Categorie

Merken

Meer tonen

Veilig & Vertrouwd



LAATSTE REVIEWS

Door: Dhr. P van Waarden

Geplaatst op: 13-01-2019

Review met 5 sterretjes

Perfecte service

Door: Dhr. Ro

Geplaatst op: 10-01-2019

Review met 5 sterretjes

Zo hoort een gespecialiseerde winkel te zijn

Door: Dhr. M Wischmeyer

Geplaatst op: 10-01-2019

Review met 5 sterretjes

Vakkundig advies

Bekijk alle reviews

Uw mening over PlatteTV.nl

  Geschreven op 17-02-2018
Totaalbeoordeling:
concurrende prijzen en snelle levering.
Ik kreeg een betere receiver aangeboden dan die ik besteld had voor dezelfde prijs. De receiver werd de volgende dag al geleverd.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 17-02-2018
Totaalbeoordeling:
Goede service.
Ik heb vandaag een nieuwe LG TV gekocht en ben daarbij zeer goed geholpen en geadviseerd. Prima personeel
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 17-02-2018
Totaalbeoordeling:
Super goed advies.
Waren pas in Nijmegen daar de platte TV winkel binnen gestapt om wat informatie in te winnen , op de site gekeken en een mooie TV uitgezocht , kwam goed uit de test dus deze gekocht.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 16-02-2018
Totaalbeoordeling:
Schitterende TV en super geholpen.
Eerst via de mail geweldig geholpen en bij ophalen van de TV ook prima en vriendelijk geholpen. De koffie was ook heerlijk!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 16-02-2018
Totaalbeoordeling:
Grote korting. snelle afhandeling en vriendelijk behandeld.
Ik kreeg 110 korting op een tv.. Dus 110 euro goedkoper dan bij de concurrenten. Je kan een persoonlijke deal vragen dus top. Grote korting. snelle afhandeling en vriendelijk behandeld.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 16-02-2018
Totaalbeoordeling:
Heel goed professioneel geholpen.
Verkoper was meedenkend en heeft heel goed geluisterd naar wat ik wilde. Correcte advies en afhandeling van mijn aankoop. Zeer tevreden over mijn aankoop.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 16-02-2018
Totaalbeoordeling:
Vriendelijk personeel met goede kennis van zaken ..
Super mooie winkel . Overzichtelijk en alle producten zijn geprijst .fijn personeel waarvan je als klant rustig op je eigen tempo door de winkel mag lopen
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  Geschreven op 16-02-2018
Totaalbeoordeling:
Top service.
Montage service is erg handig en goed. Top deze mogelijkheid bij internet bestellingen. In één bezoek alles geregeld.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 16-02-2018
Totaalbeoordeling:
Geweldige service.
Prima service,snel bezorgd.De installateur XXX was heel vlot en aardig .Al mijn vragen werden beantwoord.Ook kreeg ik goede tips..Ben tot nu toe zeer tevreden .Super.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 16-02-2018
Totaalbeoordeling:
Ouderwets goed!.
Met de komst alle webshops verdwijnt er steeds meer service en professioneel advies. Niet bij PlatteTV! Mails worden binnen 10 minuten beantwoord, je kunt bellen, whatsappen en zelfs naar de winkel om de TV’s in het echt te bekijken. De mensen in de winkel zijn als je binnen loopt al op de hoogte van het mailcontact en vertellen je precies wat je wilt weten. En dat terwijl je alleen maar komt oriënteren. Het persoonlijke contact is echt top! De winkels hebben normale lichtomstandigheden zoals een woonkamer en hebben plek en ruimte genoeg om eens even echt goed voor een bepaalde tv te gaan zitten. Er zijn namelijk zithoekjes gemaakt. Slim idee! De verkopers denken goed met je mee en zijn niet pusherig. Deze vier elementen maken een groot verschil ten opzichte van andere winkels. Dit samen met een strakke inruilwaarde voor mijn oude tv heeft bij mij geleid tot een prettige aankoop. De LG OLED C7 is overigens waanzinnig. Een compleet andere kijkervaring dan LCD.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 16-02-2018
Totaalbeoordeling:
Snelle heldere communicatie, erg goede service.
Voor plattetv.nl gekozen om een aantal redenen, uitgebreid gamma, correcte prijs en goede reviews op websites zoals tweakers.net. Communicatie was vanaf het eerste contact erg vriendelijk, erg snel en duidelijk. Product werd voor me besteld, betalen bij afhaling was geen probleem en minder dan een uur later kon ik het al afhalen. Tijdens het hele process houden ze je op de hoogte, erg duidelijk allemaal. Afhalen in de winkel was ook top, vriendelijke kerels, alles snel geregeld, mee geholpen in de auto te leggen, ... alles erg goed.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 16-02-2018
Totaalbeoordeling:
Goede service, klantvriendelijk geholpen.
Ik ben erg goed geholpen. De gesprekken via de livechat verliepen ook prima. Medewerkers denken mee in oplossingen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 16-02-2018
Totaalbeoordeling:
Netjes gewerkt en een geweldige service! Een aanrader!.
Na enkele jaren wederom voor Plattetv.nl gekozen, omdat ik destijds al zeer te spreken was over de service. En wederom ben ik een zeer tevreden persoon. A. is een weekje of 2 geleden bij ons langs geweest om onze Sony televisie en Sonos boxen te komen plaatsen / installeren. Ik ben achteraf blij dat ik dit aan Plattetv.nl overgelaten heb. Het was een aardig werkje! Vooral het wegwerken van alle kabels is werkelijk super netjes gedaan. Daarnaast is alles goed geïnstalleerd en ingesteld. Alles werkt naar behoren! Wat een beeld en geluid! Het is wel een investering geweest, maar dit is het zeker waard geweest. Ik ben voor de aanschaf van alles in de winkel langs geweest. Hiervoor heb ik mezelf eerst geïnformeerd via de website, welke erg overzichtelijk is en makkelijk te volgen. Kortom: Volgende keer ga ik zeker weer naar Plattetv.nl! Dus Plattetv.nl: Ga vooral door met waar jullie mee bezig zijn!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 16-02-2018
Totaalbeoordeling:
Super monteur en zeer nette firma maakt een top team.
De eerste afhandeling verliep via de Tel er stonden nog een paar vragen open. Deze zeer naar tevredenheid beantwoord. Vervolgens mijn order een Phillips TV besteld. Het vervolg van aflevering plaatsing en instruktie was niet te overtreffen. Geweldig in tijden niet meegemaakt. Het volgrnde wat ik koop komt zeker bij hun vandaan xxxx xxx
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 16-02-2018
Totaalbeoordeling:
Fantastische winkel!.
Geweldige zaak en ontzettend goedkoop!, ik heb in totaal 450€ korting gehad op mijn televisie van 3000€!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 16-02-2018
Totaalbeoordeling:
Super geweldige service..
Klantvriendelijk, perfecte uitleg, snelle levering en uitmuntende service. Kwaliteit zeer goed en altijd de laagste prijs. En je wordt goed op de hoogte gehouden voor het bestelde artikel binnen is.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 16-02-2018
Totaalbeoordeling:
Prima service en goede prijs.
Prima service, goed advies, vriendelijk en behulpzaam personeel,. Prima prijs aangeboden gekregen voor de Heos set.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 16-02-2018
Totaalbeoordeling:
Verstand van zaken..
Snel en goed geholpen, mensen weten duidelijk hoe ze hun klanten moeten helpen. Winkel zijn groots en ruim opgezet.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 16-02-2018
Totaalbeoordeling:
Goed advies.
Duidelijke antwoorden op de chat gehad. Daardoor gekozen en gekocht. Snelle levering en alles perfect aangekomen. Incl de extra kabel die ik later erbij besteld heb
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 15-02-2018
Totaalbeoordeling:
Aardig en goed geholpen.
Ik heb voor platte-tv gekozen omdat ze snel zijn en hun bediening altijd heel aardig is. Ze denken mee met wat je aan het zoeken bent, hoeveel je kan betalen, en zijn flexibeler dan bij andere winkels.
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  | 
4
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |