Categorie

Merken

Meer tonen

Veilig & Vertrouwd



LAATSTE REVIEWS

Door: Dhr. P van Waarden

Geplaatst op: 13-01-2019

Review met 5 sterretjes

Perfecte service

Door: Dhr. Ro

Geplaatst op: 10-01-2019

Review met 5 sterretjes

Zo hoort een gespecialiseerde winkel te zijn

Door: Dhr. M Wischmeyer

Geplaatst op: 10-01-2019

Review met 5 sterretjes

Vakkundig advies

Bekijk alle reviews

Uw mening over PlatteTV.nl

  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 19-01-2018
Totaalbeoordeling:
Zeer vakkundige uitleg en demo.
In de winkel geweest omdat ik toch wil horen wat ik koop, in de winkel alle mogelijke combinaties gehoord van sonos waar het mij om ging, op alle vragen een goed en duidelijk antwoord gekregen en alles in de winkel gedemonstreerd niks was te veel.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 19-01-2018
Totaalbeoordeling:
Uitstekende en snelle service.
Zowel bij de aankoop van de Philips OledTV als bij de aanschaf van de Sonos soundbar ben ik door de medewerkers Jimmyr en Anne heel prettig geadviseerd en geholpen. Ook gebruik kunnen maken van een prettige inruilkorting, Ook de niet gebruikte hdmi-kabels werden vlot teruggenomen. Toen ik problemen had met de installatie van de Sonos soundbar, werd na enig overleg hulp toegezegd door Ralf en binnen een kwartier stond medewerker Alex al bij mij op de stoep. Heel vlot wist hij de installatie voor elkaar te krijgen en ook werd ik aangemeld bij Sonos met een speciale account. Ook gaf hij mij een aantal waardevolle adviezen. Alex bleek zeer terzake kundig en technisch heel handig. Een prima installateur. Ook heel aardig en correct in de omgang. Ik had in het verleden al meerdere keren aankopen gedaan bij Platte Tv en toen werd ik bij de aflevering op deskundige wijze geholpen door Ivo. Alles bij elkaar beschikt Platte TV Breda over zeer deskundig personeel. Ook de betaling van deze installatie werd heel coulant afgehandeld. Uiterst tevreden en vanaf nu gaan we heerlijk genieten van de Philips Oled TV met zijn grandioze kleuren en door Sonos met het perfecte geluid.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • vakkundigheid personeel
  Geschreven op 19-01-2018
Totaalbeoordeling:
Enthousiaste en eerlijke verkoop.
Platte tv biedt eerlijke prijzen. In de winkel was de medewerker zeer bereid om mee te denken en samen nog eens goed naar de prijs te kijken. Vragen via mail en chat worden snel beantwoord. Ik ben zeer tevreden.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 19-01-2018
Totaalbeoordeling:
Prima service.
mooie goed gelegen winkel aan een belangrijke invalsweg in Breda waar ik door zeer deskundig personeel werd geholpen. Laten je rustig in de winkel op je gemak je keuze bepalen en staan je bij met advies als je daar behoefte aan hebt. kom hier zeker vaker niet alleen TV maar ook audio is ruim aanwezig.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 19-01-2018
Totaalbeoordeling:
Topservice.
Topservice ook als je niet komt voor de duurste of grootste tv maar op zoek bent naar een TV voor op de kinderslaapkamer wordt je supergoed geholpen en uiteindelijk met een showroom TV die zeer gunstig geprijsd was binnen het aangegeven budget (zelfs iets eronder) zeer tevreden naar huis gegaan. Hebben hier ook onze BBQ aangeschaft ook hierbij geweldige service. Bij vragen proberen ze altijd met je mee te denken.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 19-01-2018
Totaalbeoordeling:
Behulpzaam en super advies!.
bij aankomst werden wij al snel geholpen. De meneer heeft ons meteen snel geholpen en heeft ons erg goed geadviseerd. We zijn erg blij met onze aankoop.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 19-01-2018
Totaalbeoordeling:
Goede prijs, kwaliteit en een excellente service.
Vanaf het moment van aankoop tot de bezorging de volgende dag een prima service, dito informatie voorziening . Er werd zelfs nog even na gebeld met een extra aanbod! Top!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 19-01-2018
Totaalbeoordeling:
Geweldige service.
Goede service klantvriendelijk behulpzaam uitgebreid assortiment gemakkelijk bereikbaar. Zeker een aanrader
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 19-01-2018
Totaalbeoordeling:
Tijd voor de klant.
Onze nieuwe tv in de winkel gekocht. Een opgave is voor mij de aansluitingen van tv naar setup box, de dvd-speler, audio. Wat sluit je waar aan? De medewerker nam er de tijd voor en maakte via tekeningen ordening in de kabelbrei. Alles bij elkaar een uur. De tv werd op de gekozen dag prima afgeleverd.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 18-01-2018
Totaalbeoordeling:
Prima geholpen en een deskundige uitleg!.
Ik ben via een vriend geattendeerd op de website van Plattetv.nl nadat hij zinn enthousiasme met mij had gedeeld over zijn aangeschafte LG OLED TV. Naar aanleiding daarvan bezocht ik de winkel van Plattetv in Arnhem en werd te woord gestaan door een deskundige verkoper die mij verschillende modellen liet zien. Op basis daarvan konden minn vrouw en ik een gefundeerde aankoop doen. We zijn blij met de aankoop!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 18-01-2018
Totaalbeoordeling:
75 inch QLED ( QE75Q7F ).
Via Whatsapp dit pracht van een TV besteld, dit is tenminste een fatsoenlijke zaak zonder fratsen! En ook niet geheel onbelangrijk vandaag besteld is volgende dag geleverd
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 18-01-2018
Totaalbeoordeling:
Uitstekende persoonlijke aanbieding!.
Algemeen Was al een tijdje op zoek naar een Denon Heos Soundbar, via Tweakers op de website van Plattetv.nl terecht gekomen. Na een paar dagen was er toevallig een aanbieding, er naast werd geadverteerd met de slogan dat je contact kan opnemen voor een persoonlijke aanbieding. Dinsdagavond laat een mailtje gestuurd, woensdagochtend kwam er een scherp geprijst voorstel. Ik hoefde er niet lang over na te denken. Na wat snel heen en weer gemail, de bestelling geplaatst en betaald via de toegestuurde link, heel handig. Uitstekende ervaring, binnenkort ga ik een bijpassende tv bestellen, dan ga ik zeker weer terug naar plattetv.nl Verzending Vandaag - donderdag - kwam post.nl netjes in het geplande tijdvenster het pakket bezorgen. Klantenservice Als al hierboven beschreven, verkoper reageert razendsnel en komt met een goede persoonlijke aanbieding, daarnaast zorgt hij ook dat in enkele mailtjes het juiste proces wordt doorlopen, hulde!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 18-01-2018
Totaalbeoordeling:
Prima service !.
Eerst orientatie op de site , vragen gesteld over producten en kreeg hier adequate antwoorden op zodat ik steeds beter wist wat ik zou willen. Dit leidde tot mijn bestelling en ik had een tevreden gevoel , verheugde me al op de komst van de nieuwe smart TV met soundbar. De installatie ging prima. Een medewerker die verstand van zaken had , rustig en gericht te werk ging. Was gewoon leuk om te zien hoe geduldig en vakkundig hij zijn werk deed en mij ook nog enige uitleg gaf . Ben blij met mijn aanschaf en dat komt mede door de prettige vakkundige vriendelijke benadering .
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 18-01-2018
Totaalbeoordeling:
Prima alternatieven geboden!.
De tv die we besteld hadden kon noet worden geleverd. Er is een mooi alternatief geboden voor een prima prijs. Hele fijne en snelle reactie en goed meedenken van medewerker.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 18-01-2018
Totaalbeoordeling:
goed en fijn geholpen en ..... een hele goede deal!.
Al meer ervaring met Platte TV. Mijn televisie heb ik er gekocht. Ook toen fantastisch geholpen met een goede prijs en service. NU weer, dank jullie wel
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 18-01-2018
Totaalbeoordeling:
prima geholpen.
Mijn zuster heeft onlangs een tv gekocht bij Platte TV en zij werd erg goed geholpen. Dit heeft mij doen besluiten om ook een tv te kopen bij Platte TV en er werd een goed aanbod gedaan en netjes geholpen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 18-01-2018
Totaalbeoordeling:
Zo hoort een bedrijf te werken, prijs en correcte levering.
Telefonisch een OLED Philips TV besteld, waarbij ik vanuit het bedrijf EN vanuit Philips een aanbieding werd gedaan. ! Ongevraagd maar zeer fijn om dat als telefonische klant te ervaren waardoor je (ook na onderzoek elders) een dusdanige scherpe prijs hebt gekregen dat de keuze voor PLATTE TV was!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 18-01-2018
Totaalbeoordeling:
Prima service!.
Website duidelijk vorm gegeven, geen zoekplaatje. Product echt voordelig. Verrassend snel en correct geleverd. Wat kan ik nog meer verlangen?
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 18-01-2018
Totaalbeoordeling:
Heldere uitleg installatie.
Goede deal, snelle levering en follow-up. Handige Youtube-video met toelichting installatie. Blijkt in werkelijkheid ook zo eenvoudig te zijn. Kortom helemaal top.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 18-01-2018
Totaalbeoordeling:
Prima afhandeling..
Via internet naar de aanbiedingen gekeken, maar besloten toch in de winkel in Breda een LG OLED TV te kopen. Levering was een week later, maar toen bleek dat de aansluitingen op de TV anders waren dan op de productomschrijving stond. Communicatie was initieel wat moeizaam, maar daarna werd er goed geluisterd en een uitstekende oplossing gevonden. Al met al een zeer positieve ervaring en een aanrader!
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
28
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |