Categorie

Merken

Meer tonen

Veilig & Vertrouwd



LAATSTE REVIEWS

Door: Dhr. P van Waarden

Geplaatst op: 13-01-2019

Review met 5 sterretjes

Perfecte service

Door: Dhr. Ro

Geplaatst op: 10-01-2019

Review met 5 sterretjes

Zo hoort een gespecialiseerde winkel te zijn

Door: Dhr. M Wischmeyer

Geplaatst op: 10-01-2019

Review met 5 sterretjes

Vakkundig advies

Bekijk alle reviews

Uw mening over PlatteTV.nl

  Geschreven op 06-01-2018
Totaalbeoordeling:
Zeer tevreden.
Zeer tevreden ging voor een goed koper type tv maar door zeer overtuigende uitleg en professionele uitleg toch een iets duurdere gekocht maar 100% tevreden supper
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 06-01-2018
Totaalbeoordeling:
wat een snelle service en een prachtige tv voor die prijs.
Gezocht, gewikt en gewogen voor een nieuwe tv. Nogmaals gekeken en zie daar: een prima tv, die nog eens 100 euro goedkoper is. Een super aanbod. En hij kijkt geweldig.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 06-01-2018
Totaalbeoordeling:
Uitstekende service en snelle levering met advies!.
Gisteren de LG OLED55C7V tegen een zeer concurrenende prijs aangeschaft via internet en opgehaald in de winkel. Fysiek in de winkel de voordelen, maar zeker ook de nadelen en risico’s van de TV doorgenomen. Welke maatregelen die we hiertegen kunnen nemen doorgesproken en nog een een heel goed advies gekregen over de kijkafstand icm afmeting televisie. Kortom, een uitstekende service voor deze internetaanbieder met winkel.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 06-01-2018
Totaalbeoordeling:
Super service en aanbiedingen.
Makkelijk, snel en vriendelijk. Ik kreeg een goed aanbod voor een nieuwe tv met inruil mogelijkheden voor mijn oude tv en soundbar. Tevens top advies mbt dode piksels
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 06-01-2018
Totaalbeoordeling:
Top webshop.
Geweldige service. Vrijdagavond besteld en nog geen 20 uur later al in huis. Scherpste prijzen en snelle verwerking van mijn bestelling.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 06-01-2018
Totaalbeoordeling:
Lekkere oliebol met koffie.
We hebben onze TV hier gekocht omdat deze winkel op zondag 31 december open was en de TV was hier op voorraad.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 06-01-2018
Totaalbeoordeling:
Wij zijn goed en profesioneel geholpen en aardig personeel..
Wij hebben voor de Philips oled gekozen en het is fantastisch wat een beeld,v.w.b. het geluid zijn wij ook zeer tevreden,wij hebben de tv op dolby surround afgesteld .Ook de winkel ziet er mooi en overzichtelijk uit en goed bereikaar.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 06-01-2018
Totaalbeoordeling:
Prima service.
Deskundig en goede service van de medewerkers. Al vaker gekocht dus ik weet waar ik aan toe ben. Ik heb al mijn sonos producten daar gekocht.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 06-01-2018
Totaalbeoordeling:
Gewoon een heel goed bedrijf met kennis van zaken.
Ben in Amsterdam in de nieuwe winkel. We moesten even geduld hebben. Maar de medewerker neemt alle tijd en heeft de juiste kennis en overtuiging om een goed product te onderscheiden van een top product. Geeft een eerlijk beeld over prijs en korting. En dan verkoop je eigenlijk van zelf althans zo ervaarde wij het. Hebben uiteindelijk gekozen voor een Sony uur tv de 55KD85XE. En een week later de beste keus wat een fantastische tv echt een aanrader. Onze dank hiervoor aan de medewerker die ons heeft geholpen een top product heeft hij ons aangeraden!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 06-01-2018
Totaalbeoordeling:
Vriendelijk & deskundig.
Zeer vriendelijk en deskundige medewerkers. Niet alleen maar bezig zoveel mogelijk te verkopen. Zeer goed advies.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 06-01-2018
Totaalbeoordeling:
Geweldige service en prijs !!!!!!!!.
Deze shop hebben wij gekozen omdat wij Jimmy Ritzen kennen en we goede verhalen horen in de omgeving over Platte TV. Normaal gaan we naar BCC maar nu een keer niet. We gaan zeker terug naar Platte Tv als we weer iets nodig hebben. Top service, wij zijn zeker een tevreden klant.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 06-01-2018
Totaalbeoordeling:
Top service.
Ik kreeg via de live chat persoonlijk advies op maat voor de aankoop van mijn nieuwe tv, niets was hen teveel, heel professionele uitleg, echt een aanrader van formaat!!!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 06-01-2018
Totaalbeoordeling:
De beste prijs en meteen meenemen.??.
Zeer uitgebreid assortiment en vakkundig advies.En de prijs is de beste , daar kan niemand tegen op.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 06-01-2018
Totaalbeoordeling:
Toppers.
Goed advies! Mooie prijzen. En uiteindelijk met de sony HDR 4K inclusief wandbeugel naar buiten gelopen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 06-01-2018
Totaalbeoordeling:
Geweldige service en contact.
Ik heb voor deze shop gekozen omdat ze mooie prijzen hebben voor een goede kwaliteit. Met de eerste tv was ik niet tevreden en kon deze daarna kostloos omruilen voor een ander. Hierbij kreeg ik nog de optie voor een nog iets betere als dat ik gekozen had voor een paar euro meer. Ze denken mee en helpen dan ook graag. Gezien mijn budget kwam dit heel goed uit, voor een volgende tv zal ik zeker weer naar platteTV terug gaan.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 06-01-2018
Totaalbeoordeling:
Fijne winkel.
Welkom gevoel, klantvriendelijke benadering verkoper, stijlvolle inrichting, mooi assortiment, concurrerende prijzen
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 06-01-2018
Totaalbeoordeling:
super service .
super geholpen in de xxl shop amsterdan door verkoper r*** mijn volgen de oled tv koop ik zeker weer bij platte tv kopen
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 06-01-2018
Totaalbeoordeling:
Goed advies!.
We kregen persoonlijke service en goed advies van een deskundige assistent. De vriendelijke assistent kende alle antwoorden op onze vragen en hielp ons de beste keuze te maken (beste budget HD 4K TV, geshikt voor PS4) - en we hebben veel geld bespaard ten opzichte van ons eerste TV keuze! Aanrader!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 06-01-2018
Totaalbeoordeling:
Fantastische service.
Op 1 januari 2018 een bestelling (SAMSUNG UE55MU8000) gedaan en gebruik gemaakt van de korting van 20%. Direct een bevestiging ontvangen en 2 dagen later (3 januari jl) is mijn televisie netjes en volgens afspraak bezorgd. Al die tijd ben ik netjes op de hoogte gehouden van mijn bestelling en bezorging (30 minuten voor bezorging een sms ontvangen). Naast mijn bestelling heb helemaal gratis een HDMI kabel gekregen. Wat een topservice van Plattetv. Ik zal Plattetv.nl aan al mijn vrienden en familie aanbevelen. Hopelijk in de nabije toekomst nog een bestelling plaatsen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 06-01-2018
Totaalbeoordeling:
Dit is klantgerichte service.
Goed aanbod gekregen en directe en snelle service. Aanschaf ook volgende dag geleverd volgens gemaakte afspraak. Kom daar maar eens om bij andere webwinkels!
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
38
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |