Categorie

Merken

Meer tonen

Veilig & Vertrouwd



LAATSTE REVIEWS

Door: Dhr. P van Waarden

Geplaatst op: 25-02-2019

Review met 5 sterretjes

Perfecte service

Door: Dhr. Ro

Geplaatst op: 23-02-2019

Review met 5 sterretjes

Zo hoort een gespecialiseerde winkel te zijn

Door: Dhr. M Wischmeyer

Geplaatst op: 19-02-2019

Review met 5 sterretjes

Vakkundig advies

Bekijk alle reviews

Uw mening over PlatteTV.nl

  Geschreven op 13-01-2018
Totaalbeoordeling:
Goed advies over nieuwe aankoop.
Op zoek via Kieskeurig naar een nieuwe receiver kwam ik bij Plattetv.nl terecht. Omdat ik toch graag zie wat ik koop, naar Amsterdam gegaan en daar prima te woord gestaan door de verkoop medewerker. Receiver nu een week in huis en bevalt prima, makkelijk de geluidsweergave in te stellen en een hele verbetering tov m'n vorige receiver.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 13-01-2018
Totaalbeoordeling:
Koop hier je tv!.
Hele aardige mensen en ben goed geïnformeerd! Service is goed en ze hebben mij zelfs nog geholpen met een cashback actie. Super bedankt!!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 13-01-2018
Totaalbeoordeling:
Vakmensen.
Ik zag door alle types niet goed welke ik moest kiezen , telefonische goed geholpen en samen tot een perfecte tv voor mij gekomen. dag later zelf opgehaald mensen nemen ook rustig de tijd voor je komen de afspraken na.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 13-01-2018
Totaalbeoordeling:
Wonderful service!.
I chose this store particularly because it is specialized on this electronics segment, and because I had the same pleasant experience first time I purchased my previous TV, 4 years earlier. They're the experts! :)
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 12-01-2018
Totaalbeoordeling:
Alles verliep goed.
65 inch Philips tv besteld en snel ontvangen. Ben blij met mijn aankoop. Goed product voor een leuke prijs. Ik beveel Plattetv.nl zeker aan.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 12-01-2018
Totaalbeoordeling:
Prima service. Goede uitleg over de producten.
Shop is goed ingericht. Verschillende hoeken met verschillende type tv's. Goede uitleg over de verschillen en de kwaliteiten van de verschillende tv's. Vriendelijk en deskundig personeel. Nemen , ook als het druk is, alle tijd voor vragen
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 12-01-2018
Totaalbeoordeling:
Gedreven installateur.
Niet zozeer de shop als wel de service van de installateur XXX Een gedreven jongeman, die liefde heeft voor het vak, dat hij uitoefent. Hij werkt uitermate netjes en ging niet eerder weg totdat alles het perfect deed. Klasse
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 12-01-2018
Totaalbeoordeling:
Super goeie service.
Ik heb voor platte tv gekozen omdat zei een mooie aanbiedingen hadden Ik zag op internet een tv staan en die was bij platte tv het goedkoopst Net zo als vele anderr producten zou hier ook zeker vaker wat kopen In de winkel werd ik goed geholpen en hebben mijn veel uit gelegd
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 12-01-2018
Totaalbeoordeling:
Geweldige Service en advies.
Ik had van te voren een televisie gezien welke ik graag wilde kopen. In de winkel gaf de verkopen mij het advies om de juiste keuze te maken. Wat is belangrijker het beeldkwaliteit of verlichting op de achtergrond. Hij liet duidelijk de verschillen zien en ik koos voor beeldkwaliteit.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 12-01-2018
Totaalbeoordeling:
Prima service.
Mensen zijn kundig, flexibel en vriendelijk. Mooie tv en altijd onderhandelingsruimte. Koop al jaren bij plattetv. Internetprijzen in de winkel!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 12-01-2018
Totaalbeoordeling:
Goede service, ook bij het bevestigingen.
Vriendelijk personeel, goede producten gekocht. De service bij het monteren was netjes en vriendelijk
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 12-01-2018
Totaalbeoordeling:
Snel, zorgvuldig en correct = tevreden klant!.
Na een vervelende ervaring bij een andere webshop heb ik mijn playseat bij Plattetv.nl besteld. Dit was hier mijn 1e aankoop maar de service en snelheid vd levering was zeer naar wens dus dit was zeker niet de laatste keer!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 12-01-2018
Totaalbeoordeling:
Snel en duidelijk.
Woensdagavond besteld, vrijdagochtend geleverd. Voortdurend op de hoogte gebracht van de status van de bestelling. Keurig verpakt. De goedkoopste. Oftwel goedkoop, snel en goed!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 12-01-2018
Totaalbeoordeling:
Ben zeer tevreden en goeie advies van platteland..
Ze geven goeie advies. Vriendelijk mede werkers Ik zou advies geven om langs te gaan naar platteland.om te zelf te ervaren. Hoe ze met de klanten om gaan. Top platteland.Arnhem
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 12-01-2018
Totaalbeoordeling:
Geslaagde verassing.
Een tv uitgekozen op plattetv.nl en een goede aanbieding gehad via de chat. Hierop akkoord gegaan. De tv werd op vrijdag geleverd op afgesproken tijdstip als verjaardagscadeau voor mijn moeder. Heel erg geslaagd tot nu toe want ze is er enorm blij mee! Postnl levering was ook zeer vriendelijk en alles werd uitgepakt en op de juiste plek gezet.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 11-01-2018
Totaalbeoordeling:
Aandacht voor de klant!.
Men neemt de tijd om uitleg te geven maar vooral ook om vragen te stellen. Ook het demonstreren van aanwezige apparatuur is geen enkel probleem.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 11-01-2018
Totaalbeoordeling:
Zeer gemotiveerd personeel en heel attent.
Bij Platte TV kun je flink voordeel halen omdat de prijzen laag zijn. De service en de adviezen zijn uitstekend. Afspraken worden keurig en snel nagekomen. Fijn dat men ook eigen winkels heeft naast het internetbedrijf. Ik heb met beiden een prima ervaring.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 11-01-2018
Totaalbeoordeling:
In 1 woord .....uitstekend.
Als 1e een heel correcte mailverkeer met mooie aanbiedingen. Product stond netjes klaar in de winkel. Heel goede en begrijpelijke uitleg. Daarbij ook nog korting op de aangeschafte producten. Echt een 10 waard.....complimenten
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  Geschreven op 11-01-2018
Totaalbeoordeling:
Top service.
Een Philips TV bij plattetv.nl besteld. Ook nog een persoonlijke deal kunnen maken. Kreeg binnen enkele minuten direct een mailtje terug. De TV de volgende dag in huis. Ik ben tevreden en zal zeker de volgende keer weer bij platterv.nl bestellen. Topshop!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 11-01-2018
Totaalbeoordeling:
Echt super tevreden!!.
Echt goeie service en nette behandeling en goeie uitleg van een tv welke ik gekocht heb. Tevens savonds geregeld de volgende dag stond de tv hier in de kamer!! Ivo bedankt voor je goeie hulp!
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
32
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |