Categorie

Merken

Meer tonen

Veilig & Vertrouwd



LAATSTE REVIEWS

Door: Dhr. P van Waarden

Geplaatst op: 13-01-2019

Review met 5 sterretjes

Perfecte service

Door: Dhr. Ro

Geplaatst op: 10-01-2019

Review met 5 sterretjes

Zo hoort een gespecialiseerde winkel te zijn

Door: Dhr. M Wischmeyer

Geplaatst op: 10-01-2019

Review met 5 sterretjes

Vakkundig advies

Bekijk alle reviews

Uw mening over PlatteTV.nl

  Geschreven op 08-01-2018
Totaalbeoordeling:
Super zaak... goede service.
Na vervelende opdringerige verkopers bij andere zaken hier perfect geholpen. Ze nemen echt de tujd voor en leggen alles goed uit
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Verzendkosten
  Geschreven op 08-01-2018
Totaalbeoordeling:
Geweldige service online, heel persoonlijk en super livechat.
Ten eerste was de livechat super! Ik werd erg goed geholpenen ook de mail correspontentie was goed. Dat ik zelfs een tip kreeg voor een beter product voor dezelfde prijs maakt dat ik helemaal tevreden ben. De levering was snel, bedankf!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 08-01-2018
Totaalbeoordeling:
Prima service.
Online uitgekomen op platter.nl en via mail contact gezocht. Snel reactie gekregen en offerte op inruil oude audio bij aanschaf nieuw product. En bij afhelen stond alles netjes klaar. Prima snelle service.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 08-01-2018
Totaalbeoordeling:
Goede service.
Ons zoontje van 10 heeft van zn eigen geld een mooie tv geko bt .en uitgekomen op een mooie 32 inch omdat we zo goed geholpen waren
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 08-01-2018
Totaalbeoordeling:
Proffesionele service.
Het eerste contact was via mail. Snelle reactie tijd en direct een vakkundig advies ontvangen. Tevens gaf men aandat we eventueel de oude tv konden inruilen. Inmiddels hebben we een mooie LG OLED thuis staan. Het contact was via mail maar de tv opgehaald in Het filiaal te Amsterdam.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 08-01-2018
Totaalbeoordeling:
Goed deskundig advies en service.
Heel overzichtelijk en duidelijk. Tevens deskundig advies en snelle communicatie. Echt een top winkel! Prachtige televisie gekocht.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 08-01-2018
Totaalbeoordeling:
EP oftewel Platte TV geweldig.
Ik ben geheel tevreden over Platte TV in Doesburg, na een aantal zaken te hebben bezocht in Arnhem en Duiven en op internet was mijn keuze snel gevallen bij Platte TV, de verkoper Jim geeft een goed en eerlijk advies over de nieuwste Televisies en alle mogelijkheden, ook zijn de prijzen zeer aantrekkelijk. Ook is het handig op de website van Platte TV, deskundig personeel waar je ook een goed advies krijgt, en dat men hier geen grijze handel verkoopt, maar producten voor de Nederlandse markt, dus ook met Nederlandse Garantie voor 3 jaar Voor mij is Platte TV in Doesburg beslist een aanrader voor ieders budget. Henk Stokkink Lochem
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 08-01-2018
Totaalbeoordeling:
Geweldige service & klantvriendelijkheid!.
Vooraf contact gehad met een medewerker via de chat waar hij een zeer mooie en scherpe deal kon maken. Zeer goed en vriendelijk geholpen. Mogelijkheid om TV in echt te bekijken en rest in de winkel af te handelen. 2 dagen later naar de winkel, direct geholpen en ook weer zeer klantvriendelijk te woord gestaan. Goed ingelicht over een aantal extra's en alles meteen afgehandeld. Netjes op de hoogte gehouden via mail over de bezorging. TV inmiddels afgeleverd en netjes gecheckt samen met bezorger voor evt beschadiging. Superservice! PlatteTV.nl, ga zo door! :)
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 08-01-2018
Totaalbeoordeling:
Super geholpen met top service.
Googelend naar een vervanger van mijn huidige plasma tv kwam ik bij jullie terecht. Vanwege de prijs, maar ook door de vele reviews die op jullie site staan over de aangeschafte producten. Via LiveChat gekomen tot deze keuze. Had eerst andere type (ouder) uitgekozen, maar door goed advies van Justin uiteindelijk gegaan voor een nieuwer type. Afleveren en gelijk installeren van nieuwe tv was geen probleem, hdmi kabel gekregen omdat, gezien de scherpe prijs, geen extra korting kon krijgen of de oude plasma in kon ruilen. Dit noem ik top service.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 08-01-2018
Totaalbeoordeling:
Service zoals het hoort :-).
Zeer veel keus. Kundig personeel. Na zelf alles te hebben uitgezocht inclusief de specs, konden de verkopers makkelijk meepraten en wisten ze ook echt waar ze het over hadden. Top !!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 08-01-2018
Totaalbeoordeling:
top service.
Nieuwe schop in amsterdam mooi goed geholpen ben al jaren vaste klant, zal dit in de toekomst blijven doen. je weet waar je aan toe bent met een inruil tv super.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 08-01-2018
Totaalbeoordeling:
Totaal service.
De chat met de verkoop verliep zoals je mag verwachten van een club die belangstelling heeft voor klanten die een goed advies op prijs stellen. Installatie volgens afspraak met een prima toelichting.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 08-01-2018
Totaalbeoordeling:
Goed advies!.
op 7 jan een bezoek gebracht aan plattetv.nl. Ontvangst was prettig, geen gejaag of opdringerig. Vertegenwoordiger stelde goede vragen. Hebben drie winkels bezocht en uiteindelijk besloten om terug te gaan naar plattetv.nl vanwege de rust en advies die wij kregen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 08-01-2018
Totaalbeoordeling:
Prima advies en levering!.
Advies gezocht om onze (oude beeldbuis) PC te vervangen. We hadden ons een tijdje in het algemeen georiënteerd om een platte TV aan te schaffen. Advies (via chatsessie) gevraagd bij PlatteTV en kregen dat en ook nog een aantrekkelijke aanbieding. Ook aflevering, ophanging en installatie zijn prima verzorgd, en ook nog geheel volgens afspraak!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 08-01-2018
Totaalbeoordeling:
Veel vriendelijkheid.
Deze shop is goed bereikbaar en goede parkeergelegenheid.Binnen is alles overzichtelijk opgesteld en wordt je door vriendelijke en enthousiaste mensen ontvangen en geholpen.Voor deze winkel gekozen op aanraden van onze zoon die hier ook een tv had gekocht en de prijs was oké. De site is gewoon erg duidelijk en de tv die wij wilde was op voorraad en werd netjes mee in de auto geladen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 08-01-2018
Totaalbeoordeling:
Goed te dealen:).
Gaan met de klant in onderhandeling en geven goed advies. Op een open en eerlijke manier. Eerlijk en goed personeel, top.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 07-01-2018
Totaalbeoordeling:
Fantastische service!!!!??????.
Shop ziet er gelikt uit met goede opstellingen , zodat je alles bijna net zoals in je huiskamer kunt beluisteren en zien
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 07-01-2018
Totaalbeoordeling:
Verstand van zaken, inleven en meedenken met de klant!.
Wij hebben ons bij diverse winkels georiënteerd, de manier van benaderen was erg prettig, geen opdringerigheid, verstand van zaken, voldoende voorraad, uitgebreid assortiment en dus genoeg vergelijkingsmateriaal, tijd nemen, kortom geweldig in alle opzichten!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 07-01-2018
Totaalbeoordeling:
Aankoop oled-tv.
Ik heb voor deze winkel gekozen, omdat de prijzen gunstig zijn. Daarnaast bleek dat de verkopers je goed kunnen informeren en adviseren. Onder het genot van een kopje koffie zijn we tot een goede overeenkomst gekomen.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  Geschreven op 07-01-2018
Totaalbeoordeling:
goede service.
Ik heb gekozen voor PlatteTV, omdat de televisie daar het goedkoopst was. vervolgens werd mij na de bestelling een nieuwer type aangeboden voor dezelfde prijs. Vrijdag om 17:00 uur besteld, zaterdag om 12:00 uur in huis.
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
36
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |