Uw mening over PlatteTV.nl

  • Pluspunten
  • Klantenservice
  Geschreven op 15-01-2018
Totaalbeoordeling:
Uitmuntende service..
Ik ben in Utrecht in de winkel geweest. Jonge betrokken mensen nemen de tijd voor je. Er is een goed assortiment aanwezig om een juiste keuze te kunnen maken en het product was op voorraad. Er wordt met je meegedacht en dat maakt een keuze een stuk gemakkelijker. Tot slot wordt je aankoop zelfs tot aan de auto gebracht. top!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 14-01-2018
Totaalbeoordeling:
Prima service.
Toen mijn product niet goed werkte ben ik goed geholpen door de klantenservice en heb ik een nieuw producf gekregen zonder moeilijk te hoeven doen. Goede service dus!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 14-01-2018
Totaalbeoordeling:
Uitstekende service: vriendelijk en vakkundig..
Verrassend groot aanbod. Door de inrichting van de zaak had het een erg warme, huiselijke en gezellige sfeer. Totaal anders dan de standaard tv-zaak.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 14-01-2018
Totaalbeoordeling:
service perfect bij platte tv.
goed advies service uitstekend, antwoord op alle vragen duidelijk uitleg, persoonlijke service, hulpzaam met dozen in de auto zetten
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 14-01-2018
Totaalbeoordeling:
meedenkend en zeer beleefd.
Strakke showroom, Aardig personeel, meedenkend en vooral behulpzaam! Ik was al een half jaar opzoek naar een versterker en 6 verschillende winkels geweest maar die hulp die ik bij platte tv krijg was uitmuntend! Mijn dank is groot!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 14-01-2018
Totaalbeoordeling:
Prachtige grote winkel.
We zijn goed geholpen en werden goed geinformeerd over het product netjes afgehandeld en een aardige verkoper die ondanks de drukte ons tussendoor geholpen heeft , mooie ruime winkel met een hoop producten die netjes te bezichtigen zijn
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 14-01-2018
Totaalbeoordeling:
Ben heel goed geholpen.
Hele fijne winkel.Ruime keuze en goed overzichtelijk. En vriendelijk personeel. Goed berijkbaar op fiets en auto.Deze winkel zou ik iedereen aanraden.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 14-01-2018
Totaalbeoordeling:
Goede service!.
Goede service. Had via internet een buitenkansje gekocht en zou die de volgende dag ophalen in de winkel. Ik kreeg echter de volgende ochtend te horen dat deze helaas al verkocht was. Toen kwam de medewerken van Plattetv.nl met een goed voorstel. We zij er uiteindelijk goed uitgekomen en ik kon die zelfde middag nog de tv ophalen. Ook bieden ze een mooie service aan voor in totaal drie jaar met pixel garantie. Ook in de winkel werd ik erg netjes geholpen. Ze hebben zelfs de tv in mijn auto gezet. Ik zou Plattertv.nl aan iedereen aanraden!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 14-01-2018
Totaalbeoordeling:
Geweldige service en TV.
De winkel is zeer toegankelijk. Klanten worden direct verwelkomd en de verkoper is enthousiast en zeer behulpzaam en vriendelijk
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 14-01-2018
Totaalbeoordeling:
Deskundig advies.
Vriendelijke verkoper en vonden hier de receiver met de mogelijkheden die we zochten voor een redelijke prijs
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 14-01-2018
Totaalbeoordeling:
service top, duidelijke uitleg en vriendelijk personeel.
Goed geholpen, rustig en duidelijke uitleg en verteld over de vele mogelijkheden. Diverse producten uitgelicht en zo zijn we tot de juiste aankoop gekomen
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 14-01-2018
Totaalbeoordeling:
Perfect advies.
Heel mooie nieuwe winkel met een prettige sfeer. Vakkundig en vriendelijk personeel. Nu nog het koffie apparaat aansluiten.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 13-01-2018
Totaalbeoordeling:
Mooie aanbieding.
Onlangs een Philips 32 inch toestel besteld, door PlatteTv.nl een aanbieding gekregen om mijn bestelde toestel om te ruilen voor een beter model zonder bijbetaling! Dat was al geweldige service. Diezelfde dag opgestuurd en de dag daarna ontvangen. Nog geen ervaring met het toestel zelf maar dat komt wel goed. Al met al zeer goede service! De 9 is voor de service.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 13-01-2018
Totaalbeoordeling:
Gewoon top.
Een hoop keuze snelle service uitleg over de verschillen ook nog een handje gehad met de televisie in de auto te krijgen top!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 13-01-2018
Totaalbeoordeling:
Goede service. Ze helpen sjouwen tot in de auto..
Nieuw in de regio. Goede aanvulling. Prima service. Internet bestelling ging snel en vlekkeloos. Voor herhaling vatbaar.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Verzendkosten
  Geschreven op 13-01-2018
Totaalbeoordeling:
Fabeltastische snelheid en levering.
Ik was op zoek naar mijn artikelen en ben toen tegen deze site aangelopen. Overzichtelijk, handig en goedkoop en ze hadden wat ik nodig had. Zelfs als combinatiekoop. Klasse.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 13-01-2018
Totaalbeoordeling:
zeer goede service.
Er werd met ons meegedacht,niet opdringerig en wij hebben een mooi aanbod gekregen waar wij zeer tevreden mee waren omdat het een cadeau was voor onze dochter en schoonzoon.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 13-01-2018
Totaalbeoordeling:
Uitstekend geholpen en een fantastische service.
Naar veel grote bestaande winkels geweest maar hadden ze geen vak kennis. Hier maken ze hun woorden waar een aanbeveler voor iedereen die voor kwaliteit kiest tegen een scherpe prijs.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 13-01-2018
Totaalbeoordeling:
Laagste prijs en uitstekende, behulpzame verkoopsdienst.
Alles netjes geregeld via de chat. Zelfs een extra lage prijs bekomen door wat te onderhandelen. Snel en netjes geleverd. Voor 100 euro 3 jaar aan huis herstellingen, zelfs in Belgie. Wat wil je nog meer? Misschien dat je ook via Paypal zou kunnen betalen? Alles prima in orde. Een aanrader!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 13-01-2018
Totaalbeoordeling:
Geweldige service !!.
Echt super! Philips smart tv besteld en kreeg een e-mail met nog een aantrekkelijker aanbod! En terwijl deze tv bijna €100,- duurder was kregen wij deze voor dezelfde prijs! En snel geleverd! Top service :)
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
31
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |