Categorie

Merken

Meer tonen

Veilig & Vertrouwd



LAATSTE REVIEWS

Door: Dhr. P van Waarden

Geplaatst op: 13-01-2019

Review met 5 sterretjes

Perfecte service

Door: Dhr. Ro

Geplaatst op: 10-01-2019

Review met 5 sterretjes

Zo hoort een gespecialiseerde winkel te zijn

Door: Dhr. M Wischmeyer

Geplaatst op: 10-01-2019

Review met 5 sterretjes

Vakkundig advies

Bekijk alle reviews

Uw mening over PlatteTV.nl

  Geschreven op 22-01-2018
Totaalbeoordeling:
Vriendelijk, duidelijk en mensen met verstand van zaken.
Super vriendelijke service en zelfs voor de kleinste aanschaf ruim aandacht voor de consument. Advies op maat. Perfect
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 21-01-2018
Totaalbeoordeling:
Goede service.
Goede service en erg klantvriendelijk! Moest wel even wachten, maar dat komt omdat het erg druk was en ze namen de tijd voor de klanten.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 21-01-2018
Totaalbeoordeling:
Prima geholpen.
Gekozen voor platteTV vanwege de scherpe prijs en de inruilactie. Na aanbieding via de chat hebben we dezelfde dag de TV nog bekeken in de winkel in Breda. Omdat we het een mooie TV vonden ook maar direct in de winkel gekocht. Verkoper was voldoende deskundig. Vanwege de feestdagen en omdat ze onze oude tv mee moesten nemen duurde levering een paar dagen langer. Wel keurig op de afgesproken tijd geleverd. Omdat we (achteraf) op internet best wat negatieve commentaren hebben gelezen hebben we gekozen voor contant betalen bij aflevering (jammer dat je dan niet kan pinnen). Wij hebben echter niets aan te merken op de levering. Tot dusverre nog geen ervaring met after-sales of service, dus niets over te zeggen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 21-01-2018
Totaalbeoordeling:
Vakbekwaam, de juiste service!.
Ik dacht redelijk goed geinformeerd binnen te komen. Maar ging uiteindelijk met een totaal ander, beter toestel naar huis. Dat is de service die ik wil! En nu ook in Amsterdam.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 21-01-2018
Totaalbeoordeling:
Erg goed geholpen.
Volop keuze. Je krijgt alle mogelijkheid om vragen te stellen en te kijken en te luisteren. Medewerkers zijn deskundig en vriendelijk.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 21-01-2018
Totaalbeoordeling:
Goeie en vlotte service!!.
Ik heb gekozen voor deze shop door de reviews van andere klanten! Anderen schreven over de snelle service en zeer toegankelijke website. En natuurlijk de vriendelijke medewerkers!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 21-01-2018
Totaalbeoordeling:
Prima geholpen.
Overzichtelijke winkel met personeel die weet waarover ze praat. Goede uitleg over de TV maar ook over zaken zoals kiezen voor een goede HDMI-kabel en onderhoud van het beeldscherm.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 21-01-2018
Totaalbeoordeling:
Online besteld maar toch persoonlijke aandacht.
Tv gekocht tegen een scherpe prijs. Teven online kunnen onderhandelen en informatie gekregen.snel geleverd en de website heel overzichtelijk. Ga zo door
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 21-01-2018
Totaalbeoordeling:
vriendelijk personeel.
de medewerker, denkt goed mee, en gaf ons een goed advies en binnen 10 minuten hadden wij een Samsung TV voor in de keuken.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 21-01-2018
Totaalbeoordeling:
Goede service.
Was goed te onderhandelen over de prijs.wilde een leuke tv voor de slaapkamer.nam de moeite om ook achter in het magazijn te kijken voor een goede tv voor ons en dat is gelukt. Gaf ons een leuke deal voor de tv. Doet het prima voor de logeerkamer
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 21-01-2018
Totaalbeoordeling:
Super geholpen!.
Betreft muurbeugel systeem gaf geen beugel weer, een mailtje verzonden met de vraag welke beugel paste op mijn dochter haar tv, antwoord ontvangen en vervolgens beugel besteld en snel ontvangen, geplaats hoppa perfect bedankt jongens
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 21-01-2018
Totaalbeoordeling:
Sonos play 1 bundel bij Platte TV.
De speakers waren al bekend, dus geen verkoopgesprek. Bundel prijs is zo’n beetje overal hetzelfde. Gewoon opgegeven wat ik wilde hebben. Vooral een mooie showroom voor TV’s boven. Aparte combi met een BBQ winkel. Goede service v.w.b. de snoertjes. Jammer dat je online wel maar in de winkel niet met een Credit Card kan betalen al was het maar voor de extra garantie.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 21-01-2018
Totaalbeoordeling:
Snelle reactie & snelle levering.
Super snelle reactie De levering was ook heel snel En ik vond het via deze site heel klantvriendelijk. Een dikke duim
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 21-01-2018
Totaalbeoordeling:
FIJNE TV-WINKEL.
Na een aantal gesprekken met de adviseurs was mijn wantrouwen om via internet een dure TV te kopen verdwenen. De geweldige prijs deed de rest en de koop was een feit. Super snelle levering. Nick in Arnhem wil ik nog even bedanken voor zijn uitleg zaterdag tegen 17.00 uur dat was een PRIMA SERVICE.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 21-01-2018
Totaalbeoordeling:
Goede informatie.
Neemt uitgebreid de tijd. Luistert goed naar de eisen en verwachtingen die we hebben en geeft dan een "op maat" advies.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 20-01-2018
Totaalbeoordeling:
Geweldige service.
Goede service en hele vriendelijk personeel. Je kunt hier goed en tv kopen en je kunt ook nog met de prijs spelen. Zeker een aanrader om hier een tv te kopen. Volgende tv zou ik zeker weer hier kopen.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 20-01-2018
Totaalbeoordeling:
Geweldige Service!.
Wat een goeie service. Via de chat mijn tv besteld. Medewerker kwam met een mooie aanbieding. Ik ben supervriendelijk geholpen. Heel snel ook. En alles was uitstekend geregeld. Het was ook een aanbieding met Cash-back. Ook hierbij super geholpen.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 20-01-2018
Totaalbeoordeling:
Top Service, Super Klantvriendelijk, Denken met je mee!.
Vorige week zaterdag naar PlatteTV in Nijmegen gegaan. Ik wilde heel graag een nieuw muziek systeem aanschaffen. Ik was op zoek naar een systeem waarmee ik super gaaf muziek kan luisteren (liefst draadloos) en om het geluid van mijn TV wat op te krikken. Ik twijfelde tussen Bose (maar die verkopen ze niet bij deze winkel) Heos en Sonos. In de winkel ben ik super fijn geholpen, men neemt de tijd voor je, geven goed en eerlijk advies, en zorgen ervoor dat je op je gemak kan kijken, luisteren en rondlopen. Ik ben die zaterdag naar huis gegaan met een Heos soundbar en 2 kleine Heos speakers (mooie korting gekregen). Eenmaal thuis, en na het beluisteren van de speakers (de Heos soundbar kreeg ik niet aangesloten vanwege verouderde tv uitgangen, helaas), ben ik zondag toch teruggegaan. In eerste instantie had ik Sonos hoog op mijn lijstje en uiteindelijk, na uitproberen en het zien van de apparatuur thuis (de soundbar was voor mij aan de grote kant), wilde ik toch graag overstappen naar een Sonos Playbase en 2 Play 1 speakers. De verkoper (andere jongen dan de dag ervoor) heeft mij super fijn verder geholpen. Hij heeft eerlijk advies gegeven waar ik op moest letten als ik bijv een nieuwe tv zou kopen (want die wil ik toch op korte termijn), nam gelijk de spullen retour (wat ze niet hoeven te doen) en heeft mij volledig overtuigd over het gemak, geluid en plezier van de Sonos set. En het heeft gewerkt, het is een super fijn systeem, lekker draadloos, heerlijk en gaaf geluid, mooi design, precies wat ik zocht. Ik ben erg tevreden over de winkel en de service van PlatteTV en zal zeker bij een nieuwe aankoop bij hen de producten aanschaffen. Aanrader voor iedereen die een nieuwe tv of geluidssysteem zoekt. Ze luisteren naar wat je wilt, geven je de mogelijkheid om erover na te denken en eventueel voor andere keuze te gaan. En het fijne eraan is dat ze niet opdringerig zijn, Top! Dus voor die TV op korte termijn (en eventueel een Sonos Sub) ga ik echt terug naar PlatteTV!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 20-01-2018
Totaalbeoordeling:
Proaktief.
Ik bestelde een philips tv. En zonder daarom gevraagd te hebben kreeg ik een mail of ik misschien in plaats van de gekozen tv, het allernieuwste model van deze tv wilde kopen. Voor dezelfde kortingsprijs... Mooi toch?
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 20-01-2018
Totaalbeoordeling:
Ze doen wat beloofd wordt.
De set stond scherp geprijsd bij Platte.tv maar niet op voorraad. Op de site stond: vraag naar de levertijd. Bij telefonisch contact kreeg ik te horen: 'ik weet niet wanneer er geleverd kan worden, houd de site in de gaten'. Dat heb ik gedaan , een week lang. Maar het bleef bij 'vraag naar de levertijd. Daarop via chat nogmaals de vraag gesteld: nu werd aangegeven dat de levertijd vanuit de leverancier ca. 5 werkdagen was. Ik heb vervolgens besteld en de aangeven procedure is incl. mail en track&trace met een sms 30 min voor levering correct verlopen, compliment! De Harman Kardon was mooi en veilig verpakt. Alles was compleet zoals in de specs aangegeven. Ik had zelf vooraf een optische kabel gekocht voor het geval dat. Het aansluiten op TV en de Humax van ziggo was nog wel een dingetje(dat zal voor iedereen anders zijn). Enfin, alles werkt nu, ook de radio (als de tv aan staat) en dus nog niet zoals we het graag hebben.Het geluid is geweldig.
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
26
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |