Uw mening over PlatteTV.nl

  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 20-01-2018
Totaalbeoordeling:
Supper service.
Nadat ik vroeg om een goede aanbieding op een Philips OLED TV , en deze naar tevredenheid ook kreeg ! Heb ik de TV besteld ! Al mijn vragen werden via de mail telkenmale snel en naar tevredenheid beantwoord. Op vrijdag besteld en zaterdag keurig thuis afgeleverd .
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 20-01-2018
Totaalbeoordeling:
Snel geregeld.
Door een persoonlijk aktieaanbod een mooie LG Oled aangeschaft. Er was mij gezegd dat de levering mogelijk 3 dagen zou duren, maar de volgende dag de tv al in huis! Goed geinformeerd over het verloop van de levering. Alles is dus heel soepel verlopen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 20-01-2018
Totaalbeoordeling:
eerlijke prijs.
makkelijk contact - goed aanbod - duidelijke afspraak - snelle levering - de keus voor mij was de tv LG 55EG9A7V oled - Ik ben er na een aantal dagen dik tevreden mee prachtig beeld - goed geluid - makkelijke bediening - voor mij de juiste keus
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 20-01-2018
Totaalbeoordeling:
Top service, geweldige deals, kwaliteitsproducten.
Een paar jaar terug ook een tv gekocht bij plattetv.nl en deze keer weer terug! Service is top en uitzonderlijk snel!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 20-01-2018
Totaalbeoordeling:
Uitstekend Service..
Een zeer apartte kleine winkel. Zeer uitgebreide collectie, zeer vriendelijk en vakkundige mensen. Via de mail zeer goede communicatie. Maar mensen wat een prijzen. Hebt een leuke korting gekregen bij aankoop van een Heos soundbar. Overal was hij 25% duurder. Kom zeker terug bij deze winkel. Echt een dikke 10 waard.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 20-01-2018
Totaalbeoordeling:
Klant is koning!.
Via de webshop een Sony tv gekocht als buitenkansje. Het hele order proces is soepel verlopen, net als de levering door een externe transporteur. Bij het installeren van de tv bleek er een storing te zitten in de hdmi poorten. Vervolgens contact opgenomen met de klantenservice waar er, na wat checks, direct een nieuwe tv aangeboden werd. Deze is geheel volgens afspraak omgeruild met het defecte exemplaar door een medewerker van PlatteTV zelf. Ook het aansluiten en controleren van de nieuwe tv heb ik als zeer prettig ervaren. Kortom, ondanks de DOA zeer tevreden over de werkwijze en service van deze leverancier.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 20-01-2018
Totaalbeoordeling:
Geweldige service.
ik had een duurdere tv op het oog maar via de chat hebben we samen uitgezocht welk toestel aan mijn verwachtingen voldeed en goedkoper was.Nogmaals bedankt Hans
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 20-01-2018
Totaalbeoordeling:
Prima service. Uitstekend geholpen.
Via internet bij PlatteTV uitgekomen. Als extra service nog een HDMI kabel er bij gekregen. Ik heb de tv in de winkel in Doesburg opgehaald. Daar kon ik voor €10,00 extra een nieuwere uitvoering van de door ons uitgekozen tv krijgen. Tevens de HDMI kabel kunnen inruilen op het A-Z servicepakket. Prima geholpen dus.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 20-01-2018
Totaalbeoordeling:
Goed advies en snelle service.
Goed geholpen, Utrecht makkelijk bereikbaar, eenvoudig parkeren en ruim assortiment. Gekozen voor Denon, goede demo en advies gehad
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 20-01-2018
Totaalbeoordeling:
Super service.
Onlangs een Smart TV gekocht van LG,Ik kreeg een berichtje dat ze een betere aanbieding voor mij hadden, een nieuwer model voor dezelfde prijs.Ik ben natuurlijk hier op in gegaan.TV is heel goed, mooie kleuren,goed geluid ,en makkelijk te bedienen, en een snelle levering, wat wil je nog meer. Ik ben meer dan tevreden.!!!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 20-01-2018
Totaalbeoordeling:
zeer snelle levering.
Zeer snelle levering en constant snel contact met hun prima product goed geluid en mooie vorm geving app ging moeilijk maar bekabeld ging het goed
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 20-01-2018
Totaalbeoordeling:
Utrecht wil voor een 10 van mij krijgen jullie een 10.
mooie ruime winkel met een uit gebreiden collectie en dichtbij Houten echt een aanrader en ze hebben verstand van zake die jongens zijn goed opgeleid echt specialisten
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 20-01-2018
Totaalbeoordeling:
Uitstekende service.
Het artikel wat ik bij u heb besteld was bijna 50 euro goedkoper dan elders. Verder was alles keurig en stevig verpakt. Ook is het keurig op tijd afgeleverd en was er goede mail wisseling, zodat ik precies wist wanneer de bestelling zou komen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 20-01-2018
Totaalbeoordeling:
Super service.
Super site ,aankoop via chat tot stand gekomen. Wij ouderen goed geinformeerd over het aan te kopen product.. Levering was supersnel, boven verwachting en in perfecte staat.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 20-01-2018
Totaalbeoordeling:
prijs kwaliteit.
heb de shop online gevonden overzichtige site je kan rustig bekijken zien wat er in stock is , vergelijken . in de winkel zelf vriendelijke bediening en behulpzaam . aanrader.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Verzendkosten
  Geschreven op 20-01-2018
Totaalbeoordeling:
Mooie winkel met snelle Service.
Mooie nette winkel waarin je vriendelijk word geholpen met zeer scherpe prijzen en een ruim assortiment aanwezig is .
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 20-01-2018
Totaalbeoordeling:
Perfect advies en top service!.
Wij hadden in eerste instantie gekozen voor een 24 inch tv voor op onze slaapkamer. Toen mijn man deze in de winkel kwam halen kreeg hij van X uit filiaal Doetinchem het advies om een groter beeldscherm te kiezen. Inderdaad bleek de tv te klein te zijn. Paul gebeld en gevraagd of we de 24 inch tv konden ruilen. Geen enkel probleem! Samen met Paul op de website een andere tv uitgezocht en opgehaald. Deze blijkt een stip op het beeldscherm te hebben, dus maar weer gebeld....Ook nu geen enkel probleem! Er is een nieuwe tv voor ons besteld en die kunnen we komen ophalen zodra hij geleverd is in filiaal Doetinchem. Ondertussen mogen we de tv gewoon gebruiken tot de nieuwe er is. Nou wij vinden het perfect! Hier kunnen nog veel bedrijven een voorbeeld aan nemen! Dus platte tv, jullie krijgen van ons een dikke tien!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 20-01-2018
Totaalbeoordeling:
Geduldige service noem ik het..
In het filiaal Breda netjes en geduldig geholpen door verschillende medewerkers. Door eerst op internet naar een geschikte TV te zoeken thuis een keuze gemaakt. Maar in de winkel aangekomen aan het twijfelen geraakt, je ziet het nu echt zal ik maar zeggen. De eerste dag (het zouden er meer volgen) zonder enige dwang of sturing, wel met goed advies overigens een besluit genomen maar nog geen koop. De tweede dag weer een andere keuze gemaakt, bigger is better isn't it?? geen Oled maar Qled, weer geduldig die verkoper/adviseur, weer naar huis en niet gekocht. Maar 3 keer is scheepsrecht niet waar. Op dag 3 het hele protocol in de herhaling, geduld is een schone zaak, weer voor en tegen afgewogen en ja hoor met een mooie TV naar huis, mooie inruilprijs nog gehad voor de "ouwe". We kijken nu alweer een week naar de fijne LG OLED55C7 nu nog even ophangen dan zijn we klaar. Top mannen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 20-01-2018
Totaalbeoordeling:
prima winkel, goede parkeergelegenheid.
Prachtige nieuwe winkel, duidelijk opgesteld op merk, goede verkoper, deze vertelde veel over de verschillende tv`s en nam de tijd. parkeerplaats 1 1/2 uur gratis en voldoende.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 19-01-2018
Totaalbeoordeling:
Heel behulpzaam, via mail, bij de aanschaf!.
Uiteindelijk besloten om via "plattetv.nl" een nieuwe samsung ledtv en accessoires aan te schaffen. Dit ging nadat ik een mooie aanbieding van hun had gekregen zo razend snel, daar kan een normale winkel niet tegenop.
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
27
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |