Categorie

Merken

Meer tonen

Veilig & Vertrouwd



LAATSTE REVIEWS

Door: Dhr. P van Waarden

Geplaatst op: 25-02-2019

Review met 5 sterretjes

Perfecte service

Door: Dhr. Ro

Geplaatst op: 23-02-2019

Review met 5 sterretjes

Zo hoort een gespecialiseerde winkel te zijn

Door: Dhr. M Wischmeyer

Geplaatst op: 19-02-2019

Review met 5 sterretjes

Vakkundig advies

Bekijk alle reviews

Uw mening over PlatteTV.nl

  Geschreven op 07-01-2018
Totaalbeoordeling:
Aankoop. Goed advies.
Intresse in de Denon Heos. Goed advies. Perfect geholpen. Alles op voorraad. Scherpe prijs. Zeer tevreden.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 07-01-2018
Totaalbeoordeling:
Top; nette winkel, vriendelijke mensen die de tijd nemen.
Ik ben het type, kijken wat je koopt. De winkel van PlatteTv is dichtbij, dus is de keus gauw gemaakt. Heb al vaker wat gekocht bij PlattTv.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 07-01-2018
Totaalbeoordeling:
Super service.
De keuze is enorm, goede kennis van zaken zowel in de winkel als via de site. Grote voorraad waardoor er een snelle levering is en de prijs is bespreekbaar.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 07-01-2018
Totaalbeoordeling:
Tevreden.
Wij zijn tot volle tevredenheid geholpen bij de keuze en definitieve aankoop van onze soundbar. Duidelijk en niet opdringerig.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  Geschreven op 07-01-2018
Totaalbeoordeling:
Goed geinformeerd en geholpen.
Op vragen wordt supersnel gereageerd en we zijn goed geinformeerd. Heel vriendelijk. Heel blij met onze bestelling!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 07-01-2018
Totaalbeoordeling:
was slechts 1 nacht, maar was prima in orde.
Na een live chat met Justin en het lezen van een flink aantal reviews, waren we enthousiast geworden en hebben we de LG tv gekocht. De dichtstbijzijnde winkel was in Breda. Daar werden we prima geholpen en na een kwartier waren we weer op de terugweg. Thuis aangekomen hebben we de tv met de magic remote geïnstalleerd. Prachtig beeld en redelijk geluid. Zeer tevreden!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 07-01-2018
Totaalbeoordeling:
Zeer klantvriendelijk!.
Ik heb mijn tv bij de mooie zaak van platte tv uitgezocht en kreeg goed advies over ik moest weten om de tv zelf aan te kunnen sluiten. Ik ben goed geholpen en ben enorm tevreden over mijn aankoop. De kwaliteit van het door platte tv geadviseerde toestel is uitstekend. Daarom vind ik de service en het door platte tv geleverde toestel een 10 waard!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 07-01-2018
Totaalbeoordeling:
Prima service.
Zeer tevreden. De verkoper neemt de tijd. Verstand van zaken, zeer deskundig. Brengen in mijn geval de TV naar de auto. De site vind ik zeer overzichtelijk en duidelijk.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 07-01-2018
Totaalbeoordeling:
Super snelle levering, goed geregeld!.
Via de chat info over de Samsung ue49mu8000 gevraagd, dit mede omdat ik hem ergens anders toch echt goedkoper zag. Terechte opmerking terug dat dit geen originele nederlandse versie is.., en dit blijkt ook te kloppen. De televisie besteld waarop mij verteld werd dat het eventueel een paar dagen zou kunnen gaan duren. Nou mooi niet hoor, de volgende dag werd hij al uitstekend verpakt geleverd. Aansluiten fluitje van een cent, en wow... wat een fantastisch beeld, ben er erg blij mee!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 07-01-2018
Totaalbeoordeling:
gemakkelijk en snel.
Op vrijdag neen sonos play 1 setje gekocht, ik kende de webwinkel zelf niet maar door de scherpe prijs en een volgens de site snelle levering gelijk gekocht. Ik had gelijk de bevestiging in mn mailbox en een klein half uur later de bevestiging dat de set verzonden zou worden. De volgende dag al binnen en ben nu aan het genieten van het verbluffende geluid.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 07-01-2018
Totaalbeoordeling:
Zowel via web als in de winkel goede deals te maken.
Vooraf op Internet een deal gemaakt met Platte tv. In de winkel toch nog een andere keuze gemaakt dankzij het goede advies van verkoper ( en nog goedkoper uit). Mooie winkel, goed advies en een prachtige tv aan de muur ! Super
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • vakkundigheid personeel
  Geschreven op 07-01-2018
Totaalbeoordeling:
geweldige service topwinkel.
wij hebben een hele goede ervaring gehad met deze winkel. zowel de service als de tv was super goed dus ik raad mensen zeker deze winkel aan als ze bijvoorbeeld een tv willen met een de beste prijs kwaliteitverhouding.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 07-01-2018
Totaalbeoordeling:
Top service en snelle service daar hou ik van.
Nadat mijn vader hier een tv kocht en wij al even op zoek waren naar een mooie aanbieding zijn we hier ook naar binnen gelopen en een prachtige tv gekocht... veel tv voor een super mooie aanbieding. erg goed en vriendelijk geholpen. Ik kom hier zeker terug...
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 07-01-2018
Totaalbeoordeling:
super scherpe prijzen.
We hadden interesse in de aankoop van onze huidige tv. We zijn toen op uw pagina terechtgekomen en zagen dat uw de tv scherp had geprijsd hetgeen ons deed besluiten om de tv bij u te bestellen. Het bleek een juiste keuze te zijn. We werden goed geinformeerd over de verdere afwikkeling van het moment van aankoop tot de daadwerkelijke levering. Bijkomend pluspunt was ook dat er een cashback-actie op de Panasonic tv zat, waarvan we ook gebruik hebben kunnen maken. Dus de tv werd prijstechnisch nog gunstiger. Tevens is het kans maken op de waardecheque van Euro 250,= voor ons een extra stimulans om een review achter te laten, aangezien wij voornemens zijn om nog een tv aan te schaffen. Deze zouden we dan natuurlijk weer kopen bij Platte TV. Groet, Peter
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  Geschreven op 07-01-2018
Totaalbeoordeling:
Goede service en advies op maat!.
De tv die ik wilde was niet op voorraad, in een livechat heb ik een uitstekend alternatief aangeboden gekregen met korting! Heel blij met onze nieuwe tv, hij werkt goed en heeft heel mooi beeld.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Verzendkosten
  Geschreven op 07-01-2018
Totaalbeoordeling:
Super Service en snel.
Met behulp van een hele goede service over de telefoon hebben wij binnen een dag een geweldige tv besteld. Met dank aan de adviezen hebben wij voor een goede prijs (goedkoopste van wat ik kon vinden) een van de betere tv’s gekocht.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 07-01-2018
Totaalbeoordeling:
Klantvriendelijke ten top!.
Zowel de internetwinkel, de communicatie via de e-mail en de communicatie en voorlichting in de winkel waren vriendelijk en zeer correct. Uitstraling is zeer professioneel.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 07-01-2018
Totaalbeoordeling:
Zeer goed geholpen.
Netjes geholpen. Namen de tijd voor ons leken. Na aankoop nog contact gehad en komen hun afspraken na. Volgende dag geleverd.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 07-01-2018
Totaalbeoordeling:
Klantvriendelijk en verstand van zaken!.
Op zoek naar een nieuwe TV bij Platte Tv terecht gekomen. Super goed geholpen door James van de vestiging Utrecht. Goede uitleg over de Tv en op al mijn vragen duidelijk antwoord gekregen, iets wat bij de winkels met het rode en blauwe logo wel anders was, die kunnen hier nog iets van leren. Uiteindelijk een Samsung Qled 55Q8F gekocht.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 06-01-2018
Totaalbeoordeling:
Supersnelle levering.
Op nieuwjaarsdag een tv besteld, tegen een wel heel scherpe prijs en werd twee dagen later keurig onder begeleiding van de nodige infomails, zoals, door wie en hoe laat gebracht.
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
37
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |