Categorie

Merken

Meer tonen

Veilig & Vertrouwd



LAATSTE REVIEWS

Door: Dhr. P van Waarden

Geplaatst op: 13-01-2019

Review met 5 sterretjes

Perfecte service

Door: Dhr. Ro

Geplaatst op: 10-01-2019

Review met 5 sterretjes

Zo hoort een gespecialiseerde winkel te zijn

Door: Dhr. M Wischmeyer

Geplaatst op: 10-01-2019

Review met 5 sterretjes

Vakkundig advies

Bekijk alle reviews

Uw mening over PlatteTV.nl

  • Pluspunten
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  Geschreven op 11-01-2018
Totaalbeoordeling:
Heel goed geholpen, zelfs met korting..
Heel vriendelijk geholpen door een medewerker. Gewezen op kortingen. Uutwindelijk bestwlling in winkel opgehaald ipv laten bezorgen.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 11-01-2018
Totaalbeoordeling:
Super Service!!!!.
Zondag avond een Philips smart tv besteld. Maandag ochtend een mailtje ontvangen dat ze mij voor het zelfde geld het aller nieuwste type kunnen aanbieden! ( super service toch!! ) de meeste bedrijven zouden toch het liefste van de oude modellen af zijn. Nou bij plattetv.nl hebben ze het liefste een blije klant
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 11-01-2018
Totaalbeoordeling:
Top service..
Play seat besteld, keurig mail dat ie niet op voorraad was. Duurdere stoel aangeboden voor dezelfde prijs! Nadien nog een stuur bij besteld. Had ik eerst bij de specialist gedaan, bleek gebruikt en na 2uur defect. Bij platte tv een nieuwe besteld voor nog lagere prijs. Deze werkt super en was wél nieuw uit doos!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 11-01-2018
Totaalbeoordeling:
Goede service.
Deze winkel leek me het meest voordelige. Type welke ik wilde hebben was niet op voorraad. Een nieuwe type is aanbevolen en hierop werd ook een korting gegeven. Prima dus. Levering via TNT POst. GIng ook conform afspraak. Tv was keuring in doos. Kortom een aanrader!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 11-01-2018
Totaalbeoordeling:
Fantastisch aanbod!.
Nadat ik de Onkyo receiver TX-8150 had besteld bij PlatteTV .nl kreeg ik een e-mail met de vraag of ik de nieuwe én betere versie TX-8250 voor dezelfde prijs wilde ontvangen. Uiteraard heb ik dit aanbod geaccepteerd en een dag later had ik de receiver in huis. Wie wil nu niet zo het nieuwe jaar beginnen?!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 11-01-2018
Totaalbeoordeling:
goede voorlichting en fijn koopproces.
goede voorlichting, adequate hulpmiddelen steun, verzekering en reinigingsset. Probleemloos onderhandelingstraject waarin echt aanbieding op maat is uitgewerkt en aangeboden.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  Geschreven op 11-01-2018
Totaalbeoordeling:
Goede, snelle, volledige en eerlijke service!! Een aanrader!.
Na een lange periode vol wikken en wegen hebben wij eindelijk een nieuwe tv in het vizier gekregen. De website plattetv.nl viel allereerst positief op vanwege de lagere prijzen. Naast dit niet onbelangrijk feitje is de benaderbaarheid van medewerkers zeer goed; voor vragen over het product hebben wij enkele malen contact opgenomen via de snelle chatfunctie. De medewerkers hebben ons goed, snel, volledig en eerlijk op de hoogte gesteld van alle (on)mogelijkheden van onze beoogde aankoop. Verder werden wij direct op de hoogte gesteld van actuele acties die zeer interessant zijn gebleken voor ons. Aangezien wij natuurlijk niet elk jaar een nieuwe tv aanschaffen zijn wij zeer tevreden met alle mogelijkheden die plattetv.nl biedt: van kundige productinformatie tot aan de bezorging (inclusief ophanging en installatie!) van onze nieuwe 75 inch tv! Hij staat sinds vandaag prachtig in onze woonkamer, na de snelle installatie door twee bezorgers...:D. Een echte aanrader....!!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 11-01-2018
Totaalbeoordeling:
prima geholpen.
op aanraden van mijn zoon ,een tv bij jullie gekocht .Via de chat informatie gevraagd ,goed geholpen ,bestelling geplaatst ,beter aanbod gekregen ,deze aangenomen en na 1 dag zorgvuldig volgens afspraak geleverd .Nu genieten van een perfecte t.v
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 10-01-2018
Totaalbeoordeling:
Super winkel.
Hele fijne winkel met veel keuze . Alles mooi overzichtelijk opgesteld , om een zo goed mogelijk beeld te geven. Ook fijne luister hoeken . Daarnaast in elke prijsklassen ,aanrader deze winkel .
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 10-01-2018
Totaalbeoordeling:
Snelle en goede service..
Hier hebben ze verstand van zaken en voorzien je hierbij nog van een goed en duidelijk advies ook het assortiment is top.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 10-01-2018
Totaalbeoordeling:
Erg goede chat service.
Tijdens het bezoek aan plattetv werd ik erg goed geassisteerd door de medewerker waardoor ik precies de juiste tv voor mijn toepassing heb kunnen kopen,
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 10-01-2018
Totaalbeoordeling:
Helemaal TOP.
Goede prijs. Zeer snelle levering. Contact met Platte TV zeer goed en snel. Kortom wij zijn heel tevreden.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  Geschreven op 10-01-2018
Totaalbeoordeling:
Super alles afgehandeld. Van mail tot tv in huis.
Eerlijke mensen en geweldige deals. Draaien er niet om heen en forceren ook niets voor verkoop. En dan nog de prijs!!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 10-01-2018
Totaalbeoordeling:
Erg mooie TV voor een prima deal.
Naast de deal van LG zelf kreeg ik een behoorlijk bedrag voor de oude TV terug. Dit heeft mij over de streep getrokken. Ook de gratis LG telefoon kon ik inruilen voor extra cash. De telefonische bereikbaarheid van de winkel in Doetinchem lukt niet en daarna de klantenservice ook niet. Was 2 januari....misschien nieuwjaarsfeestje! Installatie perfect!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 10-01-2018
Totaalbeoordeling:
Super service!.
Ondanks een drukke zaterdagmiddag werd ik zeer vriendelijk geholpen. Online had ik een LG tv gezien die ik wilde aanschaffen. Ik woon in Rotterdam en had eerst gekeken of er voorraad was in de winkel in Breda. Dat was het geval. Aangekomen in de winkel was de tv gereserveerd. Maar er werd alles aan gedaan mij de tv mee te geven. Ze hebben een nieuwe reservering gemaakt voor de andere klant omdat die toch pas over een week zou komen. Ik voelde me echt gewaardeerd als klant en men was oprecht vriendelijk. Zeker aan te bevelen.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 10-01-2018
Totaalbeoordeling:
Geweldige service.
Geweldige shop en zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Echt een aanrader ! Prima bereikbaar per auto en parkeren voor de deur dus makkelijk om je spulletjes mee te kunnen nemen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 10-01-2018
Totaalbeoordeling:
Als veen sneltrein.
Na vooraf reeds via E-mail contact te hebben gehad over de aankoop van een TV toestel, was de afhandeling in de winkel volledig conform de afspraak.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 10-01-2018
Totaalbeoordeling:
Heel goed voorgelicht.
We wisten nog niet welk merk qua geluid aan onze voorwaarden zou voldoen. Na uitgebreide demo wel :)
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 10-01-2018
Totaalbeoordeling:
supergave livechat.
Op de site terecht gekomen via google. Wat blijkt de beste prijs mooie inruilprijs voor oude TV. Prima geholpen via de live chat
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 10-01-2018
Totaalbeoordeling:
Zeer klantvriendelijk en op transparante wijze geholpen.
Eerlijk in het advies en prijsstelling. Vriendelijke adviseur die een deskundige indruk maakt en over een gezonde dosis humor beschikt
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
33
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |