Uw mening over PlatteTV.nl

  Geschreven op 05-01-2018
Totaalbeoordeling:
Bedankt Ralph!.
Dankzij de hulp van Ralph nu heel blij met mijn Sonos-systeem! Meedenkend, vakkundig en een topservice!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  Geschreven op 05-01-2018
Totaalbeoordeling:
Prima tv en prima Service!.
Voor de beste prijs een mooie tv en prima service bij het installeren! Ook vlot contact via e-mail om vervolgens tv aan te schaffen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 05-01-2018
Totaalbeoordeling:
Topkwaliteit voor een goede prijs.
Goede sfeer, professionele bediening. Overzichtelijk in een splinternieuwe winkel. Parkeren gratis. Segment topmodellen. Goede prijs/kwaliteit.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 05-01-2018
Totaalbeoordeling:
Geweldige service.
Eerste keer dat ik wat koop bij platter.nl maar zeker niet de laatste keer. Prima website en super levering.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 05-01-2018
Totaalbeoordeling:
Zoals het hoort!!.
Zeer snelle reacties bij vragen om speciale deal. Deal was de beste die te vinden was en de verkoper was zeer terzakekundig.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 05-01-2018
Totaalbeoordeling:
Mooie tv.
Snel contact via internet. Goede informatie en tips. Minder handig als de verbinding wordt verbroken maar goed opgepakt door de verschillende werknemers.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 04-01-2018
Totaalbeoordeling:
Alle tijd voor een goed advies.
Prima webshop, maar vooral fijn dat er een vestiging in de buurt zit waar je heen kunt voor persoonlijk advies als je er via de chat niet uit komt. Mijn vraag was blijkbaar te complex voor de chat-dienst. Enig minpuntje was dat ik aanvankelijk een verkeerd advies kreeg via de chat.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 04-01-2018
Totaalbeoordeling:
Zeker geweldige service.
Ik kan niet anders zeggen dan dat de service geweldig is. Keurig via de chat geholpen. Tot en met de facturatie en garantie afhandeling aan toe. Eergisteren in middag besteld en keurig gisteren binnen gekomen. Bovendien niet alleen goede service. Ook de laagste prijs!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 04-01-2018
Totaalbeoordeling:
Top service.
In eerste instantie opzoek gegaan naar een tv voor de laagste prijs, toen kwam ik al bij PlatteTV uit. TV laten adviseren, waar 2 keuzes uit kwamen en uiteindelijk gekozen, gekocht en blij naar huis. Toen begon ik te twijfelen, bellen met de winkel en zo fijn hoe daar de service verliep, het was allemaal geen probleem en alles kon! Geruild en nu super blij met mijn nieuwe TV. Echt top, vooral voor de twijfelkont dat ik ben. Gaf mij het gevoel dat service hier echt voorop staat.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 04-01-2018
Totaalbeoordeling:
Zeker geweldige service.
Ik kan niet anders zeggen dan dat de service geweldig is. Keurig via de chat geholpen. Tot en met de facturatie en garantie afhandeling aan toe. Eergisteren in middag besteld en keurig gisteren binnen gekomen. Bovendien niet alleen goede service. Ook de laagste prijs!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 04-01-2018
Totaalbeoordeling:
Top service.
In eerste instantie opzoek gegaan naar een tv voor de laagste prijs, toen kwam ik al bij PlatteTV uit. TV laten adviseren, waar 2 keuzes uit kwamen en uiteindelijk gekozen, gekocht en blij naar huis. Toen begon ik te twijfelen, bellen met de winkel en zo fijn hoe daar de service verliep, het was allemaal geen probleem en alles kon! Geruild en nu super blij met mijn nieuwe TV. Echt top, vooral voor de twijfelkont dat ik ben. Gaf mij het gevoel dat service hier echt voorop staat.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 04-01-2018
Totaalbeoordeling:
Top Service!.
Op zoek naar een nieuwe tv kwamen wij via internet bij Platte TV.nl. We konden daar op ons gemak kijken, zonder een hijgende verkoper in onze nek. De verkoper was vriendelijk, wist veel te vertellen over de TV`s en had geen dwingende verkooppraat. Uiteindelijk gingen wij tevreden naar huis met onzen nieuwe TV en wij zijn er zeer blij mee, wat een prachtig scherm en geluid! Top Service!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 04-01-2018
Totaalbeoordeling:
Top winkel!.
Prachtige nieuwe winkel in Amsterdam! Ruim opgezet en merk per merk gesorteerd in aparte ruimtes en goede mogelijkheden om de tv's rustig te bekijken en vergelijken. Keurig en vakkundig personeel met erg veel verstand van zaken. Ik kwam voor een 65'' tv, na veel vergelijken heb ik gekozen voor een 55'' Oled tv. Ze konden deze aanbieden voor een erg scherpe prijs. Absoluut een erg fijne winkel en voor een volgende tv ga ik hier zeker weer naar toe. bedankt voor de hulp en informatie.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 04-01-2018
Totaalbeoordeling:
Super goed geholpen..
Prima service, van zowel het winkel personeel als de installateur. Personeel is van alles bijzonder goed op de hoogte. De installateur ( Alex) was mooi optijd, en wist precies wat er moest gebeuren. Verder ook een hele vriendelijke man, die tussendoor ok nog tijd had om wat te kleurden en grapjes maken met m’n dochter van 5 jaar. Ook het eind resultaat mag er zijn. Eerst is alles goed uitgelegd aan mij, en nu hangt er een mooie LG 43” aan de muur, met prachtig mooi beeld en heel veel functies. Na de installatie is ook netjes alle rommel meegenomen en het huis netjes achtergelaten. Het enige kleine min puntje was, dat ik een HDMI kabel erbij moest kopen, als dit bij de service was inbegrepen had ik een cijfer 10 gegeven! Kortom volgende keer kopen wij weer een tv bij Platte tv.nl. Mvg,
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 04-01-2018
Totaalbeoordeling:
Hulpvaardig en klantvriendelijk.
soepel bij het samen probleem/vraag oplossen. Ruimschoots de tijd genomen om samen het technische probleem in kaart te brengen, en aanvullende hulp aan te bieden.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 04-01-2018
Totaalbeoordeling:
Bijzonder goede service.
Tv gekocht en heel fijn geholpen goede uitleg in de winkel gekocht en mee naar huis genomen daat bleek dat er een probleem was met het geluid balen eerst de kabel omgeruild het probleem niet verholpen weer naar de winkel alles samen doorgelopen nu krijgen we zo een nieuwe tv mee Iks maken of zo gewoon omruilen top toch wel een hoop werk hehad maar dat is pech hebben. Goede service
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 04-01-2018
Totaalbeoordeling:
Geweldige service.
Philips Ambilight TV gekocht bij de nieuwe vestiging van Platte TV in Amsterdam, uitstekend geholpen met uitgebreid en specifiek advies door verkoper (Bjorn). Helaas bleek thuis de CI+ module niet te werken, eerst telefonisch en met remote access van de TV uitgebreid ondersteund, en toen het bleek dat de hardware van de TV module kapot was direct een nieuwe TV geleverd
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 04-01-2018
Totaalbeoordeling:
Accurate medewerker.
Veel keuze. Enthousiaste medewerker met veel kennis, er was iets wat hij niet wist over een ander model wat niet in de winkel stond. Dit gaf hij eerlijk toe, wat wij fijn vinden; die eerlijkheid. Mooie korting
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 04-01-2018
Totaalbeoordeling:
snel, goedkoop en vriendelijke service!.
2 maanden geleden een Philips televisie gekocht en nu een 4k blu ray speler van Panasonic gekocht. Wederom een hele snelle levering voor een hele scherpe prijs. Vriendelijk personeel bij het bestellen en bij het afhalen van beide aankopen. informatie op de site is prima.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 04-01-2018
Totaalbeoordeling:
Mooie winkel!.
31 Dec een tv gekocht bij Platte TV nadat we de site voorbijzagen komen op internet. Naar Amsterdam gereden, mooie zaak, pas geopend werd ons verteld. Vriendelijk personeel, scheelde aardig wat geld vergeleken met andere winkels, zeer de moeite waard dus.
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
40
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |