast en superbeeld. Prijs was prima omdat de door geopend was geweest. Nieuwe tv met volledige garantie.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 22-01-2018
Totaalbeoordeling:
Geweldige service.
Via webshop televisie uitgekozen en vrijdag laat een chat gestart.Helaas niet direct respons hierop en ben de zaterdag opnieuw gaan chatten.Men heeft toen direct gereageerd en heb besloten de televisie op te halen in Breda.Alles snel en correct verlopen en toen ik thuis kwam en mijn mail controleerde zag ik een aanbieding op mijn vrijdagavond mail . Deze korting heeft men zonder probleem retour op mijn rekening gestort .IS DAT SERVICE
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 22-01-2018
Totaalbeoordeling:
Service eerlijk en goed.
In de winkel geweest in Utrecht, goed snel en eerlijk advies gekregen. Hierdoor niet een tv gekocht maar gelijk maar twee. Sony OLED 65 inch niet goedkoop maar wel als de beste ervaren
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 22-01-2018
Totaalbeoordeling:
goede snelle service.
Ik heb voor platte tv gekozen omdat het bij de veelal grotere con-collega's vanwege de drukte en soms de kennis moeilijk is om een goede adequate uitleg te geven. Ik ben denk ik 15 min binnen geweest bij de platte tv en liep toen met m'n doos inclusief tv tevreden naar buiten . kortom een snel toppertje
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 22-01-2018
Totaalbeoordeling:
Deskundige service en fraaie showroom.
Ik heb al meerdere spulletjes gekocht bij PlatteTV en ben zoals altijd prima geholpen. Ze hebben deskundig personeel en een fraaie showroom. Ook over een flinke korting doen ze nooit moeilijk. Alleen de koffie zou wel wat beter mogen ;-)
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 22-01-2018
Totaalbeoordeling:
Service is top ..
Ben erg goed geholpen ze zijn erg vriendelijk was dat altijd maar zo in de winkels, Kom zeker terug als er weer iets van stereo of anders kaduuk gaat .
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 22-01-2018
Totaalbeoordeling:
Eerlijk verhaal.
Ik was al een tijd aan het kijken naar een LG Oled 55 inch. Bij diverse aanbieders geweest die allemaal dezelfde prijs vroegen. Het ging mij vooral om een goed ophangsysteem, bij voorkeur op een staander. Ik heb diverse verhalen te horen gekregen echter bleek later dat de aangeboden mogelijkheden niet mogelijk waren. Bij platteTV kreeg ik een helder verhaal en een geschikt ophangsysteem gratis erbij. Naast die vriendelijke bejegening ook een helder en eerlijk verhaal.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 22-01-2018
Totaalbeoordeling:
Philips OLED.
Philips 55 inch OLED gekocht filiaal Nijmegen. Na 2 dagen zou het toestel geleverd worden. Helaas niet leverbaar binnen de afgesproken tijd. Filiaal Utrecht had hem nog wel op voorraad. Iets later thuis bezorgd, wij toch blij.. totdat de chauffeur het toestel zaterdag kwam leveren. En wederom pech. Groot gat in de tv!! Waarschijnlijk met het laden gebeurt!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  Geschreven op 22-01-2018
Totaalbeoordeling:
Fantastische service.
Ik heb gekozen voor Platte TV omdat men vanaf de eerste minuut gehandeld hebben zoals ik als toekomstige klant mag verwachten. Ook bij het ophalen van de TV in de winkel in Utrecht werd deze keurig in mijn auto gelegd. Perfecte service!!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 22-01-2018
Totaalbeoordeling:
kennis van zaken is altijd een voordeel.
Je wordt snel en correct geholpen. De medewerker heeft zelfs de doos met de soundbar naar de auto gebracht.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 22-01-2018
Totaalbeoordeling:
Personeel met kennis van zaken.
Veel keus in modellen, duidelijke uitleg over voor- en nadelen, vriendelijk personeel, ondanks bijna sluitingstijd toch de tijd nemen. goede omruilservice, laagste prijzen en nog extra kortingen geven op artikelen.
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
25
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |