Categorie

Merken

Meer tonen

Veilig & Vertrouwd



LAATSTE REVIEWS

Door: Dhr. P van Waarden

Geplaatst op: 13-01-2019

Review met 5 sterretjes

Perfecte service

Door: Dhr. Ro

Geplaatst op: 10-01-2019

Review met 5 sterretjes

Zo hoort een gespecialiseerde winkel te zijn

Door: Dhr. M Wischmeyer

Geplaatst op: 10-01-2019

Review met 5 sterretjes

Vakkundig advies

Bekijk alle reviews

Uw mening over PlatteTV.nl

  Geschreven op 04-01-2018
Totaalbeoordeling:
Uitstekende service en uitleg.
De verkoper nam alle tijd om de verschillende smart TV's te presenteren en de mogelijkheden betreffende aansluitingen uit te leggen, waarbij de mogelijkheden natuurlijk tegenwoordig vele zijn met alle hun voordelen en nadelen.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • vakkundigheid personeel
  Geschreven op 04-01-2018
Totaalbeoordeling:
Top winkel, top service.
I.v.m. het niet kunnen leveren van de gewenste UHD tv door andere leverancier allereerst met een medewerker live gechat. Na een zeer bevredigende chat naar Amsterdam gereisd om daar TV te kunnen bekijken. In de pas geopende nieuwe vestiging (mooie winkel, ruim en overzichtelijk) zeer goed (met kennis van zaken) en vriendelijk geholpen, mede door ongevraagde extra verstrekte info over + en - punten, service etc. Na aankoop ook goed op de hoogte gehouden van levering van de TV. Tenslotte is de TV mede met hulp van mijzelf snel en kundig geplaatst en aangesloten. Niets meer dan lof voor elk onderdeel van het aankoopproces. Bij een volgende grote aankoop van elektronica is dit toch echt de eerste winkel die ik bezoek!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 04-01-2018
Totaalbeoordeling:
Fijne winkel,duidelijke uitleg.
Deze winkel was voor ons het dichts bij . Werden goed geholpen en een duidelijke uitleg van de verschillende tv s en de prijs was ook goed.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 04-01-2018
Totaalbeoordeling:
Goed advies!.
Was zoekende naar een OLed TV en twijfelde tussen een aantal typen/merken. Heb keurig netjes de voor en tegens te horen gekregen van de diverse merken waarbij een demonstratie van het product visualiserend werkte. Ben later op de dag teruggekomen en heb een keuze gemaakt door de Sony A1 Oled te kopen. Ook tijdens het koopproces nog advies gekregen hoe e.e.a. te installeren. S avonds na het installeren bleek dat er vlekken op de tv zaten. De dag daarop gebeld en ik werd door de verkoper teruggebeld om de klacht aan te horen. Allemaal heel netjes en adequaat. Afspraak gemaakt dat bij een aanhoudende " vlekkenklacht" ik weer opnieuw contact ga opnemen. Hoe een eventuele verdere afhandeling er dan uit gaat zien weet ik niet. Er is mij wel beloofd dat bij blijvende klachten de zaak netjes afgehandeld zal worden. Hopelijk heb ik dat niet nodig.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 04-01-2018
Totaalbeoordeling:
UITSTEKEND GEHOLPEN, VEEL (VAK)KENNIS VAN DE PRODUCTEN..
PRIMA GEHOLPEN DOOR DANNY BIJ PLATTE TV UTRECHT. DE LG OLED 55CV7 IS DE DAG DAARNA THUIS BEZORGD, DE JBL 5.1 HEB IKZELF OPGEHAALD BIJ PLATTE TV AMSTERDAM/ DAT WAS VOOR MIJ SNELLER EN VLAKBIJ. WIJ ZIJN ERG CONTENT MET BEIDE PRODUCTEN. DANNY WEET VEEL VAN DE PRODUCTEN AF OOK INHOUDELIJK.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 04-01-2018
Totaalbeoordeling:
Gewoon hier kijken en kopen.
Professionele uitleg van hun producten. Nemen alle tijd voor je. Prettige en rustige omgeving en zeer concurrende prijzen. Laat de hele grote jongens dus gewoon links liggen.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 04-01-2018
Totaalbeoordeling:
Super service - waarheidsgetrouw.
Na lang zoeken welk toestel te kopen, was de nieuwe zoektocht begonnen waar ik dit zou aankopen. Al snel bleek Plattetv.nl de scherpste prijs te bieden. Na wat opzoekwerk bleek deze site betrouwbaar en dus meteen bestelling geplaatst. Meteen een orderbevestiging en nadien steeds op de hoogte gehouden waar de tv zich juist in het leveringsproces bevond. Alles zeer vlot verlopen zoals het hoort, een aanrader voor iedereen en een site om te onthouden voor mezelf !
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Verzendkosten
  Geschreven op 04-01-2018
Totaalbeoordeling:
Goedkoopste van Nederland.
Heb een OLED TV in een reeds geopende verpakking besteld en geleverd gekregen. De doos gooi ik toch weg en met de extra pixelgarantie erbij, had ik zekerheid dat ik een perfect toestel zou ontvangen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 04-01-2018
Totaalbeoordeling:
Geweldig goede service, tv kopen via livechat!.
Via de live chat eerst advies gevraagd en na goed hulp een mooi bod gekregen, hier verder mee gegaan en uiteindelijk tot een mooie en zeer uitgebreide OLED LG TV gekomen met extra wandsteun en extra garantie. De volgende dag werd de TV al bezorgd, wat een TOPPERS!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 04-01-2018
Totaalbeoordeling:
Goed geholpen!.
Veel gelezen op internet over de diverse merken OLED TV's. Vandaag toevallig in de winkel in Arnhem terecht gekomen en na goede uitleg direct de keuze gemaakt voor de Sony KAD 55A1.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 04-01-2018
Totaalbeoordeling:
De voorbeeld titel klopt aardig! Geweldige service!.
Zodra ik besteld het gaat hier om een Samsung 55 inch televisie kreeg ik zelfs in de namiddag van oudjaarsdag vrijwel direct een mail dat ze een nieuwere tv ook een Samsung eenmalig konden aanbieden voor de zelfde prijs. Contact opgenomen via de livechat om in te gaan om hun aanbod en het was direct geregeld. Nu ben ik snel tevreden over service maar hier wordt ik toch gelukkig van. Ga zo door!!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 04-01-2018
Totaalbeoordeling:
Zeer aan te bevelen.
Gemakkelijke en overzichtelijke site met veel keuze. Dit alles tegen gunstige prijzen. Bestelling plaatsen gaat gemakkelijk en wordt snel en goed geleverd. Koop je meerdere artikelen, neem dan contact op. Als het niet mogelijk is om korting te krijgen, krijg je in ieder geval bruikbare accessoires meegeleverd!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 04-01-2018
Totaalbeoordeling:
Prima geholpen.
Ik was op zoek naar een vervangend TV toestel omdat één van de kinderen deze per ongeluk had stukgemaakt met wii-en. Bij platte TV een prima toestel gevonden voor een prima prijs!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 04-01-2018
Totaalbeoordeling:
Voor de service van Platte TV een tien met een griffel!.
Geweldige service, zowel in de winkel (in Arnhem) als bij de bezorging en installatie van de TV. Het personeel was erg behulpzaam en aardig.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 04-01-2018
Totaalbeoordeling:
Scherpe prijs, fijne service.
Alles was snel geregeld en ik ben blij met mijn nieuwe tv. Bestemming vis email geregeld.. Ging erg vlot. Bezorging was op tijd en de Medewerker was aardig, attent en bekwaam. Super. Waarom geen 10? Telefonisch contact loopt erg moeizaam, niemand neemt op bij Logistiek of bij de klantenservice.... ...een tip: als je opneemt vertel de Klant je naam!, Das vriendelijker...maar ik ben wel tevreden uiteindelijk.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 04-01-2018
Totaalbeoordeling:
Fantastiche televisie en geweldig service :)).
Ik heb via de website van plattetv.nl een televisie gevonden. Ik ben naar de winkel in Breda geweest. Helaas was de televisie verkocht. Ik heb echter een fantastisch nieuw aanbod gekregen van het vriendelijke personeel aldaar. Nu ben ik trotse bezitter van een geweldige televisie dankzij de klantvriendelijkheid van plattetv. Super service!! Ik ga zeker terug naar deze winkel. Een aanrader!!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 04-01-2018
Totaalbeoordeling:
Eerlijke en duidelijke service.
Na het overlijden van mijn oude televisie ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe LED TV op internet. Hier kwam ik er al snel achter dat het aanbod zo overweldigend is dat ik niet tot een beslissing kon komen. Zien is geloven dacht ik, dus vandaar mijn bezoek aan Platte TV in Nijmegen. Hier ben ik tot volle tevredenheid heel vriendelijk, duidelijk en deskundig geholpen. De verkoper nam de tijd, heeft de grote verschillen tussen de televisies gedemonstreerd en dacht echt met me mee. Uiteindelijk na een aangeboden bakje koffie en een bezin momentje met een 55" 4K UHD LED televisie van Sony huiswaarts gekeerd. Platte TV bedankt voor de super service.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 04-01-2018
Totaalbeoordeling:
De verkopers weten waar ze over praten.
Zeer goede uitleg bij aankoop van een nieuwe tv duidelijke uitleg geen zwets verhalen door de goede uitleg en een zeer betrouwbaar overkomen direct over gegaan van aankoop nieuwe tv supppper
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 03-01-2018
Totaalbeoordeling:
Betrouwbaar, behulpzaam en vriendelijk.
Wanneer je een nieuwe surround nodig hebt, is dat helaas niet goedkoop. Dan ga je deze natuurlijk wel kopen bij een winkel die vertrouwen geeft. Nu ben ik wéér bij PlatteTV uitgekomen, voor mijn laatste aankoop (SONOS set). Ik heb bewust gekozen om naar vestiging in Doetinchem te gaan. Daar wordt je altijd zéér goed en vriendelijk geholpen. Uiteraard wordt er vervolgens een scherpe en persoonlijke aanbieding gemaakt, waar je geen nee op kan zeggen. Kortom PlatteTV in Doetinchem is HET adres om goed en eerlijk geholpen te worden, voor een nog eerlijkere prijs. Bedankt mannen, alweer super tevreden.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 03-01-2018
Totaalbeoordeling:
Goede service.
Onze sounbar was kapot en deze is zonder extra kosten vervangen voor een nieuwe, dat vind ik een goede service
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
41
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |