Categorie

Merken

Meer tonen

Veilig & Vertrouwd



LAATSTE REVIEWS

Door: Dhr. P van Waarden

Geplaatst op: 13-01-2019

Review met 5 sterretjes

Perfecte service

Door: Dhr. Ro

Geplaatst op: 10-01-2019

Review met 5 sterretjes

Zo hoort een gespecialiseerde winkel te zijn

Door: Dhr. M Wischmeyer

Geplaatst op: 10-01-2019

Review met 5 sterretjes

Vakkundig advies

Bekijk alle reviews

Uw mening over PlatteTV.nl

  Geschreven op 18-01-2018
Totaalbeoordeling:
Fantastische service en vakbekwaam personeel.
Kwam de winkel binnen lopen omdat ik in de buurt was, heb verhuur bedrijf voor AV-apparatuur. Toen ik over verschillende zaken als refresrate, compatibiliteit van verschillende maten, werd er opgereageerd op een adequate wijze, deze man begreep waar ik het over had en kon mij dus heel goed inlichten over alles.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 18-01-2018
Totaalbeoordeling:
Goede service en installatie.
LG Oled tv en sonos geluidsysteem gekocht en laten leveren en installeren. Zeer goede voorlichting in de winkel. Prima concurrerende prijs. Service bij installatie was erg goed. Het was pas gereed op het moment dat alles naar wens was
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 18-01-2018
Totaalbeoordeling:
Goede service !!.
Ben netjes geholpen en kreeg een mooie prijs voor mijn producten! Heb de Heos set goed kunnen beluisteren in de winkel en kreeg daarbij een eerlijk uitleg.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 18-01-2018
Totaalbeoordeling:
Goede service en persoonlijke begeleiding.
Snelle afhandeling in de winkel. App service is niet geheel zoals beloofd. Daarin wordt beschreven dat binnen 30s een antwoord zal volgen, dit duurde 16 minuten na een extra reminder. Contact via app ook minder behulpzaam dan in de winkel. In de winkel in utrecht namen ze de tijd en is er tijd voor een grap. Prettig geholpen.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 17-01-2018
Totaalbeoordeling:
Uitstekende service.
Bedankt PLATTETV.NL , super snel en prima verzorgde bezorging. Pakket was netjes en discreet ingepakt en binnen 16 uur bezorgd. Plattere.nl was de goedkoopste leverancier van mijn bestelling , vandaar dat ik voor plattetv.nl heb gekozen. Prima webwinkel en betrouwbaar. TOP
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 17-01-2018
Totaalbeoordeling:
Prima service!.
Goed geregeld prima afhandeling en levering goed meegedacht met klant wensen. Top gedaan . Vertrouwens waardig. En een fantaschtisch product de 49xe9005 van sony.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 17-01-2018
Totaalbeoordeling:
Goed geholpen!.
Luistert goed naar wensen klant en komt met goed doordacht voorstel, omdat een keuze maken een best ingewikkeld proces is met electronica aanbiedingen en andere zaken die de klant niet weet.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 17-01-2018
Totaalbeoordeling:
Uitgebreid assortiment en prima verkoopmedewerker..
Shop met uitgebreid assortiment in het centrum van Nijmegen.Uitgebreide en deskundige informatie van de verkoopmedewerker. Ik heb de site niet bekeken. De levering vindt volgende week plaats.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 17-01-2018
Totaalbeoordeling:
Heel fijn geholpen.
Zeer prettig geholpen, duidelijke uitleg gekregen, onze vragen werden serieus beantwoord. Geen snelle afhandeling van de aankoop. Tot aan de kassa kregen wij nog verschillende beeldschermen te zien en de verschillen daarin. Top!!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 17-01-2018
Totaalbeoordeling:
2x sonos play 1 gekocht.
Keurig geholpen. Goede demonstratie gekregen na alles wat ik vroeg. had er veel verstand van. Alleen waren met de winkel bezig om iets nieuws aan te sluiten waardoor het in het sonos hoekje wat rommelig was. Vandaar geen 10 maar zeker aan te raden.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 17-01-2018
Totaalbeoordeling:
Perfect geleverd.
tevreden over levering, snelle afhandeling, goede communicatie en open voor vragen, en meer kan ik vertellen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 17-01-2018
Totaalbeoordeling:
de service was vriendelijk,correct en behulpzaam.
shop is netjes en ruim opgezet waardoor het prettig winkelen is en niet opdringerig personeel zodat je je op je gemak voelt
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Klantenservice
  Geschreven op 17-01-2018
Totaalbeoordeling:
Geachte service.
Mijn product was niet op voorraad. Na online chatten met klantenservice hebben ze een duurder en betere product aan mij aangeboden met hetzelfde leveringstermijn. Top service.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 17-01-2018
Totaalbeoordeling:
Snelle levering & goede service.
Snelle en nette service. De LiveChat is geweldige uitkomst. Ook vragen via e-mail worden supersnel beantwoord. Levering was vlot, de installatiemonteur professioneel en uiterst vriendelijk. Gewoon goede service!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 17-01-2018
Totaalbeoordeling:
Zeer vriendelijke service.
Mijn ervaring met plattetv is prima, zowel op de website(via de chat) als in de winkel in Utrecht ben ik zeer vriendelijk en netjes geholpen. De winkel is makkelijk bereikbaar met gratis parkeren voor de deur. Lift is aanwezig, verkoop van tv's is op de 1ste etage. Waar ook koffie wordt aangeboden. Snelle levering voor een goede concurrerende prijs.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 16-01-2018
Totaalbeoordeling:
geweldig goed geholpen in de winkel in Doesburg door xxxx.
xxxx nam alle tijd, goede duidelijke uitleg, in een woord: supergoedgeholpen, meedenkend en ons goed op de hoogte gehouden per mail en telefoon : chapeau
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 16-01-2018
Totaalbeoordeling:
Snelle levering.
eerst tv en later soundbar gekocht, snelle levering . Zondag besteld en dinsdag al afgeleverd met goede track en trace app.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 16-01-2018
Totaalbeoordeling:
Snelle levering en goede service.
1 week geleden heb ik via een andere website geprobeerd een muurbeugel voor mijn televisie te bestellen. Helaas konden deze het product niet leveren. Toen zag ik dat jullie dezelfde beugel hebben en zelfs nog goedkoper. Direct de beugel voor 17 uur besteld en 24 uur later had ik inderdaad de beugel thuis.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 16-01-2018
Totaalbeoordeling:
Snelle levering Sonos 1.
Mijn motivatie is als echte Hollander heel eenvoudig: De Sonos 1 set is bij jullie gewoon het goedkoopst. Komt als extra nog bij dat je na de bestelling, via de website, zeer goed op de hoogte wordt gehouden over de stappen van de bestelling En de levering was razend snel, 1 dag dus Kortom helemaal TOP!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 16-01-2018
Totaalbeoordeling:
Mooie winkel, prima service!.
In de winkel in Breda konden we uitgebreid de tv's bekijken en ook zelf meegebrachte video's beoordelen. Top! Alle afspraken werden netjes nagekomen. Bij het installeren van de tv+soundbar had ik wat vragen en dus kreeg ik hulp via LiveChat, perfect in orde. Ik raad deze winkel van harte aan !
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
29
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |