Uw mening over PlatteTV.nl

  Geschreven op 09-01-2018
Totaalbeoordeling:
Goede service, mooie prijs en een mooie winkel..
Na wat zoeken bij diverse winkels terecht gekomen bij Plattetv. Prettig om in de zeer fraaie winkel de apparatuur te zien. Goed meegedacht met oplossingen en een scherpe prijs. Een aanrader dus.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 09-01-2018
Totaalbeoordeling:
Geweldige service en top begeleiding bij aankoop!.
Na het bekijken van mijn gekozen product nog wat aanvullende informatie opgevraagd via de livechat, daarbij super te woord gestaan en perfect begeleid om tot een aankoop te komen. Webshop is super overzichtelijk en personeel is super klantvriendelijk! Een aanrader voor iedereen!!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 09-01-2018
Totaalbeoordeling:
Super service.
Goed geholpen en goede service super fijne winkel zijn zeer tevreden over onze aankoop daarom krijgt deze winkel een dikke 10
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 09-01-2018
Totaalbeoordeling:
Eerlijk zijn en goede advies.
Prima geholpen en eerlijk advies wat iedereen begrijpt. Dringen niet op en geeft je de kans om rustig rond te kijken.erg tevreden!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 09-01-2018
Totaalbeoordeling:
Top service.
Keus- bodem prijzen - uitstekende dienst - advies - snelheid. Geen slecht punt. Ik zal deze winkel aanbevelen. Een
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 09-01-2018
Totaalbeoordeling:
Prima advies en levering!.
Om onze (oude breedbeeldbuis) PC te vervangen hadden we ons al een tijdje in het algemeen georiënteerd welke platte TV aan te schaffen. Recent hebben we advies (via chatsessie) gevraagd bij PlatteTV en kregen dat duidelijk. Ook werd ons nog een aantrekkelijke aanbieding gedaan. Na bestelling zijn aflevering, ophanging en installatie prima verzorgd, en volgens afspraak snel! Dus alles verliep soepel, zowel advisering als levering. Ook de ophanging en installatie zijn uitstekend gedaan.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 09-01-2018
Totaalbeoordeling:
Goede hulp goede prijs.
in de winkel ben ik na ruim vooronderzoek gaan twijfelen tussen een aantal tv's. Uiteindelijk voor een premium model, welke ik in gedachte had, gekozen na eerlijk en gedetailleerd technisch advies.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 09-01-2018
Totaalbeoordeling:
Prima geregeld.
Goed te bereiken, prima afhandeling. Ik heb het ze ook wel makkelijk gemaakt, wist exact wat ik wilde en wat het ging kosten. Maar begrip voor.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 09-01-2018
Totaalbeoordeling:
Geweldige service.
Goede en uitgebreide uitleg tussen de televisies. Goede showroom ipv onder de to lampen zoals in alle grote ketens zodat het verschil kwa schermen duidelijk uitgelegd kan worden.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 09-01-2018
Totaalbeoordeling:
Netjes afgehandeld en op de hoogte gehouden van de levering..
Via een chat gesprek een aanbod gekregen voor inruil van mijn oude tv bij aanschaf van een nieuwe. Alles besproken wat besproken moest worden echter werd op de 1ste afleverdatum gebeld dat de tv beschadigd was in de bestelbus doordat er een andere tv op was gevallen. Beetje apart dat dit kan want je zou denken dat alles netjes vast zit maar goed ik werd tijdig op de hoogte gesteld. De vervolgafspraak was gemaakt voor de vrijdag daarop en op maandag kreeg ik een telefoontje dat er een model beschikbaar was gekomen en of de levering die dinsdag kon plaats vinden. Uiteraard zeer wenselijk dus afspraak gemaakt, nieuwe tv geleverd, oude meegegeven en geniet nu al een aantal weken van 4k HDR tv. Alles prima afgehandeld maar de mogelijkheid dat een tv kan vallen in de bus kost ze 1 puntje. Zou niet mogen bij een specialistische webshop voor TV met eigen koeriers.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 09-01-2018
Totaalbeoordeling:
Persoonlijk met kennis van zaken.
Vriendelijk en geinteresseerde verkoop. Kennis van zaken en goed advies. Alle tijd om te beslissen. Geen enkele druk. En auto voor de deur parkeren is ook fijn bij het ophalen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 09-01-2018
Totaalbeoordeling:
Supersnelle levering!.
Via de website (‘s middags) een bestelling gedaan. Heel kort daarna ontving ik al een verzendbevestiging. De volgende morgen al geleverd. Werd goed op de hoogte gehouden via track en trace. Dikke pluim! Een aanrader!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 09-01-2018
Totaalbeoordeling:
Platte TV Nijmegen.
We zijn vandaag erg goed geholpen bij Platte TV Nijmegen. Veel vragen gesteld, we kregen duidelijke antwoorden over de verschillen en de voor- en nadelen. De verkoper had duidelijk veel kennis maar heeft ook goed geluisterd naar onze wensen. Ook goede koffie én een mooie aanbieding op maat gekregen. Al met al een zeer prettige no-nonsense winkel die we eenieder van harte kunnen aanbevelen!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 09-01-2018
Totaalbeoordeling:
geweldig.
Ben goed geholpen door een van hun medewerkers. Snelle communicatie via email. Heb een 65 inch OLED TV en bijproducten met een mooie korting aangeschaft. Snelle levering. Geniet al een paar dagen van zeer mooi beeld voor de laagst mogelijke prijs.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 09-01-2018
Totaalbeoordeling:
Goede live chat.
Eindelijk een shop die goed gebruikt maakt van live chat. Prima service waarbij echt de tijd wordt genomen voor persoonlijk advies en persoonlijke aanbiedingen. Erg prettige en soepele winkelervaring!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 09-01-2018
Totaalbeoordeling:
Goed advies en snelle levering!.
Zeer goede website. Veel mogelijkheden: inruilen oude TV of korting mogelijk. Snelle reacties per chat en mail
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 09-01-2018
Totaalbeoordeling:
Uitstekende prijzen en service.
In eerste instantie via de live chat overleg gehad. Ik twijfelde tussen een Sonos play 1 en 3. Na uitgebreid informatie te hebben gekregen gegaan voor een Sonos 3. Vandaag besteld, morgen in huis. Ik ben zelfs die middag nog gebeld en er werd mij verteld dat de bestelling onderweg was. Helemaal top! Ook uitstkende prijzen. Goedkoper haast niet te vinden
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 08-01-2018
Totaalbeoordeling:
Uitstekende service en bediening.
Een uitstekende service/bediening en klantvriendelijkheid. Werd geen speciaal merk "opgedwongen" wat in vele zaken wel gebeurd. Goed advies en duidelijk antwoord op alle vragen waar andere zaken het antwoord schuldig bleven. Echt een aanbeveling om naar PlatteTV.nl of naar de shop in Amsterdam te gaan.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 08-01-2018
Totaalbeoordeling:
Professionele en extreem vriendelijke service.
Na op de website een mooie home cinema set gezien te hebben, wilde ik hem toch "real life" komen bekijken. Ik ben hiervoor naar het filiaal in Arnhem geweest. Daar hebben ze me precies de informatie gegeven die ik nodig had, en zelfs prijstechnisch het beste aanbod gedaan. Na aankoop wilde ze zelfs helpen om het product juist in mijn auto te krijgen! Een dikke 10 voor service
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 08-01-2018
Totaalbeoordeling:
TOP service!.
De verkoper (Paul) nam alle tijd om diverse TV's in het gewenste prijssegment te laten zien. Vooral de test video met het balletje liet goed zien waar de processoren van de TV's toe in staat waren. Uiteindelijk een nadere TV gekocht dan we in eerste instantie in gedachten hadden. Inmiddels staat de TV thuis.....helemaal geweldig.
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
35
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |