Categorie

Merken

Meer tonen

Veilig & Vertrouwd



LAATSTE REVIEWS

Door: Dhr. P van Waarden

Geplaatst op: 25-02-2019

Review met 5 sterretjes

Perfecte service

Door: Dhr. Ro

Geplaatst op: 23-02-2019

Review met 5 sterretjes

Zo hoort een gespecialiseerde winkel te zijn

Door: Dhr. M Wischmeyer

Geplaatst op: 19-02-2019

Review met 5 sterretjes

Vakkundig advies

Bekijk alle reviews

Uw mening over PlatteTV.nl

  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden
  Geschreven op 15-02-2018
Totaalbeoordeling:
Prima service.
Prima geholpen .Is echt een aanrader.je kan alles spelend bekijken.vandaar dat we voor deze hebben gekozen Prachtig beeld
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 15-02-2018
Totaalbeoordeling:
superfijn ongevraagd advies.
Ik heb recent een nieuwe televisie besteld toen mijn zeven jaar oude toestel het ineens voor gezien hield. Op basis van een aantal criteria en een prijsrange had ik mijn keuze gemaakt en een bestelling geplaatst. Tot mijn verbazing kreeg ik van PlatteTV.nl heel snel een persoonlijke email waarin me een ander, maar vergelijkbaar en meer recent, toestel werd aangeboden. Dit meedenken heb ik als zeer welkom ervaren in het oerwoud van digitaal bestellen van TV's met alle merken, modellen, jaargangen en afmetingen. Hulde!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 15-02-2018
Totaalbeoordeling:
uitstekende service.
Prima medewerker naam Raymond aan de lijjn gehad Deze meneer gaf mij een goed advies en ik vond het ook goed hoe hij meedacht En wat fijn dat ik mijn oude hifi home cinemaset kon inruilen tegen de Sonos Playbase.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  Geschreven op 15-02-2018
Totaalbeoordeling:
Top ervaring, top tv!.
De bestelprocedure verliep vlekkeloos. Ik heb de LG OLED55C7V besteld en heb gebruik gemaakt van de inruilkorting. Het afhandelen ging vlot en de bestelling werd geleverd, nadat LG zijn daad had gedaan. De bezorger was vriendelijk en adviseerde me over het onderhouden van de tv. Kortom, een prettige ervaring met PlatteTV.nl.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 15-02-2018
Totaalbeoordeling:
Good assistance about products. Great after-sales service.
I visited Platte TV Amsterdam store to buy a TV and soundbar. I wanted to buy an LG TV because I find magic remote (with pointer and wheel) very handy. However the TV model I chose (43UJ635V) only had standard remote. Salesperson understood my needs and agreed to provide magic remote for free because I wanted to buy TV and soundbar together. The soundbar I wanted LG SJ5 was not available at store and salesperson advised me another model Polk Signa S1 which would fit to the color of my LG TV and also a good hifi brand. All products delivered the next day to my doorstep and I installed them all. Polk soundbar was very good with clear sounds for dialogues. However subwoofer was very poor of bass. Also I had to use 2 seperate remotes which turns to be a torture after a while. I sent an email to Platte TV and asked for returning Polk and ordering LG SJ5. It has been arranged very swiftly. I returned Polk and got my SJ5 the next day from Amsterdam store. Salespersons were very helpful. I am very happy with combination of LG TV and soundbar. I use only one remote and it functions seemlessly. Soundbar does not have an HDMI cable but you would not need it as it connects to TV via bluetooth. Color match is also very good. Altough it says silver color, soundbar is actually metallic grey. Subwoofer is more silver color.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 15-02-2018
Totaalbeoordeling:
snelle levering, goede prijs.
Zeer goede kwaliteit prijs verhouding en Snelle levering. Tevens wordt je goed op de hoogte gehouden van je bestelling via e-mail
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 15-02-2018
Totaalbeoordeling:
Super winkel.
Perfect geholpen!! Echt heel klantvriendelijk en leuke prijzen wat ook heel belangrijk is en goede service dus aanrader!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 15-02-2018
Totaalbeoordeling:
Prima geholpen.
Wij werden heel netjes geholpen. En na de vraag wat de tv mocht kosten en wat we ermee wilden doen,tv kijken of gamen adviseerde hij het model aan wat we uitgezocht hebben. Ook bij de muurbeugel liet hij rustig zien wat er mogelijk was.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 15-02-2018
Totaalbeoordeling:
Fijne winkel met goede kennis en service.
We gingen voor informatie omdat we op zoek waren naar een nieuwe tv. Alle tijd werd genomen om ons van alle informatie te voorzien die we vroegen. Zelfs uitwijk naar soundbars en geluidstesten waren totaal geen probleem. Bij het maken van de offerte bleek dat de opties zelfs goedkoper waren en daar werd rekening mee gehouden. Uiteindelijk hebben we er over nagedacht en hebben onze keuze online besteld, maar alleen omdat onze keuze op de site stond als buitenkansje en deze nog eens €100,- goedkoper was. Al met al zijn we super tevreden.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 15-02-2018
Totaalbeoordeling:
Service bestaat nog!.
Van mijn schoonzoon hoorde ik van het bestaan van uw winkel PlatteTV in Breda. Ik vroeg of hij met me mee wilde gaan omdat ik weinig interrese heb voor TV 's ( mijn leeftijd is bijna 70 Jr.) Ik heb mijn schoonzoon NIET nodig gehad in de winkel! Super goed geadviseerd en geholpen in alle vrijheid zonder opdringerig te zijn. Met de installatie was ik overdonderd van de productkennis van ( ene A.) en ben ik op voortreffelijke wijze bediend. Ik geef niet graag een 10 maar deze is verdiend. Super.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 14-02-2018
Totaalbeoordeling:
Goede uitleg!.
De medewerker gaf goede uitleg over de aangekochte tv. Nam de tijd voor ons hoewel het erg druk was in de winkel.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 14-02-2018
Totaalbeoordeling:
Bij Platte TV hebben ze kennis van zaken.
Opzoek naar een nieuwe TV kwamen we in de winkel van Platte TV uit. De verkoper had veel technische kennis en liet duidelijk de verschillen zien in specificaties en beeld. Zorgvuldig en met veel geduld werden wij geholpen. Dit was zo aangenaam en prettig. Waar krijg je tegenwoordig nog zo goed alles uitgelegd... Grote waardering voor deze verkoper en uitstraling winkel ook erg prettig.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 14-02-2018
Totaalbeoordeling:
Deskundige hul!.
Een groot aanbod! Verkoper kon snel een overzichtelijk aantal tv’s presenteren passend bij mijn wensen en budget. Helemaal top!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 14-02-2018
Totaalbeoordeling:
Gweldige service.
Goede service.. aardige mensen... duidelijke site. Met goede prijzenn zou er zeker nog een keer wat vandaan kopen..
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 14-02-2018
Totaalbeoordeling:
Top service.
Super aardig geholpen. goede uitleg over elke tv. veel mogelijk met de prijs. Komen de tv installeren en aansluiten.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 14-02-2018
Totaalbeoordeling:
Geweldig geholpen!.
Ik kende de shop nog niet en via research op het internet naar Sony en Samsung kwam ik uit op Sony en Platte tv.nl. Mijn favoriet Sony49XE9005 leek onhaalbaar qua prijs. Maar inruil oude tv redde de deal op realistisch advies van verkoper.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 14-02-2018
Totaalbeoordeling:
Geweldige service en verkoopteam Breda!.
De verkopers van Platte tv Breda, zijn jongens die een goed advies aan de klanten geven! en een hoog service gehalte geven aan klanten als er problemen zijn. Lost de leverancier het niet op lossen zij het op super service!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 13-02-2018
Totaalbeoordeling:
Snel en vriendelijk geholpen.
Na mijn vraag of er ook in België geleverd werd, werd ik direct geholpen via de LiveChat. En dan nog Gratis levering naar België ook! TOP dus. Daar bovenop was het, voor het type TV dat ik zocht, ook nog één van de goedkoopste winkels die ik online gevonden heb. Een echte aanrader.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 13-02-2018
Totaalbeoordeling:
De beste aankoop sinds jaren.
Plattetv.nl heeft een prima website met een duidelijke indeling waardoor een juiste keuze goed is te maken.. De service is zowel bij telefonische ondersteuning als bij levering en installatie, voorbeeldig. Het door ons gekochte product, de Phillips 55pos9002 , voldoet aan de hoge verwachtingen van ons. Voor ons een TIEN.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  Geschreven op 13-02-2018
Totaalbeoordeling:
Deskundige installatie.
Beste prijs voor QLED TV van Samsung. Deskundige installatie van TV en toebehoren. Nauwkeurige montage wandbeugel.
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  | 
5
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |