Categorie

Merken

Meer tonen

Veilig & Vertrouwd



LAATSTE REVIEWS

Door: Dhr. P van Waarden

Geplaatst op: 25-02-2019

Review met 5 sterretjes

Perfecte service

Door: Dhr. Ro

Geplaatst op: 23-02-2019

Review met 5 sterretjes

Zo hoort een gespecialiseerde winkel te zijn

Door: Dhr. M Wischmeyer

Geplaatst op: 19-02-2019

Review met 5 sterretjes

Vakkundig advies

Bekijk alle reviews

Uw mening over PlatteTV.nl

  Geschreven op 16-01-2018
Totaalbeoordeling:
Service hlemaal TOP!.
Prima bij bestelling en prima bij aflevering! Het begon bij de chatservice met veel vakkundigheid, bruikbare adviezen op maat. Ook na de bestelling werden vragen goed beantwoord en extra wensen ingewilligd. Bij de aflevering vakkundig geïnstalleerd en prima uitleg. Meer dan tevreden!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 16-01-2018
Totaalbeoordeling:
Top service, snel geregeld!!!.
Op aanraden van een vriend plattetv.nl bezocht. Door de perfecte service via de chat stond mijn prachtige tv de volgende dag al in huis. Mijn oude toestel kon ik inruilen, hier kreeg ik nog een mooi bedrag voor zodat er een mooie aanbieding werd gedaan. Nogmaals topservice, ik raad iedereen plattetv.nl aan.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 16-01-2018
Totaalbeoordeling:
Uitstekende informatie.
We zijn in de winkel in Amsterdam geweest. De ontvangst was vriendelijk en open. Een duidelijke indeling in de winkel en zeer behulpzame medewerkers. Duidelijk de tijd genomen om goed advies te geven en demonstraties te geven. Ook eerlijk over de minpunten. Geen moment het gevoel gehad dat we lastig waren of onzinnige vragen stelden. Ook geholpen met het in de auto zetten van de uiteindelijk gekochte t.v. Klein minpuntje: er was beloofd een factuur digitaal te versturen en dat is niet gedaan. Maar zoals gezegd, duidelijke en naar mij gevoel eerlijke informatie met een prima service. En super dat er via de website een LiveChat is, die werkt prima! Was voor mij de reden om deze winkel te bezoeken.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 16-01-2018
Totaalbeoordeling:
Goed advies met demo geweldig!.
Het was wat moeilijk om boven te komen. Verder bijzonder fijne voorlichting en advies van ... gekregen. Een verkoper met kennis van zaken. Het zal zeker niet de laatste keer zijn dat ik deze winkel ga bezoeken. Dank je wel mannen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 16-01-2018
Totaalbeoordeling:
snelle afhandeling en goede service.
Ondanks wat tegenslag met TV aankoop is het snel en goed opgelost. Na drie dagen deed de TV niks meer, kontakt opgenomen en deze omgeruild voor een andere maar bij het inladen bleek de rand om de TV kapot te zijn dus eruit en hebben toen de 3de TV, die wel goed was, na onder handeling meegenomen. Thuis geinstalleerd en alles is nu beeldschoon. Dank voor de service.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  Geschreven op 16-01-2018
Totaalbeoordeling:
Doorgaan totdat het werkt ;-).
Al eerder naar volle tevredenheid een mooie TV aangeschaft in de winkel. Nu op zoek naar een audioset. Belangrijk om even te luisteren in de winkel. Helaas werkte de demonstratieset niet naar behoren, maar er werd geduldig doorgewerkt om toch te komen tot een oplossing. Daarna snelle en correcte afhandeling.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 16-01-2018
Totaalbeoordeling:
Service is super . Goed advies .vriendelijk geholpen ..
Geweldige winkel , ik kende de zaak niet Ben via een bekende getipt Ben zeer tevreden , en ga zeker nog een keer terug
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 16-01-2018
Totaalbeoordeling:
Betere service bestaat niet?.
Nadat ik mijn bestelling online gedaan had kreeg ik een mail met een voorstel. Ze konden mij een nieuwer en uitgebreider type tv doen van hetzelfde exemplaar dat ik besteld had tegen een kleine bijbetaling van 105,- nou geweldig aanbod waar ik ook dankbaar op ben ingegaan. Volgende dag hing hij al te pronken aan de muur. Top dank je platter.nl
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 16-01-2018
Totaalbeoordeling:
Playseat Sensation Pro + Sony 49" TV.
Super winkel! Vriendelijk en behulpzame werknemers. Een winkel waar ik in de toekomst zeker nog zal kopen! Service is ook zeer goed!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 16-01-2018
Totaalbeoordeling:
geweldige service.
heb gekozen voor deze shop, omdat ik hier al eerder wat besteld had en daar zeer tevreden over was. Zowel over het product, de levering en de service
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 16-01-2018
Totaalbeoordeling:
Topservice.
Heel goed geholpen, ook eerst via WhatsApp heel goed advies, ook buiten mijn directe product, zeer betrokken. Daarna in de winkel ook veel vergelijking en advies gehad.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 16-01-2018
Totaalbeoordeling:
Pro-actief meedenken!.
Mijn gekochte toestel bleek achteraf toch te klein. Ik werd een aantal keren gebeld voor prima alternatieven. Heel fijn dat men zo meedacht...
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 15-01-2018
Totaalbeoordeling:
Fijne winkel. Beetje opdringerig.
Snel antwoord bij het chatten. Medewerker aan de chat was hulpvaardig. In de winkel snel geholpen, duidelijke uitleg. Alleen was de verkoper naast de TV erg vasthoudend om er nog van alles bij te verkopen. Kabels, schoonmaaksetjes, verzekering en dergelijke. Over het algemeen prima tevreden met Platte TV.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 15-01-2018
Totaalbeoordeling:
Super winkel met Super service..
Zeer prettig hier een artikel te kopen, erg veel goede service zoals live chat, als je een vraag hebt kun je deze gelijk stellen en krijgt meteen antwoord, je hoeft niet lang te wachten zoals in een winkel. Omschrijving is duidelijk en uitgebreid. En de keuze is hier reuze. Ik had vandaag besteld en had het morgen echt al in huis. Echt een winkel om aan te prijzen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 15-01-2018
Totaalbeoordeling:
Prettig geholpen.
Een prettige ruime winkel. Groot assortiment en alle apparatuur staat mooi opgesteld. Goede parkeergelegenheid en vriendelijk en vakkundig personeel. Zeker aan te raden.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 15-01-2018
Totaalbeoordeling:
Super service!.
In de store in Nijmegen erg goed geholpen door Daniël. Ondanks ik 'maar' voor een tv voor op mijn slaapkamer kwam een erg uitgebreid advies gekregen. De tv waar mijn keuze op was gevallen diende besteld te worden, maar bleek twee dagen na het afronden van mijn bestelling niet meer leverbaar te zijn. Jammer, maar dit werd heel netjes opgelost door mij een kwalitatief betere tv aan te bieden voor dezelfde prijs. Deze is inmiddels binnen en werkt perfect!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 15-01-2018
Totaalbeoordeling:
Snelle service!.
Onbekend met PlatteTV was ik benieuwd naar de superdeal via de knop op de website. Ik werd verrast door inderdaad een erg mooie aanbieding voor de tv die ik vooraf had uitgezocht. Het contact met PlatteTV verliep heel vlot en professioneel. Via Ivo en Tim was de deal snel rond. De levering was keurig verzorgd en nu genieten we van onze nieuwe OLED tv.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 15-01-2018
Totaalbeoordeling:
Goede service.
Mooie winkel, netjes ingericht. Helaas waren er (te) weinig verkopers op de vloer om ons uitgebreid te woord te staan. Uiteindelijk wel netjes geholpen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 15-01-2018
Totaalbeoordeling:
Goede service in de winkel.
Website informatie is overzichtelijk, voorraadstatus klopt, vriendelijk over de telefoon te woord gestaan. In Utrecht, prima geholpen, erg leuk voor de kids om in de playseats te kunnen spelen/racen.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 15-01-2018
Totaalbeoordeling:
Top service, goede chat ondersteuning.
Na een goed gepsprek over de prijs en service via de chat, een LG 49 inch Smart tv aangeschaft bij plattetv.nl. Super service en mega klantvriendelijk. Levering binnen 24 uur en zoals beloofd.
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
30
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |