Uw mening over PlatteTV.nl

  Geschreven op 06-01-2018
Totaalbeoordeling:
Plattetv.nl neemt tijd voor de klant.
De medewerkers luisteren naar je verhaal en geven vervolgens zeer deskundig advies. Ze dringen niets op maar geven de mogelijkheden aan en laten de keuze vervolgens aan de klant. Ik kan niet anders zeggen dan TOP! Zo hoor je om te gaan met klanten.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 06-01-2018
Totaalbeoordeling:
Snel reageren.
Diverse mails verzonden en iedere keer snel antwoord. Ook om een goede deal te sluiten. Vrijdags via een speciale link alles besteld (TV en beugel) de andere dag al bezorgd met PostNL. Ik ben zeer tevreden.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 06-01-2018
Totaalbeoordeling:
Erg prettige service!.
Allereerst op de webshop gekeken. Aangezien ik het prettig vindt om een product in het echt te bekijken, ervoor gekozen naar een vestiging te gaan. Direct netjes en vakkundig te woord gestaan. Prima ingehaakt op mijn persoonlijke wensen. Topservice, met prima prijs-kwaliteitsverhouding.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 06-01-2018
Totaalbeoordeling:
Goed advies en snelle bezorging.
De chatservice is super handig om snel antwoord te krijgen op vragen. De levering was bovendien ook snel.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 06-01-2018
Totaalbeoordeling:
Super service .
Mijn product was niet meer in voorraad in de winkel maar ik kreeg hem de volgende dag gratis thuisbezorgd en dat voor dezelfde prijs. Geweldig.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 06-01-2018
Totaalbeoordeling:
top winkel.
top winkel met geweldige werknemer met de juiste kennis. helpen je goed en snel maar wel klant gericht en laten echt zien dat klant koning is
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 06-01-2018
Totaalbeoordeling:
Doen wat ze beloven!.
Allereerst heeft plattetv een goedwerkende overzichtelijke site, waar je jouw product snel kunt vibden en vergelijken. Eenmaal gekozen, leveren ze de volgende dag zoals beloofd. Top service dus!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 05-01-2018
Totaalbeoordeling:
Top service en zeer snel geleverd.
Werd via de live chat zeer goed geholpen. Platte TV maak waar dat ze de goedkoopste zijn. Prettige onderhandelingen. Zeer snelle levering. 15.30 uur besteld volgende dag om 9.00 uur geleverd. Kortom zeer tevreden,TOP.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 05-01-2018
Totaalbeoordeling:
Prima service!.
Heb via de livechat als in de winkel goed kunnen onderhandelen over de prijs van mijn gekochte TV. Ben erg blij met het contact met PlatteTV. Ze waren erg flexibel over de levertijd en konden zeer specifiek leveren. Ik zou hier zo nog een TV kopen!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 05-01-2018
Totaalbeoordeling:
Prettig en klantvriendelijke service en prima monteur.
Vriendelijk, behulpzaam, duidelijke uitleg van de produkten, behandeling zoals het hoort. Goed opgeleid personeel. Monteur deed in alle rust zijn werk. Lette goed op dat hij niets beschadigde. Had goede kennis van de apparatuur en heeft alles goed uitgelegd. Wij hebben veel plezier van alle aangekochte apparatuur.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 05-01-2018
Totaalbeoordeling:
Dank voor service en advies!.
We wisten ongeveer welke tv we wilden, alsnog heel goed advies gehad. We hebben een kwalitatief goede tv voor een mooie prijs. Het formaat is ook top, niet te groot gelukkig!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 05-01-2018
Totaalbeoordeling:
Prettige service en goede sfeer.
Bij binnenkomst wordt je direct verrast door de fijne sfeer die in en zaak hangt én je wordt direct begroet door de werknemer zonder dat deze 'in-your-face' overkomt. Vervolgens wordt je prima geholpen en ontbreekt het in de afhandeling nergens aan. Zeker een zaak om terug te komen voor andere artikelen.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Verzendkosten
  Geschreven op 05-01-2018
Totaalbeoordeling:
Snelle en correcte levering..
De ene dag de tv besteld, de volgende dag in huis. Alles goed verpakt en netjes aangekomen. Tv was makkelijk zelf te installeren.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 05-01-2018
Totaalbeoordeling:
Goed advies, geweldige prijs.
Redelijk duidelijke webpagina, een beetje beperkt in zoekcriteria. Maar de prijzen zijn top, zeker na een gepersonaliseerd voorstel.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 05-01-2018
Totaalbeoordeling:
ik ben goed geholpen.
ik ben goed geholpen door platte tv mederwerker. mdewerkers zijn heel vriendelijk naar de klanten .
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 05-01-2018
Totaalbeoordeling:
Fijne zaak met goede kennis.
Na lang zoeken bij plattetv terecht gekomen en een nieuwe tv gekocht. Ik kan alleen Breda beoordelen, dit is een fijne zaak met goede kennis en voldoende keus
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 05-01-2018
Totaalbeoordeling:
PlatteTv deskundigheid,betrouwbaarheid, enthousiasme.
Klant kijkt naar de prijzen en de voordelen. Maar wordt warmer van de service en accuratesse. Enthousiasme en deskundigheid van de medewerkers. Dit niet alleen in de winkel maar zeker ook de website van platteTv
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 05-01-2018
Totaalbeoordeling:
Uitstekende Snelle levering en snelle hulp !.
Smart tv gekocht maar helaas hadden ze niet meer maar een goede alternatiefe smart tv aangeboden (iets duurder en hogere model) voor het zelfde prijs en dag later thuis gekregen bedankt !!!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 05-01-2018
Totaalbeoordeling:
Snelle service..
Snelle service en er valt het één en ander te overleggen. De chat is ook erg makkelijk. Gevraagd om een beetje korting en gekregen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 05-01-2018
Totaalbeoordeling:
Goede en plezierige service.
Na wat dwalen op het net bij PlatteTV terecht gekomen en een plezierige chat gehad over inruil en een goede prijs quote ontvangen. Volgende dag naar de net geopende winkel in Amsterdam en de koop op plezierige wijze afgerond. Punt van kritiek de informatie over servicepakketten kan beter met voorwaarden duidelijk op papier en uitleg over verschillende prijzen. De breng-, opstel en ophaalservice was perfect.
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
39
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |