Categorie

Merken

Meer tonen

Veilig & Vertrouwd



LAATSTE REVIEWS

Door: Dhr. P van Waarden

Geplaatst op: 13-01-2019

Review met 5 sterretjes

Perfecte service

Door: Dhr. Ro

Geplaatst op: 10-01-2019

Review met 5 sterretjes

Zo hoort een gespecialiseerde winkel te zijn

Door: Dhr. M Wischmeyer

Geplaatst op: 10-01-2019

Review met 5 sterretjes

Vakkundig advies

Bekijk alle reviews

Uw mening over PlatteTV.nl

  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 10-01-2018
Totaalbeoordeling:
Super snel livechat.
Door te livechatten was mijn keuze snel gemaakt en kreeg er ook nog een HDMI kabel bij. Helaas werd die pas geleverd nadat ik er nog een keer om vroeg maar een foutje kan altijd gebeuren. Deze werd alsnog netjes nageleverd. Al met al een supersnel klantvriendelijk bedrijf! Ga zo door!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 10-01-2018
Totaalbeoordeling:
uitstekende service en benadering.
prima prijs kwaliteit en behandeling. goede informatie wat betreft het toestel wat we aangekocht hebben.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 10-01-2018
Totaalbeoordeling:
Perfecte deal. Prima prijs en keurige levering.
Duidelijke site. Scherpe aanbiedingen. Prima contact via live shat. Keurige aanbieding inclusief inruil.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 10-01-2018
Totaalbeoordeling:
Een geweldige service.
Na mijn bestelling werd ik geïnformeerd dat er een onderdeel al binnen was en duidelijk aangegeven wanneer het tweede kwam, hiervan heb ik nu per mail weer een bevestiging ontvangen, ook op mijn antwoord werd vriendelijk geantwoord, hier word ik als klant blij van, ook de herkenning in de winkel en het correct afwerken, dank je wel.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 10-01-2018
Totaalbeoordeling:
goede service.
winkel gevonden op internet maar wilde toch even naar de winkel in Nijmegen het was even zoeken maar gevonden.......in de winkel lekker vlot en goed geholpen echt mensen met verstand van de zaken tv gekocht meegenomen en bij aansluiten lukte er iets niet, even gebeld en werd prima geholpen zodat ik snel tv kon kijken
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 10-01-2018
Totaalbeoordeling:
Top levering.
Goede service en bereikbaarheid per mail, telefoon en chat. Mooie prijzen en snelle levering. Kortom top.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 10-01-2018
Totaalbeoordeling:
P.uike L.euke A.ctie's T.evens T.erecht E.en T.op V.erkoper.
In filiaal Utrecht werden wij verrast door de mooie geluids opstellingen van verschillende merken. Deze opstellingen stonden ruim uit elkaar om goed te kunnen vergelijken.( Een voorbeeld voor de concurrentie). Na even rond te kijken ( geen opdringerige verkopers achter je aan ) gevraagd om uitleg en vergelijk . Dit werd met passie en enthousiasme en verstand van zaken gedaan. Ook kregen wij bruikbare tips i.v.m. aansluiten,opstelling en bediening. Wij hebben veel kijk en luister plezier van de gekochte opstelling .
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 10-01-2018
Totaalbeoordeling:
Mooie winkel met keurige service!.
Overzichtelijk assortiment. Leuk om even lekker rond te lopen en te genieten van al het moois dat momenteel op de markt is. Personeel is niet opdringerig, informatief en behulpzaam.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 09-01-2018
Totaalbeoordeling:
Goed geholpen!.
Goede webshop kwam als goedkoopste uit de bus en goede service, kwamen zelfs met een betere aanbieding (via de mail) dan die ik had gevonden(nu een betere nieuwere tv voor een kleine meerprijs) Ook via de live chat goed geholpen toen er een onderdeel miste(philips). Snelle duidelijke levering via post nl. Dik tevreden!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 09-01-2018
Totaalbeoordeling:
top service.
Enthousiast verkopers met kennis van zaken, en alles binnen een dag geleverd volgens afspraak! Vragen n.a.v. Installatie adequaat opgelost .
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 09-01-2018
Totaalbeoordeling:
Zeer deskundige en servicegerichte adviseur.
Grote ruimte, alles te zien en te horen, deskundig advies. Prettig geholpen. Ruime gelegenheid voor gratis parkeren. Zeer goed bereikbaar. Veel aandacht voor de wensen en situatie van de klant.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 09-01-2018
Totaalbeoordeling:
Snelle en goede service.
Ik wist niet zo goed welke tv nou goed zou zijn maar omdat jullie mij geholpen hebben kom ik mij goed oriënteren, om welke tv te kopen en Dus daarom hebben wij door jullie een lg oled65c7 waar we heel blij mee zijn .
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 09-01-2018
Totaalbeoordeling:
Top service.
Ik zag een tv die al in de aanbieding was, krijg je als je een berichtje stuurt voor een deal, daar nogmaals korting bovenop. Dat heb ik nog nooit meegemaakt. Zelfs het parkeergeld krijg je terug!!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 09-01-2018
Totaalbeoordeling:
Service van NU.
Nooit gedacht dat ik via de chat in 5 min alles kon regelen. Het was donderdag toen ik het bestelde maar hij kwam al op vrijdag ochtend bij mij op de deur. Keurig compleet en snel. Bedankt medewerkers van Platttv voor top service. Dit noem ik service van NU.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 09-01-2018
Totaalbeoordeling:
Prima service en scherpe prijs.
Winkel in Nijmegen geeft ook een prima service nadat je er hebt gekocht. Geen enkele vraag is teveel. Chapeau!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 09-01-2018
Totaalbeoordeling:
Top Ervaring !!.
Onlangs een LG aangeschaft d.m.v. de LiveChat van PlatteTV.nl Ben zeer netjes en vriendelijk geholpen door verkoper H waardoor ik al snel overtuigd was om hier mijn nieuwe TV te kopen. Kortom een zeer goede ervaring, ook de levering was mooi op tijd
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 09-01-2018
Totaalbeoordeling:
Top service in de winkel en perfecte installatie op locatie!.
In de net geopende winkel te Amsterdam werd ik top geadviseerd door N op het gebied van OLED TV's. Binnen 1 week na betaling in de winkel werd het geheel perfect op locatie door Danny geïnstalleerd!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 09-01-2018
Totaalbeoordeling:
Mooie prijs en top service.
In tegenstelling tot andere webwinkels had PlatteTV een mooie nieuwjaarsaanbieding en na uitstekend advies heb ik een LG TV gekocht. Zoals beloofd had ik de volgende dag mijn LG TV in huis, dit is pas TV kijken, super beeld, bedankt PlatteTV:)
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 09-01-2018
Totaalbeoordeling:
Fantastisch aanbod service en prijzen.
Vorige zondag na lang wikken en wegen toch de knoop doorgehakt en een nieuwe LG oled 4K TV gekocht bij platte TV in Breda. De winkel was mij al gekend door hun BBQ afdeling waarover ik ook niets anders dan lof heb. Via de chat werd ik door de mevrouw van de klantendienst over de streep getrokken door nog een kleine toegeving in de prijs. Daarna liep alles als een trein. Bestelling bevestigd op mail, ik naar Breda en s avonds keken wij naar een super TV.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 09-01-2018
Totaalbeoordeling:
Snel geregeld, formeel en informeel op het juiste moment!.
Via de site een deal laten maken en gevraagd of ik deze in Utrecht kon halen, heel fijn dat dit in het weekend zelfs geregeld wordt! In de winkel zelf aangegeven dat ik haast had waarop de verkoper zijn upselling praatje achterwegen liet, dank! Er werd geholpen de Tv in te laden en ik was zo weer weg! Top service
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
34
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |